nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"Mert annyira gyávák, hogy még azt sem merik megmondani, hogy bocs, nem jössz be.
Pedig neten sokkal könnyebb, mint az életben a másik szemébe nézve."
Nem pont az ilyen csajok szokták szóvá tenni, hogy nekik "őszinte pasi kell"? :D
Én pl menekülök azoktól a nőktől, akik ezt mondják. Semmilyen körülmények között nem akarom ismerni. Aki nekem ezt hangoztatta eddig, meg a hazudozást felhozta, mint csúnya dolog, annál mindig kiderült, hogy elég érdekesen értelmezi, és alkalmazza a hazugság szót. Számukra a jelentése rugalmasan, tág határok között volt értelmezhető, de mindig úgy, hogy ha az ő szájából hangzott el nem valós tartalom, akkor az maximum kegyes haguzság, füllentés, stb volt, de SEMMIKÉPP SEM ELÍTÉLENDŐ!!! Viszont ketten is iszonyatos patáliát csináltak abból, hogy én visszatartottam egy-egy alkalommal egy információt. Tehát nem hazudtam, hanem nem kötöttem az orrára.
Aztán elmondtam a történetet, és persze, nem úgy állította be az egészet, hogy "miért titkoltam el?", hanem úgy, hogy hazudtam.
Aztán később, mikor elcsitult a vihar, és valamilyen (kicsit bonyolultabb) döntési helyzetbe kerültem, kivétel nélkül az javasolták, hogy mondjak mást, mint ami a valóság. Tehát hazugságra próbáltak rábírni. Ez nekem annyira furcsa.
Klasszikus: duzzog, nyafog, megkérdezem: "Mi a baj? SEMMI!" Miért hazudja azt, hogy semmi, mikor szemmel láthatóan majd felrobban?