nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Max7
    #876: végre valami kézzel fogható... ezt már alkalmaztam is igaz a kapcsolat elején csak ezzel az a gond hogy nem szál le rólad :) persze ez jól esik :P

#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és ő valami izgit akar

#882: ez meg ilyen hímsoviniszta... fel kell hogy világosítsalak hogy a sexnél em szereti a nő ha rákiabálsz hogy igyekezz már..... azt meg kikérem magamnak hogy egy nőt azért tartsak hogy elmosogasson utánnam vagy takarítson utánnam... a társ nem arra van hogy kinyalja a segged hanem hogy kölcsönösen segítsétek egymás életét és veled legyen jóban roszban... "míg a halál el nem választ" (és itt nem arra gondolok hogyha meguntad lökd a kamion elé)

#871: ilyen alapon és ilyen stílusban nem is érdekel de csak hogy tudd az nem indok hogy mert emguntam vagy mert elaposodott a kapcsoalt vagy mert kidobott mindenek van miértje és ha őszinte vagy meg lehet mondani! (mármint nem nekem hanem a pasidnak vagy fordítva ha a pasi őszinte akkor neked.... sajnos kevés ilyen ember van)