22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#172 én meg 20 -
#171 és tényleg szeret engem?
mi a neve? -
#170 16 éves vagyok -
#169 hát rendes lányt nehéz találni,nekem nagy elvárások nincsenek.
nekem tetszen,megfogjon benne valami,hogy van saját egyénisége,őszinte legyen hűséges,és igazán szeressen,ezt én viszonzom,és mindennél fontossabb lesz nekem.félrelépés nem is merül fel,hiszen ha őszintén szereted,és nem színlelsz nincs miért.kevés az őszinte ember tapasztaljuk.és ez a baj,tudom nem lehet minden tökéletes de megpróbálhatjuk azért normálisan is csinálni.az érték is nagyon fontos hogy értékeljük azt amit más tesz értünk.a mai világban kevés az értékes emberek,tévhitben élnek is értéktelenné válnak!:( sok a csalódás és ebből általánosítás lesz,akit nem ismersz ne ítélj el.amit én felsoroltam az "tény".lányok közt fiúk közt is van egyaránt szemét és "nem rendes" akinek nem fontos semmi,szerintük nem érdemes rendesnek lenni.de ha mi kevesen rendesek vagyunk,különbek vagyunk sokaktól,és erre nem szégyen büszkének lenni.hiába nehéz és sokszor nem éri meg,becsülni kell ezt az adottságot,és nem szabad olyanná válni mint azok akik erre magasról tesznek.nehéz az élet,küzdeni kell,nehéz megtalálni az igazit,sokszor ez miatt mert sok az általánosítás,és már mindenki attól fél hogy átverik.valaki nagyon elcseszte aki ezt legelsőnek elkövette.ez van sajnos,mindenki becsülje meg önmagát és a rendesebb embereket,nőket nagyon tisztelem,amelyik megérdemli,miután megismertem utána ítélkezem.boldoság sem tart mindig örökké,semmi nem tart örökké,én már beletörődtem,férfi vagyok de mégis a szememet töröltem...
-
#168 "akkor nálatok ki fog főzni?
egy nőnek tudni kell főzni, mert nyílván nem a nő fog fúrni-faragni"
:)
Szerintem közösen "elszerencsétlenkedünk" majd vele. :)))
Amúgy szeretek barkácsolni! :))) -
#167 Én porszívózni meg mosogatni szeretek. :)) -
#166 Egyébként hja. Most itt vagyok már vén fejjel. És most lenne ideális gyerekeket vállani...
ÉSSS???
1. kéne hozzá egy pasi
2. kéne hozzá egy lakás, NEM albérlet
3. meg leglább egyikünknek kereset, eltartani a gyereket (ez rímelt! :D)
na, mire ezek meglesznek tuti elmúlok 35.. és csoffadt leszek mint állat... :DDD -
CUCLI #165 én megtaláltam... :) -
#164 én nem találtam meg
ha te sem, akkor honnan veszed, hogy van ilyen? -
#163 +/fav
írok énis... -
CUCLI #162 olyan lány akiről írtál. csak megkell találni :/ -
BIZ0906 #161 Azta kva ezt a beszólás öregem -
#160 :), ha foglalt, keresni kell egy másik helyet. Ha nem találsz másik helyet, akkor meg kell várni, amíg elmennek onnan, és gyorsan beállni a helyére. És ha jó helyen vagy, akkor nem kell klíma, mert van árnyék! :D -
#159 LOL -
Seeley #158 Jah, arra a gondolatomra "nem éri meg rendesnek lenni' irtam később. Nem éri meg, tényleg ezt tapasztalom, de nem fogok magamból kifordulni, sosem ártottam másnak (akarva!)...mert így neveltek, szeretek tükörbe nézni...
valszeg egyedül is maradok, de inkább :P
Főzni amőúgy én is a vendéglátós bátyám által tanultam meg, és csak egy-két éve kattantam rá...de fogok (ha lesz idm..hát igen, karrier/sport/bulik/hobby...mellett) megyek nyáron majd főzőtanfolyamra, jó dolog..elsőnek nyilván a magyar konyhát kicsit, de az indiai érdekel nagyon!
Most tényleg L, jóéjt! -
#157 Hol lehet ilyet találni? google? :~]
Az a baj hogy minden fiura nem jut ilyen!
A nők olyanok mint a parkolók, vagy foglalt vagy rokkant vagy fizetős :) -
#156 kicsoda? -
#155 Jóccakát... -
endiboy #154 miért sajna? -
Seeley #153 Már miért ne? Én ipari elektromos kéziszerszámokkal foglalkozok :DD Bár ettől függetlenül főzök is, mert szeretek jókat enni, de sosem azért mert 'KELL', hanem mert kedvem van...
nah, majd visszaolvasok, most jön a Vegas, bebújok az ágyikóba. pápá -
TommoT #152 egyébként én is abban a 10%ban vagyok, szívesen megtanulnék egyszer normálisa főzni :) -
#151 Én is. Aki értelmes ember, az megtalálja az értelmes nőket is. -
Mirk #150 #114 -
#149 en megtalaltam! -
Seeley #148 Azért sajna sokaknak azok kellenek.
meg sokszor a rendes lányokat nem becsülik meg, ami ott van az orrotok előtt :S
Most általánosságba értem. -
TommoT #147 nah láttál már, elismerem, el kell mesélni, mert ez ritka -
endiboy #146 -
Seeley #145 mit irtál? :O -
#144 Ez teljesen jól meg lett fogalmazva.
Még ezzel a mostanában kökincsé vált klisével egészíteném ki: Régen a lányok úgy főztek, ahogy az anyjuk, mostanában már úgy isznak mint az apjuk.
És sajnos ez nagyon igaz. :(
Sztem is nehéz megfelelő lányt találni. Mert vagy nem az (ebből van a több), vagy foglalt, vagy olyasmi nézete van mint ami a #117ben is le lett írva. Jah, és speciel engem is bosszant ha egy nő nem tu főzni és nem látja el a háziasszonyi feladatot. Nem azt mondom, hogy robotoljon, de lássa el a családját. Természetesen a férfiaknak is megvan a saját kötelességeik. Nekik azt kell teljesíteni egy háztartásban.
És akkor 1 uttal hozzászólnék a verekedős részhez is. Soha életemben nem ütöttem meg nőt. De!!! Ha egy nő van olyan bátor, hogy kezet emeljen egy nála erősebb emberre, akkor viselje a következményeket. De ez csak arra az esetre értem ha a nő kezd el verekedni. Sztem ez teljesen logikus dolog. Általánosságban is így van. Nem vagyok olyan hülye, hogy a 70 kilómmal neki menjek egy 150 kilós kigyurt embernek!
Összefoglalva sztem is nehéz ügy. Nem könnyű találni. Vagyis a véleményem szerint nincs meg az a hely ahol értelmes, inteligens nők, férfiak találkozhatnának egymással. Mert a szórakozóhelyeken erre nagyon minimális az esély. Aki meg nem így gondolja annak jó próbálkozást! -
Mirk #143 anyám is ien de nem láttam mer épp terhes volt velem -
TommoT #142 tévedés, nem kell tudnia főzni, majd a férfi megoldja
tudom itt mindenki azt írja hogy annyit a nőnek mint a férfinak, ha én is ő is főz
csakhogy a férfiak 90% nem szeret főzni, de szívesebben megcsinálja a nehezebb munkákat, és ez fordítva is igaz a nőknél
és azért akkor se felejtsük el, hogy általában a férifak keresnek többet, mert még mindig ők kapják a jobb állásokat és a több pénzt
ez van, nem én találtam ki -
#141 Megérem a topiknyitó "siralmait". Olyan NŐt (igen, így, csupa nagybetűvel) keres talán, mint az édes-/nagyanyáink voltak anno (így azt a NŐi modellt keresi, amit a családjában tapasztalhatott). Az hogy kívülről is jól nézzen ki - hát kérem szépen egyrészt biológiaia ösztön, másrészt a média félrenevelő hatása.
Hogy ez egyeseknek "ciki"? Nem trendi? Hogy egy NŐ nem mindenáron a karrierje után rohan (és 30 év felett évesen kiég), hanem a szimplán biológiai ösztöneire hallgat, és azt teszi amit a nők tettek évszázadok (évezredek) óta?
Gyereket szül (ami a legcsodálatosabb dolog a világon), felneveli őket (ami megint egy csodálatos teljesítmény - és még a magyarokra mondják, hogy családszerető nemzet), férje mellett van jóban-rosszban (igen a mellett a marha, sörvedelő állat mellett)? Főz, mos, takarít (igen, ezt is képes megcsinálni - háziasszonyként, és nem "cselédként" is tud működni - még munka mellett is, némi férfiúi segítséggel: "Béla! Keverd már meg a lekvárt, mert odakozmál!").
Hogy nem ezt látjuk a NŐi/férfi magazinokban, reklámokban? Hogy bombaalakú, szexmániás, karrierista, független, trendi cicababának/kisportolt, izmos, újgazdag, szexuálisan jól teljesítő, vadiúj Merdzsóval száguldozó pasinak kell lenned? Na ezeknek a trendeknek nem kellene bedőlni.
"nem éri meg manapság rendesnek lenni."
Látod ez is a média számlájára írható. Olyan modellt ad a szerencsétlen embernek, ami az eddig megszokott életstílusnak gyökeresen ellentmond.
Ez jön le a filmekből, ez mosolyog ránk a plakátokról, ezt szajkózza a reklám. Erkölcs, tisztelet, becsület - mindezek avitt dolgok.
"kivéve ma, amikor dátha meg láz is van :(("
Jobbulást!
"Nemcsak rendes lányt nehéz találni de rendes embert is, mert ma már az a menő ha eltapossuk a másikat meg bunkózunk mindenkivel és csak a pénzre hajtunk, ezt látjuk az utcán tvben neten mindenhol."
[egyetért és bólogat - tiszteletet adva a kivételnek]
"Hol a fűnyíró? :D"
A sufniban! ;D
"Örök szerelem nincs, mivel örök élet sem."
De halálig tartó van. -
#140 én tudok főzni(szakácsnak tanulok és dolgozok is benne)
-
endiboy #139 láttam már nőt "furnifaragni", sőt, cipelte a maltert és épitette a ház falát is -
#138 Én csak allergiás vagyok, de kurvara... -
TommoT #137 akkor nálatok ki fog főzni?
egy nőnek tudni kell főzni, mert nyílván nem a nő fog fúrni-faragni -
endiboy #136 de visszatérve topikhoz..szerintem vannak rendes lányok, jó párat ismerek, akik külsőleg és belsőleg is "normálisak", hogy igy fogalmazzak..persze azért tulnyomó részbe vannak az agyonszolizott festékdobozok -
Mirk #135 még jó hogy észreveszed amit írtam seeley. na mindegy -
Seeley #134 Viszont :S -
endiboy #133 /látom nem csak én küzdök lázzal..részvétem :S/