22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • RaZoK
    Ez tök jelnne.
    Szerintem vannak is ilyen lányok. De töbnyire foglaltak :C
  • gordon 24
    Pedig most divat leszbinek lenni!
  • CattiBrie
    Nálam tuti tapasztaltabb.. Nekem MÉG nem volt kapcsolatom nőkkel, úgy. :)))
  • CattiBrie
    dehát ő már elmúlt 18!

:)
  • gordon 24
    Na ez meg a másik!!! Ezt de utálom ebbe az egészbe. Komolyan mondom ez az egész párkapcsolat téma olyan mintha kötelező lenne. Nem kötelező nem kell szakitás után 2 nap múlva uj bnő. Igenis meg kell várni azt akivel értelmes együtt lenni és ha ez egy év akkor egy év ha 2 akkor annyi. De azért mert neki is van meg neki is nem kell holnap nekem is.

• homeless
    "én már tapasztalatból beszélek."
    Ezen felröhögtem. Mintha valami ovodás fórum lenne, ahol az a menő akinek már volt barátnője:))))

Na jó nem akarok kötekedni, de ez vicces volt.:)
  • TothLaci
    Érdekesek a lányok, én már tapasztalatból beszélek.
    Igen, lehet találni rendes és normális lányt, de a szerelem olyan, hogy idő után el is veszhet. Vagy nálad, vagy a csajnál. Ha csajnál már nem te vagy az első, akit legjobban kedvel, és ha te szinte mindent megtennél érte, akkor az sz*rügy. Az én "szakmám" a megfigyelés. Ha tetszik egy bizonyos csaj, és ha kicsit tetszek is annak a csajnak, akkor addig -általában- nem kezdek vele jobban összeismerkedni, amíg fény derül, hogy bánik a nőcink a konkurensekkel. Ha észreveszem, hogy van egy, vagy több olyan konkurens, aki(k)et többet említ, többet beszél, illetve ha szebben mosolyog rá, akkor -amíg nincs egy másik csajom, aki hű hozzám-, talán még rá sem nézek arra a bizonyos csajra. És miért is? Mert, lehet, hogy akkor szerelmes leszek belé: Nem akarok SEMMI ESETRE pofára esni. Próba szerencse? Ne tervezzek előre, alakul, úgy ahogy? Meg lehet próbálni. :)Én azt tudom csak ajánlani, hogy minnél több csaj társaságát szerezd meg, de természetesen csak baráti alapon. Legyen minél több barátnő, de csak barátnő. Önbizalom nő, utána meg jön az az élet, hogy egyre több csajt fogsz megismerni, ÉS ami a legfontosabb, lehet eljön az igazi is.
  • CattiBrie
    kettő szmájli is volt a sor végén! :))
  • Seeley
    Nem, ha mindne rendben van az jó, de olyan amúgy nagyon ritkán van. Ha valami unalmas, akkor az unalmas...ne láss más mögét. És nem azért unalmas mert rendes meg rendben van...hanem mert unalmas.

Sok izgalom van az életemben, szakmai téren, a küzdés, sportban...a magán szférámban nem vágyom izgalomra, najó, maximum ha egy izgalmas DVD filmet/sorozatot nézek.
  • homeless
    Nem érted. Szar dolog ha minden rendben van. Ez hülyén hangzik de így van.
  • viizo
    sztem ezek nem bemesélik maguknak, hanem alapból az átlagosnál agresszívebb állatok: szal semmilyen felelősségérzetük nincs ezirányban, hogy a hiányzó szégyenérzetet ne is említsem...
  • gordon 24
    Voltam már!! És hasonló szitú is volt.. Csak az előzmények olyanok voltak hogy nem volt értelme a dolognak tovább.
  • Seeley
    Sok férfi bemeséli ezt, hogy a nője igényli...mert így könnyebb, igaz?

de amúgy is, mi van ha valaki igényli? Ha neked ez ütközik az elveiddel akkor nem teszed meg, nem? Márha van benned gerinc és kitartasz az elveid mellett, mindkettő ritka manapság...
  • homeless
    Nem voltál még szerelmes. Amúgy meg sok nő igényli az erőszakot(nem kifejezetten fizikai erőszakra gondolok). Ha túl rendes vagy akkor megcsal, mert
    1. azt hiszi, hogy megteheti
    2. unalmas, ha minden ok
  • Seeley
    Jah, meg vágnám le a farkát, adnám haza postán a szüleinek, ha már nem tudták megnevelni a kretén fijacskájukat :P
  • Seeley
    Az a gond, hogy sokan gyerek korban is ezt látják otthon, sajnos azt hiszik ez helyes, ez belefér, nincsne önbecsülésük.

nekem két ember mondhatja meg hogy mit tegyek, két ember szólhat bele az életembe, két ember adhat pofont...apám és anyám. Mivel nem szolgálok ezekre, ezért nem is teszik.

de egy férfinek semmi joga, vagyis megteheti, csak szarul jár, mivel boxolok...ehh. Törtem már be orrot, mert nekem támadtak....
  • Nuki
    de erre nem szabad alapozni... persze hol látsz te olyat hogy a 'család' mindkét tagja ennyit keres?
    habár lehet hogy csak én ismerek kevés embert...
  • Bandi 18
    Nemcsak rendes lányt nehéz találni de rendes embert is, mert ma már az a menő ha eltapossuk a másikat meg bunkózunk mindenkivel és csak a pénzre hajtunk, ezt látjuk az utcán tvben neten mindenhol.
  • gordon 24
    Nem senkinek sem. De ha pl egy nő engem meg akarna ütni:
    1 egy nő nem olyan erős hogy komoly gondom l legyen belőle és egy férfinek egy ilyet el kell tudnia viselni.
    2 megpróbálsz elhajolni megfogod a kezét stb, de sose utsz vissza!!!!

Persze ha egy nő rám kezet emelne valószinüleg az lenne az utolsó találkozásunk, és forditva is ugyan ez a szitu.
  • homeless
    Miért nőknek szabad? Én se ütnék meg egy nőt csak kérdezem.
  • CattiBrie
    én megfogadtam h az első maflás után pápá
  • guardian hero
    Tényleg? Ki gondolta volna!
  • CattiBrie
    egyik fél sem tud főzni sem füvet nyírni, de mind a ketten keresnek havi 300k-t.. van miből (vacsora és fű is) :))
  • gordon 24
    Nem! De szerintem ez még viccnek is rossz.. Ezzel nem szabad hülyéskedni szerintem. Aki megünt egy nőt azt kb az első lámpa oszlopra akasztánám fel.
  • guardian hero
    Szerintem ne mondjál nekik ilyen idegen szavakat, még a végén özzezavarod az egydimenziós világképüket :D
  • Csacsi
    Ha nálatok nőuralom van, akkor te papucs vagy.
  • CattiBrie
    És kajarendeléshez csak telefon+cím kell, de fűnyírázhoz fű is! :)))
  • viizo
    hihetetlenül elítélem, aki nőt bánt, de pl. egyik nőismimnek bevallottan lekever egy-egy sallert a pasija, mégsem hagyja ott a hülyegyereket...

ráadul még védi is, azt mondja, szerelmes belé, és a srác nem is gondolja komolyan azokat a pofonokat... később aztán csodálkozik majd, ha sűrűsödnek a pofonok, és egyszercsak családon belüli erőszakról olvasunk az újságban :(
  • CattiBrie
    Megyek füvet nyírni. :DD

Amúgy meg valószínűleg ott a bibi, hogy eddig bármit csináltam, nekem nem ízlett, ebből asszem egyszerűen következik, hogy jobb ha nem teszem. :)

Hol a fűnyíró? :D
  • Nuki
    már akinek van pénze rájuk...
  • homeless
    Te komolyan veszed? Mert én némi iróniát vélek felfedezni a hozzászólásaiban...
  • Seeley
    Mert papírpöcs vagy!
  • gordon 24
    Kemény vagy wazze!!!
    Kb olyan kemény mint vaj a napom!!!
    Atyaég!!
  • guardian hero
    Az asszony valóban verve jó, csak a gyakorlatban ezeket a szép elveket nehéz érvényre juttatni... majd megtudod, nőuralom van ebben a világban :D
  • homeless
    A kaját kihozza a futár a fűvet meg lenyírja a kertész. Manapság úgyis ez a trendi. Meghát főzni meg füvetnyírni úgysincs idő a mai világban.
  • viizo
    tegyél egy próbát, hátha tolerálja a gondolkodásod ;) :DDD
  • guardian hero
    "nem is akarok tudni főzni, mert vannak pasik, akiknél ez elvárás. Viszont nem várom el pasitól, hogy tudjon főzni."

... a házaspárt saját lakásukban találták holtan a rendőrök. Az első értesülések szerint éhhalál végzett velük. :)
  • Seeley
    Dehát te vagy a férfi, asszony verve jót, ha visszaugat lekeversz neki egyet, legyél rendes férfi, így kell ezt.
  • Seeley
    Nálunk anyám nyírja a füvet :DDD

Egyáltalán nem elvárás hogy a pasi ezermester legyen, sőt, inkább ők csinálnak híúsági kérdést ebből, amikor ugye hívni akarjuk a szakembert, szóval ezt magatokban kellene letisztázni :D
  • guardian hero
    Nem hát. Hogy a picsába merném???