22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bounty88
    #3753: érdemes lenne írni neki üzenetet? mármint hogy most akkor mi is van? vagy hülyeség
  • klart
    ezt ugyan nemtudhatod,de igaz hogy misem,viszont egyet nemértek,sokan félnek egy kicsit a terveiket felszínre hozni,esetleg a vágyaikat egymással kapcsolatban.és ami biztos annak is örülni,ez az hogy beleéled magad,ez veszett ki sok emberből már,mert foshik minden szartól.én nem,jóltudom hogy megvan erre az esély,de ez csak kettőnkön múlik úgyis.ha aképpen teszünk,és teszünk érte,ez nemfog bekövetkezni,mindenért tenni kell,és akkor lehet belőle valami,mégha hibázol is közben,de ha félsz tőle inkább csak vagy nem mersz érte tenni akkor tuti nemlesz lófaszsem,sem az életben sem a kapcsolatodban :c
  • Jacky
    Nyugi. Nem mindegy mit mond? Úgyse az ő szava döntő.
    Klart meg a párja majd eldönti, mit akarnak, céljaikat stb.
    És ha Run cinikus, akkor mi van? Semmi.
    A 3801-ben meg annyit követett el, hogy egy szmájlit illesztett a végére. De ugyanezt megtette mini is a saját volt kapcsolatáról szólva, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem vette zokon. Mert kiheverte, sőt rájött, hogy nem is lett volna jó az a kapcsolat, ha úgy marad.
  • Jacky
    Ez is engem igazol, hogy ott valami probléma van, ha nem költöztetek össze. Mint látjuk, szét is mentetek.
    Akár pénz, akár más az ok. A pénz is problémaforrás.
    "Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. :) " - Na látod!
  • Rundstedt17
    én csak a véleményemet mondom el nem alaptalanul.Már elnézést hogy realista vagyok,de a fiatalkori kapcsolatok általában nem tartanak sokáig.ha jól emlékszem pár hónappal ezelőtt is ide beírt egy 14-15 év körüli srác hogy jaj de jó megvan igazija örökre együtt lesznek stb aztán nem olyan rég írta hogy vége lett:D.a másik hogy tudsz te olvasni?nem kellene részegen hülyeségeket irkálnod mert én nem kívántam hogy vége legyen a kapcsolatának.
  • Rundstedt17
    szerintem egyáltalán nem volt parasztos nem úgy tűnt mint aki azon szenved hogy nem jött össze.vagy te minden egyes sikertelen dolgon sírdogálsz még?:D
  • minigirl
    Ha fontolgatod a pároddal az összeköltözést, teszel/tesztek azért, hogy össze tudjatok költözni.
  • Molnibalage
    Hasonló jókat neked te köcsög? Esetleg a halálát nem kívánod már neki, ha így belejöttél?
  • Molnibalage
    És ez olyan vicces te paraszt?
  • minigirl
    Hogy te milyen biztató vagy... xD

#3801: Nem, mert én suli miatt leléptem a városból, a srác meg nem gondolta úgy, hogy velem kéne jönnie. Pedig ő akkor már dolgozott, talált volna melót itt is. Mondjuk, így visszatekintve nem is bánom. :)
  • Molnibalage
    Pénz?
  • Rundstedt17
    úgyis vége lesz legkésőbb 2 éven belül
  • Rundstedt17
    nem jött öxe amint látom:D
  • klart
    nem persze nem kell 1 éven belül,mi sem így gondoltuk,és hát ígyvan,van akinél eszedbe sem jut a gondolat,
  • minigirl
    Az összeköltözéssel kapcsolatban: nem mondom, hogy nem értek egyet veled, de szerintem nem feltétlenül kell egy éven belül összeköltözni. :)
    A mostani helyzetem csak véletlen, sőt, mindt tudjuk, hamarabb történt meg az összeköltözés, mint az, hogy összejöttünk volna. :)
    De! Volt egy 2 éves kapcsolatom, és azalatt eszembe sem jutott, hogy összeköltözzek a sráccal, pedig a jeggyűrű egy év után már az ujjamon volt...
  • klart
    ígyvan,és mi mindenképp szeretnénk mi ezt,már most is,csak ugye erre nincs lehetőség egyenlőre.a gyerekkel kapcsolatban meg,volt nemrég hogy volt rá esély hogy terhes lesz.és akkor is csak azért voltunk megijedve mert még fiatalok vagyunk.ugye neki még suli,én már melózom is persze,de akkor is,korai még.mondta ha pár évvel idősebb volna még örülne is neki ha véletlen teherbe esne.:)
    aztán végülis nemlett gond.feleslegesen izgultunk ^^
  • Jacky
    Jaja, összeköltözés mindenképpen kell. Nem is szoktam érteni, mikor néha hallom ismerősi körből, hogy 1 éve együtt van vkivel és még nem költöztek össze. Sőt, nem is fontolgatják.
    Ott valami probléma van. Egyik féllel, másik féllel, mindkettővel, magával a kapcsolattal.
  • klart
    miis így gondoljuk:)
    hát fiatalok vagyunk még dehisz,viszont ha továbbra is ilyen jól megleszünk,összeköltözés mindenképp lesz,de ez még persze a jövő és hát a többit is kitudja:)
  • Jacky
    Úgy érzem ebből valami komoly lesz az tuti!
    Gyerek mikor lesz?
  • klart
    köszönöm,és igen,valóban szerencsésnek is érzem magam.:)
    és ha magamat adom és valaki elfogad így akkor nem érheti csalódás később ígyvan.
    amit elfelejtettem leírni hogy a kapcsolatunkban mindenre kitérünk,barátok is vagyunk egyben mi valóban mindent megbeszélünk,nem úgy mint az átlag párok.mi barátként is tekintünk egymásra,és jólműködik ez a része is,barátként is megálljuk a helyünket:)
  • Jacky
    Egy másik topicba már betettem, de hátha itt is tetszést arat..
    (normális embereknek tecceni fog, a többi meg nem érdekel )

XXI. század

Szereplők:
    Terméktámogatás: T ;
    Vásárló: V
    T: Igen, miben segíthetek?

V: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton?

T: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

V: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem, készen állok. Mit kell először tennem?

T: Első lépésként nyissa meg a szívét. Megtalálta a szívét?

V: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

T: Milyen más programok futnak?

V: Lássuk csak, van: Múltbéli megbántódás, Alacsony önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

T: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszútávú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül
    a Szeretet felül fogja írni az Alacsony önértékelést a saját
    moduljával. A Harag és a Neheztelés programját teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

V: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?

T: Örömmel. Menjen a startmenübe, és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

V: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát.
    Ez normális?

T: Igen, de ne feledje, Önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen frissítésekhez.

V: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet! Azt mondja:"Hiba! A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?

T: Ne aggódjon! Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az Ön szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy Önnek először saját
    magát kell Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.

V: Tehát, most mit tegyek?

T: Gördítse le az Önelfogadás menüt, majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5,
    Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.
    soha ne jöhessen újra elő.

V: Megcsináltam. Hé! A szívem új fájlokkal telik meg! Mosoly jelent meg a képernyőmön, és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát mindenfelé a Szívembe! Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett.
    Ez normális?

T: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív
    működését, ne aggódjon! Egyébként jó érzés,nem?

V: De, csak szokatlan.

T: Szóval, a Szeretet telepítve, és rendesen fut. Még egy dolog, mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt, és különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal, és visszajuttatnak viszonzásul Önhöz is új, és izgalmas változatok!

V:Köszönöm!
  • Jacky
    Örülök, hogy teccik mini
  • minigirl
    Naggggyon jóóóó!!! xD
  • Jacky
    Lehet, hogy a testvírfórumba illene inkább, de ideteszem, mert ott most Shadow szigorú tekintete az úr
    Ide is illik, vicces kis történetecske férfiról és nőről.

Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35. házassági évfordulóját
    ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta:
    "Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet, én teljesítem a kívánságotokat!"

"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" -
    kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és -abrakadabra - két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus utazási iroda világ körüli útjára.

Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt: "Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!" A tündér és a feleség
    nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és - abrakadabra - a férj 92 éves lett!
  • Jacky
    Gratulálok klart! Szerencsés vagy, de ezt te is tudod.
    Nekem is volt már netről kapcsolatom, szép és jó is volt, ameddig tartott. Azóta is jóban vagyunk, barátomnak mondhatom.
    Az a fontos, hogy magadat add, mindig. Ha valaki úgy elfogad, nem érheti csalódás később.
  • klart
    hát srácok én egészen más véleménnyel vagyok az internetes ismerkedéssel kapcsolatban.nekem voltak azért szép sikereim,ez alapján tudtam elkezdeni végülis önbizalmat fejleszteni.nagy előrelépés volt anno 16 évesen mikor egy közel 20 éves lány rám írt felvett msnre,majd találkoztunk.és összejöttem vele.én igyekszem tényleg azt éreztetni itt is milyen vagyok,és nekem sikerül a dolog,sosem volt még csalódás mások részéről,persze nekem volt már hogy kicsit csalódtam :D
    de az mellékes hát de az se volt azért sűrűn.végülis szerintem nem csak akkor lehet ha önbizalomhiányos vagy,esetleg foshol kúrvára személyesen egy csajjal beszélgetésbe kezdeni udvarolni.nekem már megy ez személyesen is,csak ugye itt mégis nagyobb a választék,és más a helyzet mint akárhol.én nekem sikerül azt átadni amilyen személyesen is vagyok.és ezzel általában mindenki elégedett.ja és a rossz időre visszatérve hát egy esős fosh napon,estén ismerkedtem meg így jelenlegi kedvesemmel is:)
    azóta pedig nagyon szépen megvagyunk,az első találkozás is csodás volt valóban,és mégjobban elbűvöltük egymást,hab a tortán kb:)
    és azóta egy jólműködő komoly kapcsolatot felépítettünk,ami elég masszív ahhoz hogy kitartcson még jó ideig,2 hónapja vagyunk együtt már.és idáig mondhatom ez a legjobb kapcsolatom,pedig elhihetitek volt már jópár:D
    és volt dolgom pár csajjale.személyes ismerkedés során is sikerült már persze barátnőt szerezni.de nagyrészét különben neten.de nekem ezzel nincs bajom.a lényeg hogy olyat találj aki valóban neked tetszik és komolyan gondolnád vele.a jelenlegi kapcsolatom valóban komoly,és teljes,minden a helyén van,egy rendes lány,imádnivaló,vele tudunk beszélgetni mindenről,meg is szoktuk beszélni,a kapcsolatunkat is,és ha van valami gond is,őszintén megosztjuk egymással.néha vannak durcizások,de nagyobb komoly vita még nemvolt,nincs is rá okunk mivel őszinték vagyunk egymással.normálisan működik a kapcsolatunkban minden,a szex is.szerelmesek vagyunk,és teljesen okés velünk minden,nemérzem azt mint ahogy másoknáál előfördult hogy nekem valami nemjó,és hiányzana.teljesen rendben van ezzel minden.de persze nem mindenkinek megy ez a dolog sem,és igaz hogy valaki másnak adja itt ki magát a neten,dehát az más kérdés megint,persze lehet csalódni is,de lehet igazi szerelmet is találni itt.akivel ameddig csak lehet együtt tudsz lenni.:)
  • Jacky
    Pedig tényleg azt kellett volna. És nem a dudáit bámulni
    2. mondat vicc!

"Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia... Ez a helyes arc... és mindenek előtt ezek a gyönyörű szemek... De most már elég rólam! Te hogy vagy?"
  • benkoszabi
    sokan szerintem azért ismerkednek msnen, vagy iwiwen, mert önbizalomhiányosak, vagy sokat csalódtak, és jobb msnen arc nélkül ismeretlenként bebukni, mint személyesen beégni..én is iylen vagyok sajnos, nincs önbizalmam, pedig annyira nem nézek ki rosszzul (mások szerint) - és már jópárszor előfordult velem ,hogy sétáltam az utcán, egy csaj szembejött velem, szemembe nézett, és én csak néztem, pedig rá kellett volna mosolyognom, és ha visszamosolyog akkor utánaeredek, és elkérem a számát stb..de annyira önbizalomhiányos vagyok, hogy az iylen lehetőségeket mindig elszalasztom,igy marad a net:S
  • Jacky
    Ilyenkor nem túrázni kell. Gyerekcsinálós idő van
  • Molnibalage
    Én egy ideig kedvelem az ilyen időt is csak kicsit hülyének nézének, ha ilyen időben vinnék el egy leányzót túrázni...
  • Jacky
    "A szakadó eső megtette hatását ; úgy látom mindenki itt ül a számitógépe elött és keresgél. Van aki szerelmet , van aki szeretőt , és van aki maga sem tudja , hogy mit.....
    Az internet kétségkívül nagy találmány . Eső ellen mindenképp jó. Egy dologra azonban teljesen alkalmatlan. Nem tudja az emberek személyiségét , kisugárzását közvetíteni.Mert írhat az ember magáról hangzatos bemutatkozást , feltehet csábos képeket , a lényeg nem jön át ! Ezért aztán az itt született kapcsolatok egy része az " igazi " életben nem állja meg a helyét. Talán ezért van az , hogy ilyen sok csalódott, és óvatos ember van itt."

38 éves csaj írása
  • Jacky
    Pontosan erről beszélek. Msn-en, meg akárhol máshol ami nem személyes találkozó, mindenki azt mond amit akar. Aztán hogy milyen valójában, az úgyis csak akkor jön le igazából, ha láttad már és tényleg beszélgettél vele élőben.
    Teljesen más is lehet a végeredmény, mint pld. mininél.
    Nagyonn megtévesztő lehet a netes ismerkedés.
  • Rundstedt17
    mi volt a gond?
  • Rundstedt17
    ha csak a melle meg a feneke a jó az távol áll a jó nőtől.a szép arcot kihagytad.az hogy meg nem zseni hidegen hagy
  • minigirl
    egyetértek, az sokkal fontosabb
    volt egy srác, neten ismerkedtünk meg, msnen elvarázsolt, aztán amikor találkoztunk, egyy szépen felépített "királylányálom" dőlt romokba :D
  • Jacky
    Ez a jó hozzáállás vazze!
    Ha egy jól megírt levélre nem válaszol, nem érdemel meg! Nulla iq-s nő kinek kell? A mellek meg a fenék nem minden.
  • Sordoran
    na majd meglátom mi lesz ezzel, sejtettem h letiltott, de a levelemre válaszolnia kell, 2 csaj szerint is jó lesz a levél, és ha nem válaszol rá, akkor annyit ér :D
  • Rundstedt17
    a személyes találkozás a döntő.teljesen lényegtelen hogy mit mond msnen.
  • Rundstedt17
    igaz
  • Jacky
    Egyébként ez az egész msn-es dolog lényegtelen.
    Vagy akar vki találkozni veled, vagy nem. Az msn csak egy helyettesítő dolog, de még annak is gyenge, semmitmondó.
    Az hogy ott miket mond az ember, nem jelent semmit. Az a lényeg, hogy hogyan viselkedik. És ez nem fog kitűnni semmilyen msn-ne, sem az interneten sehol!
    Személyes találkozás!!!