22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#692 Gyerekek! Kár itt ribancozni és köcsögözni. Egyszerü a képlet: ha akarod a nőt érd el, hogy ő is akarjon téged.
És még valami. Egy nőt sokkal nehezebb megtartani mint megszerezni.
Veszitek az adást? -
Rundstedt17 #691 Érdekes csaja lehet:D -
#690 Én minden nap normális csajokkal kajálok. A munkahelyemen! -
#689 És ez egy nagyon szerény kijelentés volt ugye :DDD Paradoxonba ne keverd magad! -
#688 Ezt szoktad suttogni esténként a barátnőd fülébe is? -
Rundstedt17 #687 Inkább naivak -
Rundstedt17 #686 Jó de nem minden csaj ribanc,van kivétel is igaz kevés:D -
[Walaki]D`Lair #685 Ezekszerint a nők hülyébbek mint a férfiak, mert hagyják mindezt? -
#684 ez jó volt. -
Skill #683 hmm. szerintem te el sem tudod képzelni milyen egy spontán dugás. =)
a csajoknak is kell a sex meg a pasiknak is. használták a csajt? akkor a csaj nem élvezte a sexet... az másik probléma. -
Rundstedt17 #682 A férfiak szemetebbek mint a nők és kész,csak tudom hány lány ismerősömet verték át használták ki?REngeteget a gerinctelen férfiak. -
Rundstedt17 #681 Még el is hiszem:D -
Skill #680 ezen kár filozni. mind a 2 nemben vannak köcsögök. de nekem most fülig ér a szám mert egy normális csajjal megyek kajálni :PPP -
Rundstedt17 #679 Én nem de valóban a férfiak sokkal szemetebbek mint a lányok -
#678 nem, a fiúk nem beképzeltek annyira mint a nők. ez evidens, nincs miről vitatkozni... :P
a pasimat hagyd ki :D -
#677 Én csak bens barátunk véleményét írtam. Az "alapvetően az a baj a nőkkel h baromira beképzeltek, viszont baromira nincs mire..." szöveg alapján gondolom biztos az a véleménye, hogy a férfiak meg tökéletesek.. A pasija is biztos osztja ezt a véleményt. -
#676 nem érzem :P -
#675 volt 9, és most is van.
ezért tudom ilyen jól
amúgy meg erről beszéltem... -
#674 Ez nem is igaz. Köztünk is vannak idióták és szemetek. -
#673 Ja, lehet egy csaj szép vagy csúnya, biztos teljesen üres és értéktelen. Te is tudsz azért. Meg persze mindemelett ti, férfiak, a teremtés koronái teljesen tökéletesek vagytok.
Egyébként volt már barátnőd? :) -
#672 Hmm akkor lehet csak én kezdek szentfazék lenni:)) -
Skill #671 izgalmasnak izgalmas föleg ha van barátnöd :D
maradjunk anyiban hogy nem elég ;) -
#670 Ez lehet csak azért egy bizonyos idő után nem arra vágysz hogy jó legyen vele az ágyban aztán kész. Az azért nem minden pláne ha 2 szót értelmesen nem tudsz vele beszélni. Persze én is nagyon imádtam 21-23 éves koromban egyetemi bulikra járni és minden este lefektetni egy nőt. De azért ez egy idő után már nem izgalmas és nem is elég. -
Skill #669 amugy meg, még szép , hogy szépnek akarnak látszani. az 1 es szöveg szerintem kevésbé vonzo mint a 2. :
1. hali info szakos vagyok. jó vagyok matekból. dugunk?
2. hihihi hihi. (mind ezt egy topban amiböl fölfele a melle jön ki lefele meg a szép hasa látszik.
-
#668 Azért érzed, hogy ez így, ilyen formában nem igaz... -
#667 "Amikor ki van borúlva hogy elhagyják a pasik és mondom neki, hogy talán egy kicsit alkalmazkodnod kéne akkor erre az a válasza hogy ő nem adja fel az önnálóságát és alkalmazkodjanak hozzá." --- ilyen lányt (mára már nővé vált) én is ismerek. Szép, és nem buta, de annyira határozott véleménnyel van arról, hogy egy párkapcsolatban csak ő lehet a főnök, hogy soha nem lesz senkije. Mert aki hajlandó lenne bepapucsodni, az neki nem tetszik. Aki neki tetszik, az meg 100%, hogy nem lesz a pincsije. A kompromisszumkészség egyre inkább kiveszik a ma emberéből.
A tendenciában is van valami ráció, de azért nem vészes az ilyen nők aránya. Van pár, az kétségtelen, de nem jelentős hányaduk viselkedik így. -
Rundstedt17 #666 Ezt magyározom én is. -
Skill #665 van mire. a 2 szaporitó szerv közül az egyik náluk van. + férfiak nem hordják ki a gyereket. =) -
#664 alapvetően az a baj a nőkkel h baromira beképzeltek, viszont baromira nincs mire... -
#663 Egyébként erre csak egy példa. Van nekem egy csajszi barátom. 13 éves korom óta ismerem. A csaj gyönyörű tényleg szép és ráadásúl olyan kisugárzása van, hogy tapadnak rá a pasik. Nem pláza cica szóval nem is nyafogós. Viszont annyira elviselhetetlen a természete, hogy nincs pasi aki hosszabb ideig elviselné. Amikor ki van borúlva hogy elhagyják a pasik és mondom neki, hogy talán egy kicsit alkalmazkodnod kéne akkor erre az a válasza hogy ő nem adja fel az önnálóságát és alkalmazkodjanak hozzá. Szóval én már rég háromszoros dédnagyapa leszek mikor ő még mindíg egyedűl lesz és mit sem fog érni a szépségével mert az nem minden. Viszont a gond az, hogy én azt veszem észre, hogy ez a hozzá állás tendenciózusan növekszik a nőknél (tisztelet a kevés kivételnek). -
#662 Nem tudom de nekem világ életemben szép barátnőim voltak és nem csak számomra voltak szépek. Viszont, hogy mindegyiknek volt valami baja olyan színten, hogy az már elviselhetetlenné tette őket az biztos. Az valóban igaz, hogy nagyon ritka, hogy egy nő szép is legyen és elviselhető is a természete. Persze nem állítom, hogy ez a pasikra nem igaz. Sőt az is biztos, hogy van olyan nő is aki szép is és normális is csak az ritka mint a fehér holló... -
Rundstedt17 #661 A topik állítása nem igaz.Mert van normális lány de azok foglaltak.Kb a 1százaléka a lányoknak normális.Amúgy meg nem tudom mit várnak el egyesek legyen szép és belsőleg is jó.Senki sem tökéletes!Döntse el mindenki hogy melyik irányba akar engedményeket tenni...Aki egyikből se akar engedni az várjon csak a csodára talán talál egy normális lányt aki nem foglalt.Azt nagyon birom amikor siránkozik egy férfi :"jaj engem mindig átvertek a lányok,nincs normális.irta az újságban hirdetésbe".Teszteltem megkértem rá 2 női ismerőst hogy írjanak neki egy úgymond pláza cicát és egy átlagost az eredmény:a jó csaj bármely bunkó is volt tetszet neki,míg az átlagosnak ezt írta menj a francba te rondaság! -
Skill #660 nem ahogy már commentemben is irtam. én már találtam normálist csajokat. csak hát foglaltak. -
#659 Nem azért de ez már nem a topikjról szól hanem megint megy az egymás flémelése. Pace and love! Inkább a véleményetekre lennék kíváncsi. Szerintetek is igaz a topik állítása? -
Skill #658 655 amig nem Kata az egyetlen nö a világon, roszul sem jöhetek ki belőle.
656 omfg durva! a nök kedvéért: "akinek nem inge ne vegye magára"
látok benne valóságot
657 nem tom. engem középsuli óta nem piszkáltak. igaz pár fogam ráment. :/ -
#657 manapság már mindkettőnek ordibálnak. csak nem mindegy hogy mit... -
#656 hmm... -
#655 50 új üzenet, már-már azt hittem lett valami jó téma, de "csak" Kata
1.Inkább ne veszekedjetek vele, nem jöhettek jól ki belőle
2.Csipkebokor vessző -
FFX #654 nálam ez nem jött be. -
Skill #653 annak is meg van az elönye ha nem tul szép az ember. pl nem dudálnak neked meg ordibálnak az ember utánad az utcán. nem okozol dugot. :)
a szépség tud átok is lenni. az elönyöket viszont mindenki ismeri.