nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Találtam egy jót. Olvassátok, érdekes dolgok vannak benne! Mit keresnek a nők, a szikra, stb. Mátrix!

MI KELL A NŐNEK, MIRE GYÚRNAK.

Tapasztalatom szerint a legnagyobb probléma, hogy az emberek (férfiak/nők vegyesen) a SAJÁT valódi igényeikkel nincsnek tisztában.

Szerintem a legtöbb kapcsolat kudarcának titka az önismeret hiánya. Kapcsolat elején írok egy listát, mit szeretnék, és amikor megkapom a partnemtől, akkor jön az \'igen, de...\'. Most akkor megváltoztál, vagy már startból nem tudtad mi kell neked?

Szóval, én is tudom mi kell (elvileg) a nőnek, DE
    - gyakorlatilag vagy működik, vagy nem
    - Ő még elvileg sem tudja mi kell neki

Ahogy nagyon igazságszagúan leírta egy hölgy, \' nem tudom mi kell nekem, de fenntartom a jogot magamnak, hogy hisztizzek, ha nem kapom meg\'.

Ez annyira igaz, hogy fluoreszkáló festékkel belülről rá fogom tetováltatni a szemhéjamra, hogy csukott szemmel is lássam.

Sok érzelmi vonatkozású írást nem láttattok eddig tőlem. Humor, intellektus, néha egy-két mélyebb értelműnek szánt tanmese és sok kilométer. Most viszont írnék a SZIKRÁRÓL, de nem erotikus vonatozásában, hanem személyes tapasztalatként.

A Szikra férfi és nő között azért is jó, mert jobb tőle a szex. A Guminővel azért nem lehet szikra, mert ha jobban elolvastad volna a használati útmutatót, akkor tudnád, hogy Ő gyúlékony és nyílt láng használata tilos! Ezért nem lesz vele soha olyan jó, mint a húsvér nővel, aki maximum pofáncsap, de nem ég le a ház. Kivéve, ha utána rád gyújtja, de ez már Btk. (akkor viszont TÉNYLEG szar voltál az ágyban...)

Másért is jó a Szikra.

Mint azt mondtam, a Nő megfogalmaz egy elváráslistát, amiről azt HISZI, hogy boldog lenne tőle: szeresd, tiszteld, hordozd a tenyereden, érezze, hogy kívánatos (tudod, a hörgős, bugyilerángatós, mindenmindegy állapot), teremtesz egzisztenciát (lakás, kocsi, mégy egy kocsi, szép ruhák, 40 féle krém,és pipere a fürdőszobában, hogy már nem tudod, hogy otthon vagy, vagy még mindíg a DM-ben vásárolsz), engedsz neki saját programot (barátnők, salsa klub, imahétvége, salsa tábor (?)), és még sorolhatnám, de már én is unom. E mellett, Te fitt vagy, sikeres, ápolt, társadalmilag elismert, a dákó is úgy áll, hogy Katrina (a hurrikán, nem s szomszéd csaj) is csak megrezgetni tudja, de elhajlítani nem (pláne derékba törni).

Szóval, ELVILEG minden oké, sok ember a fenti lista alapján már régen megnyomná a 'I TAKE IT' gombot, aztán mégis beüt a menykő: az asszony közli, hogy nem szerelmes beléd és mint férfi nem rezgeted meg a mélyebben fekvő húrokat.

Győzike erre azt mondaná, DIKMÁN!, de te csak nézel mint a moziban, és azt hiszed nem értetted jól, amit hallottál.

Sorba veszitek a listát és pontról pontra kipipáljátok: szeretés, rózsa, lakás, kocsi, kivánás, sport, stb... igen, DE MÉGSEM.

Na, ekkor jön Morpheus és megkínál a két pirulával.

Ha a PIROSAT választod, akkor visszafekszel és teszed magad, hogy nem történt semmi: éled az eddigi életed, és ha szerencséd van, akkor egy idő után meg tudod győzni magadat, hogy ez a beszélgetés meg sem történt. Marad a szombat esti szöszmötölés és a kérdés utána, hogy valóban jó volt-e neki (és ha igen, vajon kire gondolt közben :-)) Ez nevezik egyes kultúrkörökben LÚZER-nek.

Ha a KÉKET választod, akkor számot vetsz eddigi életeddel és - ha nincsenek egyéb családi kötelezettségek (gyerek, halálos beteg feleség - nem sorolom ide, a hülyeséget, mert az holtig tartó, de nem halálos) - akkor elválsz és megpróbálsz új életet kezdeni. Ezt nevezik ugyanazon kultúrkörökben 'CSALÁDELHAGYÓ'-nak.

Bármelyiket választod, nem jössz ki jól a sztoriból.

Ha LETT VOLNA szikra legalább az elején, akkor lett volna mit feléleszteni és új életet lehelni a kapcsolatodba, de mivel egyik oldalon hiányzott a \'magic\' már kezdettől, ezért
    ez olyan, mintha követ próbálnál meggyújtani.

Tanulságok:
    1. Ha nem ismered magad és a saját elvárásaid, egyből két embernek az életéd b*szhatod el. Ez hatékony, de másrészről kellemetlen.

2. Ha nincs szikra és nem érzed AZT a magic-et, akkor már az első randin elindítottad a visszaszámlálót, csak még azt nem lehet tudni, hogy mennyi időre van állítva.

3. Ahogy Ignác bácsi a nyugdíjas bakter mondta, 'Szép és fiatal nőt kell elvenni, mert az legalább hamar otthagy!'

Csoki mindenkinek.