nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Hát azért ezzel vitatkoznék,nem csak ezért szakíthat egy lány.Most ezzel azt állítod,h olyan nem fordult még elő a történelemben,h egy nő megkap mindent egy férfitól,ami telik tőle,maximálisan kimutatja szeretetét stbstb és nő otthagyja? Azzal egyetértek,h nem csalja meg,már ha van annyira gerinces,de hát annyi más ok lehet egy szakításra,most ezt például tapasztalatból mondom sajnos,mert az én kapcsolatomban egyetlen pont van ami teljesen biztos: maximálisan melette vagyok,szerelmes vagyok belé,imádom mindenét,soha semmikor nem zavart,vagy idegesített volna,nem volt teher. sokat veszekedtünk 2 és fél év alatt,és sokszor egymás fejéhez vágtuk a másik hibáit,de én elfogadtam mindennel együtt,a mindkettőnkben erős makacsságot nehéz kezelni:)
és ott tartunk egy ideje,h ő bizonytalan,sőt egyszer szakított is velem,de 2 nap után ugyanott voltunk, mint előtte,tehát nem tud elszakadni tőlem,de mégsem mondja,h hozzunk rendbe mindent és járjunk,közben olyan teljesen,mintha járnánk.minden uyanaz.