22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#15259 hát igen, ilyesmi, de az már nem szerelem, ugye? erre szerettem volna kilyukadni... -
#15258 remek barátok leszünk -
#15257 ejj, de szélsőségesek vagyunk így kora délben :D -
#15256 Itt nem. Ez a tápig egyikről kell szóljon... :D -
#15255 mindkettő? szerintem megoldható, szerinted nem? -
#15254 akkor tárgyilagos leszek: nincs megoldás, egyszerűen szar a szex vele, akárhányszor is próbáljátok, nem működik. -
#15253 miután baromira egy húron pendülünk, és hatalmas a harmónia köztünk nem a váláson, hanem a megoldáson fogunk dolgozni, egymás megtanulásán -
mahalo #15252 Nem mondtam, hogy lehetetlen, csupán kisebb a valószínűsége. Mindig vannak kivételek, de egyértelműen a gyakoribb fog először szóba jönni :)
Azt is elhiszem, hogy vannak akik jól karban tudják tartani magukat és jó sok évet le tudnak tagadni (mondjuk valószínűbbnek tartom hogy 30-40 évesek inkább 25 körülinek látszanak mintsem 20 körülinek) Bár mondjuk ezek is nem a tipikus cicababák lesznek vagy épp a modell alkotok, azokon mindig sokkal jobban meglátszik szerintem az öregedés -
#15251 Namost lányok VAGY biblia, döntsétek már el! :DDD -
#15250 ja és tudnék neked mutatni olyan 30 éves Nőt aki kinéz 20-22-őnek és már gyereke is van. egyszerűen genetika és törődés a saját testeddel és lelkeddel. -
#15249 nyugodtan gondolkozz rajta, akár éveket, egyszerűen azért írtam be, mert nem lehet semmire sem ráhúzni a sablont. lehet, hogy életed szerelmét pont ott fogod megtalálni ahol nem várnád, csak azért, mert éppen kipróbált egy addig számára ismeretlen dolgot...ennyi lenne a lényege, de persze lehet tovább is fűzni. -
#15248 ne legyünk már ilyen szőrszálhasogatók légyszi, értelmezzétek is már néha ami le van írva. minden klappol, jó a szaga is, de a pöcsöd nem úgy izgatja ahogy másé tenné valamint az övé sem megfelelő neked, nah így már stimm...úristen, ezen vacakolni....
-
#15247 Ha biológiailag nem passzolnak össze akkor már egymás szagát sem fogják elviselni. Szóval a biológiai összeillőség megvizsgáláshoz nem kell nászéjszaka. -
mahalo #15246 Őszintén megvallom nem tudom :) Ezen többet kéne gondolkodni mint 5 perc.
Bár mondjuk ha tökéletes harmóniába tudok élni vele akkor biológiailag is passzolni kell...
Mondjuk azért feltételezem ők nem azokba a bulikba járnak amikbe a fiatalok, főleg nem akkor ha 30-35-40 évesek. Nem kicsit tűnnének ki a tömegből azt hiszem :) -
#15245 nem vallási vitaként lett megemlítve, nem kell aggódni, erről is lehet normálisan pár szót ejteni, mint háttéranyag és tudat alatt mindenkiben élő dologról beszéltem.
Megemlítek Neked egy ellenpéldát a buliról. Ismerek olyan embereket akik eljárnak ugyan szórakozni, de annyira lekorlátozták elméjüket, hogy 30-35-40 évesen is szűzként élnek és nem apácák...tanárok, egyébb értelmiségi területen dolgozó emberek, elsősorban Nők.
Kérdem Én, ha ilyen hölgyel találkoznál, aki azt mondja, hogy amíg nincs házasság, nincs szex sem, akkor hogy döntenél?
hozzáteszem, hogy olyan emberről beszélünk akivel tökéletes harmóniában tudsz élni, minden gondod bajod megoszthatod Vele, ő a másik Éned, hívjuk bárhogy, le tudnád élni vele az Életed...de eljön a nagy nap, a nászéjszaka és ott kiderül, hogy nem illetek egyszerűen össze, biológialag nem passzoltok (van ilyen, ha nevetsz rajta ha nem).
Nos, mit tennél ilyen helyzetben? de őszintén... -
mahalo #15244 encyclopediadramatica.com/Bible
Azt hiszem ezzel a biblia témát le is zárhatjuk, meg amúgy is jobb lenne visszatérni a topic eredeti témájához :)
és hogy ON is legyek:
A "lemegyek egy buliba hátha felszedek valakit" nem mindig a legjobb ismerkedési forma, főleg nem akkor ha kapcsolatot akarsz. Mondjuk pár éjszakás kapcsolatra remek, de itt ugye most nem erről van szó :)
Szóval oda már nagyon gyakran csak ezért járnak, hogy felszedjenek valakit, szerintem ez a szomorú valóság. (tudom kivételek mindig akadnak de nem túl sok) -
#15243 tudod clio az életben az a szép, hogy nem korlátolt elmék korlátolt elmélkedései, tapasztalásai szerint működik
az amit te írsz az bizonyára igaz, ha máshol nem, hát a te életedben
az én éltemben azonban nem igaz, én másképp élem az életet, és másképp viszonyulok az élet dolgaihoz mint te
mást tudunk, mást tapasztalunk, máshogy viszonyulunk
én nem tudom mi az a kompromisszum, nem élek [a szótári] kompromisszummal, nem ismeri agyam a kompromisszum műveletét mégis köszönöm jól megvagyok az emberekkel, igénybe veszek szolgáltatásokat stb...
és valóban, szerencsés vagyok
annak tartom magam, a legszerencsésebbeknek -
#15242 ja az meg a másik fasza dolog, hogy mindig kell aki irányítson? igen, mert anélkül az ego-d elveszettnek érzi magát, nincs kontroll, hú mindjárt jön a káosz...pedig nem fog, csak közelebb kerülsz Önmagadhoz, a Tudatos Énedhez. Én erről nem tudok megfelelően beszélni neked, keveset tudok még hozzá. -
#15241 pedig lehet, mert alapvetően az igényeink nem változtak. lehet, hogy most boldognak érzed magad egy merdzsóban - nem Rólad beszélek, általánosan -, de a lelki békéd nem abban fogod megtalálni és még csak nem is a másik emberben, vele csak kiteljesedik, mint ahogy cél lehet a családalapítás is. azért van ez a sok frusztált ember, mert nem jó célokat hajkurásznak, túl későn kapnak észbe. -
clio1616v #15240 kompromisszum... csőcselék között élek, mert így tudom kielégíteni az igényeimet :)
muszáj vagyok tenni érte, ha mások szolgáltatását igénybe akarom venni... élelmiszerek, műszaki termékek... ezeket nem tudom és nem is akarom előállítani, de igényelem őket... nem tudok inzulint gyártani a vércukorszintem egyensúlyban tartásához.. stb...
szerencsés vagy sal, ha te nem függsz senkitől -
#15239 vagy igénytelen az ki csőcselék közt él -
#15238 látszik soha nem olvastál Bibliát -
clio1616v #15237 nem mondtam, hogy nincs célja, igénytelen élet... ennyi -
clio1616v #15236 de bigapó te sem gondolod, komolyan hogy egy ilyen régi könyvben leírt tapasztalatokat lehet használni a mai korban, akkor a nőnek annyi használati értéke volt, hogy egy ló többet ért a gazdája számára, nagyobb tisztelete volt a jószágoknak mint a nőnek... ma meg a férfiakat a nők irányítják... nem értem miért kellene tanulságosnak lennie? -
#15235 a remete életnek is megvan a maga kihívása. olyan nincs, hogy értelmetlen, mindennek van értelme, oka. -
clio1616v #15234 ha érdekük fűződik hozzá mindenképpen -
#15233 nem vettem komolyan, ha azalatt azt érted, hogy ami oda le van írva az úgyis történt. engem untatott, nem is olvastam végig, bár a próféciákat el kéne, abban sokkal több igazság van, mint gondoljuk és sok olyan amit érdemes lenne tényleg megfogadni és alkalmazni, de nem olyan kitekert módon, mint azt a kereszténység vagy más egyházak előírják. -
#15232 tudod, hozzám mások alkalmazkodnak -
clio1616v #15231 ha együtt akarsz működni másokkal, akkor alkalmazkodni kell
viszont ha te egy önellátó ember vagy, távol a többi embertől, akkor nem fogsz konfrontálódni senkivel... kevesen élnek remete életet, de megfelelően IGÉNYtelennek kell lenni ahhoz, hogy ne keress kihívásokat, célokat az életben -
#15230 hát te így viselkedsz... ez egy dolog... -
#15229 az egyén döntése, hogy elkezdi-e rendbe tenni magát
mindegy mekkora és milyen szarban van
"Miért élsz ha nem törődsz azzal, hogy az életedet helyesen formáld meg." -
clio1616v #15228 folyamatosan tanulok a szórakozás alatt is -
clio1616v #15227 nem olvastam végig, de a képek tetszettek benne még 8-9 éves koromban lapozgathattam talán... gondolom akkor nem emlékeznék rá...
illetve olvastak fel belőle templomokban amikor voltam, azon szoktam nevetni
szórakoztató tud lenni, úgy kell hozzáállni... semmiképpen nem komolyanvenni -
tomcsa4 #15226 Ebben viszont igazad van. Csak miért nem akarsz szórakozva tanulni? -
#15225 akkor biztos bennem van a hiba, mert nem találtam szórakoztatónak... -
clio1616v #15224 mondok egy példát, mész az autópályán és ha előtted megáll a forgalom, nem hajthatsz át a tömegen... egyszerűen nem teheted bármennyire is szeretnél haladni
kompromisszumot kell kötnöd... -
#15223 na ott a lényeg, mert egyénileg sosem lesz mindenki rendbe rakva, legalábbis nem ebben a stílusban, mint ami most folyik (értsd alatta a vadkapitalizmust). -
clio1616v #15222 a tömegben az ember másképpen viselkedik, mint amikor egyedül van, mint amikor a párjával van...
mert egyszerűen nem teheti azt egy tömegben amit szeretne... alkalmaszkodni kell kompromisszumot kötnie a tömeg többi résztvevőjével -
clio1616v #15221 mint minden könyv, film, zene egyszóval művészet annak is szórakoztatás a célja -
#15220 a tömeg egyénekből áll
ha az egyének tanulnak, akkor a tömeg is
ha az egyének egyénileg rendbe rakják az életüket
rendben lesz az egész föld népessége