Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Egyetértek. Bár gyerekem nincs (szerencsére, hisz sajnálnám a gyerkõcöt, egyrészt ebbe a világba (?!), másrészt olyan bolond anyával, mint én lennék... 😄), és újabban már nem is látom értelmét a társas kapcsolatoknak. Nem mondom, hogy én nem vagyok hibás, igenis, az vagyok, mert makacs, hisztis, akaratos és kiszámíthatatlan vagyok, nem alkalmazkodom senkihez, gyakran hiszem magamról, hogy én vagyok a királylány. Nade melyik csaj nem ilyen?
Vannak nálam rosszabbak, akik nem arra hajtanak, hogy "mindössze" szeressék õket, esetenként beszélgessenek vele (s minõ embertelenség: akár érzelmekrõl is!), hanem pénzre, ajándékra, ékszerre.
Minden ökörségem ellenére igenis, normálisnak tartom magam, arra vágyom, hogy szeressenek, és ha már egy pasinak volt pofája meghódítani, ne csak addig tegye a szépet, míg be nem adom a derekam, hanem tartsa észben emberi mivoltom: nálam a szerelem nem egyenlõ a szexszel, nekem szükségem van arra is, hogy egy hosszú nap végén hazamenve átöleljenek. Lehet, hogy magasra tettem a mércét, lehet, hogy tényleg igaza van a kedvenc írónõimnek: a pasik képtelenek kimutatni az érzelmeiket. És nem, nem vagyok "nõsoviniszta", sem hiperaktív feminista (de még csak aktív sem), egyszerûen csak nem értem, miért nem kell a rendes lány, ha van?!

Oké, lehet jönni azzal, hogy rendes pasi is van, és az se kell, és igazatok is lesz.

De akkor itt jön a kérdés: miért nem kellenek egymásnak a rendesek? Ennyire mazoisták lennénk? Inkább szenvedünk egy rosszfiú/lány mellett, ahelyett, hogy kinyújtanánk a mancsunkat a(z esetlegesen pont mindig mellettünk álló) legjobb barátunk felé, aki nem csak barát...

Valaki el tudja nekem magyarázni??

(Salsoul, te ne, tisztelem minden gondolatmeneted, de nekem most nem fennköltségre van szükségem, nem kell hideg logika, nekem most EMBER kell.)

Nahh, ez már megint hosszú, és zavaros lett, de remélem, azért felfogható. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Pretorian
Nehogy azt hidd. Van olyan nõ ismerõsöm (több is), aki azt sem tudja hol van a világban, azt sem tudja miért van x gyereke, azt sem tudja miért házas és mit akar a házas élettõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

GyuriX2572
A nõk egy felsõbbrendû cél (gyerek) érdekében cselekszenek. Mi csak dugni akarunk egy jót. Errõl ennyit! 😄

sz4bolcs
Én is szarul jártam. Pár hete találkoztam egy lánnyal, akivel nagyon tetszettünk egymásnak, és szerveztünk közös programot. Bennem folyamatosan ott bujkált a kisördög, hogy talán csak nagyon hiányzik valaki, és áltatom magam, hogy vele majd jó lesz, de nem vagyunk közös hullámhosszon. Aztán bezárkóztam, és ugye fél szívvel nem lehet ezt csinálni, utolsó tali, tiszteletkör: 'legyünk csak barátok'. Így még nem fájt egy ki sem alakult kapcsolat, de õ is ugyanígy érez. Annyira sajnálom, hogy megbántottam azzal, hogy nem tudtam nyitni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

minigirl
Erre elmondok egy sztorit, pont tegnap történt. Szakítottam a barátommal. Ehhez tudni kell, hogy az utóbbi 2 hónapban gyakorlatilag csak veszekedtünk. Tegnap besokalltam. Közöltem vele, hogy vége. Már akkor bántam, amikor kimondtam, de nem és nem vagyok hajlandó bevallani neki. Még magamnak is nehezen sikerült. És nincs az az isten, hogy én azt mondjam "nem úgy gondoltam, csak dühömben mondtam". Szenvedek, mint a kutya, mert makacs vagyok, és mert valahol igenis, én is taktikázom: ha kellek neki, úgyis keres, ha nem, hát kár bánkódni.
És itt bejön a neked szánt tanácsom: a lány igenis taktikázik, mert a nõ már csak olyan, hogy taktikázik. (Megjegyzem, tapasztalatból: a pasi is, csak nem olyan feltûnõen.) Ha nem csak szeretsz vele lenni, hanem tényleg, igazából szerelmes vagy belé, akkor várd meg, míg õ is besokall. Mert besokall, mert a lányok márpedig nem birkák, nem végtelen a türelmünk. Persze, nem azt mondom, hogy várakozással töltsd el életed hátralévõ 90 évét, mert nem tudhatom, mióta húzza az agyad a lány, ám talán megér még mondjuk fél évet. (Hasra csaptam, te döntesz, mennyit vagy hajlandó várni, vagy mennyit érdemel a lány.)
Remélem, ez segített.

vegicsek
Salsoul azt mondaná hogy a srác döntse el elõször hogy mit is akar : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Pretorian
Salsoul biztosan azt mondaná, hogy taktikázik, ami lehet, hogy igaz is. De az is lehet, hogy csak nem tudja, mit akar. Sem tõled, sem a barátjától.

Van egy lány. Van neki barátja, de elmondása szerint és közös ismerõsök szerint sem mûködik köztük a dolog. Szétköltöztek, nemrég is összevesztek.

És ezzel a lánnyal én nagyon jóban lettem. Persze nem barátok...

És ez a lány, nemrégiben valamit kezdett érezni irántam. Bevallotta. Ám ahogy ezt megtette, távolságot kezdett tartani tõlem..tudjátok a szokásos "bunkózás", hiszen megakarta még próbálni a barátjával.

Ám mostanában megint kezdünk nagyon jóban lenni....mintha az a TÁVOLSÁGTARTÁS és ridegség nem is lett volna köztünk. Amikor együtt vagyunk, olyan mintha randin lennénk. nevetünk, zavarba ejtjük egymást, stb.

A minap ennek a lánynak elmondtam, hogy nagyon szeretek vele lenni, erre azt mondta hogy õ is velem.
Majd azt is mondtam, hogy nagyon fontos a számomra. Na erre már csak egy "köszi" és egy zavaros mosoly futotta tõle...

Ez most mit jelent? Nem akart megbántani, ezért nem mondott semmi egyebet, esetleg zavarban volt, és ezért?

(Tudom, nem fair egy csajnak ilyet mondani és összezavarni, de akartam hogy tudja, komolyak a szándékaim...)

vegicsek
Statisztikába ne menjünk bele, mindenki mást tekint komoly kapcsolatnak, a megcsalás se mindenkinél ugyanaz. Közvéleménykutató legyen a talpán aki reprezentatív mintát tud felállít, és õszinte válaszokat tud kicsikarni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Pretorian
Sokan mondják, hogy a gyûrûnek hatalma van. Egy Gyûrû mind fölött lol.
Egyébként a nõkre szerintem ez legalább annnyira igaz, mint a férfiakra.
És nem csak a házasságban élõkre. A legtöbb esetben azért történik ilyesmi, mert megszakad a kommunikációs fonal férfi és nõ között.
Én nem is olyan régen pont egy olyan helyzetbe csöppentem, amelyben a nõ házassági válság miatt, két kisgyerek mellett visszament dolgozni, a férfi megcsalta, bár már nem elõször, így a nõ elkezdett új párt keresni magának, és úgy alakult, hogy én lettem a kiszemeltje. Aztán a nõ nem tudta eldönteni, mit is akar, így elkezdett taktikázni, és most ott tartunk, hogy én igazából nem szeretném, ha velem lenne a két gyerekkel, õ viszont folyamatosan nyomul, nagyon. Mondjuk én vagyok a hülye mert nem lököm el magamtól, talán picit élvezem is a dolgot, valamilyen módon azért kötõdöm hozzá.
Õt meg nem zavarja, hogy hónapok óta én vagyok a téma otthon, és a munkahelyrõl sem akar elmenni emiatt, pedig még igazán jól sem keres itt egyenlõre, és már kapott az itteninél jobb ajánlatot.
Valószínûleg nem lehet egyébként statisztikát csinálni abból, hogy hányan csalják meg a párjukat. Ha megkérdezel 1000 embert, lehet hogy 40 % lesz az eredmény. Ha megkérdezel egymilliót, lehet, hogy csak 20 %. Ki tudja.

salsoul
Inkább a miértre kéne keresni a választ.
Sziasztok! Én komolyan elgondolkodtam rajta, hogy szerintetek hány százaléka csalja meg a egymást a párkapcsolatban lévõknek? Ezek után szerintem biztos több, mint gondolnánk. Úgy értem…olyan embereket csaltak már meg, akik elõtte 100%ig biztosak voltak a párjukban, és annyi ilyen eset van…Találtam egy érdekes felmérést , kíváncsi vagyok a végeredményre nagyon, csak attól félek, hogy ha elolvasom, elvesztem a bizalmam a páromban. Itt találjátok: http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N
A Férjem védelmében-t szoktam nézni, régóta feszegeti a megcsalással és annak kezelésével kapcsolatos kérdéseket, az utóbbi idõben talán a legérdekesebb megközelítésekbõl a médiában. A Szex és New York-os Mr Big a fõszereplõ…. Azért tetszik, mert tényleg nagyon jól ábárzolja, hogy mi van akkor, ha a nõnek gyereket kell nevelni (és a férjét), de az megcsalja, ezért a házassági válság mellett dolgozni is visszamegy. Ja, ez a sorozat a Hallmarkon megy, de nem emlékszem pontosan, mikor, idõnként kimarad egy-két rész.
clio1616v
na ez aztán a ritka rendes....

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
jófejcsaj... D:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Pretorian
Egyébként látszik hogy szegénynek fingja sincs arról, amit felolvas.
Kellett egy valahogy kinézõ huszonéves tyúk a reklámhoz, ennyi.
Tehetsége abszolút nincsen hozzá. Ha ez a lány lenne az a kétmillió nõbõl, aki valamilyen változást indukál a tárgyalt témában, nagyon szomorú lennék.

Pretorian
Msot mit tegyek, nekem a Sarkadi Márton jobban bejön azzal a Cure-imitátor hajjal meg a karikás szemekkel. Tiszta goth lol. Azért a feleségemnek ezt nem mondom el lál. <#nevetes1> <#idiota>

Ritka a rendes lány, de azért aki keres az talál, nem igaz? <#love12>
Pretorian
Nem minden elmebeteg pszichotikus lol. És mindenki elmebeteg, akinek van reaktív elméje. Mivel szembesül ki? <#zavart2>

Pretorian
Nyilván nem tudod, mit jelent a pszichotikus. Xenu vazzeg....áhh...beszarok <#buck><#idiota>
A hatalmuk megvan hozzá, hogy a meggyõzés erejével elérjék azt, hogy ehhez hasonló dolgok történjenek, hidd el. Én nem rettegek senkitõl, õk meg aztán végképp nem. Az elnyomás okát pedig megszüntetik, nem rettegnek tõle lol.
Igazad van, minden hülyeségen, hamis adaton jó ízeseket röhögnek csütörtök esténként, mivel a pszichiátria, és minden õket támadó szervezet hosszú távon végülis saját maga ellen dolgozik, és csak nekik csinálja a reklámot.
Látom még mindig nem fogod, mirõl beszélek a newtoni mechanikával kapcsolatosan, bár ezen igazából nem lepõdöm meg. SZÓTÁR!!!
Tehát le kell írnom, mikor beszélek a pszichiátriáról, és mikor a pszichológiáról, értem.

sz4bolcs
Most tényleg? Csodálkoznom kéne azon, hogy Veér András pszichotikus volt, miután pár hozzászólással ezelõtt kifejtetted, hogy mindenki elmebeteg, vagy elmebeteg lesz, vagy szembesül vele.. 😄

sz4bolcs
Persze, az elnyomó az mindig pszichotikus, és mindig baromságokat mond. ;-) Fõleg, ha elég messze jutott a hídon, ahol kibukott Xenu lába.
Ha jól emlékszem, egy szcis mondta a Lipót bezárásával kapcsolatban: "Bárcsak ekkora hatalmunk lenne."
Amúgy jellemzõ, hogy amikor arra van szükség, akkor túlértékelitek az egyház hatalmát, amikor meg arra, akkor rettegtek a sok sok elnyomótól. 😄
Az, hogy rögnek rajta.... mindenen röhögnek. Így helyesebb. Kivéve, mikor szóbakerül a pszichiátria, mert akkor taposás van.
Newtoni mechanika pontosságáról: Felõlem azt tekintesz stabil adatnak, amit akarsz, vért is izzadhatsz, akkor sem fogja olyan pontosan leírni a valóságot, mint az einsteini paradigma, ezt amúgy leírták a fizika topicban is, sõt én is bevágtam ide a kapcsolódó részt.
Felõlem nekifuthatunk újra annak, hogy miben különbözik a pszichiátria, és a pszichológia. Érdekle? Elmondom szívesen.

Pretorian
Van ilyen, azt már megbeszéltük.

Narxis
Beszéljetek inkább arról, hogy nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pretorian
Ez a Xenu-sztori a kedvencem, a taknyom-nyálam folyik, és a seggemet verem a földhöz a röhögéstõl, meg be is hugyozok majdnem, amikor meghallom. <#nevetes1>
Fõleg ha elõtte még olvasok valami régi Veér András riportot (õ egyébként pszichotikus volt).
Akkora baromság, mint hat másik: a pszichiátria szánnivalóan röhejes lejárató kampányának a zászlóshajója. <#idiota>
A szcientológusok a heti meetingen hangosan röhögnek a sok gyökérségen, amit a pszichiátria összehord. De a legkomolyabb az, hogy ezzel is csak a szcientológiát promózza a pszichiátria. Nézd meg, a Lipótot is bezárták. Most belsõs dolgokat nem árulnék el (pedig rég nem állok velük kapcsolatban), de a Lipótot is õk záratták be, és ez még csak a kezdet (mondjuk ezt sokan tudják, szóval lehet nem mondtam újat).

Mért ne lenne pontos a newtoni fizika? A fizika topikban kapott válaszok alapján ezt az állítást nem haragszol ha nem tekintem stabil adatnak 😉
A saját területén az.
Azt meg reméltem, hogy nem kell mindig külön leírnom, hogy mikor beszélek a pszichiátriáról, és mikor a pszichológiáról (bár a különbségeket már kitárgyaltuk), de úgy néz ki, erre mégis szükség van.<#idiota>

Pretorian
lol

sz4bolcs
Ha nehezedre esik fölfogni, hogy pszichológia, és pszichiátria nem egy és ugyanaz, vagy hogy a newtoni fizika nem pontos, az ellen nem tudok mit tenni.
Ha ezt nem tudjuk tisztázni, akkor neked marad Xenu + gyûlölködés, nekem meg az áltudomány, aztán majd próbáljuk elkerülni mindketten a pszichiátriát, ahogy tudjuk. 😊

Pretorian
De éppen ez a lényeg. Mûködnek. A newtoni fizikáról kijelenthetõ, hogy a tárgyat összefogó kereteken belül az okok ismeretében pontos, ez a lényeg. A pszichológia nem fog össze semmit, mert nem ismer okokat.

Pretorian
Igazából nem a megfelelõ végén próbálod megragadni a dolgot. A pszichológia és a pszichiátria nem képes elmebetegségeket kezelni, pedig "bevallottan", és nyilvánvalóan ez lenne a feladatuk. Ha erre nem képesek, miért foglalkoznak azokkal? Miért a pszichiátriáé a mentális egészségügy?
Na látod, itt a bibi.
Viszont kárt okozni képesek, és okoznak is, és ez megbocsáthatatlan bûn. Jah, és ami a legfontosabb: ha nem létezne olyan ténylegesen mûködõ, egzakt tudomány, amely képes meggyógyítani az elmebetegségeket, és a két emlegetett áltudomány nem okozna helyrehozhatatlan károkat, akkor leszarnám az egészet, úgy ahogy van.
De létezik. És ha azt látom, hogy egy rakás nyomorult barbár kezében van a jövõm, a családom jövõje, hosszú távon pedig az emberiség jövõje, akkor igazából teljesen mindegy, hogy mi meddig folytatjuk itt ezt a beszélgetést, mert tétje csak a Te részedrõl van. Nekem nincsenek kérdéseim. Én meg vagyok gyõzõdve az igazságról. Az, hogy ez az igazság az átlag ember számára túl meredek grádiens, már nem jelent sokáig problémát, mivel elõbb-utóbb mind konfrontálunk vele, ez elkerülhetetlen.
És igen, igazad van. A pszichológia elméletei használhatóak. Károkozásra, nem másra.
Ha valaminek nem ismerjük az okait, az attól még nyilván létezhet, de éppen azért, mert nem ismerjük az okokat, nem tudjuk megszûntetni a hatásokat.

sz4bolcs
És igen, láss csodát, mûködik így is azzal a pontatlansággal együtt. 😊

sz4bolcs
Arról van szó, hogy nem pontosan írják le a valóságot (a tárgyat, amire vonatkoznak), csupán megfelelõ pontosságúak arra, amire használjuk õket..

Pretorian
Na de hol van arról szó, hogy a klasszikus mechanikával kapcsolatos vizsgálódásoknál a newtoni elmélet pontatlan? Sehol. Amirõl te beszélsz, azzal Newton nem is foglalkozott, elméletei ennélfogva nyilván nem alkalmazhatóak a saját megfigyelésein kívül esõ dolgokra, de a tárgyra vonatkozóan azok attól még igazak, és pontosak. Miért? MERT MÛKÖDNEK.

Megint? =D=D=D Kicsit értetlen vagy, de nembaj. =) Mindenki az.

sz4bolcs
"Newton gravitáció elméletét felváltotta Einstein általános relativitáselmélete, de a newtoni elmélet érvényben marad az olyan testek mozgásának a tárgyalásánál, amelyek nem túl erõs gravitációs térben a fénynél sokkal kisebb sebességgel mozognak, és megfigyelésük idõtartama nem elég hosszu ahhoz, hogy a Newton-elmélet apró pontatlanságai felhalmozódhassanak. Ûrhajók pályaszámításaihoz ma is elegendõ a Newton-elmélet,"
Forrás: Hraskó Péter: Tudomány - nemtudomány

Más paradigma a kettõ, a newtoni paradigma nem része az einsteini paradigmának. Amiért azt mondják róla, hogy csupán pontosította, kibõvítette, az azért van, mert a klasszikus mechanikával is többnyire elégséges ismeretekhez juthatunk a világról, noha azok nem pontosak.

Kb. ez a helyzet a pszichológiai elméleteknél is. Nem pontosak, de használhatóak.

Az meg nehezen védhetõ álláspont, hogy ha valaminek nem ismerjük az okait, az nem is létezik.

Pretorian
Jah, közben megtaláltam a létezõ legaranyosabb, legdögösebb rendes lányt akit csak lehet, szal' zárhatjuk a topikot 😛

Pretorian
Attól, hogy nem ismerik az okaikat, a természetüket.
Egyébként meg benéztem a fizika topikba, és hát izé...ö... valahogy úgy van, ahogy mondtam.

sz4bolcs
Lol, papanoia és a katatónia mitõl kevésbé létezõ tünet, mint a hallucináció?

Pretorian
A hallucináció létezik, az okai is ismertek. A paranoia és a katatónia két pszichiátriai fogalom két elmebetegségre, amelyeknek csak a tüneteit ismerik, az okait nem. Tehát hívhatnák õket agyfasznak is, amíg a természetükre fény nem derül.
Mivel Einstein munkája kibõvíti Newton munkásságát, nem lehet ugyanazon szempontok alapján vizsgálni a kettõt.
De tudod mit, azért benézek a fizika topikba, bár remélem, akad ott azért 1-2 igazi tudós is.

sz4bolcs
Menj be az itteni fizika topicba, és kérdezz rá ott.

sz4bolcs
Ott, ahol összevetik Einstein elméletét Newtonéval.

sz4bolcs
Tehát szerinted nincs ilyen, hogy hallucináció, paranoia, és katatónia?

Pretorian
"A klasszikus mechanika tudományágát gyakran az úgynevezett egzakt tudomány, angolul exact science példaképének tekintjük, ami különös jellemzõje tételeinek illetve elméleteinek (kísérleti) megfigyeléssel való megalapozása és algebrai képletekkel való leírása valamint a megfigyelés helyességének bizonyítása."

Mért lenne pontatlan? Hol találok a mechanika pontatlanságára vonatkozó stabil adatot?

Pretorian
Ez mind pszichiátriai bla-bla. Egyébként meg semmivel sem vagy egészségesebb, mint én, sõt. 😉

sz4bolcs
És miért nem találgatás? Hiszen pontatlan.

sz4bolcs
Akkor? Haluzol is, meg paranoiás vagy? Esetleg kataton?

Pretorian
Mért? Te is itt vagy, meg néhány csoporttársad is. Attól még hogy ledobtad a muszálydzsekit meg a szájkosarat, nem fogsz különbözni tõlük. <#nevetes1>

Pretorian
Nem találgatás.
A "Szász nem igazi pszichiáter" dolgot nyilván nem szó szerint értettem.
Ha csak a színek beszélnének hozzám, talán nem is venném komolyan a dolgot lol <#idiota>

minigirl
Jesszus, ha nincs "szerelmi probléma", marad a pszicplógia? 😄
Tudtam, hogy kinyitották a zárt osztályt, de azt nem, hogy ide kerültek a "szabadultak". 😄

sz4bolcs
Na, akkor a klasszikus mechanika találgatás?

Szász pszichiáter professzor, és anti-pszichiáter. És tényleg állít olyat, hogy nem létezik elmebetegség.

"a pszichiátria azon áll vagy bukik, hogy össze tudja-e keverni a metaforikus betegségeket a valódiakkal, ez a lényege. És ahogy az elmebetegségekrõl bebizonyítják, hogy valójában az agy betegségei a pszichiátriai megszûnik, mint intézmény és neurológiává válik."

Mind elmebetegek vagyunk? 😄 Hozzád is beszélnek a színek?

tigeroo
sztem egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható már rég sírva fakadt volna ha ezeket a mélyenszántó gondolatokat olvasná :d