22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    AKKOR IS AZ AKTUÁLIS TE MAGAD DÖNTESZ!!!
  • salsoul
    már ne haragudj, én nem kívánom őt hülyének feltüntetni

ő azt mondta, hogy a felsorolt dolgok ölik meg szociális kapcsolatokat, és nem azt, hogy az emberek ölik meg a szociális kapcsolatokat

bárhogy is gondolta
  • clio1616v
    attól függ mennyi tapasztalattal bírsz és a döntésed mennyi ideig halogatod, egy azonnali döntés kockázattal jár, egy későbbi döntés pedig a közbeni változásokat is figyelembe vétele nélkül fog történni

hibázási lehetőség adott
  • clio1616v
    azon múlik, hogy valaki szándékosan a hülyeséget érti bele a mondandódba, hogy mit akar mondatni veled, fel akar-e tüntetni hülyének

nyilván sal azt akarja, hogy hülyének látszódj hozzá képest, így félreértve a hozzászólásod próbálja degradálni a véleményedet
  • salsoul
    #15486 - clio1616v:
    Rajtad áll, hogy adott körülménybe milyen tettet választol.

"íme eléd teszem az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd tehát az életet." - áll Tanakh-ban

Vajon nap-mint-napi választásainkkal az életet és áldást választjuk vagy az átkot és a halált?

#15487 - clio1616v:
    Én remekül élek, jól érzem magam, csodásak a napjaim, életem meredeken felfelé ível.
    Nos, ha ő is ugyan ezt csinálja, és ugyan így érez, akkor valóban olyasmit csinálhat mint én.

#15488 - bigapo:
    Ez szerintem tévedés.
    A magot is először elülteted, aztán gondozod, megöntözöd stb, kikel, megerősödik, kivirágzik, gyümölcsöt hoz, árnyékában hűsölhetsz stb. Ilyen sorrandben.

A férfi téved mikor azt, hiszi, hogy a dugás és az orgazmus a minden. Az alap, az alfa és az ómega.

A nő egy idő után inkább lemond a szexről ezzel a férfiakról, mint az említett kvalitásokról.

#15494 - Pretorian:
    Magamból kiindulva: én is használom ezen szolgáltatásokat, mégis a komoly emberi dolgokat személyesen intézem, és soha fel sem merült, hogy máshogy tegyem - egyedül a nagy távolság lehet csak kivétel.
  • Pretorian
    Nyilván nem erre gondolok, hanem a cselekvésre, amikor az ember ezeket az eszközöket használja.
  • Sir Quno Jedi
    Avagy nem a farok dug, hanem az ember akin lóg!!! :DDD
  • virsliman
    ha a strandot nézzük, ahol most voltam a hétvégén. tele volt gyönyörű lánnyal. divatos fürdőruhákban pompáztak. az egyiken türkiz féloldalas dressz, a másikon virágmintás, pici masnis apró ruha. az embernek komoly ingerklímát jelent. én boldog embernek vallom magamat, de a bőség zavara megkergeti a fejét (remélem) minden férfinek. ez egy örök téma a férfi-női kapcsolat. a nemek nagybetűs harca. szerintem ebben nem lehet okosakat mondani, arra ott a divat. ezt csak élni lehet napról-napra. az ember néha hoz rossz döntéseket is, és persze jókat is. de pont ezért szép. a változatosság gyönyörködtet.
  • clio1616v
    egy cselekvésed mind a téged ért ingereken alapul tehát tőled független

- megszületsz, elkezdenek érni ingerek(változások)
    - kialakul benned az ingerek hatására egy érzés
    - az érzés alapján reagálsz(megváltozol) a változásra
    - ez a megváltozásod kialakít egy érzést benned, ami a legelső változás alapján kialakult tapasztalatként jelentkezik

ezeket a tapasztalatokat logikusan tudod használni később egy jövőbeni változás lereagálásához

tehát attól függően, hogy milyen ingerek érnek az életed során fogsz cselekedni...

ha úgy vesszük minden amit teszel tőled független és előre meghatározott, ha viszont amúgy vesszük, akkor annyira túlbonyolódik a tapasztalatod bővülésével, hogy szinte önálló szabad akaratnak is tűnhet a viselkedésed
  • bigapó
    ne csavargasd a szavakat csak azért, hogy ellentmondj Sal-nak. mindig az ember öli meg az embert vagy közvetlenül vagy közvetve, de emberi döntésen alapul. a körülmények mindig változnak, mindig adottak és minden embernél mást jelentenek. lehet, hogy Én már ölök akkor mikor te még nem.
  • clio1616v
    lényeg az, hogy legyen kitüntetet szerepe és a döntéseidet befolyásolhassa = figyelmesnek kell lenned Vele
  • bigapó
    szerintem a 3 dolog egyszerre és azután jön a virágzás, úgy teljes a kör:)
    bár a szeretés és rajongás egy kalap alá is vehető akár.
    persze van aki 1-el is elégedett eleinte, de aztán kiborul úgyis a bili.
  • clio1616v
    ugyanazt csinálja mint te :)

elérhetetlent tűz ki célul és aszerint él, így leköti magát egy értelmetlen dologgal, ahelyett, hogy élne
  • clio1616v
    nem az ember öli meg az embert, hanem a körülmények alakulnak úgy, hogy ölés lesz
  • salsoul
    ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy a kés öli meg az embereket, pedig valójában az egyik ember öli meg a másikat, és nem a kés

ugyan így, nem az MSN, az sms, a chat, és a "közösségi" oldalak ölik meg a szociális kapcsolatokat...
  • salsoul
    vagy a megfigyeléseim rosszak - ami nem elképzelhetetlen - vagy ez nem egészen így van

az alap mindenképpen az hogy szeressék és rajongjanak érte - ebből következik a kivirágzása, és abból a remek szeretkezés
  • Pretorian
    Az MSN, az sms, a chat, és a "közösségi" oldalak ölik meg a szociális kapcsolatokat.
  • clio1616v
    ezek akár lehetnek egy rendes ember erényei is illetve követelményei bárkivel szemben
  • HTS s3rg1nh00
    ki mit mond alfa hímnek.
  • bigapó
    hát jah, van pár dolog ami miatt Én is jobban örülnék egy korábbi korszaknak...
  • bigapó
    megfejelem :)

ha egy Nőt szeretnek és rajonganak érte, akkor a rakás orgazmus lesz amit átél és ettől kivirágzik :D
  • IXEMGabeo
    jézusom...amúgy eskü jobban örültem volna, hogyha nem ebbe a modern világba születek bele, nekem a szüleim kora jobban tetszett volna, de nem részletezném az okát:D viszont ritka rendes lányok akkor is léteztek, mármint 2001-ben
  • Pretorian
    Weheh jah, a régi szép 128k-s ISDN-es idők...monokróm kétsoros kijelzővel szerelt mobiltelefonok...pléhsztéjsön 2...java/flash alapú játékok amelyek 5-10 perc alatt töltenek be...egyébként a Runescape nevű JAVA-s MMO kapcsán találtam rá erre a fórumra egyik éjjel, amikor belógtam a számtech terembe.
  • salsoul
    Ezzel a hozaallassal garantalod magadnak a szopast, No teren is.
    Es ha nem hiszel nekem, hat kerdezz meg noket.
  • IXEMGabeo
    hagyjuk a témát:) ez van...engem marha nehéz felvidítani valami csoda kell ahhoz, hogy én jópofát vágjak az élethez...teszem inkább a dolgom, sajnálom
  • Pretorian
    A már sokszor kitárgyalt exbarátnő férje sem az a kimondott alfa, mégis együtt vannak 7 éve. Tudod hogy van ez...ízlések/pofonok.
  • salsoul
    érdekes vagy sem, szánalmas leszel
    vagy legalább nem fogsz akkora tiszteletet, megbecsülést, rajongást, felnézést kapni, mintha derűs lennél, és lenne életcélod

a derű és életcél nélküli emberek általában semmilyen vagy búval bélelt emberek

és aki ehhez alkalmazkodik az kb a siralomházhoz alkalmazkodik...
    ki alkalmazkodna ehhez?
  • IXEMGabeo
    érdekes dolog, hogy még ennek ellenére én lennék a szánalmas...na mind1. Elvárom, hogy azért hozzám is alkalmazkodjanak már az emberek én mindig ezt tettem, ebből semmit nem kapok milyen érdekes...
  • salsoul
    muszáj lesz kötelezőnek tartanod, ha nem a szánalom az, amit a nőkből kiváltani szeretnél
  • IXEMGabeo
    ebből 4 az ami nincs meg bennem, 2 az amit még simán meglehet, de pl a derűs meg az életcéllal rendelkező én azt nem tartom annyira hűű de kötelezőnek a többi, jó ha van...

#15459: rendben van, szeretem a csokipudingot beteg nem leszek tőle:);)
  • salsoul
    még valami: eddigi megfigyeléseimből eddig úgy látszik:

a nő nem egy rakás egymás utáni orgazmustól virágzik, hanem attól, hogy szeretik és rajonganak érte...
  • chhaya #15468
    + tartsa tiszteletben a másik döntését, akaratát (ez persze nőkre is ugyanúgy áll)
    (késleltetve jutnak eszembe a dolgok, de asszem több nem lesz, alapvetően jó a lista.:))
  • salsoul
    igen igen, ez kimaradt - köszönöm
  • chhaya #15466
    + határozott
    (ha szabad kiegészíteni)
  • salsoul
    ja és ez az alfa hím ööö alfa tahó elképzelés ez nem az igazi... hosszú távon biztosan nem
  • salsoul
    volt alkalmam meghallgatni pár nő úgymond kifakadását arról, hogy milyen tulajdonságokkal is rendelkezzen egy rendes fiú

Felsorolom milyen tulajdonságok merültek fel első(!) körben elsődlegesen(!):

van [stabil] egzisztenciája (, eltartja magát), stabil, önbizalmas, megbízható, lehet rá számítani, figyelmes, törődő, szeretetteljes, megbecsülő, támogató, tiszteletteljes, derűs, éretten gondolkodó, életcéllal rendelkező, lehet vele beszélgetni a problémákról is anélkül, hogy minden megsértődne, ápolt, "nekem lehet" mentalitástól mentes

(megjegyzem nem kis kancákkal, pitsákkal beszélgettem)

ezt csak úgy megosztottam
  • HTS s3rg1nh00
    hát ha nem vagy alfa,akkor is 1-2 dolog meg tud ragadni rólad a nőkben,de az nem lesz tartós,és amint jön egy igazi alfa,bukott ügyed lesz.
  • bigapó
    jah, ezt már Én is tapasztaltam, hogy mennyire szélsőséges dolgokon tudnak a csajok megakadni és abba "beleszeretni". ennek talán egy hátránya az, hogy az ilyen viszonylag hamar elmúlik, mert több lesz az ami viszont nem fog tetszeni neki és azok "felébresztik", elfújják a rózsaszín ködöt:)
  • bigapó
    tökéletesen leírtad, hogy hol hibázol és ezt már felismerted, most már csak választanod kell:) de talán nem is Te fogsz választani, hanem a Tudatalattid és robbanásszerűen fog előtérbe kerülni az érzelmi életed, az amit eddig elfojtottál...segítek, ezt hívják Szerelemnek ;)
    folyamatosan erről beszélek Neked. lehet egy életet leélni érzelmek nélkül, de nagyobb az esély arra, hogy felrobbansz, mint egy vulkán :D
    nem átlagos érzelmekről beszélek, mert olyanjaid már most is vannak, ez valami más, még nem ismered, de azt hiszem ezért érdemes igazán élni, addig meg elvagyunk mindannyian abban a bizonyos pudingban :)
    Én is erre várok most, pár szikra már volt, de egyenlőre a katartikus élmény még vár magára. hozzáteszem, nagyon extrém helyzetben és rendkívül erős akarattal mindezeket el lehet nyomni, de Én a helyedben nem tenném. valami olyantól fosztanád meg magadat amit semmi mással nem lehet helyettesíteni, pótolni. lehet, hogy van olyan akinek több élet kell ehhez, az tényleg szar lenne...illetve szar lehet.
  • Pretorian
    Nem is kell alfahímnek lenned. Azt tapasztaltam, hogy a nők érdeklődését a legkülönfélébb dolgok keltik fel. Nekem pl. azt mondják, hogy szép szemem van, és ha viszonylag nyugodt elmeállapotban vagyok elég kimérten is beszélek, nyugalmat sugárzok. Persze attól még az életem lehet romokban, de ennek nem feltétlenül kell látszódnia rajtam. Viszont mivel elég szélsőséges vagyok érzelmileg, ezzel a kimért viselkedéssel, a magasságommal, a jellegzetesen a sötétet, az egyszerűt, az egyszerűen elegánsat előnyben részesítő öltözködési szokásaimmal néha egészen félelmetes a fellépésem, sokan első találkozáskor úgy is néznek rám, mintha valami gengszter lennék.
    Jah, és én nem skatulyázok be senkit sem végérvényesen, bár előítélet az van bennem bőven. Viszont szeretem azt, amikor ezek az előítéletek a megismerés után semmivé foszlanak.
    Persze létezik az a kategória is, amiről s3rg1nh00 beszél, de ők nem tarthatnak számot az érdeklődésemre. Számomra túl egyszerűek, üresek.
    Ha viszont nőről van szó, akkor számomra többé sosem az első találkozás a mérvadó.
    A legutóbbi kapcsolatom, az a férjezett lány...elsőre nem volt szimpatikus, és ezt később el is mondtam neki, amikor már együtt voltunk. Bár szépnek tartottam: tetszett a bőre, az arckaraktere, az alakja, a magassága, és a hangja...furcsán méregetett, és ez nem volt szimpi. Mint később kiderült, én már akkor tetszettem neki (sosem gondoltam volna), de ezt 1 hónapig képes volt teljesen titokban tartani.
    Három hétnek kellett eltelnie, mire én is kezdtem őt igazán észrevenni nőként. De sosem kezdeményeztem volna, mert tudtam, hogy férjnél van, és gyerekei vannak.