nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Kata
    Nem kell kaffogatni most magas paciról.

Kezdjük ott, hogy egy ember nem tárgy, amit cserélgetünk mint az alsóneműt. Ha te megunod a párod, és ezért lecseréled, hát lelked rajta, de ne várd el a nőneműtől akkor, hogy másképp cselekedjen. (Mint minden eddigi példád, az autós is sántít, mert én pl. semmi pénzért nem cserélném le).

Azon is felesleges görcsölni, hogy mi újat adhatsz 3 év után. Ha egy nő szeret, és 3 évet kibír melletted (és ugye nem unod meg), akkor meglátod, hogy efféle görcsölés nélkül is mehet tovább a kapcsolat. Az egész lényege tényleg a szeretet. Ha ez nincs, vagy megszűnik a két ember között, akár lilára is mázolhatod a puskád, akkor sem fog segíteni már a kapcsolatodon.

Ezen kívül vannak olyan embertípusok - akár férfi, akár nő - akik nem bírnak megállapodni, mindig más és mindig új kell nekik. Akkor ők nem a te eseteid. Egyszerűen az ember nem lép olyan párkapcsolatba, ahol a másik fél elvei ellenkeznek a sajátjával.

Van élet az általad emlegetett 3 év után is, de tényleg nem kell ilyenen görcsölni. A legrosszabb az, amikor az ember belesüpped a hétköznapok szürkeségébe. A másik rossz ilyenkor az, ha unatkozik az ember, nem találja fel magát, nem talál magának elfoglaltságot. Ez a legrosszabb szerintem. A titok pedig annyi, hogy a hétköznapi malomból néha ki lehet lépni valami szokatlan dologgal, aminek nem kell nagyon szokatlannak lennie, csak legyen valamiben más, mint a szürke napok. Ebbe belefér egy mozi, egy találkozó az ismerősökkel, egy kirándulás (=szex a szabadban pl.), egy séta, egy táncos este vagy akármi, csak fantázia és ötletek kérdése a dolog.
    De ha te egy konkrét step by step listát vársz, hogy mit csinálj 3 év után életetek végéig a pároddal hogy meg ne unjon, olyat az egész univerzumban nem kapsz.

Tessék a válasz, a pasijaimmal meg tudom miért lett vége, de ehhez aztán már tényleg kurvára semmi közöd.