nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Most nézem csak az alcímet, szerintem már rég rossz, ha egy csaj külsőleg kibírható :) ha meg belsőleg is, akkor végképp. Ugyanis nem kibírni kell a másikat, hanem elfogadni, összecsiszolódni. Persze mindkét félről vannak hülye dolgok, amiket "ki kell bírni", de egy idő után fel sem tűnik, sőt nevetni is lehet rajta :)
Az a baj sok lánnyal (nagy respect a kivételeknek), hogy hajtanak a bunkó pasikra, és amikor hoppon lesznek, akkor még mindig azért sírnak, aki elbánt velük. Tudom, hogy megcsalt, megvert, megalázott mindenki előtt, de tudom, hogy szeret. Na például ilyenek. Aztán, aki meg tényleg kíváncsi rá, az futhatja a maratont. Persze felemelő érzés, amikor végre sikerül átszakítani a célszalagot és tiéd a győzelem, elnyered a bizalmát és teljesen át tudja magát adni az érzelmeinek.
kocsisgabor: nehogy összeállj evvel a lánnyal, azt sem tudja mit akar. Egy ilyen kapcsolatban te semmit sem nyernél, keress valaki olyat, aki tisztában van avval, hogy mit szeretne egy kapcsolattól, ha egyáltalán akar kapcsolatot. Hidd el, ebből nem kerülnél ki jól.