Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán mert nekem a pénznek nincs értéke
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak az jutott eszembe, amikor a szüzesség elvesztésén van a téma. Erre rögtön a tzenévesek írnak elsõsorban, akik már nem azok és mintha mosakodnának. Persze az aktus után már nem maradnak meg a párjuknál, csak max pár hetet, de hogy õk nagyon megfontolták, kivel fekszenek le. Ez egy picit komikus.
Csak ez jutott az eszembe, természetesen mellélõhetek. De érdekes a téma!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mint az állatok, az emberek is vagy uralkodnak vagy behódolnak.
a 2-3 hónap az nagyon kevés, vagy hamar félre tudod rakni az érzéseid, vagy már átmeneti idõszak alatt kiábrándultál
Én nem divatoltam, most sem teszem. Szellemi-érzelmi értékeket nézek, nem küllemet, egyéb hívságokat.
A folyamatosan volt pasim nem úgy értendõ, hogy hetente cseréltem õket. Általában 1-1,5 éves kapcsolataim voltak, 2-3 hónap szünettel. Tehát, nem ugráltam kadból medencébe. 😊
Nekem ez a véleményem, bár sokféle módszerrel megközelíthetjük a témát...Ritka rendes lányok úgyis ezekhez is kapcsolódnak nemde?😊😊
Csak egy picit kellett volna kinyitni a szemed. Ráadásul mint almondtad, neked állandóan volt barátod. Ha ezt úgy kell érteni ,hogy egyik ment, másik jött, akkor bizony beleestél a verembe. 😊 Mert kizárt dolog, hogy egy tizenévesnek álandóan párkapcsolat kell. Ez csak szar szülõi háttérnél fordul elõ (vagy a gyereknek a neveésénél van probléma).
romlik lefele a társadalom és nyílván ennek nyomós okai vannak, de nem errõl szól a topik...
na a lényeg én a 8 kerbe jártam középiskolába, de nem volt ilyen gond nem gázoztak le engem h nincs barátnõm...bár eléggé sok osztálytársam nem kedveltem pont azért mert nem voltak egyéniségek, hanem birkák legalább nem szekálódtunk úgy egymással, ha érted...f4ember igazad van nem mozogtam ilyen körökben, de az USA-ban egyenlõre még rosszabb a helyzet ezt onnan tudom (nemcsak a mai filmek minõségén, hanem pl 1-2 mûveltségi videobol is) Mi is lassan oda süllyedünk, mert mindent tõlük veszünk át, mivel 1989. okt 23. óta kapitalizmusban élünk ennyi a rövid magyarázat...
Csak mert ha nem is pont úgy van ahogy napalmm írta de sajnos manapság már itthon is simán megy a középiskolás korosztályban, hogy "júj nincs pasid de gáz vagy!"
Nem mondom persze, hogy mindenhol de aggasztóan sok helyen van ez... És ennek meg a "természetes" velejárója, hogy megfelelési kényszer alakul ki a gyerekekben. Mert fiúk részérõl is megy a hasonló dolog csak ott ugye barátnõt kell szerezni.
nem tudom ez jó e, hogy egy lánynak folyamatosan pasija van...
Szerintem itt az a gáz, hogy szegény lányokba a média beleneveli, hogy tökéletesnek kell lenni, és akinek nincsenek saját gondolatai, az be is dõl. Sajna a legtöbb ember ilyen, nem lehet mit tenni.
Az emberek azokhoz hasonlítják magukat, akik azért valamilyen szinten közel állnak hozzájuk szépségeben, okosságban. A túl nagy különbség az ideál és önmagunk között elég sok frusztrációt okoz, és nem is ad elég motivációt, mert eleve reménytelennek tûnik akkora változás elérése.
És persze mindenki szeretne olyan szép lenni, mint a legnagyobb topmodellek, és nyilvánvaló a média hatása a szépségideálra, de azért ennél reálisabb a kép. Az meg egy természetes és hasznos törekvés, hogy az ember fejlõdjön, és ez igaz a szépség területére is. Ami itt fontos, hogy ezt olyan mértékben tegyük, ami jólesik, és nem uralja le az egész életünket.
Menny és keress magadnak egy normális lányt, lehetõség szerint egy olyat aki figyel is rád 😉
vagy most odafigyel rá a pasija, vagy szeretõje van, aki akár te is lehettél volna ha nem kéreted magad
A dologhoz hozzájátszik valószínûleg a mostani barátjával való ingadozó viszonya.
Kerül. De igazából én nem mutattam ki neki az utóbbi idõben, hogy mit érzek. Szerintem ügyesen lepleztem, vagyis olykor-olykor hanyagoltam, nem koslattam utána, sõt, mindig õ üzent értem és keresett, és azt vettem észre, hogy vonzódik hozzám.
És egyszer csak, villámcsapás szerûen egyik napról a másikra fordult vele a világ. Nem keres. Kerül. Ha elhívtam vhova, kifogást talált ki.
Lehet attól, hogy mivel van barátja (elég szarul vannak, de másfél éves a kapcsolat) ezért bûnnek tartja, hogy vonzódik hozzám, és így próbál meg elfeledni/kiheverni/küzdeni "ellenem"?
(Még egyszer mondom, hogy bár oda vagyok érte, de vigyáztam arra, hogy ebbõl keveset vegyen észre...vagy legalábbis ne legyen egyértelmû, mit szeretnék tõle....
Ezért gondolom, hogy nem a szokásos távolságtartásról van szó, amikor a csaj azért löki el a srácot, mert az bele van esve, és így könnyebb.... - sztem itt más lehet a háttérben...)
Off:Hol láttad?<#wave>#wave>
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
(amúgy meg nem feltétlen kell levetni...)
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
És nem nem adok képet!!!!
fry day fry day sálálálláláá