22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#892 "#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és ő valami izgit akar" --- izé, azt azért mindannyian tudjuk, hogy a nők túlnyomó többsége azt MONDJA: nekem hűséges, őszinte pasi kell...
közben pedig pont nem ilyen pasi kell nekik. Az ilyen pasi ideig-óráig jó, de ahogy írtad, megunják. Ezért is van az, hogy a fentiekkel szemben a szemét pasikat választják a JÓZAN NŐK IS!
Ezért néha olyat is kell csinálni, hogy elmész valahova, amiről ő nem tud mindent, ne kösd az orrára. Legyen kíváncsi, akár hagyd addig elmenni a dolgot, hogy síkideg is legyen. Ekkor már átmész a szemét pasi kategóriába. De ne légy másik nővel, és ne csald meg! Csak idegeskedjen egy kicsit. Néha esetleg flörtölj a jelenlétében más nőkkel is. Akkor sokkal harciasabb lesz, ha látja, hogy a pasijára esetleg más nőknek is fáj a foguk (na jó, fogaik...ha csak egy van, az gáz). Ha ez nem megy, akkor engedd el, és keress olyan nőt, akinek jelen ("unalmas") állapotodban is megfelelsz. :D -
#891 #876: végre valami kézzel fogható... ezt már alkalmaztam is igaz a kapcsolat elején csak ezzel az a gond hogy nem szál le rólad :) persze ez jól esik :P
#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és ő valami izgit akar
#882: ez meg ilyen hímsoviniszta... fel kell hogy világosítsalak hogy a sexnél em szereti a nő ha rákiabálsz hogy igyekezz már..... azt meg kikérem magamnak hogy egy nőt azért tartsak hogy elmosogasson utánnam vagy takarítson utánnam... a társ nem arra van hogy kinyalja a segged hanem hogy kölcsönösen segítsétek egymás életét és veled legyen jóban roszban... "míg a halál el nem választ" (és itt nem arra gondolok hogyha meguntad lökd a kamion elé)
#871: ilyen alapon és ilyen stílusban nem is érdekel de csak hogy tudd az nem indok hogy mert emguntam vagy mert elaposodott a kapcsoalt vagy mert kidobott mindenek van miértje és ha őszinte vagy meg lehet mondani! (mármint nem nekem hanem a pasidnak vagy fordítva ha a pasi őszinte akkor neked.... sajnos kevés ilyen ember van) -
bracsek #890 kösz kapok egy puszikát?
nem vagyok transzfesztita, a logo csak buznyák, de nem képviseli a szexuális beálítottságomat.
Ja és jogom van nő lenni. (legalábbis a brian életében ezt döntötték.) -
#889 kicsit eszembe jut rólad a Brien életéből a csávesz, aki folyton mondogatja h nő akarok lenni... :P
meg a szép szivecskés-rózsaszín logód is naon-naon cukker :D -
#888 lebuktam :D:D -
#887 Ez a takarítás, mosogatás úgy látszik a vesszőparipád. Talán tisztaságmániás vagy? :)) -
bracsek #886 egyáltalán neked egy házirobot kell, vagy egy társ? -
bracsek #885 sztem is szánalmas a nyafogás,
De azért egy ilyen(egy nőnek nem kell nyújtani semmit. le kell foglalni mosogatással, takarítással stb, tehát rá kell szoktatni arra ami a dolga.) kijelentés kiakaszt, pedig nem vagyok nő. -
#884 nem vagyok konzervatív, csak sztem marhára szánalmas ez a nyafogás egy csaj miatt. -
bracsek #883 szvsz, még meddig tart ez a konzervatívizmus? -
#882 a semmit persze úgy értem h nyáron el kell vinni magaddal nyaralni, télen síelni, ilyenek, de nem az ő kedvéért! örüljön neki h veled mehet. -
#881 szvsz elég szánalmas ha azért nyafog egy férfi mert parázik h nem tud mit nyújtani a nőjének.
egy nőnek nem kell nyújtani semmit. le kell foglalni mosogatással, takarítással stb, tehát rá kell szoktatni arra ami a dolga. akkor majd megtalálja a helyét. ha meg egy elkényeztetett pcsa és csak elvárásai vannak, akkor felejtős az egész. -
#880 Igaz, csak ez nem annyira megszokott. (akkor legalábbis én minnyá megkérem a kezed...) -
bracsek #879 Úgyis csak a nőket fogja látni benne, 1-essel kezdődik a személyi száma, [tapasztalatból mondom] -
#878 És ugyanezt a nő is meglépheti (legalábbis én szoktam). -
Skill #877 jóóóóó! :) -
#876 "A titok pedig annyi, hogy a hétköznapi malomból néha ki lehet lépni valami szokatlan dologgal, aminek nem kell nagyon szokatlannak lennie, csak legyen valamiben más, mint a szürke napok." --- ez tényleg beválik...
Max: kicsit erőltesd meg a fantáziád, találj ki valamit érdekes dolgot. Áruld is el a barátnődnek, de ne fedd fel teljesen. Csak húzd el a mézes madzagot, hogy x nap múlva elviszed valahova, csinálni fogtok valamit, meglepi lesz a dolog, ám sajnos nem mondhatod még el. Ezzel totál kiakasztod. A nők kíváncsiak. Nyaggatni fog, sőt nem fog békén hagyni, ez kb 100%. De ne hagyd magad...ez a lényeg. :D
Az apró figyelmességek nagyon hasznosak. Jah, és ha véletlenül kezedbe akad egy-egy "női szaklap", ne légy rest forgatni, finoman szólva akad benne jó tipp. Csak észre ne vegyék, mert tuti ratyinak néznek! -
#875 Ja, hogy láttad már, így már másképp látom a helyzetet. :) -
bracsek #874 Van szebb, jobb, érdekesebb, de tökéletesebb nincs, ha van akkor nincs meg már a szikra. -
#873 Szívemből szóltál. Ilyen alapon mindenkinél van egy szebb, jobb, vagy érdekesebb ember. -
Skill #872 róla nem tehetek képet. :(
869 van egy halom probléma meg egy halom ember. vannak sémák. nem létezik hogy minden párkapcsolatban más legyen a gond (már ha van) -
#871 Nem kell kaffogatni most magas paciról.
Kezdjük ott, hogy egy ember nem tárgy, amit cserélgetünk mint az alsóneműt. Ha te megunod a párod, és ezért lecseréled, hát lelked rajta, de ne várd el a nőneműtől akkor, hogy másképp cselekedjen. (Mint minden eddigi példád, az autós is sántít, mert én pl. semmi pénzért nem cserélném le).
Azon is felesleges görcsölni, hogy mi újat adhatsz 3 év után. Ha egy nő szeret, és 3 évet kibír melletted (és ugye nem unod meg), akkor meglátod, hogy efféle görcsölés nélkül is mehet tovább a kapcsolat. Az egész lényege tényleg a szeretet. Ha ez nincs, vagy megszűnik a két ember között, akár lilára is mázolhatod a puskád, akkor sem fog segíteni már a kapcsolatodon.
Ezen kívül vannak olyan embertípusok - akár férfi, akár nő - akik nem bírnak megállapodni, mindig más és mindig új kell nekik. Akkor ők nem a te eseteid. Egyszerűen az ember nem lép olyan párkapcsolatba, ahol a másik fél elvei ellenkeznek a sajátjával.
Van élet az általad emlegetett 3 év után is, de tényleg nem kell ilyenen görcsölni. A legrosszabb az, amikor az ember belesüpped a hétköznapok szürkeségébe. A másik rossz ilyenkor az, ha unatkozik az ember, nem találja fel magát, nem talál magának elfoglaltságot. Ez a legrosszabb szerintem. A titok pedig annyi, hogy a hétköznapi malomból néha ki lehet lépni valami szokatlan dologgal, aminek nem kell nagyon szokatlannak lennie, csak legyen valamiben más, mint a szürke napok. Ebbe belefér egy mozi, egy találkozó az ismerősökkel, egy kirándulás (=szex a szabadban pl.), egy séta, egy táncos este vagy akármi, csak fantázia és ötletek kérdése a dolog.
De ha te egy konkrét step by step listát vársz, hogy mit csinálj 3 év után életetek végéig a pároddal hogy meg ne unjon, olyat az egész univerzumban nem kapsz.
Tessék a válasz, a pasijaimmal meg tudom miért lett vége, de ehhez aztán már tényleg kurvára semmi közöd. -
bracsek #870 akár. -
bracsek #869 azt meg hiába várod, hogy mi mondjuk meg mit tegyél, senki nem fog okosat mondani, mivel minden helyzet más, és minden kapcsolatot más más tart össze, ez alól csak egy dolog van ami mindenütt azonos, ez a szikra, ami vagy van vagy nincs, az ha kialszik ott csinálhatsz bármit, VÉGE.
-
#868 "csak ha egy csinos lány sokáig van elöttem ;)
szal ne álj elém mert lekötöd a figyelmem! :D"
-Rád a fene nem kíváncsi! :D miniről gondoltam, ha már ennyire tudod hogy néz ki. Netán élőben ismered? -
Skill #867 igy van ! grupen meg párcsere! :D -
bracsek #866 támaszt, szeretetet, egy két jó éjszakát, mást nem tudsz adni és nem is akar többet. Ha meg szereti az extrémitást, légy kreatív, megvalósíthatod közben saját álmaid is. -
Skill #865 ouch ! ez fájt ! kösz az ajánlatot de kihagyom! :DDD
863 jaja -
#864 most azt akarod mondani hogy legyünk buzik és fogadjunk örökbe valakit? :D -
#863 nincs sok felesleges kérdésem... mi újat adhatok 3 év után egy nőnek... ez az egy kérdés volt és marad is mindaddíg amig meg nem válaszoljárok...
megunom az aranyhörcsögöt ha megdöglik veszek aranyhalat vagy fordítva...
megunom a szoba szinét akkor kifestem...
ha megunom a kocsimat lecserélem (ez is csak a nőknél szokás a férfiak ragaszkodnak az autójukhoz)
megunom a teát akkor iszok narancslevet...
de mi az amiből újat adhatok 3 év után? szebb nem leszek.... a szemem nem változik át zöldről barnára... a puskám ott lent nem fog változni pláne ilyen korban már.... nem fogok nőni... nem lesz más a nyelvjárásom és még sorolhatnám de ha régen szerettem valakit akkor miért alszik ki a tűz?
igazából te is csak kerülgeted a választ mert fingod nincs róla de próbálsz okosnak tünni és félválról vanni a dologat holott te sem tudod megmondani hogy a pasiaiddal miért lett vége... (kivétel mert elköltözött vagy meghalt) -
Skill #862 szar vagy és a környezeted is! :D
nem para nekem is.
ne aggodj nem vagy egyedül. majd kiütlünk valamit. ha nem a gyermekeink is találkoznak majd ezel a gondal és jönnek forumozni. ;) -
#861 Az meg aztán oltári hülyeség, hogy mert nőből vagyok nekem fontos hogy legyen mellettem valaki. Röhej. :) -
#860 Egy párkapcsolaton nem kell görcsölni, és régen rossz, ha az egyiknek már elvárásai vannak a másikkal szemben. Az még rosszabb ha úgy, hogy az elvárásait nem is mondja a másiknak, csak megsértődik ha az nem találja ki magától. -
#859 akkor ott már csak az első sorban leírtak miatt van kapcsoalt :D -
#858 ez is hülyeség
de lehet, hogy csak a környezeted rossz, onnan vannak a rossz tapasztalatok és ez a sok felesleges kérdés -
Skill #857 egyetértek!
#852 nem tok jobbat. -
bracsek #856 jó nézeteltérés de mindennap 2-3 óra, szerintem kicsitt sok. -
#855 lakás? vagyon? kisgyerek? kocsi? biztosítás? biztonság?
én szüleim nem veszekednek.. vanak nézeteltérések de egy emberi kapcsolatban nincsenek? a legjobb haverommal is vanak nézeteltérések és hallanád hogy szoktunk üvöltözni... aztán megsértődünk 1 hétig nem szólunk egymáshoz ha meg nagyon megsértődünk akkor tükörbe se nézünk 1 hétig aztán belátjuk hogy faszság az egéz nem is érdekel minket és megy minden előről :D -
#854 te nőből vagy... neked fontos hogy legyen valaki melleted ezt tapasztalatból mondom nekünk férfiaknak nem viszont ha van egy kapcsolatod akkor azt szeretnéd már megtartani (férfiak nevében beszélek) és ha nem is mutatjuk ki (mert nem tudjuk mindig) hogy szeretjük az adott nőt attól még ez így van és engem érdekel hogy: "mi kell a nőnek" érdekel hogy mire van szüksége...
faterom ezt megoldja mert muterom nekem elsír mindent hogy mitom én el akar menni a balcsira... én elmondom apumnak apum meg elviszi anyum megkérdezi hogy én mondtam neki én hazudok és jól érzik magukat :D
de te mind nő úgysem mondod meg mire vágysz... ezt is tapasztalatból mondom :D -
bracsek #853 az én szüleim is együtt vannak már 27 éve, de nincs egy nap mikor össze nem vesznek, egész kreatívan tudnak veszekedni. (csak tudnám mi tartja együtt őket)