22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#812 Aktívan röplabdázok, de az összes csajnak van tudtommal pasija, talán egynek nincs. :(
(Röpi után meg tekerek haza laza 21 km-et, mert mikor vége van a hepajnak vidékre már rég nem jár semmi. Kicsit fanatikus vagyok -e téren...) -
#811 jut eszembe.... ezek szerint nem is szeretted azt a srácot ha már nem volt értelme bármit is tenni a kapcsolatért.... :S vagy tévedek? csak azért kérdezem emrt az a bizonyos barátnőm ugyan ebben a cipőben járt hébe hóba foglakozott vele a pasija de a csaj meg megbolondult érte és nagyon bántotta hogy szarnak a fejére... aztán talált egy srácot aki becézgette cirógatta és elment vele kidobta a pasiját.... közben kiderült hogy miért nem kereste a pasi most emg emészti magát hogy ő is tehet róla miért nem figyelt rá jobban! -
#810 hát ha ezt elöbb tudom rólad :) na mind1 :)
el kell hogy keserítselek! én sem hagynám itt a lakhejem senkikedvéért sem! najó ez azért dúrva de egy halott kapcsolatért meg pláne nem!
múzeumhoz hozzászólnék... először is nem vagyok egy kultur ember szal engem a muzeumok nem igazán érdekelnek le lehet nézni ezért nem igazán köt le... elmentem ezzel a barátnővel a titanic kiálításra (a jegyek eredete is egy történet) és halálra untam magam :( pár tányér kalap ágyikó meg műjék a végén meg elzsibadt a nyakam mert meg kellet keresni egy bazi nagy kőtáblán hogy túléltük-e az utazást... elég tré volt
hehe hát nálam a tv-zés ott indul hogy odabújok hozzá :D nyilván a filmet nézem de azért nem úgy mint a minagyerek hogy hátul össekulcsolt székben nézi a tv-t
az tény hogy nem vagy rabszolga de foglalt vagy én meg nem vagyok patkány! nem veszem el más nőjét! sőt ha haver elöbb kinézte magának közömböss vagyok a csajjal szal.. :)
a sport... :) helyből távolba nézek maximum de azt aktívan üzöm :D 20 leszek én is áprilisban és kb 4 éve nyilván nemzetiségi barátaink akik nem az idén barnultak címszóval nem vesznek szolárium bérletet a télen.... elopták a drága cangámat amit szintén kemény melóval nyomtam össze.... azóta a sportnak annyi igaz újévi fogadalmam az volt hogy ha tehetem veszek egy bringát és tekergetek kicsit haverral mert betunyultam :) sportnak nevezem még a forma1-et amit nézni kell igaz apum szeretette meg velem 6 éves koromba továbbá sportnak envezem a biliárdot (snookert) amit aktívan üzök hasonló beálítottságú férfi bajtársaimmal :) továbbá a ping-pongot is amit igaz 1 éve játszottam utoljára :D
szal ezek pont olyan sport jelentőségek amik nem igazán keltik fel a hölgyek érdeklődését :) labdaérzékem nincs, verekedés nem az én műfajom, diszkosz vetésen gondolkoztam még de aztán lemondtam rólla hisz minek a diszkoszt elvetni hogy aztán emg legyen sok kis diszkosz aztán azokat is el kell vetni :) (bandi 18 le ne lődd a poénomat) -
#809 ??? :) -
Skill #808 álj csak be a sorba! :P -
#807 Hát, szex sem, de már úgyis mindegy. :)
Nem ingyenes a múzeum? Francba, mindegy. Akkor is ott van a túrázás, meg egyéb sportok... Bár, ahhoz ki kell fogni egy sportmániás csajt is... xD -
#806 Még szex sem? Ez nem normális? (most éppen nincs barátnőm, de néha már majd megveszek...)
A műzeumok állandó kiállítási sajnos pont idéntől nem ingyenesek. Jól írta a cimobra, már a levegőért is fizetni kell szinte...
Ahol lakom ott van egy bánytó a közelben. :)
Nyáron is túrázni járunk a skacokkal a Mátrába 3 éve több okból is, de ezt most nem részletezem. Tavaszól őszig meg kajakozni szoktam a helyi csónakházban. -
#805 Bocs, figyelmetlen vagyok...
Mit jelent a semmi? Hát... pont semmit. Bámultuk a tévét. Ennyi. Még szex sem volt. És nem is szóltunk egymáshoz. Ezt jelenti a semmi. -
#804 Jut eszembe!
Ha fősulis vagy, Pesten egy csomó múzeumba ingyenes a látogatás diákkal. :)
Nem kell virág, megteszi a múzeum is. ;) -
#803 Balatooon??? Nem is álmodozom róla! :)
Bányató? Annál inkább!!! Imádok sátorozni, túrázni, sziklát mászni, barlangászni, kirándulni. Ezekhez nem kell pénz. :)
Miért hagytam? Későn jöttem rá, hogy nekem ez nem jó, és már nem lehetett segíteni a kapcsolaton. Nameg, én felrúgtam mindent. Miskolcról eljöttem Pestre fősulira, a srác nem akart utánam jönni. Ennyi. -
#802 Nem rabszolga vagyok, lehet velem ismerkedni. :) -
#801 olvasd el az aláírását.... már megtalálta szal ne nála kezd... :) bár én is szivesen megismerném :) -
#800 Na akkor lássuk sorban...
Hát igen én pár barátomnak aki eltávolodott tőlem mindig ezt mondogatom hogy egy kapcsolat legalább 2 emberen múlik legyen az barátság vagy szerelem....
Nem értem... fekszel mellette és semmi sincs köztetek? a semmit mire érted ? most az jutott eszembe hogy azt fogod mondani hogy a férfiaknak csak a sex jut midnenről az eszébe de ez nem igaz poénból a kispárnára agy a távirányítóra gondoltam először utánna jott csak a sex.... szal kifejtenéd hogy mi az a semmi? mi az ami kellet volna?
2 év alatt úgy kiismertem azt a bizonyos barátomat aki az ellenkező nemet képviseli hogy nem tudok neki újat mondani mi lenne ha már 2 éve a barátnőm lenne... szal úgy barátnő érted na... mi újat mondhatnék neki? "vidd le a szemetet" ? vagy mit? erre vagyok kiváncsi ha 2 év óta ismered mindent tudsz rólla mit mondasz neki?
Természetem nem változik! Bolond vagyok és komolytalankodok, de ha kell tudok komoly lenni ezzel sohasem volt gond sőt régimódi vagyok szal egy szál virág hébe hóba amikor nem várja... amikor egy szimpla taliról van szó... és megtud lepődni... de ez egy kapcsolatot nem ment meg ez még kevés és ez még nem olaj a tűzre....
igazából a topik sem a pénzről szól meg a házasságbontásról.... csak felhoztuk amíg vártuk a nők válaszait! amúgy meg ahoz hogy elmenj valahova pénz kell... nem vihetem mindig a lányt sétálni... akár hova mész fizetni kell lassan már a levegőért is fizetni kell természetadót...
nem azt mondom hogy le vagyok égve és nincs 1-2e ft-om amiből manapság be lehet már ülni egy moziba kis popcornal de moziba sem vihetem mindig...
nem mondom magam üzeletembernek mert még csak kostolgatom a dolgot és a megtakarított pénzem amit szintén munkával kerestem + az befektetem... ebből következik hogy egyszer fent egyszer lent.... ebből következik hogy most karácsony utáni csövezés van mindekinél és a januári hónapom nagyon satnya lesz... örülök ha a költség számlákat ki tudom fizetni szal nuku biliárd meg szórakozás... ilyenkor mit csináljak hogy ne érezze úgy a csaj hogy csak fekszek mellette....????
nem tudom milyen anyagi helyzetbe volt a 3éves kapcsolatodban a pasid de lehet hogy nem éppen volt pénze befizetni egy balatoni kiruccanásra... egy olcsó panzió 1 ággyal (már ha együdt vagytok) 3000ft /északa egy hétvégére 6000ft ez még csak a szálás... tegyük fel hogy nem kocsival mentek hanem vonattal... budapestről balatoonig (attól függ hova mész) fejenként oda vissza 2-3-4e ft a jegy számoljunk közép értékkel 1 átszálással 3000ft-ot ott van hogy 12.000 ft nem ettél nem ittál még semmit még 1 gomboc fagyit sem nyaltál el.... és 2 napról van szó 1 évben.... 2 nap alatt elbaszod a munkád 1/4-edét......
igaz vannak bányatavak kérdés hogy milyen beálítottságú a lány hogy már cska az ötlet miatt othagy-e :)
Na megin elkalandoztam... újra felteszem a kérdést kicsit máshogy: beismerted hogy te is hibás vagy amiért elaposodott a kapcsolat... tehát a kérdésem az hogy mit kellet volna tenned azért hogy ne laposodjon el a z egész?
és jön a második kérdés ami ebből fakad: miért nem tetted meg? -
#799 Jó. Hol kezdjük? -
#798 20 vagyok, mégsem számít a pénz... Célszerű ilyen csajokkal kezdeni. :) -
#797 Nos pénz tényleg nem számít egyes nőknek. Én is voltam egynyári kaland egy nálam 8 évvel idősebb nőnél. Középvezető volt akkor egy cégnél, kocsival, lakással, de mégis ÉN voltam vele és nem más. :) -
#796 Nanana!!! Nem pislog a kicsilány, csak erre se jár, ha Skill nem szól rá, hogy dugja fel a képét. :D
Szóval...
Fiatal leány vagyok én még ahhoz, hogy véleményt formáljak egy 5 éves kapcsolatról (lévén még sosem volt). DE! Nekem eddig a maximum kapcsolat 3 év volt. Igen, a végére ellaposodott. Igen, én is hibás voltam miatta.
Okai?
Otthon punnyadtunk, sehová sem jártunk. Ez volt a legnagyobb probléma. Soha, semmi izgalom, mindennap ugyanaz. Tudod, amikor hetekig esténként fekszel valaki mellett, akivel ugyan jólérzed magad, de már unod, hogy csak fekszel mellette, és semmi más nincs köztetek, akkor elkezdesz azon gondolkozni, hogy jó-e ez így neked. És, hogy meddig van ennek értelme.
Ezeket a problémákat egyszerűen meg lehet oldani: nem kell nagy nyaralásokat betervezni, nem kellenek hatalmas vacsik, nem kell semmi különleges. Egy egyszerű séta, egy jó beszélgetés. Ennyi kell, nem más. Akkor kezdődnek a gondok, amikor már nem tudsz mit mondani a másiknak. Az nagy gáz. Ott van vége a kapcsolatnak.
És még valami: a figyelem. Sok év után sem ártalmas, ha figyelsz a páros minden rezdülésére. :) Nameg, ha kedves vagy vele. Abból nincs gond.
Ti pasik mind azt hiszitek (nagy átlagban), hogy egy nőt csak pénzzel lehet megfogni. És részben igazatok is van. Bár, én nem ilyen vagyok. Aki engem pénzzel akar maga mellett tartani, az nagyon melléfogott. Egyszer, régebben azt hiszem, már írtam, hogy egyszer volt egy ilyen pasim, aminek az lett a vége, hogy 3 (!) hétig bírtam mellette. Nem volt sem kedves, nem beszélgetett velem, csak ajándékozott. Ez nekem nem kellett.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe... xD -
#795 #792: nem is probálok magyarázkodni hogy én próbáltam de... ez ember amikor látja hogy nem megy és már sokszor nem emgy különböz okok miatt akkor már szarik bele és tényleg azt hiszi hogy nem lehet... ha elmész buliba tuti ott van a barátja ha nincs ott akkor a barátnői miatt nem lehet ismerkedni vele...
#794: fiu fősulira járok van 5 csaj a 400 fiu között és ahogy néztem mindenk a torkán van egy másik fiu nyelve minden percben....
#793: rágogumi meg szévédőmosó meggyújtva :D meg a fuxra való arany kiemelése a tóból mikor a töbiek már 2 órája mossák jéghideg vízben az aranyat :D -
Skill #794 gondolkodtam ezen a csajozás dolgon. igy viszanézve mondjuk 100 csajból 1 öszejött. ami nem tom jó e vagy sem. de a lényeg hogy fősuli alatt jobban pörgött az ismeretség mint most hogy csak melózom. tréningeken alig van friss hus meg ami jön azt egyböl nézem (eddig mindnek volt párja). :)
szorakozó helyek nem jönnek be. nem az én világom. ha valakinek van 5lete hogy hol lehet ismerkedni ne fogja visza magát. :) ha heti 10 csajjal meg tudok ismerkedni akkor 2,5 hónap alatt lenne nőm.
a normálisabb csajok meg egyböl ajánlják a barátnöket. egyik haverom nője ajánlotta egyik barinöjét hogy rendes aranyos , mint kiderült nemsokára elveszik feleségül. viszont ö ajánlotta egy másik barátnöjét! :D szal nem kell kétségbe esni + a ronda csajoknak is lehet szép barátnője! ;) (uh régi szép idök mikor fösulis csajok zokogtak mert nem volt párjuk!) hiányzik a suli =( -
#793 Igen igen meg az aranymosás, skoda hátsókerék felragasztás stb stb...:D -
#792 Nem, csak mondjuk az alábbi "WC-hasonlatodból" kb. az derül ki, hogy ha egy lány szabad, akkor már nem is lehet normális.
A "nem tesznek semmit" pedig arra vonatkozik, hogy lehet otthon ülni a gép előtt és siránkozni, hogy "nincs egy rendes lány se", de ki is lehetne lépni az ajtón és ismerkedni.
Most persze erre mondanád, hogy "dehát te próbáltad", na ekkor van szó arról, hogy vagy benned van a hiba vagy túl nagyok az elvárásaid. Mivel nem ismerlek, nem kell példákkal jönni, hogy te mi mindent megtettél és nem mentél vele semmire, mert ha a WC-s dolgot tényleg komolyan gondolod, akkor valószínűleg, nem az összes földön élő lány a hibás (ha van párja, ha nem). Persze ez a legegyszerűbb megoldás. -
#791 amerkia, wc, 2literes koláspohár, saller, ilyen fiatalon hazudik a gyerek? :) -
#790 "nem tesznek semmit" mit kéne tenni? tanuljak plasztikaisebésznek pszichologusnak lélekbúvárnak nevelési tanácsadónak? -
#789 "Nő olyan mint a WC vagy foglalt vagy mocskos!"
Én ugyanezt a mondást pasikra ismerem... De ez nem is fontos, a lényeg, hogy a hozzáállással van a baj. Sokan nem tesznek semmit azért, hogy legyen egy olyan barátnőjük/barátjuk, aki számukra tökéletes (de lehet, számukra nem is létezik tökéletes, mert semmi nem elég jó). Az elvárások lehetnek magasak, amíg nem tud semmit se nyújtani az illető... -
#788 HEHE ezt a Badár mondta a showder clubban de igaza van :D -
#787 ezért járja az a mondás magyarországon hogy a nő olyan mint a WC vagy foglalt vagy mocskos!
amúgy azért mi egész jók vagyunk amerikában a pult mögött ülő nőre ha ránézel akkor európai szintű szép nőt látsz de ha felál akkor egy piramis követi... szal ott már jó pár éve nincs gond a fogamzásgátlással -
#786 Persze, csak nem mindenkinek. -
#785 El ne higyje valaki! :-) Én vagyok rá a példa, hogy egy tökfilkónak is lehet aranyos, csinos, és rendes barátnője. :-) -
#784 De van ilyen, csak már általábam foglaltak és normális a partnerük is. Majd pont miattam (jelenleg mér csóró egyetemista) fogja elhagyi őt, lehetek én bármilyen jóképű, sportos és vicces is akár. -
#783 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható!"
szar ez az ország ez köztudott :-( a csajok is szarok ilyen értelembe -
#782 Csak virtuálisan, élőben csak utasként. :) -
#781 Ezzel én is így vagyok. :) Elegem van a sok extrovertált, semmihez nem értő, hülye tini..csából. -
#780 Az idősebb nők jobbak, ennyi. Majd ha már 30-40 körül leszel, akkor kell csak a "friss hús" :D -
#779 Nemrossz kis topic... Amugy nemtom, én vhogy mindig ugy vagyok, hogy akarok kapcsolatot, amikor meg benne vagyok félek a kapcsolattol vagy nemtudom :D Szal hülye vagyok. Amugy én vagyok 19, és aki elvileg összejött az 23.. Mindig az idosebbeket fogom ki.,. -
Skill #778 pff az semmi 30 alatt még nem volt olyan csaj akit én szedtem fel.
lehet mert öregebbnek látszom a koromnál? no mind1 ennek is megvan az elönye. -
#777 az,hogy olyan,mint te,és ha azonos nemű lenne,akkor a barátod lenne,nem azt jelenti,hogy azonosuljon is veled.aki szereti a metrós köcsöget és a pénzes faszokat,az nyilván nem nagyon áll veled szóba.
és még gta/tdu rajongónak sem kell lennie,elég,ha elviseli,és tiszteletben tartja,hogy szereted ezeket a dolgokat. -
#776 ha a neveden van,3 évi együttélés után akkor is közös tulajdon lesz,ha jól tudom.
egyik ismerősömet hasonlóképpen lökték le a magasból a mélybe.azóta is lent vergődik,pedig maga mászta meg a csúcsot,és a felesége is és a fiai is nekik köszönhetik,hogy bármikor bármit megkaptak,mert volt miből. -
#775 Repkedsz is a való életben is? Vagy csak virtuálisan?
-
#774 Repülőbuzi vagyok, ez köztudott. -
#773 Helószia neked is. Látom házigazda vagy a felhők felett topciban. Ez nálam már fél indok egy lánykérésre. :)
Én a katonai repülésbe szerettem bele, bár midenfajta repüléást csípek. Na jó, a vizsgáról valót azt annyira nem.