22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Daffit
    Mondjuk jobban örülnék, ha én is azt tapasztalnám, mint te, csakhát...

Ez évben 3 nőt ismertem meg komolyan
    1. csalódott a férfiakban és kijelentette, hogy ha talál valakit, azzal 2 évig nem fekszik le. Ezt még valahogy be lehet magyarázni, hogy nagy csalódáson esett át, OK, majd kigyógyul. De a 2. feltétele, hogy a srácnak legyen kocsija. No comment.

2. rendes okos szép nő. Beszélgetés közben 100x kérdezte: ugye szép vagyok? Aztán elmentünk bulizni és vagy 5 exével találkozott. Bár nem mindegyik volt gazdag, de az a kemény macsó tipusúak voltak. Csodálkozik, hogy egyik kapcsolata sem működött eddig...

3. Ez is rendes, de kiderült, hogy fél éve kavar egy ismerősével és csak szex van köztük, de ő szerelmes, a srác megmondta neki, ennél több soha nem lesz köztük.

Ezen felül volt a netes ismerkedős, aki benne lett volna a camsexben, én nem. Aztán aki csak a munka és a lakás között ingázik, nem ismeri az azon kívüli világot. Aztán az önbizalomhiányos nő, akit unszolni kell, hogy egyáltalán történjen valami.

Csak így hirtelen pár a 2008-as évből, de lenne még...
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem mindenkinél van így. Igen sok ilyen balfasz van és az a baj hogy a nők általában őket választják, aztán meg sírnak hogy jajj de szar nekem, megcsal fűvel-fával, meg bunkó stb...
  • [HUN]FaTaL
    Nem ritka, csak esetleg nem jár diszkóba meg annyit bulizni. Meg általában aki rendes az unalmasabb, nincs annyi "sztorija", ezért vagy nem is érdekel titeket vagy hamar kidobjátok..
  • Jacky
    Én ezt tapasztalom. Te azt mondod. Nincs egyezés. Ennyi.
  • salsoul
    A beszélgetés arra emlékezetet mikor a sikertelenek emberek összeülnek és megbeszilik, hogy ejjj már de szar a világ... bizony... bizony... nagyon szar... ahogy van....
    Szerintem így szar...
    Nem, nem úgy hanem amúgy szar...
    Dehogy is emígyen szar...
    Áhhh... még nem érett az emberiség arra, hogy megértsen minket...

Nem beszél az a szarásról akinek nincs gondja az emésztéssel.

• minigirl
    Ha nem úgy gondolod, akkor nem vagy seggfej. De ha te is úgy csajozol, hogy "szevasz, ribanc, dugunk?!", nos, akkor inkább ne is kérd a véleményem. :)
  • Daffit
    Ha megkérdeznénk 100 lányt, abból nagyjából száz azt mondaná, hogy A-t választaná, aztán mikor ilyen helyzetbe kerül, akkor B-t. Ez olyan, mint az egyik étteremben megkérdezték, hogy ha raknának ki gyümölcsöt és csokit, melyiket választaná. Aztán amikor kiratkák az említett ételeket, akik a gyümölcsre szavaztak, azok közül sokan az édesség közül választott...
  • Jacky
    Nem jól látod Daffit. Én sok lányt ismerek és az A-t választanák. Sőt, többen közülük már választották is.
  • chhaya #3925
    nekem az "A" kéne... mindig is átlagos vagy az alatt volt az anyagi helyzetünk, amiből életünk (mmint szüleimmel), így erre már alapból be is vagyok állva. és ez elég, ami ennél több, az már luxus. és inkább a szerelem kell, mint felesleges luxusdolgok... ez a százalékolás merő általánosítás, és nem hiszem, hogy olyan forrásokkal rendelkeznétek, amiből ilyen megállapításokat tehetnétek.
  • plump
    Félreérthető volt a válaszod. Azt vettem ki, hogy szerinted én találtam ki.
    u.i.: ha lehet kihagynám a találkozót, semmi kedvem, hogy egy vadidegen nyilvánosan lesegfejezzen, vagy lekreténezzen.
  • plump
    Hogy kerek legyen a kép: a férfiak 80-90%-ának meg csak szexre kell a nő. Ilyen az élet. Ez van, ezt kell..
  • Daffit
    Ez egy rossz példa, mert csupán logikusan is az következik, hogy az anyagi hátteret jobban biztosítóé a nyerő "ajánlat".
    Helyesn:
    "A" alany átlagos anyagi helyzettel rendelkezik: panel lakást közösen meg tudtok venni hitelre, egy-két évente el tudtok menni nyaralni belföldön, néha külföldre. Szeret és viszont szereted (szerelemből)
    "B" alany gazdag, ha nem is mindent de jólétet biztosítani tud, az átlag fölött tudtok élni, de nem szereted, inkább csak elviseled és tudod, hogy ő sem szerelemből van veled, csak téged választott élettársának.
    A vagy B?
    Nők esetében 70% fölöttire tenném, hogy B-t jelölnék meg ha tényleg ilyen helyzetbe kerülnének. De nem vagyok naív és szerintem a férfiak is inkább a B típusú nőt választanák.
  • Molnibalage
    " a legtöbbször elég ha rendes állásod van ahol megbecsülnek.."

Ez eddig úgy néz ki, hogy stimmel. :)
  • norbre
    nem a végleteket kell nézni.. a nők nagy többsége szeretne kényelemben, anyagi biztonságban élni.. ez tudat alatt is kódolva van, hiszen a leendő gyermekének is biztonságot és megélhetést akar biztosítani, vagyis nyilván nem fog egy olyan emberhez hozzámenni egy nő sem, akinek nincs semmilyen perspektíva az életében (a lázadó, tini korszakot most hagyjuk mert akkor még a legtöbb emberkének ki van nyalva a valaga és másképp itéli meg a világot is.. és persze a kurvákat is kihagynám innen).. viszont ez nem feltétlenül jelenti az ultragazdagságot vagy a rózsadombot, a legtöbbször elég ha rendes állásod van ahol megbecsülnek..
    és ez is továbbmutat mert ha szar valakinek a melója arról általában csak ő tehet.. mindenkinek meg van a lehetősége hogy tanuljon vagy jobb legyen a szakmájában és jobb állásokat vagy pozíciókat töltsön be, csak sokan lusták vagy nem elég kitartóak hozzá hogy ezért tegyenek is valamit és csak nyavajognak hogy bezzeg ők nem kellnek senkinek.. de kérdem én kinek kellenek a panaszkodó, nyavajgó emberek?

• Molnibalage
    Csak sajnos ez nem vicc. Ez olyan mint a Tanú című film. Kínodban röhögsz azon amit akkor véresen komolyan vettek.
  • minigirl
    ja, bocs, a holnapot kihagytam az olvasásból... :D
    de írd nyugodtan xD
  • minigirl
    Nem arról volt szó, hogy nem te írtad? Bár, látom, így érzed...
    Ma nem értem rá, edzés miatt (láthattad, a környéken sem voltam), ám legyen, holnap találkozhatunk... xD
  • Dick Riddick
    Az anyagi helyzetet teljesen nem lehet kizárni a képletből. De nem minden nő anyagias, annyit már megtapasztaltam. Nem lehet általánosítani.
  • plump
    Van két ember: az egyiket csak egy cseppnyit jobban szereted, és egy 8. kerületi bérházba él, nyaralni és szórakozni nem igen tudnátok elmenni a fizetéséből.
    a másikat is szereted, ő rózsadombon lakik a saját lakásába és évente 2 nyaralást és hétvégenkénti szórakozásokat is megengedhettek magatoknak, melyiket választanád?
    (csak feltevés persze, mert igazából nincs olyan hogy két embert szeretsz szerelemmel, csak az egyiket egy hajszállal jobbban..)
  • Rita79
    Ki mondta, hogy nem számít az anyagi háttér?
    Vannak olyan nők, akiknek csak az számít.
    Valszeg olyan nőt fogott ki a törpe is.
    Nekem biztos nem kellene, akármennyi pénze is van.
  • Z
    Én vagyok a férfi, nem fogok neki folyton nyafogni. Persze, ha komoly gond van (rákos lettem, stb), akkor azt a tudtára hozom. De amiatt, mert beszólt valami kretén, vagy lefikázták a frizurámat(!!!), vagy leszólták a kocsimat, nem fogok otthon duzzogni páromnak. Amúgy ugyanazt írod, mert én a saját gondomat inkább megoldom magam, ha nem túl nagy probléma. Csak nálam nem jut el odáig a dolog, hogy el kelljen fogadnia a másiknak, hogy feldolgozom a problémát. Mert nem mutatom ki. Ha mégis észreveszi, és rákérdez, akkor persze elmondom neki. DE ÉN NEM FOGOM ELZAVARNI AZÉRT, MERT SEGÍTENI AKAR! (így nagy betűkkel, csak hogy a stílusoddal éljek) :D

"Miután lehiggadtam, én is szépen el szoktam mesélni a(z akkor már feldolgozott) gondjaimat." --- amúgy pedig mi van akkor, ha a nő, aki alapból higgadt, külső szemlélőként jobban átlátná a helyzetet, mint te? És esetleg tényleg tudna segíteni? Ez még nem jutott eszedbe? Bizony vannak nagyon okos, és bölcs nők, akik komoly támaszt tudnak nyújtani az embernek a bajban.
  • chhaya #3912
    sosem fogtok rendes lányt találni :D
  • Jacky
    Te olyan vagy mint a volt barátnőm. Én olyan vagyok ebben mint mini. Tehát nem nemfüggő a dolog.
    Egyszerűen kétféleképpen viszonyulunk a problémákhoz.
    Csak el kéne fogadni, hogy VAN AKIT BÉKÉN KELL HAGYNI, HOGY FELDOLGOZZA A KIS PROBLÉMÁIT, GONDJAIT!

"Persze, hogy én nem fogom leterhelni a páromat a gondjaimmal, de nem is mutatom ki, ha nyomott vagyok, vagy ha bajom van valaki mással."
    De miért nem? Azért a párod, hogy tudjon a dolgaidról és te is az övéről.
    Na most akkor te sem mondod el a problémáidat? Hogy is van ez?

Miután lehiggadtam, én is szépen el szoktam mesélni a(z akkor már feldolgozott) gondjaimat.
  • plump
    Lányok, lányok, kedves Rita!
    tegnap láttam egy dokumentumfilmet törpékről. 3 kisembert mutattak be.
    Ezek közül kettő fontos:
    - az egyiket születésekor az anyja intézetbe adta, most 4x éves, és gondnokként dolgozik, egy lepukant helyen. Jó modorú, kedves ember, mindenki szereti csak éppen barátnője nincs!
    - a másik tanult családból származik, lediplomázott és orvosként dolgozik. Ő is jófej, bár az előzőt még jobbnak tartottam, de ez szubjektiv vélemény. Volt egy helyes NEM törpe felesége, és egy gyereke.

Összegezve, ha nem számit a biztonságos anyagi háttér a nőknek, akkor az első törpének miért nincs se barátnője, se felesége?!
  • Jacky
    Poénnak kell felfogni, én úgy fogtam fel.
    És ahogy mondod, van némi valóságalapja is.
  • Z
    OK, csak nem ez trend. Az eseted egy divergens példa.
  • plump
    Velem akarsz elbeszélgetni?! holnap 1/4 9 oktogon, később leirom h. mibe leszek!
  • plump
    Jacky pont a lényegre tapintott rá!
  • Z
    Pont most írtad le, hogy te is olyan vagy, hogy mibajodsemmi-ben te mondod a "semmi"-t! :DDDDDDDDDDDDDD

Már bocs, de az a nők dolga!

Persze, hogy én nem fogom leterhelni a páromat a gondjaimmal, de nem is mutatom ki, ha nyomott vagyok, vagy ha bajom van valaki mással.
  • Freeda Krueger
    Viccnek is durva kicsit...
  • norbre
    ez nagyonnagy
  • minigirl
    Az ilyet már csak a stílusa miatt is seggbe kéne rugdalni!
    De azért én szivesen elbeszélgetnék vele...
  • Z
    Jézusom, ez mekkora faszság! Mégha van némi valóságalapja is.

Miért kell ilyen szinten gyűlölködve írni? El lehet kerülni azokat, akiknél sorba kell állni, nem? Sokan elszállnak maguktól a fiatal lányok, de aki az olyan nőkre hajt, vagy egyáltalán az olyan nők érdeklik, hát szerintem meg is érdemli, hogy idegbajt kapjon tőlük.

Ha csak viccnek szánta, akkor röhögtem egyet...szatírikus poénnak nem rossz, csak borzasztó alpári.
  • Jacky
    "A férfi legyen: magas, izmos, diplomás, jóképu, biztos anyagi háttérrel! Ti mit visztek a kapcsolatba? Magatokat? Jah, az kurva gyenge cserealap, nem gondoljátok?"

Nem rossz a duma! Magát viszi meg a családját :) Az öccsét, aki ott lakik majd nálatok és a 2 nővérét, akiknek a gyerekei megőrjítenek. Az anyukát, aki telebeszéli marhaságokkal a lánya fejét és akinek sohasem leszel elég jó..
  • minigirl
    Ha épp dühöngök, és odajön hozzám a kedves megkérdezni, mi a baj, akkor sem üvöltöm le a fejét, hogy "ugyan, húzz a francba", hanem azt mondom, hogy "figyi, kicsit gondolkoznom kell, majd később megbeszéljük". Ez a megoldás szerintem a srác felé is elég toleráns. :)
  • Jacky
    Kezdesz átmenni nőbe. Barátnőm volt ilyen, hogy nem hagyott békén, amikor pedig csak egy fél óra egyedüllét kellett volna.
    Azt kéne megértened, hogy nem mindenki vágyik beszélgetni minden kis sz@r problémájáról. Megoldja magában! Ha engedik ugye. És nem cseszegetik,hogy
    - Akarsz beszélni róla?
    - Nem, nem akarok!
    Ennyit kéne csak megérteni. Olyan nagy kérés ez?

Nem, ne segíts! Nem, ne cseszegesd! Nem, hagyd békén! Ennyi.
    Valahogy nálad felborult a női-férfi szerep :)
  • plump
    Valahogy igy kéne kinéznie egy társkeresős szövegnek (nem én irtam):

"Ciao ribancok!
    Kezdjük el, szellemi toprongyok! Nem fogok Banderas képet kitenni csak azért, hogy felkeltsem az érdeklodésed. Leszarom, hogy ki vagy és mennyi statpontot akarsz gyujteni. Ha ebben akarsz cinkost, akkor nálam rossz helyen kopogtatsz. Úgy kimínuszollak, mint az mszp a költségvetést. Mit pofázol? Nagyon fontos a belso érték? Mit értesz ez alatt? A klímát és a borülést, mi? Azonkívül az elmaradhatatlan kisugárzás. Nem volt elég 86-ban Csernobil? Alain Delonnak van kisugárzása, Danny DeVitonak nincs?
    Hogy is van ez?
    Leírtok kétoldalnyi elképzelést a keresett partnerrol, aminek
    talán még az általam is nagyra becsült Brad Pitt sem tudna megfelelni. Bárca volt az óvodában a jeletek, bazzeg? A férfi legyen: magas, izmos, diplomás, jóképu, biztos anyagi háttérel! Ti mit visztek a kapcsolatba? Magatokat? Jah, az kurva gyenge cserealap, nem gondoljátok? Hol a faszban éltek? Mi a picsát képzeltek magatokról? Bekajáltátok, hogy itt minden retvás picsa topmodell és minden faszjankó multimilliomos?
    Hogy minden ribancnak százas a mellbosége, a pasik cerkája pedig felveszi a versenyt egy rasztafaszú niggerével? Álmodj, királylány! Nyomjátok csak ezerrel a BMW-s machokkal, csak ne csodálkozzatok, ha a randira egy monitorfeju maki megy a 6-os villamossal! Ez a nagy büdös helyzet, de most tunés innen, mert : Kurvák razzia! Akinek nem inge...
    A gyengébbek kedvéért (hú, de kibaszott sokan vagytok)összefoglalom:
    Nem vagyok kétméteres kosaras! Nincsenek milliók a bankszámlámon! Nincsen kockás hasam, de a kedvedért rátetováltatom a Rubik kockát, köcsög! Nincsen negyvencentis faszom! A legfontosabb: NEM LESZEK A SZAMARAD, HA NINCS ITT A LOVAD, NE IS EROLKÖDJ! Mit képzelsz? Ki a fasz vagy te, hogy sorban álljanak nálad? Nem vagy a kocsordi közért, vazzeg! Még most sem érted? Nem tudsz olvasni a sorok között? Vedd már fel az inget, mert nagyon csúnyán megfázol!
    Ha valamit kihagytam, akkor sorry! Tunés innen, razzia van!

Partner tulajdonságai:
    William Shakespeare kollégám írta fénykorában: "Színház az egész világ!"
    Mondjátok, kis ribanckáim: Folyton nektek kell a szarházi szerepét
    játszani benne?"
  • Z
    OK, csak ezzel az a fő probléma, hogy a férfi utálja látni, hogy szenved a kedvese. Ilyenkor majdnem minden férfi rájön arra, hogy van lelkiismerete, és érző lélek. Na most, ha megpróbál közelíteni a szeretett nőhöz, aki épp szenved, és megpróbálna segíteni neki, de (rosszabb esetben durva) elutasítás a jutalma ezért, akkor hogy kéne éreznie magát a férfinak? Úgy, mintha minden hepi lenne, és szépen üljön a seggén, amíg a nagyságos asszony kidühöngi magát?

Szóval az én szemszögemből olyan az egész: baja van...segítenem kell, mert ha neki rossz, az nekem is rossz. Odamegyek, elkezdek beszélni hozzá, felfortyan, lecsesz, elküld... Hm, én csak segíteni akartam, mert természetemnél fogva a problémák megoldására koncentrálok, de az volt a hála, hogy rajtam vezeti le a napi feszkót. Én így élem meg. Persze azért közel a 30-hoz lassan kezdem nagyjából elfogadni ezeket a dolgokat...mert ha ez minden nőre kivétel nélkül jellemző, nos akkor amennyiben nem ilyen, az esetben nem is igazi nővel van dolgom!!!

Másik ilyen a mindig-soha, bár ezt még mindig nem tudom tolerálni.

Egy időben komolyan gondolkoztam azon, hogy az ilyen idegesítő dolgokat ugyanúgy "kipróbálom" én is, azt megvizsgálandó, hogy ha ő terrorizál engem ezekkel, akkor mit szól hozzá, ha én is bevetem. Vagy hasonló aljasságokat...aztán nem bírtam megtenni. Ehhez sajnos nem vagyok elég rosszfiú.
  • Sordoran
    Én azt vettem észre, hogy sok nő olyan pasit választ aki egy picit elmarad az ideálistól, és az a pasi aki nekik a tökéletes lenne, inkább csak barátként kell. Soha nem veszekednek, mindig elhülyülnek stb., de a lány mégis mással jön össze, pedig összejöhetne a tökéletessel is, vagyis aki sokkal jobb, de az inkább barátként kell. Persze, lehet hogy csak én látok ilyen torzul :D De szerintem ebben is van valami. És normál esetben ezzel annyira nagy gond nincs, de ha a pasi már szeretett volna vmit, akkor annyi.
  • Rita79
    Nem nézem el....