22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    úgy érted, hogy tömegben ökör marad az ember?
  • salsoul
    szimplán nem akarunk tanulni
  • bigapó
    téged szórakoztat a Biblia?
  • salsoul
    ismét mindent látsz csak a lényeget nem
  • bigapó
    nagyon úgy néz ki, hogy globálisan nem tanulunk sosem a hibákból...de ez nem itteni téma megint:)
  • clio1616v
    a biblia szórakozásnak jó, de inkább megnézem egy 1 órás film formájában
  • tomcsa4
    Jó is olvasni mások történeteit. És ebben a témakörben nagyon komoly hangvételű művek is megtalálhatóak ugyanúgy, mint a humorosan megírt, de a komolyságából cseppet sem vesztett könyv.

És nem valami helyett olvassák az emberek, hanem valami mellé. Clio meg meghazudtolja önmagát. Állandóan hagoztatja, ohgy majd ő csak a mások véleményére ad, meg majd ő meglesi másoktól az életben. Az egész gyerek egy racionalitás, semmi fantázia, semmi szenvedély, semmi humor. Azt hiszi, hogy csak úgy lehet párkapcsoalti témában könyvet írni, mint ahogy a haverjaival is beszélgetni: lett csaj, ez meg az történt és nincs csaj/továbbra is van csaj.
  • salsoul
    ööö dolog
  • salsoul
    látod, valaki itt mégis azt hiszi, magyarázza bele mindenbe hogy erről van szó...

a hibákból pedig bármikor tanulhatunk
    rajtunk áll a dolod
  • bigapó
    az vicces is volna, ha úgy gondolnák az emberek,hogy elolvastam a Bibliát és már át is éltem több ezer év tapasztalatát :D
    egyébként megfordítva a dolgot, hiába olvassuk és/vagy éljük át nap mint nap a különböző élményeket, eseményeket, mi is és a következő generációk is újra és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat :)
  • clio1616v
    az emberek legtöbbször nem azt csinálják, nem úgy viselkednek, amit vagy ahogy szeretne

éppen ezért például nem biztos az, hogy akit látsz a koncerten az jólérzi magát ott... lehet muszájból vesz részt a koncerten

kevesen engedhetik meg maguknak, hogy azt csináljanak, amit akarnak

vannak akik gátlásosak és vannak akik nem, előbbiek olyankor sem teszik azt amit szeretnének, ha a körülmények adottak hozzá, az utóbbiak pedig akkor is megteszik felelőtlenül, ha nem adottak a feltételek...
  • salsoul
    eltémázgattak róla - írta
  • salsoul
    A múltkor egy könyvesboltban jártam [amiben kis kávézó is van] és egy nőcske egy könyvet keresett egy bizonyos részlegen, aztán egy fiúcska odament hozzá, mintha bolti eladó lenne és megkérdezte, hogy miben segíthetne. A nőcske elmondta, hogy mit keres, s a fiúcskának szerencséje volt mert ő is ugyan abban a témában volt járatos, így pillanatok alatt megtalálta neki a keresett könyvet, majd eltémázgattak róla, telefonszámot cseréltek, majd a kis kávézóba be is ültek megbeszélni a témát.

Talán clio majd idővel megtanulsz [értő] olvasni és akkor rá fogsz jönni, hogy senki sem tapasztalatszerzés helyett olvas könyveket, és senki sem buzdít erre senkit.
  • justin
    Első randi után már tudtad, hogy szűz? Ejha.
  • The Protector
    Hy.gondoltam írok ebbe a topikba a címmel kapcsolatban.
    Én régebben eléggé pesszimizmusra hajlamos ember voltam.Mindhez úgy álltam hozzá hogy úgy sem fog sikerülni stb.....Dagadt voltam meg ilyesmi.Meg nemnagyon jöttek össze a dolgok sosem.És elkezdtem fogyózni.Aztán egy napon egy oszt társammal összejöttem.Nem nagyon voltunk egy szintetn külsőségekben.Mondom basszus,és már régóta terveztem h lefoggyak de nem volt erőm,most viszont lett.107kilóról lementem 66kulóig.Teljesen lefogytam.És ezáltal olyan önbizalmat kaptam hogy csak na...Mindenben.Imádtam a binyós filmeket,tony jaa,Jackie Chan,Scott adkins.És elkezdtem Xtreme Martial Arrts-ot tanulni.A semmiből,spárga majd az ugrások.Elég erőt kaptam mindenhez.Sajnos a lány elhagyott nyáron mert meló volt mindekttőnknek.És nem bírta ....nélkül.Bántott a dolog nem is kicsit.Szóval megvolt az első csalódásom.Ennyi csak bevezetésnek rólam.
    És én nem egy olyan fiatal(20éves) vagyok akinek nem tetszenek a magamutogató kispicsák,rájuk sem hederítek.Szörnyű a világ h 14évesen vki elveszíti a szüzességét.MAnapság a fiúkat kell félteni a lányoktól.Egyszerűen úgy voltam h rengeteg lányt megkaphattam volna de senki sem jött be.Egyszerűen senki sem.Aki meg olyan lett volna annak meg volt faszija aki nekem jó haverom.
    Lehet én vagyok túl maradi,mert elkap az ideg mikor meglátok egy kiscsajt pózolni myvipen stb......Nem tudják mi az a szexualitás,ésnem csak mehanikai dolga van neki.Hanem érzelmi is.És miután szakított velem a lány,kb rá 2 évig nem is volt senkim sem.És imádkoztam azért(mert hiszek istenbe),hogy milyen jó lenne egy olyan lányt találni aki kedves,aranyos,és csak én létezek neki a földön.És egyik nap kaptam iwiw-en levelet egy lánytól h megismerkedne velem.És az első randi nagyon jó volt.Kedves,félénk,szűz csajszi.Nagyon bejött a szűz téma.És rá 1 héttel elkezdtünk járni.És most már fél éve vagyunk együtt.Úgyhogy ne csüggedjetek mert vannak még rendes lányok.Nem sok,de vannak.És ugyebár a vonzás törvénye,amit akarsz azt eléred.
    Csak pozitívan áljatok neki a dolognak.
    Bementek egy buliba,ezt képzeljétek ha nem is igaz(Jóképű vagyok,imádnak a csajok,haláli a dumám).Imádni fognak titeket.Fő a magabiztosság.
    Csak pozitivan mindenhez és meg lesz az eredménye.
  • IXEMGabeo
    végre a topikkal megegyező HSZ:) egyetértek amúgy
  • Laney 3000
    Nem olvasom végig mi volt eddig, csak így megakadt a szemem a topikcímen.
    Nos úgy vagyok vele, hogy ki amilyen, olyan barátnőt fog ki, először mindenki magából induljon ki. Nekem is van pár haverom aki rimánkodik hogy így nincs csaja meg úgy, nos ha csaj lennék eszem ágában sem lenne velük gyorsulni, hacsak nem lennék, elmebeteg/füves/skizofrén állat.

Ez így működik. Milliónyi normális lány van körülöttünk, nem mindig a vágyaknak kell hódolni, én is farbaszúrnám a legelső bögyösvöröst az utcán,de nem mert tudom ami kívül plusz az belül minusz-tisztelet a kivételnek.
    Utcán a legnehezebb beletrafálni a főnyereménybe hiszen összemosódnak a jellemek ideologiai,kultúrális szempontból. erre jók a klubok, szórakozóhelyek, fesztiválok, koncertek, ahol szűkítve vannak a körök, ha TE jól érzed magad ott akkor valószínű hasonló érdeklődésű lányt fogsz találni.
    Fiuknak pedig azt ajánlom, hogy nem árt néha felvenni néhány szociopata jellemvonást ideiglenesen, és úgy fel lehet ruházni olyan tulajdonságokkal a lányokat amilyenre szeretnétek.
    Gyerekjáték az egész.
    Ja és ha valaki pesszimista, és reménytelen, az sugárzik belőle.
    Hidd hogy menő vagy, hogy magabiztos, és azt mások is látják majd, és vonzzátok majd a lányokat mint a mágnes.
  • bigapó
    mindenkinek megvan a maga hibája ;)
  • Pretorian
    Jah, sejtettem. Én is ott vagyok, csak a büfében.
  • chhaya #15200
    Nem rendeltetésszerű használat, nem javasolt
  • clio1616v
    ha arról van szó hasznát is lehet venni, egy hideg téli éjszakán... egy kandalló mellett relaxálva és nézve, ahogy a lapok hamuvá válnak a nemcsak testet de lelket is melengető hőt ontva magukból
  • chhaya #15198
    Látom mélyen érintett ez a könyv-dolog.
  • clio1616v
    Mindenki a könyvtárban van ahelyett, hogy ideírna, elmentek tapasztalatokat szerezni.

Kiveszi a hogyan találjuk meg legkönnyebben a párunkat című ismeretterjesztő könyvet...

hátha arra jár egy nagymellű szőke aki ahhoz nem elég hülye hogy megpillantva a könyvet a kezünkbe nekiálljon ismerkedést kezdeményezni tartós párkapcsolat reményében...
  • Pretorian
    Na mi ez a hullaszag, elfogytak a rendes lányok? Már ha léteztek egyáltalán valaha...
  • Pretorian
    Köszi szépen. Osho-ról hallottam már, egy barátom is ajánlotta néhány évvel ezelőtt. Utánanézek.
  • bigapó
    ajánlanék Neked egy magyar nyelvű könyvet is, most olvasom és pont arról szól amiről itt beszélgetünk (többek között). Osho - Az Én utam a bárányfelhők útja.
    elkezdtem beírni egy részét, de inkább nem teszem, mert az egészet beírhatnám akkor, úgy lenne értelme (vagyis nem, mert ezt mindenkinek akkor kell olvasni amikor kész rá, azt meg kézbe fogva tudod meg, van, hogy nekem sem megy, akkor leteszem, ma meg elolvastam vagy 50 oldalt belőle)
    Azt hiszem, Neked pont időszerű lenne ez, nagyon sok olyan van amiben Rád ismerek úgymond.
  • Pretorian
    Ez csak részben igaz. Az idő nem telik gyorsabban, csak a te figyelmedet elvonja róla valamilyen cselekvés, tevékenység, ezért nem foglalkozol vele. Ha végig azt figyelnéd, hogyan telik az idő, akkor nagyon lassan, illetve úgy éreznéd, hogy nagyon lassan telik.

"az idő pontosan a változások mérőszáma, minnél több dolog változik, annál több idő telik el" - erre pedig az ősrobbanást tudnám felhozni ellenpéldának, ami ugye a másodperc tört része alatt ment végbe, és hihetetlen mértékű és mennyiségű változást hozott magával ez idő alatt.
  • Pretorian
    Az idő telik, de a változást a cselekvés, a történés, a dolgok ki/átértékelése, a kommunikáció és a gondolkodás hozza magával.
  • salsoul
    de okos vagy okoska, gratulálok
    csak nyugodtan kötözködj és értetlenkedj
    ez van, ha valaki vak a lényeg látására
  • clio1616v
    az idő pontosan a változások mérőszáma, minnél több dolog változik, annál több idő telik el

biztos megfigyeltétek már, hogy amikor több minden változik körülöttetek és ezekre a változásokra muszáj vagytok figyelmi, mert hat rátok a változás olyankor hirtelen eltelik az idő

amikor viszont nincsen a környezetben ránk ható változás olyankor, amikor várunk egy változásra nagyon lassan telik el az idő is
  • clio1616v
    ha nincs változás nem telik az idő ;)

jobb ha tőlem tudod
  • salsoul
    felesleges ezt tovább rágni, csak a direkt értetlen agy nem értette még meg miről van szó

semmi sem változik, ha semmi sem változik
    akár mennyi idő teljék is el

az embert az időben folyamatosan érik erők és mezők és ezek valamerre elbillenthetik, de sokkal jobban jár, ha nem kötözködik és tudatosan a kezébe veszi az irányítást és maga változtat fókuszáltan

segíts magadon s minden megsegít
  • salsoul
    a fizika matematika kémia stb azért jó mert objektív, külsőleg szemlélhető dolgok, és belőlük analógiás módon következtethetni lehet az élet egyéb dolgaira, akár emberi dolgokra is

az egész világ mathesis-i rend szerint működik
    és ezt a rendet érdemes meglovagolni ;)
  • chhaya #15186
    Neked a fejedben is van egy járda, amin a hangyák másznak. :)))
  • Pretorian
    Engem meg. Ahogy írtam korábban: én valamiért vonzom az ilyeneket. A Határ út-Nagykőrösi sarkán én is láttam tegnapelőtt éjjel jópárat.
  • Pretorian
    Időm van, energiám is lenne. De nem tudok koncentrálni, semmire sem.
  • clio1616v
    igazából amikor valami mozog, ahhoz egy másik független tárgy kell és az a másik tárgy pontosan ugyanakkora erővel hat...

tehát amikor egy ember sétál a járdán, akkor tulajdonképpen a járda is ugyanazt csinálja mint az ember, semmivel sem különb

ha úgy vesszük, akkor a járda dönti el, hogy az ember az mozogjon-e vagy sem, az embernek nincsen beleszólása és arra maximum várhat, hogy a járda egyetértsen vele, abban a döntésében, hogy menni akar ezért idő kell magához a menéshez
  • HTS s3rg1nh00
    viszont a más testekkel vagy mezővel való találkozáshoz idő kell.
    egyik sem létezne a másik nélkül.
  • IXEMGabeo
    :D:D:D, téged leszólítottak a prostik, meg Japánok?? téged is megtalál minden hülye:D. ne félj vannak itt a határ úton is, mikor mentem éjjel bringázni ne félj ott stoppoltak sorban az úton:D:D:D
  • IXEMGabeo
    valószínűleg Nobel-díjat kapott volna ha a 20. században születik...fizikát sokan nem szeretik,mert nem értik, de az az a dolog amiben lehet bízni, mert az úgy is van...a fizika egy biztos pont, csak érteni kell hozzá:D én számolni nem tudok, de az effajta definíciókat fel tudom fogni és el is tudom képzelni...