22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • SötétBarom
    vótmá -.-
  • Z
    EGY lánnyal gruppen?
  • Landor
    tehát a KÍGYÓ tehet mindenről.. :D
    egy feminista naplójából :D
  • Max7
    miért egy jó kis gruppen egy rendes lánnyal :D

amugy meg mindenről a nők tehetnek ha éva nem kívánja meg az almát és a rohadt kigyó nem beszéli rá akkor még most is a sörömet kortyolgatnám a paradicsomban és nem géne gürizni :) (bocs nem lehetet kihagyni és csak kicsibe irom mert van aki komolan is venné)
  • Landor
    na kibújt végre a szög a zsákbó :ÐDd
  • Z
  • minigirl
    hagyd, úgysem érti... :S
  • minigirl
    Nem tereltem, csak az előző hszedben úgy tűnt, mintha tudnál férfiként is (és nem hímsoviniszta s*ggfejként) viselkedni. De látom, megint tévedtem, sajnálom.
    De akkor kifejtem, hogy neked is érthető legyen: szidod a nőket, általánosítasz, anélkül, hogy tudnád, kik járnak ide, és milyenek. Az olya n pasik, mint te nem is érdemlik meg a normális nőket. A saját példámon tanultam meg.
    Ezt is kifejtem: 3 hónapig éltem együtt az exemmel, ő elvárta, hogy mossak-főzzek-takarítsak (ezzel semmi baj), ámde mit kaptam tőle? Semmit. Hazajött melóból, leseggelt a tévé elé, és élvezte, hogy rend van. Egy rohadt köszönömöt sem kaptam, pedig én sem meresztem otthon a valagamat egész nap, sőt azt sem vártam el, hogy eltartsanak. Innentől kezdve ne gyere nekem azzal, hogy a nőnek ilyen-megilyen pasi kell.
    Azt leginkább mi tudjuk eldönteni, mire van szükségünk, de olyanra, mint te, biztos nincs.
  • sz4bolcs
    Ajaj, most meg ezek szerint neked nyalizok. :)
  • gercse
    jaja, bár szerintem a többi sem rossz
  • bens
    nyalizzál csak, illik a személyiségedhez
  • bens
    jaj de szépen tudsz terelni
  • CattiBrie
    Mennyi nőismerő, tapasztalt férfi ír ide... :DDD
  • Rundstedt17
    Jól van nah rájöttem:).Nem baj majd lesz másik:)
  • sz4bolcs
    xDDD "ha nem csak kényeztetteti magát"
    Majdnem észrevétlenül bele-bele bújtat egy ilyet, hogy aztán legyen mire hivatkozni. De valóban, már egyre jobb. :D
  • sz4bolcs
    Egészségedre.
  • minigirl
    még mindig arrogáns vagy, de már javul
  • bens
    milyen poénos vagy, mindjárt szétröhögöm magam.
  • sz4bolcs
    Köszi, van barátnőm. És azt írtad, te is találtál már robotgépet. :D
  • bens
    sztem keress egy kényes picsát és legyél a kiskutyája. az pont jól fog álnni neked.
    én meg, mint hímsoviniszta, keresek egy nőt aki nem csak a száját jártatja egész nep, hanem hasznos dolgot is csinál.
    és akkor megegyeztünk, és le is zárhatjuk.
  • bens
    na akkor most megvilágítom a dolgot:
    1. lebaszol h nekem valami tanyasi liba kéne, aztán én ugyan úgy lebaszlak, majd neked áll felljebb, h miért basztalak le. gratulálok. de nem is tudom h egy nőtöl lehet-e mást várni.
    2. elmagyarázom h sztem egy nő akkor jó, ha nem csak kényeztetteti magát, hanem szeret házimunkát is végezni, ezért is lebaszol, majd kifejted h te pont ilyen vagy. ezért ismét gratulálok, azt hiszem ezek után nem is kell hozzáfűznöm semmit.
  • batmunkh
    te valami nagyon ügyes lehet
  • bracsek #1030
    © Skill (#1026) üzenetére akartam írni, bocs a tévedésért.
  • sz4bolcs
    Most ezt úgy írod, mint ha meggátolnálak benneteket ebben. :D
  • bracsek #1028
    Mégha kupidót mondasz, de nem álmodozni akarunk, hanem gyakorlatba ültetni egy-egy kapcsolatot azzal a ritka kinccsrel, aki a téma címében szerepel.[csak bele ne kössetek, hogy nem mind ugyanazzal, még jó, hogy aki nekem kincs, az a töbieknek akár átlagos, és fordítva, aki a többiek közül valakinek az Ö, az nekem lehet csak átlagos]
  • sz4bolcs
    psszt! :D
  • Skill
    adjátok fel! nem gyözhettek! lelöttem az álommanót! :)
  • grizzly21
    Chasing cars ! legnagyobb
  • Fantomlovag
    Tény, de Nő miatt fentartani egy háztartást. Az igazából szép dolog. Van is spackós neve... mi is... ja igen... Házasság :D
  • Fantomlovag
    1, ha olyan nőt akar, akkor már nem rendes pasi, mert a rendes pasik rendes nőt akarnak... Vagy már megint magamból indulok ki...

2, Látom bejött a Zokni probléma is :D
  • sz4bolcs
    milyen teát iszol?
  • bardocz
    nálunk szinte csak nekem van állandó poharam,felőlem fekete lehetne a kis tealevélmaradványoktól :D én akkor sem mosnám ki,elenben anyukám szereti
  • martinho040150
    ja
    sztem az van hogy aki jól néz ki az vagy hülye mint a ....
    vagy ribanc
    aki meg rendes az kinézetre nem jön be :(
    persze van olyan hogy királyul néz ki és rendes,de nem sok
  • BaliBoy
    Ez a topik még mindig létezik?! :)

És még mindig értelmetlen a címe.

Ritka rendes lányt találni, hmm.... talán Nehéz rendes lányt taláni, vagy lehetetlen... stb. vagy Ritka a rendes lány, de így semmi értelme, de min. magyartalan.

BTW. A mai lányok felszínesek, üresek. Legalábbis a "top" csajok. Ostobák, két színűek, esetenként erkölcstelenek. Az életükben nincs semmi csak a mának, a bulizásnak élnek. Semmiféle értéket nem képviselnek.
    De megvan a másik fele is a dolognak. A nem "top" csajok akik rendesek, kedvesek, de kinézetre max átlagosak. És köztük is vannak azért hisztisek. Ez a nagy büdös helyzet.

A KFT már régen megénekelte:

Buta lány vagy Elizabet, óóó, de szép a hajad.
    A nyakamról majd ledörzsölöm, óóó, a rúzsodat.
    A beszéd nem a te asztalod, de a csípőd bomba jó,
    Nem is tudom mit tegyek, ilyenkor mi a jó.

Ha veled alszom Elizabeth, óóó,
    Az mámorító.
    Reggel viszont egy ostoba nő, óóó,
    Elszomorító!
    Az egyik felem feléd húz, de a másik hazafelé,
    Elizabeth, te kacér nő, ez a helyzet nagyon izé.

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
    Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
    Ki érti ezt, ki érti ezt?

Fura lány ez az Elizabeth, óóó,
    Most hova megy el?
    Az a srác pedig hova nyúlkál, óóó,
    A kezeivel?
    Gyere vissza Elizabeth, az egész csak tréfa volt,
    Nélküled én már nem vagyok se élő, se holt.

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
    Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
    Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.
  • Max7
    nálunk mindenkinek van saját pohara muteromnak van egy csicsás fém bögréje amit egy cégtől kapott ajándékba az ott elvégzett munkájáért (nem nagy dolog de büszke rá)

fateromnak van egy kis korsója amit ő is szintén ajándékba kapott és ezért szereti

nekem meg van egy fél literes bögrém amit azért szeretek mert fél literes és nem kell 6x tölteni :D

kajánál 2 tányér koszolodik max meg egy savanyuság tál meg néhány evőeszköz ezért indítsam be a mosogatógépet?
  • Skill
    már félek előre is. én leszek meglincselve a többiek miatt! :D
    mind1 egyszer elbirom azt a keresztet!
  • sz4bolcs
    Egy háztartás miatt pazarlás nőt tartani. :D:D:D
  • sz4bolcs
    Legtöbb soviniszta ezt mondja. Ő nem nézi le a nőket, csak tudja, hogy hol a helyük.
  • bardocz
    hát nem tom,mi hárman vayunk itthon,de megtelik az a mosogatógép :D
    én meg úgyse nyitogatom,max mosás után ha ki akarok venni belőle valamit:D
  • Max7
    #1001: nem csupán anyával együdt él mert a bátya kirepült a férje otthagyta a pasija otthagyta a huga meg kis időre elköltözött nagymuterhoz... 2 embernek de pl nálunk 3 embernek minek mosodgatógép? bent rohad 4 tányér meg 4 pohár 5 napig szerinted nincs szaga? te 4 tányér miatt beindítanád a mosogatógépet? pazarlás.... ezért nálunk úgy van hogy mindenki maga után mosogat....

#1011: helyes :) akkor én rendes pasi vagyok jejejejeje üdv a klubban

#1000: kabeeeeee