22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#292 Jó a kapcsolatom, ne aggódj. Sőt, mondhatni tökéletes. :) -
Skill #291 feszegessünk? ;) -
#290 Az nem jelent semmit hogy van barátja, ki tudja milyen a kapcsolatuk, lehet hogy ha egy kicsit megismer már rohan is hozzád. Persze ha túl jól érzi magát abban a kapcsolatban akkor nem nagyon érdemes feszegetni.:D -
#289 ehh -.- -
#288 Ezt rólam írtad? :) -
Skill #287 telefonszáma? >)
amugy én is találtam egyet de persze hoyg van barátja =( -
#286 én most találtam egyet!:) -
#285 ez így van :D -
Skill #284 hát ha más nem a pasid egyetért velem :) -
#283 Vannak, akik szerint igen. :P -
Skill #282 jo izlésem van mi? :P~ -
#281 Ejj, olyanra, mint én? :) :P -
Skill #280 kérlek tanits! egy telt vörösre vágyom ;) -
#279 Egyetértek! -
xerdi #278 "Véleményem szerint nincs olyan nő akit ne lehetne megszerezni......bárkinek "
Nem bárkinek, hanem valakinek. Ráadásul sztem meg itt magadra gondolsz. Amilyen stílusod van a nőnemű ismerőseim nagy része szóba se állna veled. Az önbizalom remek dolog, de nem egyenlő a nagyképűséggel. -
Zenszkij #277 egy nő mi mást mondana haha -
#276 Én ismerek kettőt is! -
#275 Aranyos vagyok, de engem már megszereztek. :) -
blackgamer #274 Te is aranyos lány vagy? -
#273 "Véleményem szerint nincs olyan nő akit ne lehetne megszerezni......bárkinek"
bátor kijelentés -
#272 aha -
#271 1et értek...
már elnézést -
Seeley #270 ez baromság, már elnézést.... -
Zenszkij #269 túl van ez reagálva, ha teccik jöhet, ha nem akkor nem. ennyi Véleményem szerint nincs olyan nő akit ne lehetne megszerezni......bárkinek -
#268 "Szentivánéj
,,Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak.
Á, dehogy változnak. Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Startégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt.
Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk.
A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velünk nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de valahogy nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással.
Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez."" -
#267 Svindli! Akkor még nem is volt net! -
#266 Az tök édes! :) -
#265 Noná, hogy lehet! :D Férjemmel, 9 éve, neten ismerkedtünk meg... :P -
#264 Neten is lehet aranyos lányt szerezni, ki mondta, hogy nem?
Egyébként gratulálok, és sok sikert a megtartásához. :) -
juzosch #263 Megtaláltam:P
És hol? Neten:D
csak meg is tudjam tartani:) -
#262 De nem volt az. Az ilyen poénok nem poénok. Vagy én vagyok túl öreg? :S -
Vlala #261 Ez elég meredek megfogalmazás volt. -
#260 csak vicceskedni próbált -
#259 Hádete túl komolyan veszel mindent? -
#258 Szerinted tényleg ilyen egy rendes lány? Asszem, neked inkább k*rva kéne... -
#257 pedig igaz :\ -
#256 jahjah, ismerkedj fiúkákkal xD -
#255 olcsó és jól szop? -
Seeley #254 látod, igyekeztem kedveskedni :D -
Zenszkij #253 na jól van, a nőt tényleg nem szabad bántani, jah és köszönöm a barom jelzőt, régen kaptam már ilyen kedves bókot