22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • SNAKE01
    xDDDDDDD
  • blackgamer
    lol megtaláltam, ha közel lakna és elfogyna a só akkor becsöngetnék hozzá :)
  • mikike
    szal nem :(
  • Kata
    oké, lakat lesz a számon :)
  • blackgamer
    :)
  • Csacsi
    Nem mind1 honnan jön, ha jó? :)
  • Seeley
    nyilván ne, előre is köszi :P
  • CUCLI
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • SNAKE01
    ezek megvannak...
  • Kata
    Akkor ne mondjam el neki, hogy több csinos képed is van a partyarcos topikban? :P
  • Seeley
    Sportolj, hobbyk, suli...meg persze ismerkedj. A koroddal csupán arra akartak utalni, hogy nagyon nem vagy lemaradva semmiről :)
  • Seeley
    :DD, nem akarom hogy innen csengessen be :PP
  • SNAKE01
    de én 16 évesen,nem arra vágyom hogy mindig bulizzak meg piáljak meg ilyesmi,ilyenkorban mindenkinek ez az élet,így hogy értcsem meg őket?én így nem tudok élni velük.ezért éppen nem is járok ilyen fasz helyekre diszkó ilyesmi.barátaimmal persze elvagyok élek én,csupán szomorúan látom a korombelieket szánalommal nézem...
  • blackgamer
    tölts fel magadról képet mert "nem fog csakúgy becsengetni hozzád"
  • Seeley
    Nem kell otthon lenni, sőt, jó ha mindketten dolgozik. De ugye azért milyen jó ha rendre érsz haza, ha a vacsora már készen van, igaz?

Férfiak erről feledkeznek meg...hazaérnek melóból, oszt lazulás..nő hazaér melóból, és jön a következő, az otthoni munka.

Nane, én is azt pártolom hogy mindenki dolgozzon, karrier, csak akkor az otthoni tehreket is megkell osztani..a háztartás nem a nők feladata csak, hanem azoké akik benne élnek...mindenki érdeke a tisztaság és a szép otthon.
  • Seeley
    Vicces azért, mert lentebb egy kolléga meg pont azt irta hogy a nő vezesse a háztartást.

amúgy veled értek egyet, én magamnak akarom a megfelelő feltételeket megteremteni, de az idő...nem baj, és azért kell egy megfelelő társ is. És bizony az első években (kb. 2 éves korban kezd el bölcsibe menni a gyerek, akkor sem mindne héten, meg ugye nem sok idő az egy nap), az anyuka otthon van vele, akkor azért kiszolgáltatott a férfinek, és igen, akkor a férfinek kell gondoskodnia róluk, igaz vannak Pótlékok, amik azért segítik a kasszát.
  • Seeley
    Ugyan, még több mint 10éve, sőt, nem is szabad iylen korlátokat felállítani hogy x évesen házasság x évesen gyerekek, mert csak bestresszelsz. Van akinek korán összejön, van akinek csak később, de minél jobban stresszelsz annál kevesebb a siker. Ismerek olyat aki már lemondott arról hogy anya lesz és egy szerető társsal fog élni...35évesen összejött neki, 36 évesen szült és nagyon boldogok :P

Sosem tudhatod mikor jön....annyit tehetsz, hogy kihozod magadból a legjobbat, és azért persze keresgélsz is, hiszen nem fog csakúgy becsengetni hozzád :)
  • Seeley
    Akkor még csak most fog jönni a java :PP

Én már öreg 23éves vagyok :D
  • CattiBrie
  • Max7
    [courier]Na azért temetni még nem kell :D [/coruier]
  • Kata
    Én tök rendes vagyok. Egyszer a nagy rendességem és arany szívem fog úgyis a sírba vinni.
  • CattiBrie
    Öregem!!! :)
  • CattiBrie
    Jajj nee! :D
  • Max7
    B+ 19 vagyok már :S hogy repül az idő
  • Max7
    #181: bitófára kenderkötéllel b+ :D

Catti: Van egy kedves ismerősöm (lány) aki mindig átsegített a nehéz napokon amikor más lányok miatt hülyeséget csináltam, vagy ha valami nagy bajom volt akkor mindig meghallgatott és próbált segíteni! 2 éve vagyok vele ilyen jóba és 3 éve van eggyüt a palijával aki mellesleg ugyan úgy az osztálytársunk! 18 éves vagyok én is és ő is! És most rajtam a sor hogy segítsek neki! Most végeztünk az iskolával és neki tervei vannak (szeretne albérletbe költözni a sráccal és eggyüt élni vele majd gyerek és szeretné ha eltartanák).

Namost amint a pali ezt meghallotta homlok hanyat rohant el a csajtól! És most kezd rájönni szerencsétlen hogy ez nem így müködik a mai világba mint 100 évvel ezelött hogy 3 gyerek emg az anya otthon a férj napi 8 óra munkával eltartotta az egész családot!

Az anyukáknak igenis kell gondolkozni azon hogy GYES, GYED mellet elmenek dolgozni 4 órás munkaviszonyban! és számítani kell arra is hogyha otthon marad sokáig amint visszamegy kirugják mert "lebabázott"

Szal...... :)[/courier]
  • Davidus
    mondjuk rá:D
  • CattiBrie
    Oviba 3 éves kor alatt?
    A szülőnek kell nevelnie elsősorban a gyereket!
    Faxom akarja, hogy egy másik emberre hasonlítson! :)
  • Carlos
    Mond.
    De amikor a külök oviban van mit neveljen otthon a szülő?
  • CattiBrie
    Az ilyen nőt ki kell dobni, nem megütni.

NEEEEEM! Nem a tizedikről! :D
  • CattiBrie
    A gyereknevelés szó mond valamit?
  • Carlos
    :D
    Miért kell otthon maradnia valakinek mindenáron?
    Miért jó ez?
  • Davidus
    és azt a nőt hova akasztanád aki a halálba szekálja a férfit?
  • CattiBrie
    Jó mondjuk én nyilván arról beszélek első körben, hogy amikor picike a gyerek. Akkor legyen otthon a muter. Utána meg már nyilván nem.

Amúgy meg én szívesen eljárok dolgozni, amíg otthon megfőz, takarít, kimos apjuk. :)
  • Carlos
    Az én anyukám is melózott és suliba járt amikor megszülettem. És mégsem lettem ámokfutó meg bankrabló.
    Amikor a pici még pár éves addig oké. De hogy "Háztartásbeli" legyen az anyuka (mint a nagynéném) az nálam ki van zárva.
    Nagynéném férje Cisco-nál dolgozik mint állat. Napi 16-18 óra, hétvégén is. Jól is keres persze hozzá, anyagi gondjuk nincs (ezért lehet otthon a nagynéném). Gyerekek 8-12-18 évesek. Tehát nem karon ülők.
    Cég fizeti az autókat (!), házat (!) németországban. Aztán megy a sírás rívás, hogy nincs otthon eleget a családdal.
    Nekem ez nem tetszik, ilyen életet nem akarok magamnak (leszámitva az anyagi hátteret). :)
  • CattiBrie
    Hát ha a pasi gyereket szeretne és családot, és a nő szül és otthon van stb.. akkor valakinek dolgozni is kell. De remélem azt nem gondolod, hogy "otthon lenni" olyan könnyű. Igazából most ugye arról beszélek, amit szüleimtől láttam. És anyukámnak nehezebb volt. Sokkal. Főleg, hogy dolgozott IS mellette (persze gondolom ezzel nincs egyedül, csak a te hozzászólásodra élezem).
  • Carlos
    Vicces, hogy mindenki arról beszél, hogy akkor vállal gyereket, ha a pasi megtermeli a bevételt.
    Csakhogy.
    Egy fizuból ma manapság nem igazán lehet eltartani egy családot, gyerek, kaja, rezsi, törlesztés a házra. Egy fizu itt ki is fújt.
    Persze ha apuci bankár vagy övé a Mammut esetleg a Westend, akkor tud menni a dolog.

Másik.

Kinek kell egy olyan nő, aki elvárja, hogy apu szarrá dolgozza magát, hogy ő otthon babázhasson?
    Szerintem a férfiak nem erről álmodnak, csak a nők.
  • Goth
    Fú de negatív emberek vannak itt.
    Én meg qrva szerencsés vagyok =)
  • Carlos
    Bakker. Mintha magamat olvastam volna.
    14-16 évesen énis ilyen voltam.
    De szerintem a legtöbbünk.
  • Carlos
    OMG!
    16 évesen ne stresszelj!
    Majd lesz. Addig viszont ÉLJ!!!
  • cenobite
    16 éves vagy, még ráérsz aggódni! :) Bár én is egyfolytában szerelmes voltam ennyi idősen, többnyire azonban plátói maradta a dolog. Ma már csak mosolygok rajta, de akkor tényleg én is el voltam kámpicsorodva rendesen. :)
    Persze tudom, hogy éppen most lehet ezek a legfájóbb dolgok számodra, de ha most találsz egy rendes lányt, 99% hogy nem ő lesz életed párja. Még van vagy 10 éved, hogy keresgélj (vagy még több), most csak ÉLJ! ;) (hú, de rímelt már!)