22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#852 amúgy a beszélgetésre visszatérve... öseimet például véve: anyám elmeséli mi volt a közértbe apám elmeséli milyen hülyék a kollegái aztán mindketten bevonulnak tv-t nézni ez megy hétfőtől péntekig... szombat kis takarítás esetleg vásárlás azt punnyadnak... igaz már 23 éve eggyüdt vannak vagy 22 nem tudom :D -
Skill #851 ne nekem ird. :) én sem tudom mit lehetne tenni.
vagyis igen amit irtam. ;) -
#850 ez hülyeség
meg hülyeség az egész görcsölés, hogy miként marad érdekes egymás számára két ember -
#849 3 év után úgy kiismerem hogy csak ránézek és tudom mi van pláne ha együdt éltek akkor mi újat ondasz neki?
-képzeld drágám ma le volt árazva a répa az áruházban vettem is gyorsan 2 kilót?
VAGY
-képzeld a szomszéd egész nap furt arról nem is beszélve hogy a kutyák basztak a homokozóba :D
amúgy meg:
hétfő --- séta
kedd --- vörösbor beszélgetéssel
szerda - - - séta
csütörtök - - beszélgetés (borra nicns pénz)
péntek - - sörözés a haverokkal (sörre bor nem jó marad a séta részegen)
szombat - - takarítás kis beszélgetéssel megsépkelve
vasárnap---- vásárlás---le is tudtuk a sétát szal marad a beszélgetés
3 hét kell hogy megunjon a csaj... nem is kell 3 év....
beszélgetés séta.... apám ez megment egy unalmas 3 éves kapcsolatot jut eszembe ha ez menti meg a kapcsolatot akkor mit csináljak évig? -
Skill #848 idézem minit : Egy egyszerű séta, egy jó beszélgetés.
váltogasd ugy nem lesz olyan unalmas!
mármint a csajt >)))
bocs nem hagyhattam ki. :) -
Skill #847 nesze! :DDD
még fiatal koromból!
-
#846 pislogok mint hal a szatyorban mert még mindig nem kaptam választ egy nőtől sem hogy mit lehet tenni 2-3-4-5 vagy 10 év után azért hogy a kapcsolat ne laposodjon el?
verekedésre visszatérve talán a vicc topikban olvastam a nők álításait és a férfiak válaszait:
NŐ: Nincs rajtunk olyan testrész amit ha megrugnak akkor görnyedve esünk össze!
Férfi: jah de ha kaptok egy pofont könybe lábad a szemetek
(félreértésbe ne essünk nem ütöttem még meg nőt... na jó segrepacsi volt de azt élvezte :)... és mint az indián a valóvilágból én nem rugtam még szájba nőt ) -
#845 képet! -
#844 lol... off XD -
Skill #843 csak ha egy csinos lány sokáig van elöttem ;)
szal ne álj elém mert lekötöd a figyelmem! :D -
#842 Nem igazán van időm meditálni, csak annyira, ami a suliban kötelező... :)
#840 Nekem az írás is könnyű, nagyon szeretem firkálgatni az írásjegyeket, meg kanákat. :)
#841 Tudom, te gyakran csinálod... :) :P -
Skill #841 wah jah. csináljunk fedetpályás távolba nézést! -
#840 volt osztálytársam is japánul tanul, nagyon jó kis nyelv :D, bár írni kicsit nehezebb, de beszélni már egész jól tud, pár mondatot jól vág :) -
#839 Nem, csak most jöttem fel levegőért. Búvárkodni voltam.
Sokat meditálsz? Én bambulni szoktam... -
#838 pislogás van? -
#837 Én lányokkal sosem verekedtem. :) A fiúknak meg nem érdemes a haját tépni. :D
Imádkozni? A buddhisták nem szoktak olyat, de ez más téma. :) Amúgy japán nyelvet és kultúrát. :) -
#836 éjjel-nappal imamalmot forgatnak xDD -
#835 Nem vagyok gyakorló, csak vicceltem. :)
Bár így belegondolva már volt párszor, mikor megállt közben az idő, és minden egy pontba sűrűsödött.. ;]] -
#834 huha verekedős lányokat nem szeretem :D volt egy lány ismerősöm aztán kapot egy pofont a másik lánytol aztán nézett mint borju az ujkapura és ment a csirkebox :D
és mit tanulsz azon a fősulin? :D imátkozni? :D
-
#833 Nem mondtam, hogy megcsalnám a barátomat, sőt! Soha nem csalnék meg senkit, még akkor sem, ha nem szeretem. :) Túl humánus vagyok. :)
Helyből távolba nézés? F1? Snooker? Te is aktív gyerek vagy... xD Bár, velem is előfordul, hogy csinálom. :) De most leginkább a ninjutsuért vagyok oda... :) Hetente 2x 2 órán keresztül verekszem, és nagyon jól érzem magam tőle. :)
sz4bolcs!!!
Buddhista fősulira járok, tudom, mi az a tantra. :P Sztem te is tudod. ;)
#814 Nem általánosban volt. :) Középsuliban. :) -
#832 dvd, könyv... kama sutra gyakorlat. :) -
#831 amúgy meg öreg neked a nagyanyád térdekalácsa :)
még érettnek sem nevezném magam.... -
#830 hála az égnek ebből az öreges témából nem másztam volna ki :D -
#829 van könyv formája is :) és erre aszociáltam elsőre :) -
#828 na ja, valamelyik nap dvd-n láttam meg kellett volna vennem... -
#827 szarul töltöttem ki az adatlapom, nem annyi vagyok még, amennyi ott van, igaz nem is 20 éves...sajnos -
#826 Ki mondta, hogy a kama sutra egy könyv? :D -
#825 Te korodban úgymond illik :) ne értsd félre nem öregeztelek le :D -
Skill #824 a jó nőkért sorbanállás van ;) -
#823 könyvből tapasztalat? ugyanmár! ha nem tudod gyakorolni akkor nincs értelme :D én az elméleti órákat is unom a főiskolán mondjuk a gyakorlat se sokkal üdítőbb :D -
#822 akkor én már túl tapasztalt vagyok :) -
#821 ha a hátam mögött van mondjuk 2x legalább 2 éves kapcsolat ami nem csak a kézfogásig terjed meg a csókig..... eddig nem hogy 2x de még 1x sem volt és nem hogy 2 de 1 évesnél hoszabb kapcsolatom
azt meg nem nevezem kapcsolatnak amikor 3 hétig kostolgatjuk egymást aztán a kostolgatásnál abba is marad az érdeklődés -
#820 kama sutra -
#819 na pl. neked mi? :) -
#818 nem álok le vitatkozni :) bár mondjuk kinek mi a tapasztalat :D -
#817 ha itt ültök nehéz is tapasztalatot szerezni -
#816 azt én sem mondom hogy túl sok tapasztalattal rendelkezem :) -
#815 Elvileg... tpasztalat núkú. De nem mondom, a kor engem is bűntett rendesen... -
#814 3 év alatt semmi sex azért úgy az már sok :) bár majd kiváncsi lennék mikori korszakban volt ez mert az általános iskolába tényleg nem szokás... :) bár ki tudja :D -
#813 Pedig a szex mindennek az alapja! :-)
Persze ezt valószínűleg nem tanítják az egyetemen.
(Már csak az a kérdés, meddig az az alapja mindennek:))