22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • disgust
    Neki legalább vannak. ;)
  • Skill
    örülök, hogy Kata ismerösei is itt vannak. :)
  • disgust
    Feleslegesen pózerkedsz és próbálkozol ügyetlen belemagyarázásokkal (hátha valaki nem olvas vissza alapon) balfaszkám. Lehet, hogy te az elején nem akartál beszólni, de mégis úgy sikerült megírnod. Ezt többen is jelezték neked, ennek ellenére még mindig letagadod, és vered itt magad a hülyeségeiddel miközben beugatás-parádét indítottál.
    Most meg mindenkinek beszólsz, hogy senki nem áll ki a gondolatáért fórumon kívül? Szar ügy mindenkit magad ellen fordítani.
  • Skill
    látod látod? nem szabadna elmenned. :) amugy 1000 vagy 10000 posztnál zárnak le egy topikot?
  • Skill
    miután Kata ugy belejött a basztatásomba valahogy nem szeretném elengedni üres kézzel. (megint felhivom a figyelmet pár postomra ahol igen is kedvesen probáltam rávezetni Katát, hogy én véletlenül se akartam megbántani, ezekkel ö nem foglalkozott, gyártotta a posztjait. ugy érzem nekem ennél többet kell nyujtanom neki és foglalkozni vele. hisz valószinüleg nincs más aki törödne vele ha rám enyi idöt szán. :D ) nagyon örülök, hogy egy ilyen nö foglalkozik velem legalább a forumon! más lány szoba se állna velem! :DDD
    ilyen vagyok, vagy nem. akit érdekelt milyen vagyok az már tudja.
    a többiek meg csak egy nevek egy nick mögött. a legtöbbjük forumon kivül egy gondolatáért se állna ki.

más: a pár napja linkelt posztra reagált pár nö ismerösöm. legalább is egy részére. a nök nem tudat alatt hanem szándékosan basztatják a pasikat. :) (mint a példa is mutatja)
  • Wescone
    Ne feledjétek! Sok jó ember kis topikban is elfér!
  • Wescone
    Khmmmm... Úgy látom, kissé eltért a tisztelt társaság a topik eredeti témájátol!
    Mi van itt gyerekek?! Kilépek innen és máris veszekedtek???
  • Z
    Skill: most már nem véleményt fejtesz ki, hanem direkt provokálod Katát. De ezzel nem ŐT minősíted. Vágod...
  • Rundstedt17
    :)
  • Skill
    köszönöm hogy jöttél. már épp hivni akartalak. ;)
  • disgust
    Hagyd már ezt a szánadék faszkalapot, úgyis csak jpg nevű nője lesz az életben. Nézzél rá, egy komplexusos, frusztrált nyomorék, grátisz buta is mint a tök, nem ér meg ennyi flémet, hagyd a picsába...
  • Kata
    A tiédnél nem nagyobb, nyugi.

És újfent #715.
  • Skill
    akkora arcod van hogy ezt a céltáblát még én is eltalálom!
  • Kata
    Mondom indirekt sem. De nehéz a felfogásod... Arról már nem is teszek említést, hogy nem a topikból távozom, ilyet sehol nem írtam.

A parasztkodást meg hagyd abba minél előbb, mert nem sokáig maradsz így az sg-n...
  • Skill
    akkor megfelelö embernek irtam :D
    JAJ! mi lesz velünk Kata nélkül! világvége hangulatom lett!
  • Rundstedt17
    ez hülyeség a bambáknál bejön....
  • Rundstedt17
    Na ez mennyire igaz!Sokat tudnék mesélni róla.Valóban a lány ismeröseim ha vixautasitotak egy csávó járunk kérését..Akkor a csávok 99-százaléka r.bancozott!
  • Kata
    Nah de ennyi voltál, több reagálást, időt nem érdemelsz, megvolt a 15 perc hírneved. Több hsz-t, megjegyzést ne címezz nekem se direkt, se indirekt módon. Köszönöm!
  • Kata
    Ja, hálistennek vannak olyan lányok, akik nem hagyják faképnél azonnal az olyan bunkókat, mint te vagy, mi? :D
  • Skill
    az meg abszurum hoyg feltételezed hoyg a nöknek van esze. ;)
  • Skill
    hál isten nem minden nö olyan mint te ;)
  • Kata
    Itteni produkciódat látva sztem egyik sem lesz, ha van egy kis esze. ;)
  • Kata
    Nem is az volt a dolog lényege, hanem egyáltalán a barátnő ténye. Csak szépen sorjában. :)
  • Skill
    muhahaha :D ott a pont!
    ha a nöm lesz, lesz kép. ha a haverom lesz akkor is.
    különben meg szót sem érdemel.
    amugy meg nem a szépségéért jön be. ;)
    látjátok? a szépség nem minden! :D
  • PíszLávJuniti
    képről a "kedves közvetlen és megérti skill-t" nagyon lejöhet :D
  • Kata
    Esetleg képet mutatnál nekünk a hölgyről? Tudod, bemondásos alapon nem hiszünk el semmit.
  • Wescone
    Gratulálok Skill, áldásom rátok!
  • Skill
    enyire nem lehetek félre érthetö!
    amugy találtam egy lányt aki érti amit mondok! 2. az életemben! igy mondtam valamit egész csoport igy néz rám, hogy mi van. aztán hátraforul az a kedves , közvetlen , feketehaju szépség és elmondta azt amit én más szavakkal. aztán megkérdezte erre gondolok? én meg bologatok fülgérö szájjal.
  • Kata
    Másképp tapasztaltuk. :)
  • Skill
    te kedvedért bármit!
    ellent kell mondjak. legjobb a veszekedés. mert utánna van békülés.
    kiegészítés : én pl nem tudok olyan emberrel veszekdeni aki nem fontos nekem. célzás! akinek inge vegye!
  • bens
    hmm
  • Kata
    Ezt most még egyszer magyarul is pls.
  • Skill
    ellent kell mondjak. legajobb a veszekedésben. mert csak utánna van békülés . ;)
  • Kata
  • Wescone
    Mindabban amit eddig leírtatok van némi igazság, mindegyiketek szavában van igazság. De van megoldás az efféle problémákra! Valamilyan formában változtatni kell a dolgokon, pl. leüllni és megbeszélni a dolgokat HIGGADTAN a baráttal/barátnővel és ha így sem megy a dolog, mást kell keresni.
  • [Walaki]D`Lair
    Ez baromság...
  • Kata
    Ezek fals és buta kategorikus kijelentések. Vagy rosszak az eddigi tapasztalataid. Lehet választani.

A tény pedig az, hogy a férfiak önérzete sokkal sérülékenyebb, mint a miénk, pont rátok jellemző, hogy minden szaron és azonnal megsértődtök, aztán előjön a k.anyázás. Ezt akár igazolni is tudom, napi átlag két levéllel.
  • bens
    minden tiszteletem a nőké és egyáltalán nem mondom h rosszabbak mint mi. de...

tény h egy nő egójánál nincs nagyobb dolog a világon. sokkal kevesebbért besértődnek mint a férfiak, és ez a sokkal ez nagyon-nagyon sokkal értendő. ezen felül egyfolytában haszontalan, értelmetlen dolgokon pörög az agyuk, míg a férfi dolgozik h legyen a nőnek mit elkölteni, a nő azon töri a fejét h hogyan tudna lelkiismeretfurdalást okozni a férfinek. ha rossz a kapcsolat (mert mondjuk nincs pénz...) akkor a nő kijelenti h a férfi nem képes megteremteni neki amire szüksége van (az persze eszébe sem jut h magának is megteremthetné...), viszont ha jó a kapcsolat, akkor a nő ilyeneket jelent ki h "drágám én már nem érzem azt h te ugyan olyan figyelmes lennél mint az elején..." stb... mindeközben úgy tesz mintha ő lenne az egész kapcsolat oka és fenntartója, meg úgy egyáltalán a világ legértékesebb gyöngyszeme, holott neki csak annyi lenne a feladata h szépen mosolyogjon a férfira, neadjisten vacsit főzzön/takarítson (de ezeket ugye nem végzi el). na mind1, nincs is bajom nekem ezzel, tőlem punnyadjon otthon egész nap és ne legyen egy szép szava a férfihoz (bár ez lenne a feladata), de az h mindemellett megsértődik ha csúnyán pislognak rá, mert ugye ő a világ közepe és mi férfiak mégis h képzeljük... az már okot ad arra h beképzeltnek nyilvánítsuk.

még mielőtt valaki megkérdezné, nem, nem rossz a jelenlegi kapcsolatom, nem azért írtam. sztem ez így van. ha egy férfi ezt megcáfolja akkor vagy nagyon nem átlagos a bnője, vagy csajozni jön az sg-re és be akar vágódni pl Katának, amin megintcsak nem csodálkozok :P
  • bens
    :D hát amikor már odáig jutunk h közölnöm kell vele a tényeket, általában nem súgdolózva teszem... :P
  • Rundstedt17
    Naon nehéz megtartani ez igaz