22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#1092 !!! -
clio1616v #1091 Kezdem érteni miért lett ex. -
bcrics #1090 ???
-
clio1616v #1089 Te beteg vagy... -
#1088 megesik XD -
clio1616v #1087 Na az egyik ex benézett... -
#1086 egészen biztosan rossz helyen jársz. vagy csak nemlátsz vagy tényleg infantilis vagy. ne boritsál már ki azzal ,hogy idejössz beugatni mert helyibassz*jba érzésed van. eddigis arról ment a flame ,hogy nehéz olyan nőt találni aki emberileg nemszardarab. nem a válogatásról van szó. ennyire alultáplált ne legyél kérlek szépen. -
#1085 off... nem te XD -
bcrics #1084 ???? -
clio1616v #1083 mivel szubjektív dologról van szó, javasolnám a cím árírását "Válogatós vagyok, ezért nem találok csajt magamnak"-ra -
#1082 Ritka rendes = kevés olyan rendes van, mint ő
És a ritka rendes lányt találni...na innen még hiányolok valamit. Pl.: nehéz -
#1081 KAndrás visszatért!!!! -
#1080 értelmes beszélgetés erről a témáról?
mesélj... -
clio1616v #1079 Mit jelent az, hogy ritka rendes lány?
- néha rendmániás?
- ritkán viselkedik rendesen? -
cucmalajmc #1078 amikor megláttam, hogy a topic hosszú idő múlva visszakerül top 10-be, azthittem, hogy értelmes beszélgetés zajlik itt. tévedtem... -
bracsek #1077 Kösz, hogy megengeded, hogy saját ügyeimben én döntsek, én is megengedem, sőt kívánok hosszú és boldog párkapcsolatot. -
#1076 tudod mit? sztem csináld úgy ahogy jól esik. biztos sok tapasztalatod van nőügyekben, úgyh nem is szólok bele. -
bracsek #1075 "bens egy hímsoviniszta" c. rész
Na, az nem igaz, hogy nem gondolkodnak... és az sa, hogy nem lehet őket megérteni, egymásnak bármit mondnak, a másik tudja az mit jelent, de egy férfi csak hallja és értelmezi, hogy mit mond csak nem érti, ez az ők bajuk, hogy sose azt mondják, amit gondolnak, mi meg majd lottozunk, hogy minn mit értsünk.
Hogy ki írányít, az más dolog, de az amit leírtál, hogy mint egy tolluseprüt elviszed nyaralni, vagy sízni, oszt, hogy nincs lába, és nem tud sízni esetleg, az téged nem érdekel, az sem a tökéletes megoldás. [ezt én is lesarkítottam, hátha leesik, hogy mindegy mit ír, belekötünk] -
#1074 "ahogy a nők gondolnák" na itt a hiba. ugyanis a nők nem gondolkoznak, mivel intuitív módon cselekednek. ha valaki egy kicsit is foglalkozik a témával, nem nehéz rájönni h a férfi agy logikus a női meg intuitív. ezért a nők saját magukat se értik, ergo lehetetlen valalki másnak megérteni őket.
és mielőtt jönne a "bens egy hímsoviniszta" c. rész, nem mondom h ettől a nők rosszabbak. csak nem kell a kezükbe adni az irányítást egy kapcsolatban. -
bracsek #1073 igen [nem]
ahogy a nők mondanák, és gondolnák, azt egyszer megérteni, és akkor az összes ilyen és hasonló topikot lehetne zárni. -
#1072 arról van szó h amikor látok egy hímnemű egyedet gilisztaként vonaglani egy nő előtt, akkor kicsit felb-om magam, csaka puszta látványtól, és akkor hirtelen felindulásból kiadom amit gondolok a dologról. ez valóban arrogancia lenne? -
#1071 Na én eddig csak arroganciát láttam tőled, kedvességet nem. Így bemondásos alapon meg nehéz elhinnem az előzőek fényében, de remélem megbocsájtod nekem. :)
(Most ha genya lennék, én is elővenném a sztereotipizálást, és levonnám a 'bölcs' konzekvenciákat, hogy ja akkor a menyasszonyod az az önsanyargató fajta, aki az erőszakos, bunkó férfiakra bukik, akik lenézik és úton-útfélen megalázva helyrerakják a nőket. De nem genyáskodok, mert tudom, hogy ez sem lenne teljesen igaz, mint ahogy az általad leírtak sem.) :) -
bracsek #1070 Valahogy ezt is akartam le írni, meg azt, hogy ez nem recept. -
#1069 A vicc lényege, hogy sarkosan világít rá dolgokra. Ezért nevetünk rajta: érezzük, hogy van benne igazság, és érezzük a mondanivalóját, de a szándékos túlzások miatt vicces lesz. -
#1068 ha már itt tartunk kedves Kata kolléga, jelenleg menyasszonyom van, és nagyon jól megvagyunk, együtt élünk már nem egy éve, és úgy néz ki egyetem után összeházasodunk. előtte volt számos bnőm, de a modoromra még nem hallottam panaszt, sőt leginkább kedvesnek tartanak a nők. a gond az, h az itt jelenlévő többi kolléga nem képes felfogni amit írtam. ugyanis egy szóval nem szidtam a nőket, csakhát az egó csodákra képes. annak amit írtam a lényege az volt, h sajnos sok az olyan pasi, aki a nyáladzásnál nem képes többre egy nő meghódítása érdekében. és mivel egy nőnek nem nyáladzás kell, hanem férfi, nyilvánvalóan meghülyülnek előbb-utóbb egy ilyen fiú mellett, mert a természet nem arra teremtette őket h irányítsanak egy kapcsolatban. ebből jött az h én mekkora hímsoviniszta vagyok stb... ami szintén érthető, hiszen egy nő, vagy egy looser pasi az így védekezik a konkurencia ellen, mivel mást nem tud felmutatni nyaláson és üres beszólásokon kívül. -
bracsek #1067 Én azt hittem a kisjézus, mert egyik karácsonykor olvastam unalmamban, de ha te azt mondod Árpád volt, neked elhiszem.
Egy baj van ezekkel a történetekkel lesarkosít mindent, rámutat a lényegre, de csak vicc, rávilágít a dolgokra, de úgyis a helyzet hozza a megoldást.
#1056 Én szeretem a veszélyeket, nem kell tűzfal, jobb a vírusírtó, és a spyver cleaner, ha meg már bajok vannak még van a rendszervisszaállítás, ami ha jól lefut van esélye, csak időben el kell indítani, mert hanem lehet el se fog indulni, hanem csak egy ÚJ rendszer TELEPÍTÉSE a megoldás, Véleményem: nem a kkor kell újba fogni, ha valami nem megy, azt meg lehet oldani, szerintem akkor kell, ha valami nagyon rosszul megy és már jóideje baj van mindenütt. -
#1066 :DDDDDddddddddddddd
akkor én is le vagyok maradva,mert ezt még csak most olvastam először ^^ -
#1065 aha, én nem értem... :P -
#1064 nem nekem hanem minigirlnek te IQ fighter
asszem kezdem érteni miért volt eddig is olyan nehéz felfogni a dolgokat -
#1063 köszi, majd utána nézek :) -
#1062 van még jópár hasonló, viccoldalakon szétnézve találhatsz - ha érdekelnek -
#1061 kicsi vok, még nem olvastam... -
#1060 jó, csak még Árpád apánk hozta be a Kárpát-medencébe, kívülről tudja mindenki :) -
#1059 LOL!!! ez naon jóóó XD -
#1058 "miért egy jó kis gruppen egy rendes lánnyal :D"
Én a mondatot nem értem...nem úgy akartad írni, hogy miért jó egy kis gruppen egy rendes lánnyal? Tehát miért jó úgy a gruppen, hogy abban részt vesz egy rendes lány is? Nem fogtam sry. :D -
#1057 Kedves Technikai Segítség!
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1. és a Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?
Elkeseredett
Kedves Elkeseredett!
Először is, ne felejtse el, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következő parancssort: C:> Azt hittem, szeretsz/enter/. Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bűntudat 3.0-t! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem, figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-t több ilyen alkalmazás gyakori vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at vagy a Kocsmázás 7.0-t, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, amely Hangos-Horkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-t, és ne telepítsen új Barát programot se!
Ezek nem támogatott alkalmazások, a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, valamint nem kompatíbilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat:
Tecnikai Segítség
u.i.: attól függ hol szeretem :) a jót én sem szívesen osztom meg :) bár a torrent lényege ez :P -
#1056 #1051: persze magába 1 lány a spejzba bezárva...
#1050: mindig az utolsó a hibás mint a kreszbe ha te belerohansz valakibe hátolról autóval és beléd is belédrohannak hátulról akkor az utcsó a hibás mert ő tolt bele az előzőbe és nem tartott megfelelő követési távolságot... ebből következik hogy a kigyó után a nő a hibás mert a kigyó nem tudta leszakítani az almát :)
#1054: egy jó skin hogy jól nézzen ki.... egy jó tűzfal hogy ha kimész vele az éterbe ne akadjon rá valami féreg a tieden kivül ami dosolni akarná.... aztán kell rá egy jó opredszer ami userbarát és képes felfogni mit akarsz... ügyebár fontos a karakterkészlet is ne csak az igen nem mégse parancsokat ismerje... fontosak a bemeneti perifériák... befogadja az usb2.0 csatlakozási eszközöket ide szintén elkelhet a tűzfal ami bizonyos ideig véd.... és ami mégfontosabb minden softwarehez kell normális serial kulcs vagy crack mert az nem jó ha csak 1 évig tart a dolog :) -
#1055 Már nem azért 'kedves' bens kollega, de ilyen modorral semmilyen nőt nem fogsz magad mellett tartani huzamosabb ideig. Se "kényes picsát", se "háztartási robotgépet". Szerintem azért gondolkozz el ezen is, mielőtt itt megváltod a világot. -
bracsek #1054 Mint a logód is elárulja, szereted az osztott rendszereket, én viszont kifejezetten monogám vagyok, és megfelel nekem még a Ms-dos-is, csak kéne rá egy jó skin, már van pár, de abbol se találtam meg az igazit. -
Landor #1053 psszt
képet!!4.DF:DD