Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
az az érdekes, hogy az bennem soha fen nem merülne, hogy azért legyek egy lánnyal mert van pénze

talán mert nekem a pénznek nincs értéke

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

semmi gond mondjad csak😊 amúgy se én nyitottam egyik topikot se sõt azt mondom demokrácia van és szabad véleménynyílvánítás😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De itt most azon van a hangsúly, hanem csak magán az eseten. De mindegy, hagyom, látom nem veszed jó néven.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

van erre egy szüzesség elvesztése topik xDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oké oké, megkövetlek, elnézést. Csak óvatosan foglamaztam így is.

Csak az jutott eszembe, amikor a szüzesség elvesztésén van a téma. Erre rögtön a tzenévesek írnak elsõsorban, akik már nem azok és mintha mosakodnának. Persze az aktus után már nem maradnak meg a párjuknál, csak max pár hetet, de hogy õk nagyon megfontolták, kivel fekszenek le. Ez egy picit komikus.

Csak ez jutott az eszembe, természetesen mellélõhetek. De érdekes a téma!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

milyen kár, h sok lány nem így gondolja😞😞 bár én nem tartom magam se csúnyának se szépnek hehe😊

minigirl
Inkább vagyok egyedül, vagy egy csúnya, ám kedves sráccal, minthogy legyek egy adonisszal, aki fejben-lélekben sötét vagy szimplán üres.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Sajna vagyok olyan hülye, hogy addig húzom a "legyen vége" kimondását, amíg már végleg betelik a pohár, és többé látni sem akarom az illetõt. Mindennek ellenére legtöbbször békésen szakítok, és ha úgy hozza az élet, szóba állok az exeimmel, barátilag. Viszont önszántamból direktben nem keresem õket, elvégre: minek? Ha valaki egy kapcsolat alatt nem tudott a barátommá válni, ez késõbb sem fog összejönni.

clio1616v
azért az sem elhanyagolható, de nem szabad, hogy a legfontosabb legyen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
😊

Mint az állatok, az emberek is vagy uralkodnak vagy behódolnak.

a 2-3 hónap az nagyon kevés, vagy hamar félre tudod rakni az érzéseid, vagy már átmeneti idõszak alatt kiábrándultál

minigirl
Nem azért voltak a pasijaim, hogy megmutassam: nekem igenis van. Sõt, ha jobban belegondolok, egészen gyakran kaptam a képembe: minek jársz ezzel a ronda, csóró, idióta pasival?! A válaszom általában az volt, ami most: ha szeretnek, gazdag leszek, és ha szeretek, megszépül a legutolsó csöves is.
Én nem divatoltam, most sem teszem. Szellemi-érzelmi értékeket nézek, nem küllemet, egyéb hívságokat.

minigirl
Nem vagyok közvetlen, elérhetõ meg végképp nem. Undok dög vagyok, mindenkinek beszólok. Talán ezt vonzotta/vonzza az embereket hozzám. Mint már sokszor megvitattuk: az emberek többsége lelkileg nem gyengén mazo.
A folyamatosan volt pasim nem úgy értendõ, hogy hetente cseréltem õket. Általában 1-1,5 éves kapcsolataim voltak, 2-3 hónap szünettel. Tehát, nem ugráltam kadból medencébe. 😊

Ilyen helyekre azért szerencsére nem kerülnek be. Max a slágerszakokra. Inkább ilyen nevesincs iskolában fordulnak elõ nagy létszámban, mint Kodolányi, MÜTF, Zsigmond király, Wesselényi stb... Ezeken a helyeken könnyû diplomát szerezni, de ezzel egyenlõen nem is ér semmit az ottani diploma.
Corvinus, BGF, BKF, BMF, ELTE ...az állami, nem fizetõs szakokra nagyon nagy a kereslet évek óta, egyre magasabb a ponthatár és egyre nehezebb bekerülni...azok a cicababák akikrõl beszéltél lehetséges apuci pénztárcája kellett ahhoz h bekerülhessenek ilyen helyekre...

tudod minden a protekción múlik manapság...lehetsz akár 4-5 diplomás ember is nem biztos, hogy felvesznek😞 ez a szomorú igazság. Megértem, hogy felvagy háborodva én is szeretnék egy utópisztikus életet, mint amilyet gyerekkoromban elképzeltem, dehát ez a kõkemény valóság...Én például olyan helyen nõttem fel, ahol nem volt tündöklés, meg rázzuk a rongyot kényszerbõl éltünk 15 évig egy halál unalmas lakótelepen, megtanultuk értékelni a dolgokat és nem vagyunk elszállva magunktól. Minden saját magunkon és a környezetünktõl is függ mennyire tudunk alkalmazkodni másokhoz, mennyire vagyunk célratörõek, mennyire szállunk el magunktól a sikerek hatására és így tovább. Nyílván sok mindenben szerepet játszik a politika és a média, de elsõsorban én szerintem elõször magunkba kéne nézni aztán ítélkezni...itt jön az, hogy sosem folytam bele ilyen baromságokba mikor suliba jártam, voltak klikkel, összesugdolózások? leszartam csak a tanulásra koncentráltam...általánosba bevallom szekálták e miatt, h a saját céljaim követtem és pl az akkori osztálytársaim ilyenek miatt szekálták, h nem iszom nem cigizem és nem járok DISCO-kba...ez általánosban volt középiskolában sokkal normálisabb osztálytársaim voltak, benõtt a fejük lágya 16 évesen, tehát mondhatni szerencsés voltam a mai viszonyokhoz képest amiket pl leírt napalm és te is...
Nekem ez a véleményem, bár sokféle módszerrel megközelíthetjük a témát...Ritka rendes lányok úgyis ezekhez is kapcsolódnak nemde?😊😊

Az a vicc, hogy már fõiskolákra is olyanokat vesznek fel, hogy csak nézek. Kis cicababa, esze 0, nem is tudom miért tanult tovább? Mondjuk hozzáteszem, csak az ilyen kamufõiskolákon van ez, a normális nevesebb helyeken, azért nem bírnának bent maradni.
légyszi ne bántsd minigirlt én már beszéltem vele hosszabban is mindenfélérõl, nem ismered õt kár kapásból így ítélkezni róla😞 az õ dolga, hogy hogyan alakult eddig az élete...

clio1616v
vagy igényli a törõdést

De nem csak Te vagy a világon. Bizony megy a rivalizálás, a kibeszélés. Az öltözékkel való versengés már általános iskolában megkezdõdik (meg a szülõk pénztárcájával való kérkedés, lásd egy külföldi út), a pasikkal való kérkedés pedig középiskolában.

Csak egy picit kellett volna kinyitni a szemed. Ráadásul mint almondtad, neked állandóan volt barátod. Ha ezt úgy kell érteni ,hogy egyik ment, másik jött, akkor bizony beleestél a verembe. 😊 Mert kizárt dolog, hogy egy tizenévesnek álandóan párkapcsolat kell. Ez csak szar szülõi háttérnél fordul elõ (vagy a gyereknek a neveésénél van probléma).

egyébként visszagondolva hallottam ezt azt ismerõsöktõl, hogy oda abba a suliba szinte csak meleg, cicafiú, emos meg mi egyéb jár, amúgy úgy érzem megoszlik még mindig vannak nagyon jó sulik és értelmes emberek is...Fõiskolás és az egyetemi életbe nem szólok bele, mert ott tényleg nem mozogtam és még nem mozgok jelenleg😊 az életkorom tabu...

romlik lefele a társadalom és nyílván ennek nyomós okai vannak, de nem errõl szól a topik...

nem jártam se iskolába, se óvodába, se bölcsödébe😊 hülyeség...

na a lényeg én a 8 kerbe jártam középiskolába, de nem volt ilyen gond nem gázoztak le engem h nincs barátnõm...bár eléggé sok osztálytársam nem kedveltem pont azért mert nem voltak egyéniségek, hanem birkák legalább nem szekálódtunk úgy egymással, ha érted...f4ember igazad van nem mozogtam ilyen körökben, de az USA-ban egyenlõre még rosszabb a helyzet ezt onnan tudom (nemcsak a mai filmek minõségén, hanem pl 1-2 mûveltségi videobol is) Mi is lassan oda süllyedünk, mert mindent tõlük veszünk át, mivel 1989. okt 23. óta kapitalizmusban élünk ennyi a rövid magyarázat...

Ne hidd, hogy különböznénk az USA-tól. Legalábbis a rossz dolgokban nem. Ugyanúgy itt is megtalálható ez a probléma, max te nem látod a saját szemeddel, mert nem mozogsz ilyen körökben. Azt meg, hogy ez csak USA-ban van gondolom az amcsi filmekbõl vetted 😊
IXEMgabeo: milyen iskolába jártál/jársz?

Csak mert ha nem is pont úgy van ahogy napalmm írta de sajnos manapság már itthon is simán megy a középiskolás korosztályban, hogy "júj nincs pasid de gáz vagy!"

Nem mondom persze, hogy mindenhol de aggasztóan sok helyen van ez... És ennek meg a "természetes" velejárója, hogy megfelelési kényszer alakul ki a gyerekekben. Mert fiúk részérõl is megy a hasonló dolog csak ott ugye barátnõt kell szerezni.
ez inkább az USA-ban van😊

clio1616v
talán azért mert közvetlen és elérhetõ voltál mindenki számára, ahogy bodrisa írta... hasonlítottál rájuk (pasiaidra)

nem tudom ez jó e, hogy egy lánynak folyamatosan pasija van...

minigirl
Komolyan gõzöm nincs mirõl beszéltek. 😊 Nem csak a te kommentedet nem értem, hanem az elõtted szólóét sem. Nekem nem arról szólt a gimi, de még az egyetem sem, hogy "jajj-úristen-mi-lesz-ha-nem-tetszem-a-fiúknak", vagy "én-akarok-a-legtökéletesebb-lenni". Voltam, amilyen voltam, tetszettem, akinek tetszettem, nem különösebben foglalkoztatott a "népszerû csajok" világa, mégis én voltam az, akinek mindig volt pasija. Ha nem is mindig "rendes", de azért jobbak, mint a plázamcskáknak.
Szerintem itt az a gáz, hogy szegény lányokba a média beleneveli, hogy tökéletesnek kell lenni, és akinek nincsenek saját gondolatai, az be is dõl. Sajna a legtöbb ember ilyen, nem lehet mit tenni.

Azért ez csak részben igaz.
Az emberek azokhoz hasonlítják magukat, akik azért valamilyen szinten közel állnak hozzájuk szépségeben, okosságban. A túl nagy különbség az ideál és önmagunk között elég sok frusztrációt okoz, és nem is ad elég motivációt, mert eleve reménytelennek tûnik akkora változás elérése.
És persze mindenki szeretne olyan szép lenni, mint a legnagyobb topmodellek, és nyilvánvaló a média hatása a szépségideálra, de azért ennél reálisabb a kép. Az meg egy természetes és hasznos törekvés, hogy az ember fejlõdjön, és ez igaz a szépség területére is. Ami itt fontos, hogy ezt olyan mértékben tegyük, ami jólesik, és nem uralja le az egész életünket.
felejtsd el és ne ezen lüktess. Meg amúgy is az, hogy te azt hiszed nem mutattad felé nem jelent semmit. Ettõl még lehet hogy számára teljesen levágós volt a dolog, hidd el ezt nagyon könnyen meg lehet érezni.

Menny és keress magadnak egy normális lányt, lehetõség szerint egy olyat aki figyel is rád 😉
Sok olyan lány van, aki csak a külsejével foglalkozik, de ez fõként a társaságából adódhat, hogy milyen emberek között van. Tegyük fel, hogy gimnáziumba jár. Gimnáziumba annyira még nem megy a rivalizálás, ellenben a fõiskolai közeggel. A legtöbben azt látjuk, hogy vannak csinosabb lányok, akik jobban adnak magukra és automatikusan õket állítjuk be példaképeknek. Hiába érezzük magunkat csinosnak, mindig jobbnak látjuk õket. Ezzel szembesûlve nap mint nap, sok lány tökéletes szeretne lenni. Szóval azt gondolom nem kell egybõl a celebvilágba tekintenünk, a rivalizálás már az iskolákban is elkezdõdik.
Sajnos sok olyan lány van, aki csak a külsejével foglalkozik és az agyát nem "ápolja" 😄 De úgy gondolom, hogy ugyanannyi hülye pasi is van szóval mindenkinek jut hozzáillõ pár 😊 Engem inkább az zavar, hogy egyre jobban kezd kihatni a "rendes" lányokra is az a dolog, hogy tökéletesnek kell lenniük, mert akkor nem rúghatnak labdába. Miközben ez nem is így van.
minigirl
Jaaaajj!!! Hagyd már a fenébe azt a lányt! Sõt, lehetõleg ne is találkozz vele, neked biztosan könnyebb lesz.

clio1616v
"szerelmes" ezért szarik a fejedre, eddig azért keresett mert ahogy mondta a kapcsolata szar volt és unatkozott benne...

vagy most odafigyel rá a pasija, vagy szeretõje van, aki akár te is lehettél volna ha nem kéreted magad

GyuriX2572
Minek titkolod, hogy tetszik neked??? Szerinted pont miattad fog kilépni a kapcsolatából a bizonytalan semmibe, ha jelzést sem adsz??
A dologhoz hozzájátszik valószínûleg a mostani barátjával való ingadozó viszonya.

chhaya
bitte schön beszélj a célszeméllyel

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bounty titkai 3269. rész<#eplus2><#wilting>

Miért kerül a lány? A saját érzései vagy az enyémek miatt?

Kerül. De igazából én nem mutattam ki neki az utóbbi idõben, hogy mit érzek. Szerintem ügyesen lepleztem, vagyis olykor-olykor hanyagoltam, nem koslattam utána, sõt, mindig õ üzent értem és keresett, és azt vettem észre, hogy vonzódik hozzám.

És egyszer csak, villámcsapás szerûen egyik napról a másikra fordult vele a világ. Nem keres. Kerül. Ha elhívtam vhova, kifogást talált ki.

Lehet attól, hogy mivel van barátja (elég szarul vannak, de másfél éves a kapcsolat) ezért bûnnek tartja, hogy vonzódik hozzám, és így próbál meg elfeledni/kiheverni/küzdeni "ellenem"?

(Még egyszer mondom, hogy bár oda vagyok érte, de vigyáztam arra, hogy ebbõl keveset vegyen észre...vagy legalábbis ne legyen egyértelmû, mit szeretnék tõle....
Ezért gondolom, hogy nem a szokásos távolságtartásról van szó, amikor a csaj azért löki el a srácot, mert az bele van esve, és így könnyebb.... - sztem itt más lehet a háttérben...)

Herr Lehrer
bikicsunáj

Your suffers will be legendary even in hell!

wiw

JethroHUN
Nyisd ki a szemed. <#kuss>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Köszönöm.
Off:Hol láttad?<#wave>

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

minigirl
És mindkét félnek igaza van! 😄

minigirl
Tudom, hogy mindig kiforgatod a szavaimat...

GyuriX2572
majd rájössz mi a különbség...

Tisztelt Krueger úr, jól áll önnek a fejkendõ😄😄😄😄😊

Vannak.Csak nem találják,találjuk egymást.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

clio1616v
tudod, hogy csak irónia volt 😊 nagy hévvel írtad, hogy nem könnyen veted le a bugyid..

(amúgy meg nem feltétlen kell levetni...)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ritka rendes pasi, lány topik😊

makkandis
Azért vicces, hogy a nõk arra panaszkodnak, hogy nincsenek rendes pasik, a pasik meg arra, hogy nincsenek rendes lányok.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Megtörhetetlen
Én meg már megtaláltam az enyémet, legalább is egy év távlatából még mindig így gondolom, ez csak jelent tán valamit 😊

És nem nem adok képet!!!!

fry day fry day sálálálláláá

pff ne bántsd nekem:..😊