nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
hát srácok én egészen más véleménnyel vagyok az internetes ismerkedéssel kapcsolatban.nekem voltak azért szép sikereim,ez alapján tudtam elkezdeni végülis önbizalmat fejleszteni.nagy előrelépés volt anno 16 évesen mikor egy közel 20 éves lány rám írt felvett msnre,majd találkoztunk.és összejöttem vele.én igyekszem tényleg azt éreztetni itt is milyen vagyok,és nekem sikerül a dolog,sosem volt még csalódás mások részéről,persze nekem volt már hogy kicsit csalódtam :D
de az mellékes hát de az se volt azért sűrűn.végülis szerintem nem csak akkor lehet ha önbizalomhiányos vagy,esetleg foshol kúrvára személyesen egy csajjal beszélgetésbe kezdeni udvarolni.nekem már megy ez személyesen is,csak ugye itt mégis nagyobb a választék,és más a helyzet mint akárhol.én nekem sikerül azt átadni amilyen személyesen is vagyok.és ezzel általában mindenki elégedett.ja és a rossz időre visszatérve hát egy esős fosh napon,estén ismerkedtem meg így jelenlegi kedvesemmel is:)
azóta pedig nagyon szépen megvagyunk,az első találkozás is csodás volt valóban,és mégjobban elbűvöltük egymást,hab a tortán kb:)
és azóta egy jólműködő komoly kapcsolatot felépítettünk,ami elég masszív ahhoz hogy kitartcson még jó ideig,2 hónapja vagyunk együtt már.és idáig mondhatom ez a legjobb kapcsolatom,pedig elhihetitek volt már jópár:D
és volt dolgom pár csajjale.személyes ismerkedés során is sikerült már persze barátnőt szerezni.de nagyrészét különben neten.de nekem ezzel nincs bajom.a lényeg hogy olyat találj aki valóban neked tetszik és komolyan gondolnád vele.a jelenlegi kapcsolatom valóban komoly,és teljes,minden a helyén van,egy rendes lány,imádnivaló,vele tudunk beszélgetni mindenről,meg is szoktuk beszélni,a kapcsolatunkat is,és ha van valami gond is,őszintén megosztjuk egymással.néha vannak durcizások,de nagyobb komoly vita még nemvolt,nincs is rá okunk mivel őszinték vagyunk egymással.normálisan működik a kapcsolatunkban minden,a szex is.szerelmesek vagyunk,és teljesen okés velünk minden,nemérzem azt mint ahogy másoknáál előfördult hogy nekem valami nemjó,és hiányzana.teljesen rendben van ezzel minden.de persze nem mindenkinek megy ez a dolog sem,és igaz hogy valaki másnak adja itt ki magát a neten,dehát az más kérdés megint,persze lehet csalódni is,de lehet igazi szerelmet is találni itt.akivel ameddig csak lehet együtt tudsz lenni.:)