22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Landor #972 nimpfó :O :( -
#971 Nekem olyan nőm van aki egyfolytában csak tukni akar -
bracsek #970 Visszamaradt több ezer éves hagyományból, de mivel kiharcolták az egyenjógúságot... -
#969 És vajon miből gondolják, hogy a nő egyedüli vágya, hogy eltartsák? -
#968 Szerintem neked egy buta falusi liba kéne, aki abban nőtt fel, hogy igenis, a nő csak mosni-főzni-takarítani jó... Esetleg néha egy kis szex... :S -
#967 hát az meg a film legnagyobb része volt, sírtam a röhögéstől :D -
#966 És beleadunk 110%-ot a jó csajért. :) -
#965 egyébként nemrég láttam a Bájkeverő c. filmet és abban voltak a különböző férfitípusok kisarkítva, hogy mégis melyik kell a nőnek :D Volt benne az a jelenet, amikor Brendon Fraser mint érzelgős nyálboy verset olvas, meg gitározik a nőnek, erre jön egy tajparaszt és lenyúlja tőle :D Aztán a konklúzió az belőle, hogy a nők nemtudják mit akarnak pontosan. Aki látta pontosan vágja gondolom. A lényeg amúgy szerintem, hogy legyen mindenből egy kicsi, nem kell elmenni egyik végletbe sem. -
#964 Akkó mi mán nyáladzó pudingok vagyunk, he! -
#963 Nem mindenki olyan tajt paraszt, mint te. Ha majd lesz feleséged, akkor szólj... -
#962 Bekapcsolódom én is ha már ilyen jól pörög ez a topic. Bens hozzáállása szimpatikus, de azért szerintem túlzottan sarkított, azok a kapcsolatok amelyekben a férfi rongyként kezeli a nőt nem tartósak semmiféleképpen, nem az kellene, hogy a követendő példa legyen. Én úgy vélem olyan nőt kell választani tartós kapcsolatnak, aki hogyha fiú volna, a legjobb haver lenne. Hiszen akármelyik bombázó testét megunjuk előbb utóbb, ezért olyan társat kell találni, aki szórakoztató azután is, hogy letelt az a bizonyos 3 év, amit itt sokat taglaltak. -
bracsek #961 Szánalmas vagy nem, nekem ha mosogató gép kell, elmegyek és veszek, főzni, hát nem mondom, hogy tudok, de hamár egy tortát is sikerűlt ehetőre és szépre megcsinálnom, éhen se halok, és a körmöm se törik le, fiú létemre a porszívótól, én igenis egy társra vágyok, és nem egy házi rabszolgára, olyanra akinek jut ideje rám is, ezért nekem megér rááldoznom kis időt takarításra, vagy ami éppen aktuális. Ha ettől engem pudingnak tartasz, vagy tartanak, nem szégyellem. -
#960 nem én vagyok hímsoviniszta, hanem az itt lévő pasik nagyrésze nyáladzó puding. annyira szánalmas egy fiútól olvasni ilyneket, ne haragudj... -
bracsek #959 A kocsmáros is meg kell éljen, ez a természet rendje, sajnos. -
bracsek #958 még a végén sikerül lemosnod a himsoviniszta kijelentéseidet. -
#957 nem ostobák, TE vagy ostoba, mert annyi eszed volt h kiszolgáltál egy nőt. a nőnek nem szolga kell, hanem egy férfi, akire támaszkodhat minden tekintetben. most azért mert te nem voltál ilyen, azért ne a nőket okold.
jóhogy átbasztak, mindenkit átbasznak aki hagyja magát. -
#956 az a baj h addig már nem jut el a gondolkodásod h meg is értsd amit írok. most h ez azért van mert nő vagy, lehet, de ebbe nem megyek bele inkább.
egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nőket. pontosan annyi szükség van nőkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nők hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nő előtt.
egy nőnek nem szabad megadni a lehetőséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nők azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni. -
#955 talaltam egy fuggvenyt ami leirja:
Math.Rand();
nobeldijat. htx -
#954 természetes a reakciód, én is valszeg ilyeneket írnék ha a fiúkról mondanának ilyen dolgokat. ez sajnos még nem változtat a tényeken. persze te nem érzed ezt, mert a nők nem tudatosan csinálnak káoszt, ők úgy látják h minden teljesen rendben van, amikor meg már minden rossz, akkor másra fogják. de persze ha ezt szembe mondod egy nőnek, akkor nem érti miről beszélsz. -
#953 A zokni problémát én megoldottam :) Kiválasztottam egy zoknit és egy zokniszint azaz 3-mat amit vehet anyum... fehér sötétkék és szürke.... active nagyon jó pamut zoknikat csinál... csak ilyet vehet anyum mert ami nem ilyen azt hordás nélkül kidobom.... csak párosítva rakhatja a szekrényembe a szárítóról leszedés után így reggel "a csipától öszefort szememmel" se váűlasztok ki két különbözőt :) így nem gond ha anyum mos rám :)persze amikor volt barátnőm a zokni a szennyesben landolt meg az íróasztalomon is rend volt (nem a nő vitte ki és rakot rendet) mostmeg.... sír anyám hogy találjak már valami nomrális nőt :D -
#952 Aha. Kevés csajt ismerhetsz... -
Rundstedt17 #951 nem minden,hanem 99százalék.TEHÁT TISZTELET A KIVÉTELNEK -
bracsek #950 ha ennyire lenézed őket, nagyon nagyon tudom sajnálni ki összetalálkozik veled, mert ilyen lenéző hozzáállást normális csaj tízedmásodpercig nem tűr. -
#949 Úgy, ahogy vannak? Minden nő? -
Rundstedt17 #948 Eddig maximális tisztelettel viseltettem irántuk de hát be kellett látnom nem egyenrangúak ostobák teljességel -
Rundstedt17 #947 Jah én elcsesztem már párszor hogy kiszolgáltam őket:).IGAZAD VAN -
Rundstedt17 #946 EGY EMBER AKI JÓL LÁTJA A DOLGOKAT VÉGRE:)ERRE ÉN IS RÁJÖTTEM:).NEHÉZ TAOPASZTALATOK ÁRÁN IGAZ DE MEGTANULTAM.JÓ CSAJNAK SZEMÉT PASI KELL ENNYI,EDDIG MINDIG MAXIMÁLISAN JÓ VOLTAM HŰSÉGES STB.DE MINDIG AZ LETT A VÉGE HOGY MEGUNTAK.NA DE AZÓTA MÁR TANULTAM ÉS MOST A HELYZET CSAK SZÓRAKOZOM ÉS MÉGIS ODA VANNAK:D -
#945 Lényegtelen a mondanivalóm, hiszen neked mondhat bárki (főleg egy nő) bármit. (Csak azt nem értem, miért nem leszel inkákk b*zi, ha ennyire lenézed a gyengébbik nemet.) -
#944 nekem is, érted... érted? XD -
#943 Nem a győzelem számít hanem a részvétem. -
#942 holkinyer??? :D
sry, fáradok... -
Skill #941 hü a sok kocka.
vajon ki nyer? :D -
#940 Pontosítok. Hajnalban, is! -
bracsek #939 ne is hajnalba keresd a lányt. -
#938 nem akarom tudni XD -
#937 Az igaz, de reggel kutyául szoktam érezni magam. ÉS sötétbe nem találni nemhogy rendes lányt, de zoknit se, főleg a csipáktól beforrott szemeimmel... -
#936 nem is vagy kutya... XD -
#935 Hát az egyeshez nekem az volt az elméletem, hogy azért mert az agyara gyúrás meg a bicepszre gyúrás ritkán fér meg egymással, és az agy kívülről nem látszik :D
Tudom itt engem halálra fognak kövezni, de sebaj: Szerintem az előre megrendezett házasság volt a legjobb rendszer. Nem volt gond... bizonyos kor után hozták a nőt. Ha meg nem tetszett... Ott szerető.
Ami a másodikat illeti, anyám 3 éve feladta zokni háborút, mert már a mosásba se került be párba rendezhető zokni. Ez a hátránya ha sötétben öltözik az ember. De reggel 5-kor a kutya nem kíván villanyt! -
Skill #934 1. azért mert az eröszakos pasi elöbb szólítja le a csajt. + az erőszak a hölgyeknek úgy tünhet mintha magabiztos lenne. persze ez egy tipp
minden pasi beteg! a nőktől kapták el! :D
minden pasi idióta! föleg ha nőről van szó! :D
régi szép idők mikor a leánykéréshez csak egy nagy bunkó kellet :D (najó 2)
2. roszul csinálod vegyél egy pár zoknit! próbáld ki , ha jó vegyél még 10 párat ugyan abból a fajtából színből. ;)
ja meg ne hagyd hogy anyád mosson rád mert az kidobja a kicsit szakattakat aztán keresheted a párját. =) -
#933 Ha már itt tartunk, lenne 2 kérdésem a díszes társasághoz.
1.-Miért van az, hogy a rendes, kedves stb, lányoknak (majdnem)mindíg idióta, beteg, erőszakos pasijaik vannak?
2.-Miért van az, hogy mindegy hogy az ember hány pár zoknit vsz, sosincs elég?