22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#412 LoL, tejcsárda. xD
Ez nálam most abszolút aktuális, bár engem párom tejbüfének hív. xDDDDD -
#411 Uramatyám! xDDDDDDDDDDDDDDD
Erre asszem nem is írok semmit... :DDD -
Skill #410 hüü kit fujt át a szél a party topikból :)
-
#409 Na ez már fáj. :DD -
#408 Neeem, komolyan gondoltam!
Amúgy jó a bringóhintó, meg a vízibicaj is, de azokon hogy lehet tukni? Mármint lehetni lehet, de azért nem feltétlenül a nagyközönség előtt kéne...mármint nem nekünk (Neked meg nekem), hanem úgy általában, akik tuknak rajta, szal érted. -
#407 Biliárdozni én kivágott felsőben megyek, és amikor barátom jön, rákönyökölök az asztalra. :) Emiatt egyszer szívtunk, mert felszakította a posztót az asztalon. A hely tulaja nem örült nekünk. :D -
#406 Engem már az zavar ha a téma a csajokról szól akkor nem tudok rendesen figyelni! minden más témánál nincs gond tudok a témára figyelni meg a billiárdra is :) -
Skill #405 hü bazz ismerem az érzést. voltunk baráti körrel biliárdozni. minden szép és jó volt mig pár csaj oda nem jött és elkezdett beszélgetni az asztal mellet.( hü azota sem láttam akkora tejcsárdát :P ) nem találtam el a fehér!!! gólyot. haver jót nevetett. ö jött. ö is elbénázta. na akkor hagytuk abba a biliárdot. -
#404 Haveri társaságban így nevezzük a csajokat :) (becézve) ez hosszú történet rövidre vágva eggyik tanárom mondta annó hogy a punikkal csak a gond van és mostanában a haverokkal csak a bajunk van a lányokból és így beszélünk :)
De már mega a téma is balszerecsét hoz ránk mert a biliárd se szokott olyan profin menni mint ahogy kéne :) [majdnemhogy verseny szinten nyomjuk sőt gondolkoztunk is már rajta....] de ha szóba jönnek a lányok.... :) -
#403 Jééé, nem is figyeltem Max7et!
Milyen igazad van!!! :D -
#402 Ööö... én ilyen tavi csónakázásra gondoltam. xD Sz'al "bér" csónakkal. xP Oké, vágom persze, hogy csak ugratsz.
[Jut eszembe: bringóhintó, vizibicikli, ezek is jók ám. :)] -
#401 MI AZ, HOGY PUNI?????!
Vazze, nektek hogy esne, ha pöcsnek meg fasznak lennétek titulálva...?! xDDD
Há' ilyet még nem is hallottam... xD -
#400 Nekem minden tetszik. De a Vidámparkot szeretném a legjobban, tudod! :D -
#399 "De ha nem annyira pénzes móka kell, akkor pl. közös szalonnasütés/bográcsozás/grillezés, kirándulás, csónakázás..." --- Tudod, milyen drága egy jó csónak? -
Skill #398 ahhh ott a pont! ott a pont! -
#397 Ha nem bírod lekötni küld el mosogatni :D
Poént félretéve sétálni minden puni szeret :) pláne a dunaparton vagy ha szeret a puni bármit akarsz csinálni ő is szivesen csinálja! -
#396 De ha nem annyira pénzes móka kell, akkor pl. közös szalonnasütés/bográcsozás/grillezés, kirándulás, csónakázás...
Valamilyen aquapark/barlangfürdő/strand, bár az megint pénzbe kerül... :P
Hirtelen ezek jutottak eszembe. :-)) -
Skill #395 köszi ! tetszenek! neked mini? :) -
#394 Én a Vidámparkra szavaznék. :DDD Egyszerűen imádom! :)) Idén még nem voltunk, de már szervezzük. :D
Jó persze az Állatkert is, csak kicsit büdi. xD Továbbá a Tropicarium... hümmm ott még nem is voltam. :P
Esetleg a Planetárium?! :P Csak kár, hogy a nyakad görcsöt kap a végére. xDDD -
Skill #393 na emberek ! segitsetek! miket lehet barátnövel csinálni sexen kivül? persze mindenki más meg minden de csak akad pár olyan amit szinte mindenkivel lehet. -
#392 Lehet kissé túlbonyolítja:) -
#391 A helyzet az hogy barátok vagyunk (igaz nem hiszek a férfi nő barátságban mert az eggyik fél mindig többet akar, igaz ez most nem én vagyok bár.... de ebbe ne menjünk bele mert van palija és házinyulra nem lövünk!) és ha 1x nincs pénze akkor ne azért ne menjünk szorakozni mert nem tudja álni a cekket pláne nem ha két óra billiárdról van szó ami 2x720ft mert az nem fáj nekem! hameg szeretne inni valamit fizet vagy ha nincs pénze fizetem neki! ha meg van pénze akkor végülis fizethet de így is agyon melózza megát akkor meg?.....(mellesleg én sem anyám pénzét költöm már régóta) -
#390 De hát ugye korábban azt írtad, hogy nő nálad nem fizet. Akkor most hogy van, hagyod, vagy sem? Csak kezeld úgy, mint egy társat, egyenrangú partnert. Ne akarj hierarchikus viszonyt. Na mindegy, nagy fiú vagy már, majd eldöntöd, mi jó kettőtöknek. De a túlzott öntudatosság, makacsság sosem vezet jóra. -
#389 De nem járnak, és a csaj nem hagyja fizetni!!! -
#388 Ha Ő is fizet és Te is fizetsz akkor minden fasza. Ha csak Te fizetsz örökké, az bizony gáz. Ha van egy kis esze akkor felfogja, hogy nem pénztárcával, hanem emberrel jár. ;) -
Skill #387 makacs mint te :D -
#386 Azt nem mondtam hogy az egész cehhet én fizetem mert amit fogyaszt azt fizetheti :) de ha 1x nincs pénze akkor engedje már meg hogy hadd fizessem ki (azonos nemű barátaimnál ez miért megy?) -
#385 Ehh, ennyire nem lehetsz makacs!
Szép és jó, ha az ember az elveihez hű marad, de vedd figyelembe azt is, hogy milyen árat kell érte fizetni! Presztízskérdést csinálsz a pénzből, a fizetésből, és közben a jó dolgokat meg hagynád elmenni magad mellett? Jó pap holtig tanul, megtanulhatod úgy is jól érezni magad vele, hogy nem Te állod az összes cehhet.
" és én szeretném jól érezni amgam vele..." --- ne légy önző, és engedd, hogy ő is jól érezhesse magát...ha azzal, hogy hagyod fizetni, és ezzel egyenrangú félként kezeled, talán ő is jobban fogja érezni magát.
Wazzee, kezdek úgy beszélni, mint a saját őseim... öreg vagyok én már ide... -
#384 Nem vinni akarom a csajt :D jön az magától is mert nem meghódítani akarom :) és nem vagyok pénzes csak akad szorakozásra is kevéske tőke :d -
Skill #383 na ja gáz. sajnos sok mindent nem lehet pénz nélkül csinálni. én muzeumba vittem csajt meg strand. amugy lehet olcsobol is szorakozni csak nehéz. ugye milyen szar pénzesebbnek lenni? semmit nem ér a pénz. :D
(csajok egy részénél) ( a jobbik részénél) -
#382 Ha fifty-fifty alapon menne a dolog akkor soha nem mennék biliárdozni de sehova ahova pénz kell! és én szeretném jól érezni amgam vele... -
#381 "Amúgy nem 14 éves gyerekek vagyunk már :)" --- pont ezért kéne már kompromisszumokra képesen, felnőttként engedni, hogy ha ő ragaszkodik hozzá, akkor hadd fizesse ki az aktuális kontót. Ezzel mindkettőtöknek jót teszel.
"pedig engem meg az bánt hogyha egy nő fizet" --- Ez valamelyest hímsoviniszta duma. Ha nem engeded fizetni, akkor a mai pénzes-cosmopolitan-világban kicsit azt is éreztetheted a tudatalattijával, hogy megveszed őt kilóra. Ennélfogva kimondva-kimondatlanul az önbecsülését zúzod porrá...zúznád, ha hagyná.
Szerintem ebből ne csinálj akkora gondot. Inkább mondd meg neki, hogy mindig mindent fifty-fifty alapon oldjatok meg. Ha kedvel Téged, úgyis menni fog. És így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. -
#380 Ez eddig ok, de ha belátható időn belül nem tudom viszonozni a kedvességet (pl pénz- vagy időhiány miatt), akkor nem is hagyom, hogy meghívjanak. Ha tudom, hogy rövidesen viszonzom a dolgot, ám lgyen, hívjon meg a srác. (nekem egyébként a sajtos-sonkás tészta a specialitásom) -
#379 Mondtam neki hogy én nem azért hívom el mert össze akarok vele jönni és mondtam neki hogy bárikor jön ha van nála pénz ha nincs nála pénz nálam egy nő nem fizet! És érti, hogy kedveljük egymás társaságát, de bántja őt hogy mindig én fizetek..... pedig engem meg az bánt hogyha egy nő fizet.... és sajnos ezért nem járunk el sehova mert vannak elveim amiből nem engedek és sajnos az én elveim sértik az ő őnbecsülését!
Amúgy nem 14 éves gyerekek vagyunk már :) -
Skill #378 lehetek a barátod? :P -
#377 Hogy kezdődik egy átlagos férfi szerelmes levele?
"Ugye, hogy hiányzom?" -
#376 " elhívtam hozzánk a barátaimat, és jól megtömtem őket - általam sütött - goffrival," --- az ilyet nagyon szeressük! -
#375 érdekes topic de szerencsére én megtaláltam azt a bizonyos rendes lányt:) -
#374 LOL, és a kettő együtt miért nem megy (lélek ápolás + "pénzbeli" gondoskodás)?
Miért "baj" az, ha a férfi fizetni akar? :P Nagyon sokáig (az én szememben most is), ők voltak a társadalom tartópillérei, a kereső fél, nem értem miért kéne ezt ilyen tök erőltetetten felrúgni, valamiféle homályos női önérzetre hivatkozva...?! :P Nekem nem okoz órási lelki dilemmát, ha valamelyik fiú barátom fizetni akar. A dolgot meg lehet oldani úgy is, hogy valamilyen módon viszonzom. :) Én pl. elhívtam hozzánk a barátaimat, és jól megtömtem őket - általam sütött - goffrival, amikor már úgy éreztem, hogy x időn belül túl sokszor hívtak meg kajára/piára. :P
Valóban nem kell "élősködni", na de csak létezik valamiféle arany középút. :)) -
#373 A gondoskodás nem ott kezdődik, hogy fizetsz neki egy kólát, hanem ott, hogy beszélgetsz vele, ápolod a lelkét, stb. Sok mai csaj ezt nem díjazza, inkább a pénzt, de néhány lány (akikről jelenleg is szó van) azt értékeli, ha beszélgetsz vele, bókolsz neki, ilyesmik. Bár ezt is tudni kell.