Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre, ha hív a természet, akkor nem a pasik (vagy saját) szexuális vágya miatt, hanem ennél nyilvánvalóbb okokból vedlem le - csakis az én akaratomtól függõen...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
de mindenesetre ha sûrgõsen "hív a természet" akkor jelenthet problémát az hogy nem könnyen vedled le a bugyid 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Your suffers will be legendary even in hell!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De ha neked Johny Deep a favorit, és meglátnád a hasonmását, akkor te nem jönnél össze vele egy kicsit azért mert nem egy IQ bajnok?
Nem kell egybõl a férjhezmenetelre gondolni, néha elég csak egy kis kényeztetés is!
Ez vonatkozik a csajokra is, az általam ismert fiúk körében...
Akkor még nem voltak akkora különbségek még az átlagemberek között sem vagyonilag. Ma bezzeg...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szép és csinos lány nem egyenlõ a leírt cicababákkal, akikbõl valóban sok van...
Barátnõm is csodaszép, épp egyetemre készül, és sosem várt el tõlem soha semmiféle luxust, egyáltalán nem izgatja a pénz, ahogy engem sem 😊
Ám sajna olyan a kedves kis világunk, hogy az általánosságok igaznak bizonyulnak. Szomorú, de tény.
Ahogy írtam az általánosítás nem véletlen. Attól, mert egy kis % olyan, a nagy része nem lesz. Ergo vedd úgy, ahogy írtuk. Tisztelet a kivételnek, csak irtó kevés van...
Bár én nagyon nem csípem az általánosítást!
Minden embert a tetteirõl kellene külön külön elbírálni, nem pedig általánosítani!
Ismerek nagyon szép, és csinos lányokat, akik rendesen élik az életüket a párjuk mellett úgy, hogy nem várnak el semmi olyat a párjuktól, amit õk nem adnának meg fordítva...!
Az itteni válaszokból az derült ki számomra, hogy az itteni fórumozók egy része hajlamos általánosítani...
Fõleg mivel az isten pénze sem elég ahhoz, hogy egy ilyen ribi igényeit kielégítse. Úgyhogy jön a kurválkodás, de mostmár professzionális szinten. Na jó nem folytatom, mert tényleg a f*szom eldurran az egésztõl, annyi ilyet láttam már...
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
😄
Istenem, ha nem ismernék legalább 50 ilyen kikent-kifent, minden hájjal megkent ótvaros r*bancot, akkor azt mondanám, ez egy sztereotípia.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Fura módon én még egyetlen ilyen nõt sem láttam nem pénzses pasas mellett. Biztos véletlen...
Miért ez az elsõ gondolatod egy nõvel kapcsolatban?
Az a ritka rendes lány, akit nem kell eltartani?
Miért forog minden a pénz körül?
Itt egy ritka rendes lány...:
Legalábbis ritka rendesen össze lett rakva!
De mindenben egyetértek veled.
Van úgy hogy valakinek nem kellesz, persze tekerhetsz veszettül, és néha talán még "sikereid" is lesznek, de az ilyenbõl nem valószínû, hogy valaha is egy normális kapcsolat lesz. Inkább nézz más nõk után és ne fecséreld rá az idõd, amellett meg ki tudja, lehet hogy ha látja, hogy mit vesztett, majd õ rohan utánad.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
ha meg majd õ jön utánad mégjobban szarjál a fejére
Pár hónapja ismerem a lányt. Tetszettem neki, ezt õ mondta. Sõt, vonzódott is hozzám.
Ám valami megváltozhatott bennem, mert azt mondta a minap, hogy õ az "elérhetetlen" pasikért van oda, akiért kell küzdeni. Azt is mondta, hogy velem most már ne mtudna összejönni, viszont még barátnak sem tart, inkább csak 2 ember, akik kedvelik egymást.
Mit tegyek, hogy minden visszaváltozzon?
- hanyagoljam, ne ugráljam körbe?
- ne kísérgessem mindig, néha meg lepjem meg valamivel?
- kerüljem a barátkozós/lelkizõs témákat?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha tudom egy srácról, hogy bejövök neki, én viszont nem tudom még, tetszik-e, nemhogy zavarban vagyok, hanem kellemetlenül érzem magam.
"- nem mer a szemembe nézni"
Részemrõl utálok bárkinek is a szemébe nézni, még a legjobb barátaiméba is, tán azért, mert túl jól olvasok benne, és egyszerûen nem akarok tudomást venni arról, amit a szeme mesélne.
"- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
Tán utálja, ha meghívják?! Részemrõl csak akkor engedek ilyesmit, amikor tudom, hogy randin vagyok. Dehát, ha pasim van, akkor nem randizom, csak egy haverral ségtálgatok, és nem várom el, hogy fizessen.
"- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
A barátság errõl szól. Ha összekaptok, megbeszélitek, vagy elévül magától, ez már csak ilyen dolog.
"- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
Én is keresem a hímnemû barátaimat akkor is, ha van párom. Nehogymár a pasim miatt elfelejtsem a barátaimat!
A lényeg: még mindig túl sokat kattogsz. VELE beszéld meg, mert mi mondunk mindenfélét, aztán még jól össze is zavarunk. És magánvéleményként közlöm: szerintem te már így is elég rendesen össze vagy zavarodva, és nem mersz lépni.
El tudom képzelni, hogyan nézhet ki ez a dolog.
Beszélgettek mindenféle idétlen tölteléktémáról, aztán ha azok elfogytak, és jönnek a kellemetlen, egymásrabámulós pillanatok, akkor vagy valami hülye poén ugrik elõ belõled (vagy belõle), vagy kínos vigyorgásba fullad az egész, vagy elkapja a tekintetét, vagy te kapod el, stb. Nah, ha akarsz valamit, akkor a kellemetlen pillanatokat fordítsd át kellemesbe. Addig nézz vele farkasszemet, amíg tudsz. Ha zavarba jön, simogasd meg, vagy fordítsd magad felé az arcát, menj hozzá közelebb, a többi már jön magától. Ha nem szalad el vagy lök el magától, akkor valszeg még egy ideig bámuljátok majd egymást. Te meg jól kiolvasod a szemébõl, hogy mit is akar. Tudni fogod. Aztán ha zöld a lámpa, jól bekapjátok egymás száját. 😄
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?