nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
gilbert5 #4052 Én is most próbálok új életet kezdeni. Korábbi "kapcsolatomról" csak annyit, hogy szerető voltam, mert nem akartam komoly kapcsolatot, aztán mikor szerelmes lettem a lányba, akkor meg jöttek a bonyodalmak. Kapcsolatot akartam, Ő meg félt a régit felrúgni, mert kedves barátnői teljes mértékben leírtak mindenfajta kihasználós fasznak, holott nem is ismernek. Aztán fasziját otthagyta, engem nem válszthat, mert a szüleinek csak kamuzott rólam, én meg nem leszek szerető tovább. Szóval bármennyire is szerelmes vagyok a hölgybe, nem kívánom et tovább csinálni.
Jacky talált szövege szinte az én történetemet mondja el. Mikor már minden feltétel megvolt, hogy boldogok legyünk, akkor lett vége mindennek.
Rita, te is hasznosat írtál. bizony sokan vannak akik nem tudnak felejteni, egyedül maradnak, és bezárkóznak maguknak megteremtett világukba.
Én is majdnem ezt tettem, de erőt vettem veszek magamon, és újból kezdek mindent. Valahol máshol, valaki mással. Tanulni tanultam az esetből, és ezt a leckét fel is használom késöbbi kapcsolatom/im során.
Sziasztok!