22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #3893 "egyedül is megvagyok" - én is.
"megteszek mindent, hogy ne így legyen" - szintén zenész.
"ha nem találok rendes nőt, nem fogom elvenni az első csajt, aki hozzámjön" - én elvettem, úgy is jártam :(, szóval tényleg ne!
OFF
A testvírtopic bezárásáért elnézést kérek, félig én voltam az oka. Sok volt a fa.. és sok a gyökér :)
ON -
Freeda Krueger #3892 Pont igy vagyok én is.
-
#3891 Na látod!
A gyerekvállalás a másik félelme a nőknek.
Annak akarnak gyereket szülni, akinek biztosak az érzelmeiben, ugyanis egyetlen nő sem akar egyedül maradni a gyermekével.
Bár vannak olyan elfajzott nők, akik direkte csak gyereket akarnak, férjet, pasit nem.
Annak a párnak meg kell beszélni, hogy mit akarnak a jövőben, mert ha a nő nem biztos a férjében, az már régen rossz.... -
Freeda Krueger #3890 A rendes fiúk ide irnak:) -
#3889 Szeretném magamat megvédeni
Én szeretnék egy családot és vagy 2 gyereket. Szerintem rendes is vagyok. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy egyedül is megvagyok, de nem ez a célom és megteszek mindent, hogy ne így legyen. Viszont ha nem találok rendes nőt, akkor nem fogom elvenni az első csajt, aki hozzámjön... -
Jacky #3888 Igazad van. "Rossz" :) a kiindulópont.
Ehhez kapcsolódóan.
Van egy baráti pár, ahol a lány nem mer gyermeket vállalni, mert nem biztos a férjében. (A férj nagyon megváltozott az utóbbi időben, még én is alig ismertem rá.)
"Egyesek nagyon jól el vannak egyedül és ha jönne is egy nő az életükbe, hát azzal sem bánnának kesztyűs kézzel."
Igen, ezt én is tapasztaltam. Majd ha senki nem kíváncsi rájuk/nem siratja/nem szereti őket, biztos örömmel gondolnak vissza elmúlt életükre...
Az unokák kacagásáról nem is beszélek. Nem fog visszhangozni a fülükben.
Arról fognak elmélkedni, hogy hú de elcseszték az életüket. Na én nem szeretnék ilyet.
-
#3887 Jacky!
Ne magadból indulj ki, amikor a nagy férfiátlagról beszélsz.
Nem minden fiú vágyódik családra, erre akkor jöttem rá, amikor megnyitottam a testvértopikot.
Egyesek nagyon jól el vannak egyedül és ha jönne is egy nő az életükbe, hát azzal sem bánnának kesztyűs kézzel.
Ezt a nők tudják, érzik, ezért válogatnak annyira körültekintően, hogy minél kisebb esélye legyen annak, hogy átverjék a fejüket.
Te egy rendes fiú vagy, de az eddig olvasottak alapján te a férfiak kisebb részének tagja vagy.
Azaz: ritka rendes fiút találni -
Jacky #3886 "több szempontot vesznek figyelembe, amikor párt választanak.
Külső, belső, családszerető-e, tervez-e a jövőre nézve?, egzisztenciája van-e?/nem pénzben kifejezve/, okos-e, kedves, úriember.."
Ezért van az, hogy a nők választanak.
Ez mind szép és jó. Aztán lelépnek az első gitárossal, mi meg ottmaradunk a vágyainkkal, álmainkkal gyerecskéről, boldog családról.
Ha a férfiak nem ilyenek lennének, mármint hogy "a férfiaknak a nők 80%-a első látásra megfelelne barátnőnek", rég kihaltunk volna.
A nők addig válogattak volna az őskorban, amíg kihozzák, hogy a mammut az Igazi számukra :) -
#3885 OFF: Nem voltak rendesek a fiúk... :D -
#3884 Női ismerőseimnek szoktam megjegyezni, hogy "Azt mondjátok minden férfi egyforma. Akkor miért válogattok?"
Minden nő a fehér hercegre vágyik, de azt nem hajlandóak elismerni, hogy az nem is létezik vagy 1 milliárdból egy aki ilyen. Mi férfiak realisták vagyunk és képesek vagyunk elfogadni egy nőt úgy ahogy van, de a nők álmodoznak és sosem leszünk megfelelőek az álompasihoz.
Persze tisztelet a kivételnek, akik nagyon kevesen vannak.
OFF: Most látom, hogy a testvér topik bezárt egy időre... -
#3883 Ez azért van kedves Jacky, mert a férfiaknak a nők 80%-a első látásra megfelelne barátnőnek.
Viszont a nők nem ilyenek.
Ők több szempontot vesznek figyelembe, amikor párt választanak.
Külső, belső, családszerető-e, tervez-e a jövőre nézve?, egzisztenciája van-e?/nem pénzben kifejezve/, okos-e, kedves, úriember,....stb.
A nők már az első találkozás alkalmával elképzelik a partnerüket, mint a társukat és ha beleillesz a képbe, akkor nyert ügyed van, ha pedig a lány valamiért nem tud téged a fantáziaképébe beilleszteni, akkor sajnos lehetsz te a főnyeremény is, csak nem neki.... -
Jacky #3882 A nők válogatósak. Nem baj. Csakhogy sokszor olyan ügyesen válogatnak, hogy beválasztanak maguk mellé egy olyan embert, akit én istállófiúnak nem alkalmaznék.
Utána meg sírnak: - Jaj, milyen szerencsétlen vagyok, megcsal fűvel-fával, nem törődik velem!
Hagyd ott bazzeg és kész. Máskor azt válaszd, aki normális.
Sokszor ebből se tanulnak. Megint olyat választanak.
És itt állnak a rendes fiúk sorban..
Ja és Ritus, az miért van, hogy nekünk sok lány megfelelne, annak a sok lánynak meg nem felelünk meg?
Azt előrebocsátom, hogy ez egyáltalán nem igénytelenség meg éretlenség részünkről. -
#3881 Biztosan vannak ilyen emberek is, de szerencsésnek mondhatom magam, mert nem ismerek ilyet. :) -
#3880 Szerintem van, aki kilép, van, aki nem.
50-50% szerintem az arány. -
Jacky #3879 "van annyira gerinces, hogy ha nem érezné jól magát a kapcsolatban, akkor kilépne, és kész. :)"
Nem, nem lép ki. Mert el van kényelmesedve. Mert nem tudja megkülönböztetni a szerelmet és az emberi tisztességet, tiszteletet. Stb, stb.
Bocsi de csak 3 percenként szólhatok hozzá :) Pedig válaszolni akarok Ritának is. -
#3878 Sokmindenben az vagyok, mert sok fiú barátom van, nameg fiúk között nőttem fel. :D -
Jacky #3877 Kár hogy nem a te felfogásod az általános.
Ez egyébként inkább a férfiakra jellemző, amit leírtál, hogy magában feldolgozza.
Szóval kissé fiús vagy ebben, ami nem baj. -
#3876 "Mert önigazolást szeretnének találni, hogy miért is vannak együtt a fiúval."
...Csak! Mert jó vele. :)
Nekem nem kell önigazolás, mert merem feltételezni, hogy van annyira gerinces, hogy ha nem érezné jól magát a kapcsolatban, akkor kilépne, és kész. :) -
Jacky #3875 "Klasszikus: duzzog, nyafog, megkérdezem: - Mi a baj? SEMMI!"
Jó, akkor maradj magadnak és duzzogj vazze! :)
Ha annyira nem képes a párom, hogy megbeszélje velem a bajait, akkor oldja meg egyedül! De akkor minek vagyunk együtt?
Csak ilyenkor megint az a gond, hogy egyből te leszel az érzéketlen, sötét barom. Pedig magának köszönheti. -
#3874 A "Mi a baj? SEMMI!" szitut tény, hogy én is alkalmazom, és elmondom, hogy az én szemszögemből mért is jó.
Tehát: hirtelen haragú vagyok, és jobban szeretem kiduzzogni-dühöngeni magam, mielőtt a probléma megbeszélésére kerülne a sor. Hogy miért? Egyszerű: inkább duzzogok egy fél órát, majd odamegyek a páromhoz, és normális hangnemben beszélem meg vele a gondomat. Szóval nálam a duzzogás a veszekedést elkerülendő köztes állapot. :)
Tudom, persze, vannak olyan lányok, akik duzzognak, és utána még veszekednek is, de azért a durci nem mindenkinél szól erről. :)
Őszinteség? Igen, szeretem, ha őszinte a pasim, mert én is az vagyok vele. Igaz, esetenként annyira, hogy meg is bántom vele, de inkább ez, minthogy kegyesen azt hazudjam (pl.), hogy "igen, szivem, jó a hangod". Tudom, persze, ez csak egy apróság, de akkor is megmondom neki, hogy talán inkább rajzolással vagy tánccal próbálkozzon, mert azt lehet csendben is csinálni. :D -
Jacky #3873 Van amit mondanak és van amit tesznek. Ez általában 2 különböző dolog.
Ezért nem szeretem kimondani, hogy szeretlek. Kimutatom!
Sokkal többet ér, mintha állandóan mondogatnám: - Szeretlek drágám. - Szeretlek kedvesem. - Szeretlek, szeretlek, szeretlek.
Ennek mi értelme van? Lassan elveszíti a jelentését és semmit se fog érni, ha túl sokat ismételgetjük.
Az a gond, hogy a legtöbb nő meg elvárja, hogy mondogassuk, ismételgessük. Akkor is ha nem akarjuk kimondani.
Hogy megnyugodjon a lelkük. Mert önigazolást szeretnének találni, hogy miért is vannak együtt a fiúval. -
Jacky #3872 Nem rontottál el semmit. Egyszerűen nem ilyet keres. Ezt mondják nekem is.
Akkor milyet? Aki majd jól megalázza, az kell? Legyen. Legyen boldog vele. Ha tud. Nem fog sikerulni.
Az még egy mekkora hülyeség, amikor azt képzelik a nők, hogy majd megváltoztatják a fiút. - Á, ő nem ilyen igazából.
De. Ilyen. És nem fog megváltozni semmitől!
Ha nem fogadják el mindketten a másikat, minden hibájával, nem lesz hosszú és boldog a kapcs. -
#3871 Azért ér véget egy találkozás után, mert nem keltetted fel a másik érdeklődését annyira, hogy egy újabb tali felmerülhetne.
Ha meg sikerül egy 2. randi, akkor pedig már szinte biztos, hogy valamilyen szinten össze fogtok jönni.
De szerintem senki nem "pazarolja" az idejét egy 2. találkozásra akkor, ha az elsőn nem tetszett meg neki a másik.
És ez minkét nem részéről igaz. -
#3870 "Mert annyira gyávák, hogy még azt sem merik megmondani, hogy bocs, nem jössz be.
Pedig neten sokkal könnyebb, mint az életben a másik szemébe nézve."
Nem pont az ilyen csajok szokták szóvá tenni, hogy nekik "őszinte pasi kell"? :D
Én pl menekülök azoktól a nőktől, akik ezt mondják. Semmilyen körülmények között nem akarom ismerni. Aki nekem ezt hangoztatta eddig, meg a hazudozást felhozta, mint csúnya dolog, annál mindig kiderült, hogy elég érdekesen értelmezi, és alkalmazza a hazugság szót. Számukra a jelentése rugalmasan, tág határok között volt értelmezhető, de mindig úgy, hogy ha az ő szájából hangzott el nem valós tartalom, akkor az maximum kegyes haguzság, füllentés, stb volt, de SEMMIKÉPP SEM ELÍTÉLENDŐ!!! Viszont ketten is iszonyatos patáliát csináltak abból, hogy én visszatartottam egy-egy alkalommal egy információt. Tehát nem hazudtam, hanem nem kötöttem az orrára.
Aztán elmondtam a történetet, és persze, nem úgy állította be az egészet, hogy "miért titkoltam el?", hanem úgy, hogy hazudtam.
Aztán később, mikor elcsitult a vihar, és valamilyen (kicsit bonyolultabb) döntési helyzetbe kerültem, kivétel nélkül az javasolták, hogy mondjak mást, mint ami a valóság. Tehát hazugságra próbáltak rábírni. Ez nekem annyira furcsa.
Klasszikus: duzzog, nyafog, megkérdezem: "Mi a baj? SEMMI!" Miért hazudja azt, hogy semmi, mikor szemmel láthatóan majd felrobban? -
#3869 Ahogy már említettem 20% első blikkre simán. Azokkal akikkel általában szóba egyedek annál a szikra aránya majd 100%. Valamit nagyon jól csinált nálam az evolúció, minden (jobb) nőre gerjedek. -
Freeda Krueger #3868 Ez tiszta sor,de akkor miért is ér véglegesen véget egy találkozó után.
Egyetlen beszélgetésből le lehet vonni annyi tanulságot ami egy egész életre elég?
És miért nem derül ez ki a levelezésből ami szintén egyfajta beszélgetés?
-
#3867 Nem kell eladnod a lelked, majd én megadom a választ.
Az, hogy szimpatikus vagy neki, még nem egyenlő azzal, hogy szeretne is veled kezdeni egy komoly kapcsolatot.
Az életünk során rengeteg emberrel jól esik beszélgetni, kedves, aranyos, párkapcsolatot mégsem akarunk vele.
Ennyi! -
Steve Q #3866 Nemcsak te... -
Freeda Krueger #3865 Annál talán csak a második találka nehezebb,mert az első ugy ér véget mintha lenne esély.
Volt már aki megmondta hogy ennyi volt,de olyan is aki azóta nem is jelentkezett,vagy ,sánap a telefonban,levélben közölte hogy bocs,de nem jössz bemvagy összejött egy komolyabb kapcsolata.
És nem tudom hol a hiba,mit rontottam el.
Az a bizonyos plussz akármi is lehet.Más a hobbija,más a munkája,stb.
Talán ők maguk sem tudják,ahogy talán én sem tudnám adott esetben.
Van egy szindarab az "Olyan jó vagy légy más" cimü ami ide illene.
Aranyos vagy kedves vagy jó veled beszélgetni,de mégis mást keresek.
De ha ez igaz akkor miért??
Mi kellene még?
A lelkem eladnám a válaszért -
Steve Q #3864 Sokan talán épp azért nem találjuk őket, mert nem nézünk eléggé körül. Lehet, hogy Ő már a hátunk mögött áll és csak meg kéne fordulnunk, hogy magunkhoz ölelhessük... Ezzel arra célzok, hogy az illető lány már lehet csak arra vár, hogy észrevegyük, mit (mi mindent) érez irántunk. Csak alighanem vakok vagyunk észrevenni, mert tovarobogó szekerek után rohanunk lélekszakadva. -
Jacky #3863 Mert annyira gyávák, hogy még azt sem merik megmondani, hogy bocs, nem jössz be.
Pedig neten sokkal könnyebb, mint az életben a másik szemébe nézve.
Ez kb. olyan mint az sms-ben szakítás. Pföjjj
Nehéz bizony összehozni a találkozót. Hányszor van úgy, hogy egyszerűen csak megszakad a kapcsolat! És nem a te/én hibámból.
Könyörögni meg nem fog senki. Minek alázzuk meg magunkat? Főleg úgy, hogy semmi értelme.
Azért azt megnézném, hogyha én nem feleltem meg, ugyan ki az aki bejön nekik? Mi az a plusz, ami (szerintük) abban a másikban megvan és bennem nincs?
Nem hiszem, hogy jobb nálam. Francokat! -
Freeda Krueger #3862 Igen kéne az a szikra,de ahoz meg a talákozó.
És néha már azt összehozni is müvészet.
Mert irsz egy levelet,küldesz egy "csokrot" és még válasz sincs. -
#3861 naja. -
Jacky #3860 Igen, őket keressük, de valahogy nem találjuk.
Csak néhány szerencsés :)
Azoknak a csajoknak meg, akiknek a rosszfiúk kellenek: meg is érdemlik amit kapnak! Csesszék át a fejüket! Szívjanak miattuk! Idegeskedjenek! Féljenek! Aggódjanak!
Mert megérdemlik. -
Jacky #3859 Én is marhaságnak tartom.
Viszont érdemes olvasgatni a szakítósblogon, mert akkora őrült hülyeségek vannak szakításképpen, hogy halálra röhögitek magatokat!
Jó, van pár komoly dolog is, de nem ez a jellemző.
És van pár durva, nagyon durva is. Azokat is érdemes elolvasni, nehogy olyan csapdába/szakításba keveredjetek. -
#3858 naja,ez ígyvan,csak 1-2 tudja is értékelni őket :-| -
Jacky #3857 Jól látod.
A csajok állandóan azt hangoztatják, hogy meg kell lennie már az első találkozásnál annak a bizonyos szikrának. Nevezzük mondjuk erős vonzalomnak.
De könyörgöm, én már randiztam egy csomóval, és meg is volt a szikra néhánynál. El tudtam volna képzelni az életemet vele.
Ugye sejtitek, mi lett belőle?
Attól tartok már egy ideje, hogy tényleg túl magasan van a léc a nőknél. Ha egy icipicit nem passzolsz bele, már nem is akar megismerni.
Csak azt tudnám, hogy ki a fenére várnak?! Királyfira vazze?
A szemüket kiütik a normális, rendes pasik, de neeeem, ők nem jók! -
Freeda Krueger #3856 50 százalék eséllyel sikerülhet.
De mintha kicsit magas lenne a mérce amit egy fiunak meg kell ütnie,vagy legalábbis én úgy látom néha. -
#3855 Nekem is van egy ismerősöm aki így ismerkedett meg egy lánnyal, én meg csak irígykedem, és poénból mondogatom neki, hogy "rohadj meg, így könnyű" :D -
#3854 Méghogy csak az keres neten, aki nem sikeres! Baromság! Én nem szeretek, mert nem tudok úgy megynyílni, mint személyesen. De ami a lényeg, hogy van két nagyon jó barátom, akik már egy éve házasok és neten ismerkedtek meg. Azt kell, hogy mondjam, mind a ketten nagyon jó fejek és nagyon összeillenek. Igazából nem is láttam még olyan párt akik ennyire összeilletek volna. Azt nem tudom, hogy mit jelen sikeresnek lenni, de az egyikük biológus (orvosi oldalról) a másikuk pedig pénzügyi területen dolgozik osztályvezetőként egy állami cégnél.