22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • klart
    csupán viccnek szántam,egy oldalon flörtölt velem amúgy :DDSA:SD:
  • Nandusz
    nem, nem az...mivel mínuszos a bicepsze.:D
  • minigirl
    ez rendes lány? egyáltalán lány? sőt! emberi létforma???
  • Rita79
  • klart
    ittvanegy

Hi.

Dzssss vagyok.
    Eloszor is anyad az emo.
    Nem keresek tarsat.
    Sem egy ejszakast.
    Webcam sexxel is hagyj a picsaba mert elofordul h elkuldelek a jo edes anyadba.
    Kurvara nem erdekel a velemenyed.
    NE akarj megismerni.

• norbre
    dettó..
  • klart
    énis ezt tanácsolom:)
  • minigirl
    Menj oda hozzá! :) A barátnők nem harapnak! :)
  • Sordoran
    hm, na most vagyok bajban :D
    van egy csaj aki szimpi nekem, és MSN-re ha feljön (hajjaj hetente 1x) ha ráírok egyből visszaköszön, és jót dumálunk általánosságban
    na most meg elhívnám pl moziba, de nem akaródzik feljönni neki h beszéljek vele, pedig hnap vittem volna, de így nem, max jövőhéten, kérdés jön-e
    és ám nem csak MSN-en beszélhetnék vele, mert egy szakra járunk szóval előadások előtt is akár, vagy után de mindig barátnőivel van :S
    és így nincs ötletem h mi lehetne a jó megoldás, próbálok keresni alkalmat mikor egyedül van h dumáljak vele élőben is, de nem naon sikerül
    ötlet?
  • Z
    Azért várjál! Ezzel a tudással csínján kell bánni. Élni lehet vele, de visszaélni nem szabad. ;)
  • Daffit
    Erről az emberről sajnos az jutott eszembe, amit a munkám során tapasztalok a magyarokról. Mindig azt keresik, hogy hogyan NEM lehet valamit megcsinálni, ahelyett hogy hogyan kell.
  • Jacky
    Run és Rita! Nem ártana ha még egyszer elolvasnátok. Főleg ezeket "Ha valaki természetesen viselkedik - böfögés, káromkodás mellőzve -, néha elragadja a hév, az már gyanús. Ha mégis, az mindjárt főbenjáró bűn - mért vagy ilyen ingerült, durva velem?"

Itt pont azt írja, hogy böfögés, káromkodás mellőzve. Az meg, hogy néha csúnya szavakat mond valaki, na és? Mindenki megteszi, ne legyünk már álszentek!

Épp a lényeg felett siklotok el akkor, mikor erre koncentráltok. A KÉPMUTATÁSRÓL van szó!
  • Jacky
    Elég sajnálatos, hogy ez kell. De ha ezt várják, ezt kapják. Mindenki azt, amit megérdemel.
  • Z
    "A következtetést azonban levonják a pasik: ha dugni akarsz, viselkedj úgy, ahogy elvárják. Semmi őszinteség, semmi saját vélemény! A nő csodálatos, mindenben igaza van, mindezt persze halk, behízelgően duruzsoló (férfias) hangon, kitartóan mosolyogva előadva, és kész az álompasi, s aztán már lehet dugni." --- ezzel mi a baj? Hiszen most már tudod a receptet!
  • Z
    "A vereséget el kell fogadni és próbálkozni kell valaki másnál, de attól az a lány még lehet rendes, mert nem az a pasi élete álma...." --- ebben egyetértünk. Csak az nem mindegy, hogy hogyan történik a próbálkozás. A klasszikus példa lehet az ilyen "nem fogadom el a vereséget" dologra a Tahógyerek diszkós balesete. Mikor a srác, aki láthatóan nem egy kategória a kiszemelt áldozattal, valami ócska béna kis nyomulással kezdi, aztán mikor a hölgy tudtára adja finoman, vagy kevésbé finoman, hogy húzzon el a p-be, akkor hősünk így reagál:
    "BŰŰŰDŐŐŐŐS K.!!!"

Vagy nyomul tovább agresszíven, és egy nagy arculverés lesz előbb-utóbb a jutalma. Jópár precedenst volt szerencsém Live lekövetni.

Hát hogy is mondjam finoman...szóval ez nekem égő. Pedig részt sem vettem benne. És ha ez megtörténik egy lánnyal mondjuk 5 alkalommal bulinként (tegyük fel, hogy havi egyszer jár buliba - ami talán a nagy átlagot tekintve picit kevés egy 18-25 éves nő életében), akkor az évente 60 "lebüdöskázás". Nem csodálom, hogy az évek elteltével sok - amúgy normális - nő bunkó módon hajtja el a normális pasikat is, mikor azok közeledni próbálnak. :)
  • Rundstedt17
    Rita jól látod a helyzetet amit a sorok írója vázolt,szerintem is kapott jó nagy kosarakat a külsőre nagyon jó nőktől és ezért hülye elméleteket kezd el gyártani arról hogy amelyik nő külsőre szép az sekélyes lelki nyomorék...magáról állít ki szegénységi bizonyítványt..olyan mint egy duzzogó kis gyerek a szememben.

A másik szerintem bármilyen társaságban alpári de egy nő társaságában teljességgel elfogadhatatlan.pff visszataszító egy női ismerősöd van ...amúgy ez a alpári viselkedés mostanában divat,még emlékszek megszóltak hogy milyen furcsa hogy böfögök együtt a társasággal...fájdalmas hogy ilyen a jövő társadalma..
  • Rita79
    Bővebben:
    Az a férfi ne mondja magáról, hogy rendes, aki szerint minden nő sekélyes meg lelki nyomorék, aki nem szimpatizál vele és nem akar vele járni.
    A vereséget el kell fogadni és próbálkozni kell valaki másnál, de attól az a lány még lehet rendes, mert nem az a pasi élete álma....

A fingás meg böfögés szerintem is alpári, főleg egy nő társaságában.
    Örülök, hogy egy férfi is így gondolja, mert eddig volt olyan nő ismerősöm is, aki direkte felhívta a figyelmét a férfiaknak, hogy nehogy már visszafogják magukat őelőtte......
    És ezt komolyan gondolta, nem viccelt.
    LOL
  • Rita79
    Mind a két hozzászólásoddal teljesen egyetértek.
  • Rundstedt17
    igazad van:D....utálom az olyan képmutatókat mint azon sorok írója..Okoskodik így meg úgy de minden nőbe beleköt és közben ő a rendes tökéletes szerepben tetszeleg...
  • Rundstedt17
    nem értek egyet ezzel a bölcset eljátszó férfival,személy szerint én utálom vagy legalábbis nem szeretem a mocskos szájú embereket,sajnálatos módon a társadalom nagy része ilyen.Ugyanúgy idegesítő amikor böfög valaki előttem vagy fingik és még büszke is rá azért nem kéne állatként viselkedni...
  • Jacky
    "SZóval panasz van a férfiakra. Hogy igérgetnek, szépeket mondanak, aztán szó nélkül lelépnek.
    Miközban mindenki olyan érzékeny, mintha világéletében sosem jött volna indulatba, sosem mondott volna egyetlen f-el vagy p-vel, k-val, netán sz-el kezdődő szót, mintha a szerénység és finomság szobrát róla mintázták volna, és így tovább.
    Ha valaki természetesen viselkedik - böfögés, káromkodás mellőzve -, néha elragadja a hév, az már gyanús. Ha mégis, az mindjárt főbenjáró bűn - mért vagy ilyen ingerült, durva velem? - , mit csinál hát a pasi? Összeszorítja a fogát, majd elkezd negédesen mosolyogni, mire aztán a nők "megajándékozzák" magukkal, s aztán csodálkoznak, ha a pasi aztán nem jelentkezik. Ha őszinte akar maradni, akkor hallgat, mint a csuka, mert úgyse jó, amit mondana, csak vita lenne a dologból, s míg töpreng, mit is kéne mondania mégis, eltelik az idő, s aztán már úgyis csak az lenne, hogy "eddig mért nem hívtál, persze, mert te olyan vagy, egy képmutató, bezzeg addig tudtad írni a szellemes leveleket, meg az idézeteket!" Ha nem akar őszinte lenni, mert mit csesztessék, akkor különböző hazug féligazságokat, bókokat mond a telefonba(levélbe), amitől a nőnek még nagyobb lesz az egója, aminek aztán még nehezebb megfelelni a soron következőnek, így a realitások, a lehetőségek egyre távolabb kerülnek.

A következtetést azonban levonják a pasik: ha dugni akarsz, viselkedj úgy, ahogy elvárják. Semmi őszinteség, semmi saját vélemény! A nő csodálatos, mindenben igaza van, mindezt persze halk, behízelgően duruzsoló (férfias) hangon, kitartóan mosolyogva előadva, és kész az álompasi, s aztán már lehet dugni.
    Túl sokáig akkor sem tart az ilyen kapcsolat, ha a pasi egyébként tartós kapcsolatot szeretne, mert azt egy olyan nővel képzeli el, aki elfogadja őt olyan, emberből való embernek, amilyen valójában. (Valami azt súgja nekem, a nők is ezt szeretnék...)

Ehelyett mi van? Képmutatás, kinevelődik az, amit senki sem szeretne.
    Mert a hús-vér ember nem beszél mindig a szépen megfogalmazott, hangzatos idézetek nyelvén. Némelyiktől tán még hányingere is lenne. Okkal."

48 éves férfi a II. ker-ből
  • Jacky
    Ha a hibákat keresed, találni fogsz. De nem ez a lényeg.
  • plump
    A helyesírás fontosságáról is pampog, és:
    "...külselyű..."
    :D xD
  • Jacky
    Egy társkereső srác. Nagyon jó fej. Igen jókat, gondolatébresztőket ír, poénosan előadva.
    Sportol, megy hosszútávfutásokra hegyi ösvényeken, hegyet mászik, stb. Tervez egy ázsiai túrát, na nem ilyen hoteles, idegenvezetőst, sejtheted ..
    Szóval nem piskóta.
  • gercse
    egyetértek, én is tapasztalok ilyesmit a Főiskolán...
  • klart
    ésés sok mindenben igaza van,
  • klart
    ez bizony majdnem teljesen ígyvan
  • Daffit
    Benéztem a testvér topikba, de nem volt kedvem végigolvasni. Ott megy a flém még mindig.

4062: Ki ez a srác?
  • Jacky
    Egyre inkább én is így gondolom, ezért is vettem át ide.
    Igen, srác, asszem 32 éves.
    Ja és csúnya :) Nem én mondtam, róla mondta egy csaj.
  • norbre
    ez is olyan téma amiről el lehet cseverészni évekig anélkül hogy lenne "vége" hiszen mindenki másképp látja a világot, a lányokat, és mindenkinek mást jelent a "normális"
  • chhaya #4063
    az "átlagos külselyű" ly-ja azért bekavart a szépérzékemnek. :D
    amúgy ez a téma csak szerintem lerágott csont?
    évek óta így gondolom, ahogy ez a srác(?) leírta.
  • Jacky
    "Ma azon gondolkodtam a villamoson zötykölődve, és az embereket tanulmányozva, hogy mennyire másképp viselkednek attól függően, hogy hogy néznek ki.
    Sokat jártam külföldön, és állíthatom, hogy magyarországon vannak a legszebb nők/lányok. Ez nem csak a saját véleményem, sokan látják így, mert tényleg így van. Viszont azt kell mondjam, hogy ennek nagyon is tudatában vannak. Sokkal önteltebbek, kevésbé kommunikatívak, görcsösen, mereven viselkednek.
    Azt is észrevettem, hogy a legtöbbjük tekintete nem árulkodik arról, hogy lélekben, gondolkodásmódban túl fejlettek lennének. Sokuk szeméből hiányzik az értelem.
    Ha valaki sokat dolgozik emberekkel, előbb-utóbb jó emberismerővé válik. Nem kell még megszólalnia sem a másiknak, elég csak a mozgását, tekintetét megfigyelni. Azonnal lehet látni/érezni, hogy a másik is gondolkodó, mélyérzésű ember avagy sem.
    Itt a neten is könnyen, gyorsan rájönni, hogy kiben milyen lélek lakozik.
    Fogalmazás, helyesírás, mondanivaló stb. Megmondom őszintén, elég rettenetes. :-)
    Na mindegy, nem ezt szerettem volna mondani, hanem azt, hogy valamiért úgy látom, mintha az átlagos külsővel rendelkező férfiak és nők, jóval értelmesebbek lennének. Hogy mitől van ez, azon még gondolkodnom kell. Sokkal értelmesebb a tekintetük, látom, hogy látnak és nem csak néznek. Megcsodálják a növények őszi színeit, megnézik az öreg nénit, aki mellett mindenki elrohan, azt gondolván, hogy nekik van a legfontosabb dolguk, és ha ezt vagy azt ma nem teszik meg, akkor vége a világnak.
    Pedig 100 év múlva senki nem fog élni, aki most a városban rohangál. Minek ennyire sietni? Csak nyugi, nézz körül, és lásd meg a szépet. Gondolkodj egy kicsit más dolgokon is, ne csak azon, hogy vajon mit szól majd a főnököd, ha észreveszi, hogy nem tettél tegnap papírt a faxba. Ki nem szarja le ezeket a hülyeségeket? Az élet nem erről szól.
    Régen volt, hogy dolgoztam alkalmazottként, és emlékszem, hogy ha a munkaidőm 16:00-ig szólt, akkor 16:02-kor már az utcán voltam. Sosem szerettem a soha vissza nem térő időt olyasmivel tölteni, ami számomra nem kellemes. Most is akad ilyen, vannak kötelezettségek, melyeknek eleget kell tennem, de igyekszem ezeket minimálisra csökkenteni.
    A lényeg, hogy valamiért az a tapasztalatom, hogy aki testileg szép, majdnem hibátlan, az lélekben halott. Talán azért, mert szép külsővel nincs szüksége gondolatokra, így is eléri amit akar. Egy mosoly ide, egy mosoly oda, és máris mindenki elolvad és bólogat.
    Minden élőlény úgy van kalibrálva, hogy csak azokat a tulajdonságokat erősíti, ami fontos az életbenmaradáshoz. Az átlagos külselyű emberek azért fejlődnek lélekben, mert nekik az az erősségük. Őket a gondolkodásuk, tudásuk miatt szeretik, alkalmazzák. Erről jut eszembe, hogy nyáron felvettünk néhány alkalmazottat, és ha nő jelentkezett, aki szép volt, nem vettük fel, mert tudtuk, hogy túl sok pasi legyeskedne körülöttük, ami az üzlet rovására ment volna. Ráadásul köztük tényleg meglepően sok naív, kicsit butuska lány volt.
    Na jó befejezem, gondolom elég is volt, és keresztre feszítenétek a leírtak miatt sdokan, de akkor is ez a véleményem. :-)"

Egész jó és érdekes gondolatok.
  • Jacky
    "Fa és gyökere. Élt az erdőben egy fa, aki teljesen rendben volt. Volt neki gyökere, törzse, ágai meg koronája.

Egy napon jött egy favágó és a föld felett nem sokkal nekiesett a baltájával és kivágta. A törzset, ágakat, lombkoronát elvitték, feldarabolták és különböző célokra eladták. A gyökér benn maradt a földben és újra sarjadt belőle egy másik fa.

Tanulság: ha nagy gáz van, mindig az jár jól aki GYÖKÉR !!!"

És ez bizony - akármennyire is nevetségesnek tűnik - igaz. Gondoljatok bele.
    Olvassátok el a testvértopicban ennek a párját is. Ugyanaz volt az elkövetője annak is.

Továbbra is keresem a rendes lányokat. De nagyon nem találom őket. Mert aki kívülről rendben van, a bensejében valami nem klappol. Vagy fordítva.
  • Jacky
    Kihoznak majd egy nagy kövér disznót nyerőnek, csak mert egyszer egy profi fotós jó képet csinált róla :) fiatalkorában :)
  • Sanyix
    ha beírom hogy találjátok meg a képem az sikerülni fog? :D
  • Rita79
    Aki nem fél megmutatni magát, az jöjjön és nevezzen a nagy szavazó topikban!
    Hajrá!!!!!!!!!
  • Jacky
    Persze, mert utólag már okosabb. Utólag!
  • norbre
    egyrészt ez a dolog mindig kettőn áll, másrészt az élet sosem fehér vagy fekete.. szóval szerintem mielőtt itéletet mondana valaki egy másik ember felett gondolja végig hogy mi alapján teszi ezt.. az ember egy idő után az évek tapasztalatai birtokában lehet hogy sajátmagán is meglepődik néha
  • Jacky
    "Aztán fasziját otthagyta, engem nem válszthat, mert a szüleinek csak kamuzott rólam, én meg nem leszek szerető tovább."
    Én ezt nem egészen értem, hogy mit kamuzott rólad, hogy nem lehetsz vele tovább, ill. nem lehetsz vele mostmár?
    Ne feledd, hogy nem az anyját szereted, hanem a lányt! Szard le és húzzatok el messzire onnan.
    Azt mondják akkor jó az anyós, ha nem tud átmenni hozzátok papucsban!
    Na ezt alkalmazd!
  • gilbert5
    Rosszul fejeztem ki magam. Nem úgy voltam szerető. Először csak lelki társ voltam, majd egyre többet találkoztunk, és nem énkerestem meg a hölgyet hanem ő engem. Szex nem volt köztünk, amíg megvolt pasija. Én korrekt voltam. Találkozásokat közössen akartuk.