22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Skill
    egyetértek!

#852 nem tok jobbat.
  • bracsek #856
    jó nézeteltérés de mindennap 2-3 óra, szerintem kicsitt sok.
  • Max7
    lakás? vagyon? kisgyerek? kocsi? biztosítás? biztonság?

én szüleim nem veszekednek.. vanak nézeteltérések de egy emberi kapcsolatban nincsenek? a legjobb haverommal is vanak nézeteltérések és hallanád hogy szoktunk üvöltözni... aztán megsértődünk 1 hétig nem szólunk egymáshoz ha meg nagyon megsértődünk akkor tükörbe se nézünk 1 hétig aztán belátjuk hogy faszság az egéz nem is érdekel minket és megy minden előről :D
  • Max7
    te nőből vagy... neked fontos hogy legyen valaki melleted ezt tapasztalatból mondom nekünk férfiaknak nem viszont ha van egy kapcsolatod akkor azt szeretnéd már megtartani (férfiak nevében beszélek) és ha nem is mutatjuk ki (mert nem tudjuk mindig) hogy szeretjük az adott nőt attól még ez így van és engem érdekel hogy: "mi kell a nőnek" érdekel hogy mire van szüksége...

faterom ezt megoldja mert muterom nekem elsír mindent hogy mitom én el akar menni a balcsira... én elmondom apumnak apum meg elviszi anyum megkérdezi hogy én mondtam neki én hazudok és jól érzik magukat :D

de te mind nő úgysem mondod meg mire vágysz... ezt is tapasztalatból mondom :D
  • bracsek #853
    az én szüleim is együtt vannak már 27 éve, de nincs egy nap mikor össze nem vesznek, egész kreatívan tudnak veszekedni. (csak tudnám mi tartja együtt őket)
  • Max7
    amúgy a beszélgetésre visszatérve... öseimet például véve: anyám elmeséli mi volt a közértbe apám elmeséli milyen hülyék a kollegái aztán mindketten bevonulnak tv-t nézni ez megy hétfőtől péntekig... szombat kis takarítás esetleg vásárlás azt punnyadnak... igaz már 23 éve eggyüdt vannak vagy 22 nem tudom :D
  • Skill
    ne nekem ird. :) én sem tudom mit lehetne tenni.
    vagyis igen amit irtam. ;)
  • Kata
    ez hülyeség

meg hülyeség az egész görcsölés, hogy miként marad érdekes egymás számára két ember
  • Max7
    3 év után úgy kiismerem hogy csak ránézek és tudom mi van pláne ha együdt éltek akkor mi újat ondasz neki?

-képzeld drágám ma le volt árazva a répa az áruházban vettem is gyorsan 2 kilót?
    VAGY
    -képzeld a szomszéd egész nap furt arról nem is beszélve hogy a kutyák basztak a homokozóba :D

amúgy meg:
    hétfő --- séta
    kedd --- vörösbor beszélgetéssel
    szerda - - - séta
    csütörtök - - beszélgetés (borra nicns pénz)
    péntek - - sörözés a haverokkal (sörre bor nem jó marad a séta részegen)
    szombat - - takarítás kis beszélgetéssel megsépkelve
    vasárnap---- vásárlás---le is tudtuk a sétát szal marad a beszélgetés

3 hét kell hogy megunjon a csaj... nem is kell 3 év....

beszélgetés séta.... apám ez megment egy unalmas 3 éves kapcsolatot jut eszembe ha ez menti meg a kapcsolatot akkor mit csináljak évig?
  • Skill
    idézem minit : Egy egyszerű séta, egy jó beszélgetés.
    váltogasd ugy nem lesz olyan unalmas!

mármint a csajt >)))
    bocs nem hagyhattam ki. :)
  • Skill
    nesze! :DDD

még fiatal koromból!

• Max7
    pislogok mint hal a szatyorban mert még mindig nem kaptam választ egy nőtől sem hogy mit lehet tenni 2-3-4-5 vagy 10 év után azért hogy a kapcsolat ne laposodjon el?

verekedésre visszatérve talán a vicc topikban olvastam a nők álításait és a férfiak válaszait:

NŐ: Nincs rajtunk olyan testrész amit ha megrugnak akkor görnyedve esünk össze!
    Férfi: jah de ha kaptok egy pofont könybe lábad a szemetek

(félreértésbe ne essünk nem ütöttem még meg nőt... na jó segrepacsi volt de azt élvezte :)... és mint az indián a valóvilágból én nem rugtam még szájba nőt )
  • sz4bolcs
    képet!
  • minigirl
    lol... off XD
  • Skill
    csak ha egy csinos lány sokáig van elöttem ;)
    szal ne álj elém mert lekötöd a figyelmem! :D
  • minigirl
    Nem igazán van időm meditálni, csak annyira, ami a suliban kötelező... :)

#840 Nekem az írás is könnyű, nagyon szeretem firkálgatni az írásjegyeket, meg kanákat. :)

#841 Tudom, te gyakran csinálod... :) :P
  • Skill
    wah jah. csináljunk fedetpályás távolba nézést!
  • gercse
    volt osztálytársam is japánul tanul, nagyon jó kis nyelv :D, bár írni kicsit nehezebb, de beszélni már egész jól tud, pár mondatot jól vág :)
  • Molnibalage
    Nem, csak most jöttem fel levegőért. Búvárkodni voltam.
    Sokat meditálsz? Én bambulni szoktam...
  • minigirl
    pislogás van?
  • minigirl
    Én lányokkal sosem verekedtem. :) A fiúknak meg nem érdemes a haját tépni. :D

Imádkozni? A buddhisták nem szoktak olyat, de ez más téma. :) Amúgy japán nyelvet és kultúrát. :)
  • sz4bolcs
    éjjel-nappal imamalmot forgatnak xDD
  • sz4bolcs
    Nem vagyok gyakorló, csak vicceltem. :)
    Bár így belegondolva már volt párszor, mikor megállt közben az idő, és minden egy pontba sűrűsödött.. ;]]
  • Max7
    huha verekedős lányokat nem szeretem :D volt egy lány ismerősöm aztán kapot egy pofont a másik lánytol aztán nézett mint borju az ujkapura és ment a csirkebox :D

és mit tanulsz azon a fősulin? :D imátkozni? :D

• minigirl
    Nem mondtam, hogy megcsalnám a barátomat, sőt! Soha nem csalnék meg senkit, még akkor sem, ha nem szeretem. :) Túl humánus vagyok. :)

Helyből távolba nézés? F1? Snooker? Te is aktív gyerek vagy... xD Bár, velem is előfordul, hogy csinálom. :) De most leginkább a ninjutsuért vagyok oda... :) Hetente 2x 2 órán keresztül verekszem, és nagyon jól érzem magam tőle. :)

sz4bolcs!!!
    Buddhista fősulira járok, tudom, mi az a tantra. :P Sztem te is tudod. ;)

#814 Nem általánosban volt. :) Középsuliban. :)
  • sz4bolcs
    dvd, könyv... kama sutra gyakorlat. :)
  • vica2
    amúgy meg öreg neked a nagyanyád térdekalácsa :)
    még érettnek sem nevezném magam....
  • Max7
    hála az égnek ebből az öreges témából nem másztam volna ki :D
  • Max7
    van könyv formája is :) és erre aszociáltam elsőre :)
  • vica2
    na ja, valamelyik nap dvd-n láttam meg kellett volna vennem...
  • vica2
    szarul töltöttem ki az adatlapom, nem annyi vagyok még, amennyi ott van, igaz nem is 20 éves...sajnos
  • sz4bolcs
    Ki mondta, hogy a kama sutra egy könyv? :D
  • Max7
    Te korodban úgymond illik :) ne értsd félre nem öregeztelek le :D
  • Skill
    a jó nőkért sorbanállás van ;)
  • Max7
    könyvből tapasztalat? ugyanmár! ha nem tudod gyakorolni akkor nincs értelme :D én az elméleti órákat is unom a főiskolán mondjuk a gyakorlat se sokkal üdítőbb :D
  • vica2
    akkor én már túl tapasztalt vagyok :)
  • Max7
    ha a hátam mögött van mondjuk 2x legalább 2 éves kapcsolat ami nem csak a kézfogásig terjed meg a csókig..... eddig nem hogy 2x de még 1x sem volt és nem hogy 2 de 1 évesnél hoszabb kapcsolatom

azt meg nem nevezem kapcsolatnak amikor 3 hétig kostolgatjuk egymást aztán a kostolgatásnál abba is marad az érdeklődés
  • sz4bolcs
    kama sutra
  • vica2
    na pl. neked mi? :)
  • Max7
    nem álok le vitatkozni :) bár mondjuk kinek mi a tapasztalat :D