22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gercse
    végre látok mást is, aki hallgat Snow Patrolt
  • grizzly21
    1. szerintem nem! aki tenyleg rendes az eleve nem hajt, nem nyomul, hanem max kezdemenyez, de biztos nem a hisztis, "egyszeru" lanyok fele. szvsz
  • minigirl
    inkább Sonata Arctica, az (nekem) nyugtatóbb :)
  • minigirl
    veled előbb-utóbb találkozom XD
  • grizzly21
    semmi ertelme egymast szapulnotok, ugysem ismeritek egymast:) hallgassatok egy kis Snow Patrol-t az bejovos mostanaban, es megnyugtat:)
  • Skill
    én fogaim még meguszták! huh !
  • minigirl
    Ismeretlenül ócsárolni? IQban is nagy vagy... :S
    A BMW ok, ha az enyém, és én dolgoztam meg érte. Kopasz pasi? Ha egy is a közelembe jön, kiverem a fogait. Szoli? Lol... Kérdezd Skillt, szoktam-e én olyan helyre járni...
    Takarítani pont szeretek sőt! Mániákus vagyok, lényegtelen. A főzéssel vannak gondjaim, dehát nem születtem konyhatündérnek, milyen szörnyűség... Hamburgert meg akkor sem ennék, ha éhhalál kerülgetne...
    Talán gondolkodni kéne, mielőtt hülyeségeket írsz... Ja, bocs, tudom, neked az nem megy... Kérj meg valakit, hogy magyarázza el, mit is írtam...
  • Skill
    ez egy lány totyik ne várd el tőlük hogy megértsék mit akarsz mondani. lehet meg se akarják. ;)
  • bens
    "a rendes pasik a buta, hisztis, egyszerű lányokra hajtanak"

ez nem igaz. az igazság az h a jó csajok észre se veszik azokat a pasikat akik nem feltűnően arrogánsak és beképzeltek. max néha kiröhögik őket.
  • bens
    neked meg egy BMW-s bőrfejű fejelősbarom, aki minden nap ad 50ezret szolira meg hamburgerre, otthon meg majd kitakarít az alkalmazott. igazán nagyszerű, tudod az ilyen nőket szokták 0-ra értékelni.
  • bens
    idézem magamat, mert úgy látom neked is nehezen megy felfogni amit mondani akartam:

"egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nőket. pontosan annyi szükség van nőkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nők hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nő előtt.
    egy nőnek nem szabad megadni a lehetőséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nők azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni."
  • Hegi90
    hé a mosogatógép nem túlzottan drága, és az ára bőségesen visszatér hosszútávon. haverodék meg nemtom, hogy mit esznek, de nagyon büdi lehet :O
  • JohnnySmith
    Ték :)
  • Hegi90
    megoldás: ne légy emó
  • bens
    te meg akkor szólj, ha úgy gondolod h felfogtad a mondandóm lényegét az egyszerű agyaddal bunkókám. nyilván ha elolvasnád a hsz-eimet akkor lejönne h nem durva vagyok a nőkkel, hanem azt adom nekik, amire szükségük van. lehet h én járok jobban, erre nem gondoltál?
  • Skill
    emok szeretni is tudnak? :D
    nem értek hozá. viszont emo csajok bejönnek. szeretem a feketét.
  • eLiXir
    hat nyar ota csak maximum 2 honapos kapcsolataim voltak, ha jol osszeszamolom 3-4 db, es unom ezt a rovid idoszakot, a kapcs. elejen mindig azt erzem hogy fuu mennyire szerelmes vagyok bele, aztan kiszeretek belole... es msot keresem azt akit tudok szeretni joo sokaig, bar nagyban beleszamit szvsz h emo vagyock.
  • R0sc0
    én találtam :P
  • Max7
    mosogatógép drága még3 embernek is és nem szimpatikus mikor haveroméknál kinyitom a mosogatógépet berakok egy poharat és elokádom magam a bűztől mert szárad a zsír a kaján mivel 3 tányér miatt nem fognak mosogatógépet beindítani...

nem nyáladzás az hogy feltettem egy kérdést hogy mi újat tudok adni a nőnek 3 év után te valószinüleg 3 év után belehugyozol a tányérbe hoy a mosogatásban is valami újat adjál....

a nőknél is a dzsungel törvénye van és szeretnék erősebb lenni... (megtartani a nőt) ezért tanácsot kérek pár vadonélő férfitársamtól amúgy a puding nagyon is finom :)

félreértés ne essék a papucs fiukat én is rühellem amikor mindig az van amit a csaj akar.... ez meg olyan mintha porázon rángatna... a kutyáma is póráz nélkül sétáltatom ha szarjon oda ahova akar....
  • Tinman #993
    Nohát milyen topicok vannak... mondjuk nem értem a lényegét, mert ez tény.
    Innentől fogva, meg lehet felkötni a gagyát betesztelni 200 plázaribit és talán akad 1 amelyikből a média, az elkényeztetés meg a beszűkült látásmód nem ölte ki a nagybetűs Nőt.
    Mondtam ezt, úgy, hogy lassan 8 éves kapcsolatban élek a barátnőmmel, persze egyikünk sem tökéletes.
  • minigirl
    szép... :S
  • Skill
    akkor neked ezek szerint van egy rendes aranyos normális barátnőd? mesélj!
  • Kata
    1. Mert a rendes pasik a buta, hisztis, egyszerű lányokra hajtanak, azokat kisebb meló felszedni.

2. Nem tudom, én csak harisnyákat veszek.
  • eLiXir
    ez a nem kellesz neki max rad vonatkozik :d
  • Skill
    szerintem meg olyat simán találsz akihez vonzódsz (már ha engedig hogy megismerd) csak ált nem kellesz neki. ;)
  • Skill
    ej de negatív vagy! nem csak kell néha sexre! :DDD
  • eLiXir
    rendes lanyt nem ritkan talalni, csak olyat akihez vonzodsz mindenfelekepp es ezenfelul rendes is.
  • sz4bolcs
    Bens ezt simán komolyan gondolja.
  • sz4bolcs
    "hanem egy férfi, akire támaszkodhat minden tekintetben" :D:D Minden tekintet ki is merül a munkában.
  • bracsek #983
    az akinek nem csak a szája jár, hanem amit bens leírt meg is teszi, és komolyan is gondolja.
  • sz4bolcs
    Ha te nem vagy hímsoviniszta, akkor szerinted ki az? :D
  • bracsek #981
    rondát meg nem tugunk, tehát ide vele.
  • Landor
    képet!!%4:D
  • SötétBarom
    Ahhoz túl szép. >.>
  • grizzly21
    ez igy van!
  • grizzly21
    kb:)
  • Landor
    dobd már be néha a közösbe :D
  • bracsek #975
  • SötétBarom
    Néha már fáj a broki :C
  • bracsek #973
    Ó Atyám teremts egyet nekem is, olyantot.