22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #932 hát persze hogy tettek! hirtelen felindulásból! :D aztán a marketingesek felturbózták, hogy lehesen filmet csinálni belőle. :D
amugy meg ki ne követne egy szép nőt a halálba? muhahaha
#931 egyetértek van aki ugy marad.
-
#931 Azthiszem pont az ellenkezője igaz... Nem minden nő hagya abba az őrületet a ciklus után :P
Persze ez emgint vicc.
Egyébként van egy elég hosszú biológiai levezetése, annak hogy miért gondolom úgy ahogy, de ez nem a tudományos eszmecsere részleg...
Folytatván nem tudom Te hogy vagy vele drága Kata, (lehet csak én voltam okos gyerek) de amiben ötödikesként nem hittem, abban ma sem hiszek :D Igaz mostmár hatékonyabban tudom megalapozni.
Továbbá, a nem minden, az nem azt jelenti hogy a többség. Épp ellenkezőleg, a kifejezésből következik hogy a kisebbség, ergó szabályozni rendeletben csak globálisan lehet, mert mint tudjuk a törvény nem egyedi esetekre készül. Tehát az adott szövegkörnyezetben megállja a helyét a kijelentés, sőt igazából helyenként alá is támasztottad. Köszönöm az együttműködést. -
#930 nem akarok senkit megserteni, plane okoskodni nem akarok, es nyilvan sok kivetel van, (kar hogy eddig keveset ismerek), de Freud mondott valami olyasmit, hogy egesz eleteben a gondolkodast tanulmanyozta, de a nok megertesehez 10 elet sem lenne eleg..van benne valami -
#929 "ehhez aztán már tényleg kurvára semmi közöd."
birom amikor Kata finomkodik:)))
(csak vicc, lattam az elozmenyt.)
-
#928 Nem minden nő őrül meg a ciklus alatt. Pl. én sem. Feszült, ingerült se vagyok.
Azt viszont gyűlölöm, mikor valaki ÉRVként hoz fel ilyeneket. ÉRVKÉNT, vaze. Ez kábé annyira érv, mint a "mert már ötödikben sem hittem el"... :D -
#927 Na igen. A nők szerepe egyértelműen nagy volt a történelemben. Kezdve Pandórától, Helénán át, a szüfrazsett mozgalmakig. De valójában a férfiak dolgaiban is bennevoltak erősen. Végülis, ki a fene akarna diktátor lenni, ha nem kap bögyös titkárnőt? :D
Szerintem a nők pont olyan értékes emberek mint mi. CSak azt kéne rendeletben tiltani, hogy akkor ne szevezhessanak amikor menstruálnak (megőrülnek). Pl, tuti ki lehetne mutatni, hogy a jelenlegi kormény is csak azért van hatlamon, mert pont jó lunális ciklusra rakták a választásokat :P
Persze mindez vicc! Éljenek a csajok. Ami meg a konyhát illeti, szégyen vagy nem, én férfi létemre szeretek főzni. ÉS szoktam is, sőt még hülgyeknek is. -
#926 Aha. Halottál már róluk? Cleopatra, Jeanne d'Arc, Margaret Thatcher, Florence Nightingale? Tettek egy-két nagy dologt mit "irányítók"...
Mindkét nem képes kászot okozni, csak tehetség kérdése az egész. -
#925 hímsoviniszta
kell a francnak szavazat, ámde pakoltam már szekrényt, téglát, s még háborúba is mennék (véletlenül sem a hazáért)
nem csak te vagy harcművész... XD -
#924 Én csak a női főnökömet nem kedveltem annő. Kedves nő volt, de minden hónapban volt 5 nap amikor bármit csináltam, lefikázta a muunkám. És kísértetiesen ugyanakkor minden hónapban. Matekozzátok ki :D -
Skill #923 ettöl még igaza van. az meg hogy pár lány támadja ezért ez van. nem kell egyetérteniük. a háboruba mennek de nem sokan. tégla pakolást viszont még egytől sem láttam! :)
persze az itteni lányok egyike biztos csinált már kemény fizikai munkát!
a nők irányitásáról nem tudok nyilatkozni én kerülöm a női vezetőket. eddig teljes sikerrel.
-
#922 "társasjáték" na dobhatsz újra :D
a budi ülőkére én is mérges vagyok ha egy nő nam képes lehajtani... ha én képs vagyok felhajtani hogy ne hugotzam körbe neki akkor ős is legyen képes lehajtani.. (ez csak poén hogy ne hugyozzam körbe nem úgy kell elképzelni hogy melléhugyozok... aki inteligens érti... arra meg senki nem tud rávenni hogy ülve hugyozzak... kivétel az olyan rötyi ahol tálcán marad a salakanyag és nem csúszik egyből a vízbe) -
#921 van benne igazság, de tényleg eléggé szélsőségesnek tűnnek a gondolatok -
#920 ezzel csak annyi a baj h egy nő nem képes irányítani. ha egy nő átveszi az irányítást, akkor minden káosz lesz. erre egyetlen ellenpélda nincs a világon.
mellesleg kicsit félreértett sztem mindenki, lehet h kissé radikálisan fogalmaztam. a lényeg az , h egy nő végezze el a házimunkát. nem egészen értem h ebben mi a furcsa. jaj bocsánat, tudom, női szavazat stb. ok. ha majd helyettem mennek téglátpakolni, meg a háborúba megdögleni a hazáért. esetleg akkor. -
#919 Persze, hogy alap egy háztartásban, de az nem, hogy ezt egyedül egy valaki végzi. (kivéve, ha persze egész nap otthon van) -
#918 Ilyenkor el szokott szomorodni. -
#917 Ezek a dolgok "alapszolgáltatások" olyan nőnél, akit el tudnék képzelni páromnak, de azt nem értem, hogyan lehet, hogy valakinek ezeken felül nincs semmi más igénye. Mert ennyihez a gyerekszülésen kívül tényleg elég lenne egy bejárónő, aki kitakarít, meg hozza a kaját. -
bracsek #916 a csajod még sose mondta, akkor ba+ és csináld magad, ő meg leül focit nézni? -
#915 Mókás, velem meg az van, hogy nem hagyom barátnőm se mosogatni, se sütni-főzni, ha velem van, mert én mindig-mindent-jobban-csinálok-és-jobban-tudok. :D:D Szegény ezen szokott kiakadni, mert amikor csinál valamit, akkor is fél szemem rajta van, hogy úgy csinálja-e, mint ahogy én azt elképzelem.
Rossz szokásom. -
#914 Jaja, kinéztem, de hogy nem mászom ki, az biztos... :) -
Skill #913 nocsak nocsak ! :) kinéztél a rozsaszin felhök és a vizsgák közül? =) -
#912 -
bracsek #911 -
Skill #910 egyetértek veled.
a fözésről: nálam az a csaj akin látszik hogy még egy főt virslit se tud megcsinálni az már esélytelen. nem robot gép kell, de ahogy én, az én szenyesem kimosom ö mosa ki az övét. egyenlöség igen ! az ! mindenki takarítson maga után. sajnos a legtöbb lány/nő lusta dög (vagy már férjnél van). albiban éltem 2 másik pasival, nem mondom hogy ragyogott mindig minden. viszont a főbérlő akinek több lakása is volt mondta hogy a lányos albikhoz képest ez tiszta és rendes.
az meg hogy vannan nők vezető pocícióban: ahol én melózom ott is sok nő van " vezető " pozícóban. nekem hál isten elintézték hogy a felettesem pasi legyen! nem véletlen. lehet hogy über királyok a szakmában de felettesemnek egy nő sem kéne! maradi vagyok na.
az egyenlőség meg szép és jó amíg a hölgyek el nem felejtik hogy ahoz nekük is tenniük kell, hogy egyenlőek legyenek nem csak a szó mőgé bújni.
azzal is egyetértek hogy a nőket nem szabad hagyni unatkozni. a házimunk a meg egy nagyon jó elfoglaltság. nekem is persze! ha ideges vagyok vagy takarítok vagy cigizek. :) cigi fogyasztásom: fél évente 1 doboz. :D -
#909 -
#908 :DDDDDDDDD
A főzéshez én is antitálentum vagyok! Egyszer főtt virslit égettem pici széndarabbá...kis híján kihívták a tűzoltókat, akkora füst lett.
Amúgy ezt a porszívótól való fanyalgást nem nagyon értem. Ha dolgozik egy nő, és pénzt dob be a közösbe, akkor az a minimum, hogy nem csak a jóban, hanem a rosszban is vele vagyunk, nem? Ez társasjáték szerintem.
Ezen kívül ki szeret koszban, dzsuvában élni? Én pl a fürdőre vagyok háklis. Mindenkivel lehajtatom a klotyó fedelét, mert a spektrum egyik műsora szerint a szabad szemmel nem látható baktériumok, az angol vécé lehúzása után (nyitott fedél esetén) ellepik a vécé 2 méteres környezetét...ahol a fogkefe, borotva, stb van. Pfhejj. Nekem ne legyen fosgőz a fogkefémen! Továbbá mindig utáltam, mikor a tükörre nyomkodták a pattanást, vagy mikor a mosdókagylóban mindenféle testről lejövő "bontott alkatrészekkel" találkoztam gargalizálás után, midőn kiköpöm a felhabosodott fogkrémet... -
#907 Azt hiszem azt leszögezhetem bizosan, hogy egy nőnek nem kell olyan pasi, aki eleve lenézi a nőket, és úgy is kezeli őket. (Itt lentebb is van pár ember, aki kompetenciát mutatott ebben). Legalábbis nekem biztosan nem.
Ha valaki attól érzi magát férinek, hogy úton-útfélen megalázhat, vagy leszólhat egy nőt, és alapból alsóbbrendűnek, butának tartja, az nem férfi. Vagy aki csak szűklátókörűen takarító-, vagy szex-, vagy éppen babázógépet lát benne. Az olyan szerintem ne akarjon nőt, úgysem marad meg mellette.
Azt is megemlíteném, hogy sok férfi többet megenged magának. Beszólhat, beszélhet csúnyán vagy cinikusan, és ez poén, ezen mindenkinek nevetni kell. Ha viszont egy ilyen után visszakap hasonlót a nőtől, akkor azon mélységesen megbántódik, mert az önérzet az a csúcson van ugye. No én az ilyen 'Jupiternek mindent, kisökörnek semmit' pasikat se csípem. -
#906 Takarítónő :D Ez jó. Tehát bensnek egy tisztességes, őszinte takarítónő kell, akit eltarthat, és ha mákja van, akkor még a gyerek is összejöhet, amit tisztességben felnevelhet? :D -
#905 nem gondolod esetleg ha nem csinálja amit te szeretnáél akkor egykét pofonnal ráveheted? ez nevetséges....
azzal viszont eggyet értek, hogy ha én tartom el szal amrad otthon pl gyes-en a gyerekkel vagy alapjáraton akkor uzsgyi a konyhába fözzön ebédet nyomás a fürdőbe fel a gumikesztyűt és csillogjon a ház... vagy menejn vissza az anyához aki idővel eltávozik az élők sorából és nem lessz aki fenntartsa... (szerencsére ilyen nőből kevés van)
de ha dolgozik akkor biza hétvégén te is megfoghatod a porszívót és kigányolhatod a lakást vagy esetleg ha tudsz főzni.. (minden anyuka probálja a fiát megtanítani mint engem is de eddig 2 szénnéégetet bejglit tudtam emcsinálni)... akkor biza a fakanalat is megfoghatod.... -
#904 Bens, neked tényleg egy takarító robotgép (olyan BB Zsanettosan ) kell, nem nő.
Mióta a nőknek választójoga van, egyre inkább egyenjogú lesz a két nem. Sőt, nagyon sok vezető pozíció van már nők kezében nagy cégeknél. Szóval elég maradi vagy. És ha találsz egy olyan csajt, aki egész nap sürög-forog a lakásban, hogy mire te hazaérsz csillogjon-villogjon minden, és amikor megkérkeztél viszi neked a papucsot, majd a fotelba a sört a meccshez, hát akkor megérdemlitek egymást.. :) -
viizo #903 de a gond ott van, hogy egy-egy ilyen 'szelídülési' eset valóban előfordul a nagy számok törvénye alapján.
a nők viszont azt hiszik hogy nekik aztán akkora személyes varázsuk van, az ő babucikájuk is képes miattuk megváltozni.
namost ilyenkor van az, hogy egész barátikör a szegény csajon mosolyog a háttérben, hogy mekkora naiv már, persze mondani senki nem mer semmit mert az egyébként jószándékú ember lenne egyből a bűnös galád kapcsolatmegrontó
nyilván ez oda-vissza igaz, pasira-nőre is -
#902 -
#901 Muhaha, eléggé egyszerű a gondolkodásod, de ez nem baj. Kellenek az ilyen emberek is. Biztos van olyan nő, akinek így fogsz tetszeni! Ezzel a mentalitással. Hogy álljon csak be a mosogatóhoz, meg port törölgetni fél év után. Addig meg pumpolja csak a tőzsdét. De ha egyszer kialakul...na akkor már usgyi a konyhába, fel a kötényt, és főjön az a leves!
Nyilván van ilyen nő is, csak szerintem az ilyen nő az kevéssé érdekes, mint egy olyan, aki mást is akar csinálni. Félre ne érts, ha nem lenne képes a kezébe venni semmit abból, ami a háztartás vezetéséhez kell, akkor tőlem is csak annyit kapna, hogy viszlát! A "misszeket" ki nem állhatom. -
#900 ték -
#899 tudom h összejön, nekem most pl elég jó bnőm van. amit a dolga azt megcsinálja. de egy papucs pasit pl tutira kihasználna, mert ez a nők egyik alaptermészete. nálam is próbálkoznak főleg eleinte, de olyankor rá se kell nézni, csak rászólni h hallgasson már, csináljon inkább vmi hasznosat. a legtöbb pasi ott cseszi el h ilyenkor elkezd foglalkozni velük. -
#898 De! Néha összejön! Komolyan mondom, hogy egy óriási vadbarmot (bulizós, csajozós, nőkbálványa, vagányállat, stb) is be tud papucsítani egy-két nő, csak akkor az a pasi már unalmas lesz...és akkor megint ott vagyunk az elején. Az uncsi pasiból elég volt!
És ezzel tényleg nem lehet mit kezdeni. Ezért kell olyan nőt keresni, aki nem, vagy minimális mértékben ilyen. És talán pont ez az igazi kihívás. -
#897 sztem ez csak részben a nők hibája. manapság a fiúk is elég spenótok ahhoz h ki lehessen használni őket. egy kapcsolatot eleve úgy kell kezdeni h lássa a buxa h ki a főnök, és nem csinálhat olyan h beszól h ő most szürkének találja a kapcsolatot. vagy akkor találja annak, és pakolhat. ennyi. persze h kihasznál a csaj ha látja h lehetséges, a nők mind ilyenek, kivétel nélkül. és nyilván olyanhoz vonzódnak jobban, akin látják h tud irányítani, mert egy fiúban az a vonzó. akármilyen hihetetlen, a nő mindig ott fogja hagyni a puding pasit, lehet neki venni akármennyi ajándékot, lehet vinni akárhova, az első olyan pasival el fog menni aki irányító típus.
-
#896 aha, profi takarítónőket futtatok ;)
ne tettesd már hülyének magad... nyilván kb fél év elteltével kell kialakuljon ez a dolog. sztem legalábbis az az ideális ha a csaj nem csak kényeztetteti magát, hanem elvégzi azokat a dolgokat, amiket egy nőnek kell, ez pedig bizony a takarítás, kaja csinálás...
nyilvánvalóan a mai nyáladzós pasiknak soha nem lesz ilyen nőjük, mert a homlokukra van írva h "használj ki", de erről én már nem tehetek. -
viizo #895 "nők túlnyomó többsége azt MONDJA: nekem hűséges, őszinte pasi kell...
közben pedig pont nem ilyen pasi kell nekik. Az ilyen pasi ideig-óráig jó, de ahogy írtad, megunják. Ezért is van az, hogy a fentiekkel szemben a szemét pasikat választják a JÓZAN NŐK IS!"
végre egy értelmes hozzászólás ebben a topikban :)
ez így van, valszeg genetikailag kódolt, ennyi. a normális csajismijeim nagy része is vmi selejttel van együtt, brrrr
és persze mindegyik a forevörlamúr égisze alatt, hogy majd ő megszelíditi a vadat dumával, aztán közben vhogy ez sosem jön össze: elcsépelt de találó hogy a vér nem válik vízzé :)
-
bracsek #894 szomorú -
#893 Szerinted ez kell egy nőnek? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csajozós duma: Szia, Bens vagyok. Ráérsz szombat este mosogatni, és takarítani? Nem kell sokáig maradni, csak amíg kedved van, vagyis este 8-ra legyél ott, és 11-ig legyen kész a ház! Egy percet se késs! Ja, és tisztítószereket hozz magaddal!
Hát sok szerencsét ahhoz, hogy megtaláld álmaid nőjét, a takarittóóóóó nőőő-őőt!