22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #3853 A net az élethez tartozik. Régen nem volt, most van. Ha itt keresel, akkor is az életben keresel, hiszen ez is az egyik aspektusa.
Szerinted nem élő emberek töltik meg tartalommal?
Előbb-utóbb a netes társkeresés is átmegy nem net-be, a találkozással.
Semmi kivetnivaló nincs benne szerintem.
Az más kérdés, hogy sikerül-e a keresés.
30 éves srác írta a lányokról
"Szeretem az önálló embereket. Szeretem, ha van saját kedvenc zenéd, és hirtelen nem kezded el az én lemezeimet imádni. Szeretem, ha nem a polcomon látható könyvek válnak hirtelen a kedvenc könyveiddé. Bevallom, hogy még idegesít is az, amikor három percenként ki akarod venni a kezemből a fényképezőgépemet, hogy te is lefotózd ugyanazt a fát, amit én egy perce már lefényképeztem, holott egészen idáig utáltál fényképezni.
A reggelimet szeretem magamnak megcsinálni, reggel nyűgös vagyok, békén kell hagyni, este viszont kenyérre lehet kenni akár egy finomabb szendviccsel is. Ennek ellenére mindig kipakoltál valamit reggelire, amit persze én soha nem kértem, este viszont mindig mehettem boltba.
Valószínűleg nehéz ember vagyok. Néha én is nehezen viselem el magam, de soha nem értettem, hogy miért van az, hogy nem tudok leülni sem a szobában, ha itt vagy. Az ágyon egy retikül kiborítva, a kanapén ruhák szanaszét, a mosdó tele hajszállal, és furcsa megfeketedett végű fültisztíttó kis izék a polcon. Nem vagyok rendmániás, szeretem az egészséges rendetlenséget, de szeretek leülni tudni is anélkül, hogy ráüljek egy félig kiolvasott Harry Potter könyvre.
A mosogatás pihentet. Nem tudom, hogy miért, kikapcsol. Ennek ellenére az egyetlen házimunka, amit néha megcsináltál, az a mosogatás volt. Inget vasalni viszont utálok, nem is nagyon tudok, de ez nyilván nem tűnt fel, mert te olyankor általában a Barátok közt hőseposz izgalmain rágódtál.
És bevallom, hogy kicsit szomorú voltam, amikor hosszas duzzogásom után főztél nekem, illetve sütöttél valami tésztát, ami még finom is lett volna, de nem értem, hogy miért voltak a tetején nyers paradicsomkarikák. Lehet, hogy nem tűnt fel, hogy én nem szeretem a paradicsomot?
Lehet, hogy neked nem tűnt fel, hogy másra vágyom...
Ja és a férfi deréktól lefelé is folytatódik!!!"
-
#3852 Van egy jelenség.
A pontból látszik A képpen A megfigyelőnek és táborának
B pontból látszik B képpen B megfigyelőnek és táborának
C pontból látszik C képpen C megfigyelőnek és táborának
sat.
A B C korlátolt megfigyelőknek külön-külön igazuk megkérdőjelezhetetlen, leülnek és az idők végezetig csatáznak a kérdésről. Vagy addig ameddig az egyik ki nem nyírja a másik kettőt és el nem szalad a bakter jojással. -
#3851 A vonatról nézve igen; abban amit írtál hiba nincs. -
#3850 Szóval a kérdés nem az, hogy a vonat megáll -e a következő állomásnál hanem az, hogy a következő állomás megáll -e ennál a vonatnál? -
plump #3849 nekem van önérzetem, nem tudnék neten társat keresni :( -
#3848 Einstein óta tudjuk, hogy minden relatív ;) -
#3847 Igen, ezt írtam. Végülis, miért ne? :) -
Jacky #3846 "Végigmegyek egy nap Pesten és minimum 20 olyan nőt látok akivel minden további nélkül el tudnám képzelni"
Nem pont ezt, hanem amit korábban mondtál, azt hiszem az autóbuszost, hogy felszállsz, látsz egy csomó csinos lányt, sokat közülük el tudnál képzelni párodként. Na ezt.
Ugye ezt írtad korábban, jól emlékszem? -
#3845 Mármint mit írtál be? Nekem ez most nem világos... -
Jacky #3844 Tudod mit csináltam? Beírtam ezt egy népszerű társkereső oldal fórumába. Hogy ugyan mit reagálnak erre a nők.
- Éretlen vagy.
Ezt mondták. Ami szerintem ugyan marhaság, mert egyáltalán nem ismernek téged.
Én meg úgy gondolom, hogy sok nőnek túlságosan elszálltak az igényei/elvárásai. -
#3843 Magas? Szinte semmi. Írtam már. Végigmegyek egy nap Pesten és minimum 20 olyan nőt látok akivel minden további nélkül el tudnám képzelni magam. Ha ebből csak 5% normális agyilag még akkor is napi 1. -
Jacky #3842 Nem vagy egyedül. Run is írja, én is csatlakozom: ritka, rendes lányt találni
De lehet! A mércéd ugye nem olyan magas, hogy önmagadat korlátozd vele a keresésben? Mert ez gyakori hiba, tapasztaltam már én is.
A szakítshabirsz-on olvastam, hogy aki neten keres társat, sikeres ember nem lehet. De kit érdekel, hogy nem tartanak sikeres embernek, ha találok!?
És én már találtam! -
#3841 Én nem keresek. Csak rátalálok -
Rundstedt17 #3840 jó keresést lol -
Rundstedt17 #3839 kb mert ez nem áll vmi valóságos alapokon -
Nandusz #3838 Sok X-Men-t olvastál fiatal korodban. -
Rundstedt17 #3837 azt hiszem ezzel nem vagy egyedül,azaz nem voltál mert engem már abszolút nem foglalkoztat. -
#3836 Én találok megfelelőt csak vagy ő nem talál engem megfelelőnek vagy már más találta annak és foglalt... -
#3835 ... mentalitás ... -
#3834 Kisugárzás, megjelenés, illat, hang, beszéd, modor, gondolatok, értékrend, testtartás, járás... önmaga -
Freeda Krueger #3833 És hogy választod ki,vagy találod meg azt az egyet? -
#3832 10 000 nőnemű közt egy Nő ha van...
Persze ez fordítva is agaz, férfiakra... -
Rundstedt17 #3831 akkor úgy látszik még most sem tanultál a hibáidból meg a bölcs mondásaidból:D -
Rundstedt17 #3830 a megvalósítás és a fenntartás is. -
Rundstedt17 #3829 én rengeteget láttam csak abszolút nem teszek tettem hogy legyen is valami:D.túl sok időbe kerülne. -
Rundstedt17 #3828 hát olyan tényleg nincs:D.nem tudom hogy mit akar de így valóban egyedül fog meghalni:D. -
Jacky #3827 "ma az emberek kiegyeznek ötven-hatvan százalékos szerelmekben, hivatásokban és félnek végigjátszani játékaikat. Félnek a száz százaléktól. A teljes önátadástól, mert az veszélyes, nem hagy menekülési útvonalat. Túl nagy a kockázat, hiszen a száz százalékos életnél a bukás is száz százalékos. Olyan, amibe BELE KELL HALNI! Aki pedig fél, nem éli át a teljességet. Egész élete csak ötven-hatvan százalékos. Nem, nem, nem! Nem egyezek ki. Ha becsavarnak, akkor csavarjanak már be tökig! Csak úgy érdemes. Vagy egyáltalán ne. Ha belehalok is, én mégiscsak akarom azt a száz százalékot!"
40 éves hölgy véleménye, a naplójából -
Jacky #3826 Amikor egy disznó nem megy az óljába odacsördítenek neki egyet. Egyszer-egyszer meg kell tenni bizonyos embereknél is. Mert megérdemlik.
Olyan is van, amikor annyira harapós a disznó, hogy le kell vágni. Mert menthetetlen és veszélyt jelent a többire, még az emberekre is. -
#3825 Ha te mondod Jacky mester akkor olyan tényleg nincs.
Nincs mit tenni. Te mindent tudsz és látsz.
-
Jacky #3824 Ha ez a kirakó egy sérült lélek össze nem rakható töredékeiből áll, nem igazán érdekel. -
#3823 Tudod Jacky mester ha össze tudnád rakni a kirakót... nem... nem... az neked soha sem fog menni... -
Jacky #3822 Olyan nincs, hogy 4 év alatt nem találkozol egy vonzó, minden tekintetben megfelelő nővel!
Max. ha otthon ülsz éjjel-nappal és nem találkozol senkivel.
De ha esetleg beszélgetnél, akkor kiderülne mennyi érdekes lány van mindenfelé.
Sose fogsz találni nekedvalót, ha túl magasra teszed a mércét. Ennyi ugye világos már? Ideje lenne belátni, mert magányosan, egyedül fogsz meghalni. -
Jacky #3821 Akkor a másik topicban meg mit hadoválsz a gondviselésről, kivárásról? -
#3820 [Első számú hiba: türelmetlen görcsös akarás] -
#3819 Mivan?
Nekem is voltak kudarcaim. Amik azért voltak mert valamit elhibáztam.
És a hibák, kudarcok a tanítómestereim.
Én örülök minden kudarcomnak.
De ha ebből most azt olvasod ki, hogy kudracra hajtok: gratulálok.
Most éppen páratlan életem van
Az elmúlt 4 évben nem láttam olyan nőt akivel érdemes lett volna kapcsolatot kialakítanom. persze sokat látok olyat akire azt mondom: hm jól nézki, jó alkja van, jól lenne esetleg megkettyinteni... de ebben semmi értékes és szép nincsen számomra.
Plusz időközben rájöttem, hogy jobban fel kell nőnöm a dologhoz.
Még van jó 3-4 évem minimum... -
Rundstedt17 #3818 hát jah fölösleges a csajnak könyörögni:D -
#3817 Hagyd a fenébe! Ha valamit akar, akkor újra "próbálkozik". Ha meg nem, akkor nem. -
Rundstedt17 #3816 Akkor gondolom neked összejött fiatalon igaz és még most is tart?:D:D:D -
#3815 "nem mersz érte tenni akkor tuti nemlesz lófaszsem,sem az életben sem a kapcsolatodban"
És teljesen igaza van.
A szerencse azokat pártolja akik tesznek a szerencséjükért. -
Rundstedt17 #3814 aham ez így csak magasröptű beszéd.Majd az idő eldönt mindent hogy a szerencsés kivételbe tartoztok vagy sem.