22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rundstedt17
    úgy kell neked szerető szerepet vállaló egyének mint te megérdemlik hogy így járnak
  • gilbert5
    Én is most próbálok új életet kezdeni. Korábbi "kapcsolatomról" csak annyit, hogy szerető voltam, mert nem akartam komoly kapcsolatot, aztán mikor szerelmes lettem a lányba, akkor meg jöttek a bonyodalmak. Kapcsolatot akartam, Ő meg félt a régit felrúgni, mert kedves barátnői teljes mértékben leírtak mindenfajta kihasználós fasznak, holott nem is ismernek. Aztán fasziját otthagyta, engem nem válszthat, mert a szüleinek csak kamuzott rólam, én meg nem leszek szerető tovább. Szóval bármennyire is szerelmes vagyok a hölgybe, nem kívánom et tovább csinálni.

Jacky talált szövege szinte az én történetemet mondja el. Mikor már minden feltétel megvolt, hogy boldogok legyünk, akkor lett vége mindennek.

Rita, te is hasznosat írtál. bizony sokan vannak akik nem tudnak felejteni, egyedül maradnak, és bezárkóznak maguknak megteremtett világukba.

Én is majdnem ezt tettem, de erőt vettem veszek magamon, és újból kezdek mindent. Valahol máshol, valaki mással. Tanulni tanultam az esetből, és ezt a leckét fel is használom késöbbi kapcsolatom/im során.
    Sziasztok!
  • Rita79
    Tudom, hogy nem te írtad.

Nekem sem kellene olyan "kapcsolat", amit írtam, de ha az ember tájékozódik nem egy ilyen fajta együttélés van manapság.
  • Jacky
    Öööö, nem én írtam, az első sor kivételével. Csak sok mindenben egyetértek az írójával, ezért emeltem át.

Én már tudom mit akarok. Elég régóta. És meg is valósítom, tűzön-vízen keresztül! Valójában mindig is tudtam mit akarok. Csak nem tudtam megfogalmazni.

Amit leírsz, az egy sivár kapcsolat. Nem is tudom párkapcsolatnak nevezhető-e. Se pár nincs benne, se kapcsolat.
    Ilyen nem kéne, de volt egyszer részem benne. Szét is ment természetesen.
  • Rita79
    Csoki neked is.
    Igazad van nagyon sok nő nem tudja, hogy mit akar, de a férfiaknál ugyanez a helyzet.
    Vagy a másik véglet.
    Megelégszik azzal, ha a nő mindent ráhagy, nem szól bele az életébe, ezért vele marad akkor is, ha az adott hölgyemény már nem mozgat meg benne semmit vagy olyan elvárásai vannak egy nővel szemben, amit képtelenség teljesíteni, ezért egyedül marad és sír, hogy ritka rendes lányt találni....
  • Jacky
    Találtam egy jót. Olvassátok, érdekes dolgok vannak benne! Mit keresnek a nők, a szikra, stb. Mátrix!

MI KELL A NŐNEK, MIRE GYÚRNAK.

Tapasztalatom szerint a legnagyobb probléma, hogy az emberek (férfiak/nők vegyesen) a SAJÁT valódi igényeikkel nincsnek tisztában.

Szerintem a legtöbb kapcsolat kudarcának titka az önismeret hiánya. Kapcsolat elején írok egy listát, mit szeretnék, és amikor megkapom a partnemtől, akkor jön az \'igen, de...\'. Most akkor megváltoztál, vagy már startból nem tudtad mi kell neked?

Szóval, én is tudom mi kell (elvileg) a nőnek, DE
    - gyakorlatilag vagy működik, vagy nem
    - Ő még elvileg sem tudja mi kell neki

Ahogy nagyon igazságszagúan leírta egy hölgy, \' nem tudom mi kell nekem, de fenntartom a jogot magamnak, hogy hisztizzek, ha nem kapom meg\'.

Ez annyira igaz, hogy fluoreszkáló festékkel belülről rá fogom tetováltatni a szemhéjamra, hogy csukott szemmel is lássam.

Sok érzelmi vonatkozású írást nem láttattok eddig tőlem. Humor, intellektus, néha egy-két mélyebb értelműnek szánt tanmese és sok kilométer. Most viszont írnék a SZIKRÁRÓL, de nem erotikus vonatozásában, hanem személyes tapasztalatként.

A Szikra férfi és nő között azért is jó, mert jobb tőle a szex. A Guminővel azért nem lehet szikra, mert ha jobban elolvastad volna a használati útmutatót, akkor tudnád, hogy Ő gyúlékony és nyílt láng használata tilos! Ezért nem lesz vele soha olyan jó, mint a húsvér nővel, aki maximum pofáncsap, de nem ég le a ház. Kivéve, ha utána rád gyújtja, de ez már Btk. (akkor viszont TÉNYLEG szar voltál az ágyban...)

Másért is jó a Szikra.

Mint azt mondtam, a Nő megfogalmaz egy elváráslistát, amiről azt HISZI, hogy boldog lenne tőle: szeresd, tiszteld, hordozd a tenyereden, érezze, hogy kívánatos (tudod, a hörgős, bugyilerángatós, mindenmindegy állapot), teremtesz egzisztenciát (lakás, kocsi, mégy egy kocsi, szép ruhák, 40 féle krém,és pipere a fürdőszobában, hogy már nem tudod, hogy otthon vagy, vagy még mindíg a DM-ben vásárolsz), engedsz neki saját programot (barátnők, salsa klub, imahétvége, salsa tábor (?)), és még sorolhatnám, de már én is unom. E mellett, Te fitt vagy, sikeres, ápolt, társadalmilag elismert, a dákó is úgy áll, hogy Katrina (a hurrikán, nem s szomszéd csaj) is csak megrezgetni tudja, de elhajlítani nem (pláne derékba törni).

Szóval, ELVILEG minden oké, sok ember a fenti lista alapján már régen megnyomná a 'I TAKE IT' gombot, aztán mégis beüt a menykő: az asszony közli, hogy nem szerelmes beléd és mint férfi nem rezgeted meg a mélyebben fekvő húrokat.

Győzike erre azt mondaná, DIKMÁN!, de te csak nézel mint a moziban, és azt hiszed nem értetted jól, amit hallottál.

Sorba veszitek a listát és pontról pontra kipipáljátok: szeretés, rózsa, lakás, kocsi, kivánás, sport, stb... igen, DE MÉGSEM.

Na, ekkor jön Morpheus és megkínál a két pirulával.

Ha a PIROSAT választod, akkor visszafekszel és teszed magad, hogy nem történt semmi: éled az eddigi életed, és ha szerencséd van, akkor egy idő után meg tudod győzni magadat, hogy ez a beszélgetés meg sem történt. Marad a szombat esti szöszmötölés és a kérdés utána, hogy valóban jó volt-e neki (és ha igen, vajon kire gondolt közben :-)) Ez nevezik egyes kultúrkörökben LÚZER-nek.

Ha a KÉKET választod, akkor számot vetsz eddigi életeddel és - ha nincsenek egyéb családi kötelezettségek (gyerek, halálos beteg feleség - nem sorolom ide, a hülyeséget, mert az holtig tartó, de nem halálos) - akkor elválsz és megpróbálsz új életet kezdeni. Ezt nevezik ugyanazon kultúrkörökben 'CSALÁDELHAGYÓ'-nak.

Bármelyiket választod, nem jössz ki jól a sztoriból.

Ha LETT VOLNA szikra legalább az elején, akkor lett volna mit feléleszteni és új életet lehelni a kapcsolatodba, de mivel egyik oldalon hiányzott a \'magic\' már kezdettől, ezért
    ez olyan, mintha követ próbálnál meggyújtani.

Tanulságok:
    1. Ha nem ismered magad és a saját elvárásaid, egyből két embernek az életéd b*szhatod el. Ez hatékony, de másrészről kellemetlen.

2. Ha nincs szikra és nem érzed AZT a magic-et, akkor már az első randin elindítottad a visszaszámlálót, csak még azt nem lehet tudni, hogy mennyi időre van állítva.

3. Ahogy Ignác bácsi a nyugdíjas bakter mondta, 'Szép és fiatal nőt kell elvenni, mert az legalább hamar otthagy!'

Csoki mindenkinek.
  • Rundstedt17
    Nem nagy csak legyen jó csaj meg értelmes is:D.ez nem nagy?:D
  • Dick Riddick
    Persze, ha plátói szerelemről beszélnénk. De nem ezt írta. Simán fel akarta csípni. És ha lepattintanak, lépj tovább.
  • Fantomlovag
    Igen... Sok a hal a tengerben. AMi klissé, ami viszont nem teszi kevésbé igazzá. Csak van egy hond vele.
    Ha valakinek van egy "rögeszméje" tetszik valaki, bláblá, stb... Akkor nem az 1000000 lányt látja maga körül, hanem azt az egyet. Ez a szomorú benne.
  • Dick Riddick
    Hát nekem nem úgy tűnik...
  • Dick Riddick
    Ennél világosabb jelzéseket sosem fogsz kapni. Hidd el, sok csaj szaladgál még a világban, vadássz le egy másikat.
    És még egy tanács, amolyan személyes vélemény: ne tapadj ennyire senkire, ez a legrosszabb amit tehetsz. Ne erőltesd, legyél jó fej, és könnyen lehet, hogy legközelebb már ő keres meg téged.
  • GyuriX2572
    Ja, az a baj, hogy sose lehet tudni, hogy többet várnak tőled vagy kevesbbet.
  • Z
    "Meg a másik, hogy mindig is én írtam rá, egyszer se volt még olyan, hogy ő kezdeményezte volna a beszélgetést." --- emiatt tűnik reménytelennek.

A többit figyelembe véve még az is lehet, hogy csak látni akarja, hogy tényleg kell-e neked. Hogy felszítsa benned a vadászt. Ne legyen könnyű préda. Mindig elhúzza a mézes madzagot. És csak a harcos férfi kell neki, aki tud küzdeni érte. Aki egy oroszlán, és átgázol az akadályokon, és megszerzi a nőt!

Afaszomba, kicsit én is kikészültem idegileg a hét végére.

Szerintem hagyd a 3,14csába. De akár próbálkozhatsz is, csak akkor légy nagyon rámenős, határozott, tedd állhatatosan, de nem paraszt stílusban.
  • Fantomlovag
    Asszem a dolog elég egyértelmű. Reménytelen, sorry.
  • Ch1llDr3n
    Oké, szerintem az lesz. És kösz
  • plump
    Ez most vicc? Ha igen jót röhögtem rajta!
  • Rita79
    REMÉNYTELEN!

Aki akar veled találkozni, az fog rád időt szakítani!!!!!!!!!!!!
    Nézz másik lány után, őt felejts el!
  • Ch1llDr3n
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség, mert most teljesen össze vagyok zavarodva... :S
    A hetekben felvettem egy csajt MSN-re a suliból, én 11-es vagyok, ő 9-es. Tök jól elbeszélgettünk, néha órákig is írogattunk, aztán egyik nap megkérdeztem, van-e barátja. Azt mondta, nincs. Gondoltam, hogy akkor már el kéne hívni, két nap múlva meg is tettem, de akkor mit mond? "Bocsi de csak barátilag találkozhatunk mert van pasim". Mondtam, hogy két napja még nem volt neki, és inkább mondja meg az igazat, hogy nem jövök be neki, de erre ő hogy ma jött össze az exével. Ezzel a legkönnyebb takarózni. De akkor meg miért mondja azt hogy találkozhatunk barátilag? Na mindegy, akkor találkozzunk, mondtam neki. Kérdeztem, jó-e a hétfő. Nem jó, mert neki "9 órája van és anyu nem biztos hogy visszaengedne". Jah, aki minden hétvégén a diszkóban tengeti az éjszakáit 15 évesen, az ne állítsa már be ilyen konzervatívnak a szüleit. Rákérdeztem a keddre is, akkor meg tánca van. Több mondvacsinált kifogásra nem voltam kíváncsi, na meg ő is lelépett este 9-kor, 5 perc beszélgetés után, mert "fáradt" volt, különben meg mindennap 22 óra utánig van fent... Szerdán mégis kíváncsi lettem, hogy ráér-e, ráírtam, erre mi fogad? "csá", "most nem ér rá". Ügyes trükk, na. Meg a másik, hogy mindig is én írtam rá, egyszer se volt még olyan, hogy ő kezdeményezte volna a beszélgetést. Szerintetek? Reménytelen?
  • Z
    Nem azt mondta, hogy nem jó a kép. Szerintem nem állt szándékában megbántani, egyszerűen csak beugrott neki az a színésznő, akire asszociált, mikor meglátta a képed, és belinkelte.
  • Fantomlovag
    Uh, de sokat kéne félnem hírtelen... PEdighát, nem nagyon szokásom. AMúgy sem értem hogy miért kéne attól félnem hogy Nő téged nem tud megütni? Én nem vagyok nő. :D
  • plump
    szeretném, hogy Fantomlovag tőlem is féljen.
    Engem nő nem mer megütni :D
    másrészt, a csajozós szöveg csak poén volt, nem érezted az iróiát?
  • Rita79
  • minigirl
  • minigirl
    Egyrészt, te kérdezted, mi a jó csajozós szöveg.
    Másrészt: ilyen NEM létezik! Nincs általános meghatározás arra, hogy hogyan kell csajozni, mert minden lánynak más jön be.

ÁM!!! Ha bunkó módon minden csajt lekurv@zol, akivel össze akarsz jönni, akkor valószínűleg sok pofon lesz a tasrsolyodban, viszont nő (talán még ezzel is sokat mondok), egy sem. XD
  • Z
    Jólvanna! Én csak a logikai részébe kötöttem bele egy picikét, ezzel megpróbálva felpiszkálni Téged, de úgy látszik nem sikerült...
  • Fantomlovag
    Ömm... Nem bunkóság, de csak egy feliratra számítasz?
    Ne jó, ez gonosz volt, bocsi...
  • plump
    Ha nektek kell segiteni a csajozásban a homlokomra tetováltathatjátok hogy LÚZER, mindenki ir egy betűt aki utál
  • minigirl
    Én rendes lány vagyok, nem bántok csak úgy bárkit...
  • minigirl
    Tudod mit? Próbáld ki az általad leírt módszert élőben (közvéleménykutatás címen), és utána dicsérd. :)

Aztán, ha beválik, csjozz így, ha nem, majd segítünk. :D
  • Fantomlovag
    Hát, hát... Inkább csak az acélbetétedtől...
  • minigirl
    Tőőőőlem???
  • plump
    há' akko' mi a jó csajozós szöveg?
  • Fantomlovag
    Uh, félek... Ti nem féltek?
  • minigirl
    Nyugi, nem csak téged... Ha én találkoznék egy ilyen stílusú sráccal a valóságban, hát, azt hiszem, megmutatnám neki, mennyire szeretik a lányok ezt a "ribancozós" stílust...
  • chhaya #4019
    engem riazst... többiek nemtom hogy vannak vele, a reglap gazdáját kellene megkérdezni.
  • plump
    Csak kommunikálunk, nincs probléma!
  • minigirl
    Ha így folytatjátok, váltásban fogják bezárni ezt a totyikot és a "Rikta rendes fiút találnit" :D
  • plump
    Mér ezzel nem lehet csajozni?!
  • chhaya #4015
    és? tán mégiscsak te írtad? vagy csak egy vicc? vagy úgy gondolod hogy egy ilyen reglappal pozitív irányban lehet hatni egy nőre? vagy komolyan mi van?
  • plump
    nőgyűlölő stb.