22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • chhaya #4013
    most mi a probléma?
  • plump
    Hát persze! Buzi esetleg nem vagyok, hogy nem estem beléd?
  • chhaya #4011
    értem én a célzást!
    teszek fel jobbat.
  • Molnibalage
    Kicsit hasonlítasz rá. Már amennyire a kép alapján meg tudom ítélni.
  • Jacky
    Jó a fényképezőgéped! Már tuti, hogy félszemű vagy
  • chhaya #4008
    #3984: Én úgy vagyok vele, hogy inkább a semmi, mint negatív válasz. Az rosszabbul esik, még neten is. Nem úgy gondoltam anno, hogy válaszra se méltatom, hanem nem akarom bántani a negatív levéllel. De már felhomályosítottak erről, hogy a többi embernél nem így van. Azóta megírtam a nemet is. Ezen ne múljon...

#3985: Az őszinteség megvan, csak nehéz meghatározni, hogy meddig számít még normálisnak és mikortól kezdődik a bunkóság... Olyankor inkább hallgatok. Persze az se jó. :/

#3990: Valóban példaértékű és elmés az a társkereső adatlap, amit bemásoltál ide, és a legkevésbé sem látszik rajta, hogy egy sokat csalódott és megkeseredett nőgyűlölő írta...
    Kép van a galériámban vagy egy éve...
  • Molnibalage
    Befejeznéd már a másik csesztetését? 3 büntipont nem volt elég? Banra vágysz?
  • Dick Riddick
    Vannak rendes lányok, nem is kevesen. Nem kell annyira kétségbe esni.
    A hangsúly a választásodon van, mennyire tudod jól belőni hogy ki is kell neked. És hogy mit is akarsz pontosan tőle. Ha ezeket tisztáztad magadban, a többi már nagyrészt rajtad múlik. Ez az alapja mindennek.
  • salsoul
    Én meg bárcsak Jacky-ről tudnám azt...
  • Jacky
    Csak azt tudnám Buddhának és az özönvíznek milyen kapcsolata van a rendes lányokhoz!? Azt gyanítom semmilyen.
  • minigirl
    Igen, jól tudod, ám a két személy egy és ugyanaz, a megvilágosodás pedig csak egy másik tudatállapot. :)
  • Daffit
    Nyugi nincs semmi bajom, csak talán egy kicsit túl sokat dolgoztam a héten
  • salsoul
    Daffit ébredj fel álmaidból!
    Soha sem volt olyan mint amit leírsz.
    Mit gondolsz az özönvíz miért szakadt az emberekre?
    Sokkal-sokkal kisebb dolgokért mint ami ma történik a világban.

Egy kicsit gondolkodj is mielőtt nekiállsz ilyen gondolatokkal narkózni.
  • Jacky
    Nyugi, ezt egy darabig még nem fogjuk elérni hál istennek. Majd többezer év múlva - ha megéri az emberiség - amikor majd kocsonyás testűek leszünk vagy gázneműek. De akkor már meg se fogjuk tudni nyomni a gombot, nem is lesz gomb se :)
    Jelenleg viszont itt vagyunk és még mindig az van, hogy nem találjuk a rendes lányokat.
  • Daffit
    Igen, ő volt az, aki felhagyott a hercegi életével, és addig volt családja, gyereke. Na de csak poénból írtam az őszinte emberekre példaként. :D

Szerintem a gyerekek őszinték és a nevelésüknél lesznek elcseszve. Illetve a környezet is hatással van rájuk. Régen volt egy csomó rendes nő, igaz, akkor nem is ismerték el a jogaikat. Lehet, hogy most is azt kellene. Régen az emberek kiálltak a véleményük mellett és fontos volt a becsület. Ma már annyira rohanunk, hogy elszaladunk egymás mellett. A csetes ismerkedés is ilyen, ott már nincs szerelem első látásra, max. első kattintásra ;) Hol van az első benyomás? A szemkontaktus? A másik illatának az érzése vagy az apró érintések? Hamarosa elérjük azt a szintet, hogy: dugunk? dugjunk - és mindketten megnyomták a dugás gombot, majd fél óra mulva aktivizálódott az elélvezés gomb is
    Na ebből akarok kimaradni, inkább megyek a földet kaparni egy "elmaradott" országba.

//huhh, asszem' péntek van
  • Z
    29 éves korában szerintem nem. Akkor inkább Gautama Siddharta hagyott fel a hercegi életével, és később, mikor megvilágosult, lett belőle Buddha. Így emlékszem, bár már több mint 10 éve volt a filozófia óra, szóval lehet, hogy túlságosan megkoptak az ismereteim. ;)
  • minigirl
    Nem-e?! :D Buddha csak 29 éves korában lépett le otthonról remetének, addig volt egy rakat ágyasa, néhány felesége, fia is született, szóval volt ideje kiélvezni a földi örömöket. :)
  • minigirl
    Jajj, ma találkozom a barátom barátaival!!! Szurkoljatoook!!!
  • Z
    Viszont ők nem csajoztak! Ergo nem is érdekelte őket, hogy kevés a rendes lány.
  • Dick Riddick
    Vagy inkább ők sem.
  • Dick Riddick
    A netes ismerkedés egy vicc. Vagy még rosszabb...
  • csgj
    :D Ha vmi fontos dolog történik, akkor valószínűleg írok. De nem hiszem, hogy ezt ennyire mélyen ki kéne vesézni egy netes fórumon. Személyes, magánéleti téma, és akkor kéne ilyenkor kikérni mások véleményét, ha akarja is az ember. Nem fogok hetente írogatni fejleményeket, mintha vmi tudományos kísérletről lenne szó. Remélem értitek, manapság egyre nehezebben fogalmazok xD
  • Daffit
    Tuti, hogy létezett, aki egész életében őszinte volt, csak két példa: Jézus, Buddha
  • plump
    Az általam már belinkelt botrányos kommentből idézve:
    ki vagy te, hogy sorba álljanak érted a fiúk?
    (légyszives tegyél már föl képet vagy valami)
  • klart
    ígyvan,ez olyan hogy egyszer mindenki elkúrvul,csak van aki az is marad:-|
    énis tettem fasz dolgokat 1-2lánnyal.mindenki követ el dolgokat.de van aki utána többet soha.mint pl énis.
  • Pluskast
    Olyan nem is létezett soha. Nincs olyan ember a földön és nem is volt soha aki mindíg mindenben őszínte lett volna.
  • Daffit
    Sajnos az őszinte ember egy kihalóban lévő faj...
  • klart
    "normális, őszinte választ sztem mindenki megérdemel"
    ígyvolna rendjén de sajnos nem ígyvan
  • Sordoran
    megírtam csajnak h ha nem akar semmit akkor elfogadom, de azért elvártam volna hogy válaszoljon, mert ez azt mutatja, hogy válaszra se méltat, ennyit számítok? de felvitte vki a dolgát :p
    mind1, már nem érdekel ám, letiltottam msn-en, de nem törölt iwiw-ről, hát én se őt, ha akar megtalál és írhat, de én nem kezdeményezek semmit, és nem érdeklődöm
    én azt várom el h mindenki legyen velem őszinte, inkább mondja azt h nem jövök be neki, minthogy hazudja azt h pl barátként tekint rám, vagy h válaszra se méltat
    normális, őszinte választ sztem mindenki megérdemel
  • Jacky
    Igen kell. Vállald be, ha valaki nem tetszik, el kell mondani! Neten meg egyébként sem akkora nagy waszisztdasz, mintha élőben állnál oda elé.
    Neked hogy esne, ha nem válaszolna vki?
    A semmitől minden jobb.

Az más tészta, hogy a kulturálatlan b..mok miként reagálnak. De az már kit érdekel, ha te elmondtad, hogy nem akarod? Egyszerűen törlöd és kész. Ha ennyi nem elég, letiltod.
    Magadat minősíted vele önmagad szemében, ha nem válaszolsz, mert nem mersz.
  • chhaya #3983
    Azt nem értettem soha, hogy netes ismerkedésnél miért jobb egy olyan válasz, hogy "bocs,de nem, mert ez meg az meg amaz", mint a semmi... Nem elég egyértelmű, ha nincsen válasz? Azt vettem észre, hogy ilyenkor igazából semmi se jó. Amikor anno nem reagáltam a nem tetszős levelekre, akkor visszaírtak, hogy milyenbunkószemétállat vagyok. Amikor próbáltam tenni ez ellen és megírtam, hogy nem lesz ebből semmi, akkor meg jön a miértmiértmiért, és az órási sértődések, hogy nekem semmi se elég jó, blablabla. Hát kell ez nekem?!
  • salsoul

Órás bontásban?
  • Jacky
    Időszakos beszámolót kérünk! Heti rendszerességgel!

Én is örülök egyébként, hogy találtál rendes csajt. Csak arra leszek kíváncsi, ha elmúlik a lila köd, milyen lesz.
    Érdekes lenne végigkövetni egy ilyen szakaszt.
  • Daffit
    Elsőre minden nő normális és tökéletes. Várj egy kicsit míg jobban megismeritek egymást. Mindenesetre örülök.
  • salsoul
    Vagy csak olvasta itt az esgét
  • Jacky
    Talán azért változott meg a véleménye, mert mélyül a kapcsolat. És végre megértette, hogy neked milyen szarul esne, ha elmenne egy fiú baráttal nyaralni.
  • Sordoran
    az alcímre rá lehet cáfolni igaz, de a főcím tartja magát, mert ritkának továbbra is ritka :D
    bár nekem a megfogalmazás nagyon furcsa: Ritka rendes lányt találni <- kicsit furán hangzik, nem? na mind1 :D
    neked gratulálok!

most én is egy normális lányt néztem ki, miután az előző "csinibaba" válaszra se méltatta levelem...
    ez viszont normálisnak néz ki :D

ui.: szerintem ha vki nem jár bulizni, az nem gond, pl én se szeretek bulizni, és nem érzem úgy h bármivel is kevesebb lennék :p
  • gercse
  • csgj
    Na most rácáfolhatok a topic címére, és az alcímére :P Ugyanis megismerkedtem egy naaaaaaaaagyon kedves, aranyos, minden tekintetben csodálatos lánnyal :) Ezt most nem azért írom róla, mert a pillanatnyi remek, szerelmes érzés megőrjített :P Tényleg, még sosem találkoztam ilyen tökéletes lánnyal. Jó, persze, másoknak lehet, hogy nem tökéletes... mert mondjuk nem nagyon jár bulikba, vagy például egyszerűen csak nem tetszik nekik :P De ő igenis rendes lány, és "nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható". Pontosabban nem "kibírható", hanem csodálatosan érzem magam vele.
  • plump
    Eddig ott rontottam el, hogy szar alakokkal barátkoztam, igy a kapcsolataim is szarul alakultak. De már egy éve rátaláltam az igazi önmagamra azóta nincsenek ilyesfajta gondjaim.