nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Újra együtt vagyunk barátnőmmel immár egy hónapja és tényleg, sokkal jobban lángol a szerelem köztünk mint azelőtt:)Az az igazság hogy én már sok áldozatot hoztam barátnőmér. Alig vannak a volt osztálytársaim közül akik beszélnének velem meg ilyenek. De az ilyen nem is haver aki le akarja nyulni a kezemről a csajomat és azért nem haverkodnak velem mert nem ők kapták meg barátnőmet hanem én. De én őszintén LESZAROM és kajak több lány barátom van a környéken mint fiú. Fiúkbol is talán egyre több ideősebb mint kor osztályombeli fiú. Én mondjuk nem bánom. Két haver, nem is haver mert inkább igaz barátom van akik mindig kitarottak melletem. Tudom hogy arra gondoltok hogy barátőm mijen bombázú, igen nagyon szép lány meg elég gazdagok is mi meg annyira nem. De én nem a pénzéért szeretem, meg nem azért mert az osztályban ő volt a legszebb csaj, jó persze azért is mert szép az arca, szép a teste de számomra nem a külső a fontos hanem ami belül van. És Ő nekem nagyon sokat jelent mint barát mint szerető, bárki bármit is mondjon nála nem fogok rendesebb csajt találni, amíg csal élek ő kell nekem.