nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és ő valami izgit akar" --- izé, azt azért mindannyian tudjuk, hogy a nők túlnyomó többsége azt MONDJA: nekem hűséges, őszinte pasi kell...
közben pedig pont nem ilyen pasi kell nekik. Az ilyen pasi ideig-óráig jó, de ahogy írtad, megunják. Ezért is van az, hogy a fentiekkel szemben a szemét pasikat választják a JÓZAN NŐK IS!
Ezért néha olyat is kell csinálni, hogy elmész valahova, amiről ő nem tud mindent, ne kösd az orrára. Legyen kíváncsi, akár hagyd addig elmenni a dolgot, hogy síkideg is legyen. Ekkor már átmész a szemét pasi kategóriába. De ne légy másik nővel, és ne csald meg! Csak idegeskedjen egy kicsit. Néha esetleg flörtölj a jelenlétében más nőkkel is. Akkor sokkal harciasabb lesz, ha látja, hogy a pasijára esetleg más nőknek is fáj a foguk (na jó, fogaik...ha csak egy van, az gáz). Ha ez nem megy, akkor engedd el, és keress olyan nőt, akinek jelen ("unalmas") állapotodban is megfelelsz. :D