Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Ugye tudod, hogy most akár csípõbõl lebunkózhatnálak??
Mindenesetre, ha hív a természet, akkor nem a pasik (vagy saját) szexuális vágya miatt, hanem ennél nyilvánvalóbb okokból vedlem le - csakis az én akaratomtól függõen...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
na ez talán túl általános kérdés volt, persze hogy nem hordasz mindig...
de mindenesetre ha sûrgõsen "hív a természet" akkor jelenthet problémát az hogy nem könnyen vedled le a bugyid 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hordasz bugyit?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szerintem lehet rendes lányt találni, csak keresni kell. Talán rendes pasiból olyan sok van? Korosztály függõ, hogy kinek ki kell.

89
Szerintem csak rossz helyen keresgéltek...rengeteg rendes szép lány van egyetemeken is, és nem jellemzõ, hogy a pénz lenne a mozgatórugójuk (legalábbis 3 lány barátomból egyiknek sem az)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Tanulok érte 😄

GyuriX2572
Megdolgozol érte?

minigirl
Egyrészt nem vedlem le könnyen a bugyimat, másrészt cipelni sem hagyom magam: csípek, rúgok, harapok, stb... 😄

sztoncsi
Ha neki te bejönnél, akkor cipelne õ...! <#vigyor1>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

minigirl
Ha szembe jönne velem egy JD hasonmás, erõsen nyálcsorgatnék. Aztán valahogy beszélgetést improvizálnék, és ha ezalatt kiderülne, hogy egy tapló/idióta/hímsovisziszta/buta/stb. a pasas, akkor többet nem is látna, nemhogy ágyba cipeljem...

clio1616v
Ritka rendes dolog, ha lányt találsz meg... és gondoskodsz róla

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Sajnos elég nagy pofáraesés szokott lenni, amikor az ember kényszerûen levetkõzi a naivitását. Tudomásul veszed, hogy mire megy ki a játék, mik a valós motivációk, persze mindez genetikailag és kultúráliusan van a nõkbe/férfiakba kódolva:dominancia, utdódnemzés...

ha tudnád mekkora okom van rá, h ne bírjam õket ám ez nem publikus😊 viszont rajtuk kívûl semmilyen más néppel nincsen bajom a világban, de ez nem etnikai topik bocsi privátban írhatsz nekem errõl😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Herr Lehrer
Ejnye! A rasszizmus bûn, a bûn pedig a cigányoknak való!<#ejnye1>

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
Kapna, RENDESEN<#eplus2>

Your suffers will be legendary even in hell!

természetes, de azért, nem a hiperszépekkel azért mindig megpróbálok a földön maradni és felmérem h ki illik úgy hozzám, külsõ nélkül nem is lehet ítélkezni ellenben nálam az számít, hogy eleinte hogyan tudok kommunikálni az illetõvel és h mi fog meg benne mondjuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sztoncsi
Lehet a lányok nagy többségénél másképpen mûködik mint a fiúknál, sõt biztos is, de ha én egyedül álló vagyok, és meglátom álmaim nõjét (külsõleg), lehet akár milyen sötét (belsõleg), azért egy két hetet biztosan elviselek mellette, felette, alatta, vagy akár benne...! <#vigyor1>

De ha neked Johny Deep a favorit, és meglátnád a hasonmását, akkor te nem jönnél össze vele egy kicsit azért mert nem egy IQ bajnok?
Nem kell egybõl a férjhezmenetelre gondolni, néha elég csak egy kis kényeztetés is!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

minigirl
Persze, ez mindenkinél így van. Én sem állok le ocsmány csövesekkel, viszont lehet akármilyen jópasi egy pasi, csak és kizárólag akkor kezdek vele kapcsolatba, ha az eszemet is sikerül "levennie a lábáról". Meg persze ott van még a jellem, gondolkozásmód, stb. Tõlem aztán lehet õ maga Johnny Depp is, ha csak "megszólalásig" szép a pasi, akkor semmiképp nem kell.
Ez vonatkozik a csajokra is, az általam ismert fiúk körében...

Molnibalage
30 éve egész más világ volt, mint ma. Pl. volt Vasfüggöny...

Akkor még nem voltak akkora különbségek még az átlagemberek között sem vagyonilag. Ma bezzeg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

89
értem én, csak aztnem, hogy miért mondják páran, hogy csak a pénz számít...szüleim 30 éve együtt vannak, tanárok és soha nem volt semmi probléma a pénz miatt...

Molnibalage
Pénz és pénz között is van különbség. Egyetemi idõkhöz képest kõkazdag vagyok. Egy 20 éve dolgozó mérnökhöz képes jóval kisebb fizetésem van. Egy maffiózóhoz képest meg semmi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

89
most is van pénzem

sztoncsi
Azért ha jobban belegondolsz, te is olyan csajokkal ismerkedsz szívesen, akik a te ízlésednek megfelelnek külsõre is!

mint a romák kb...😊 már bocs no rassism

nem ok nélkül... érdekes mód én még nem találkoztam normális plázacicákkal egyszerûen buták és lehetetlen velük szóbaállni, kezdjük ott, h már õk kezdik az ítélkezést tegyük fel felém, mert nekik az a fontos hogyan nézz ki külsõre, hacsak átlagos vagy az nem jó, legyél macsó és dögös, kigyúrt pasi és akkor van nyert ügyed...ááá ilyenekkel amúgy se kezdenék😄

GyuriX2572
Majd ha keresel...

89
"Ismerek nagyon szép, és csinos lányokat, akik rendesen élik az életüket a párjuk mellett úgy, hogy nem várnak el semmi olyat a párjuktól, amit õk nem adnának meg fordítva...!"

Szép és csinos lány nem egyenlõ a leírt cicababákkal, akikbõl valóban sok van...
Barátnõm is csodaszép, épp egyetemre készül, és sosem várt el tõlem soha semmiféle luxust, egyáltalán nem izgatja a pénz, ahogy engem sem 😊

minigirl
Jaja, pukedli a különcöknek! 😊
Ám sajna olyan a kedves kis világunk, hogy az általánosságok igaznak bizonyulnak. Szomorú, de tény.

Molnibalage
A gond az, hogy sajnos ilyennel nagyon ritkán akadni össze és általában már foglaltak...

Ahogy írtam az általánosítás nem véletlen. Attól, mert egy kis % olyan, a nagy része nem lesz. Ergo vedd úgy, ahogy írtuk. Tisztelet a kivételnek, csak irtó kevés van...

sztoncsi
Nos igen...! <#zavart1>
Bár én nagyon nem csípem az általánosítást!
Minden embert a tetteirõl kellene külön külön elbírálni, nem pedig általánosítani!
Ismerek nagyon szép, és csinos lányokat, akik rendesen élik az életüket a párjuk mellett úgy, hogy nem várnak el semmi olyat a párjuktól, amit õk nem adnának meg fordítva...!

Az itteni válaszokból az derült ki számomra, hogy az itteni fórumozók egy része hajlamos általánosítani...

minigirl
Nos, szerintem a többiek már válaszoltak...

minigirl
Szerintem én nem válaszolok. A többiek megtették helyettem.

minigirl
Asszem, a többiek már válaszoltak helyettem, ráadásul konszolidáltan. Tõlem direktebb módon olvashatnád vissza ugyanezeket a véleményeket.

89
az ilyeneket alapból kerülni kell, egyszerûen a képükbe kell röhögni

Cumshot
*Aztán ott is simára vágnak mindenkit, meghívatják magukat erre meg arra a sok madárral, amibõl mindegyiknek van legalább három a tarsolyban, szükség esetére. Ha meg elszaródnak a dolgok, mert a férfiember elkezd gondolkodni, akkor jön az, hogy el kéne menni dolgozni, de az derogálna.
Fõleg mivel az isten pénze sem elég ahhoz, hogy egy ilyen ribi igényeit kielégítse. Úgyhogy jön a kurválkodás, de mostmár professzionális szinten. Na jó nem folytatom, mert tényleg a f*szom eldurran az egésztõl, annyi ilyet láttam már...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Hát mert a r*bancok elvárják hogy öntsd beléjük a zsugát, csak hogy le tudjanak menni hétvégén a Coronitába meg a stúdióba elb*szni az egészet.
😄
Istenem, ha nem ismernék legalább 50 ilyen kikent-kifent, minden hájjal megkent ótvaros r*bancot, akkor azt mondanám, ez egy sztereotípia.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Molnibalage
Ezek csak szetreotípiák, csak nem véletlenül alakultak ki. Azok a csajok akik ilyen fotón és így néznek ki jellemzõen semmihez nem értenek. (Kivételek vannak, de ugyebár az elõítélet sem véletlenül van.) 30 táján viszont már a szakmának sem kellenek és mivel igazi szakértelmet igényõ munkát nem nagyon végeznek...

Fura módon én még egyetlen ilyen nõt sem láttam nem pénzses pasas mellett. Biztos véletlen...

sztoncsi
Eltartani?
Miért ez az elsõ gondolatod egy nõvel kapcsolatban?
Az a ritka rendes lány, akit nem kell eltartani?
Miért forog minden a pénz körül?

89
születési rendellenesség miatt ilyen a háta?

minigirl
Próbáld meg eltartani... <#idiota>

sztoncsi
Sziasztok!<#integet2>

Itt egy ritka rendes lány...:

Legalábbis ritka rendesen össze lett rakva!

bízzunk benne h szavaid öszöntõleg hatottak bountyra😊 totál igazad van😊 minden apró tapasztalat számít...én is így vagyok evvel ha érzem, hamár kiolvasom a csaj szemébõl h nem kellek neki nem fogom magam összetörni, majd elõbb utóbb megtetszem az egyik csibének, vagy nem, de lehet h én gondolkodom túl egyszerûen...😄

minigirl
Az emberek általában nem veszik észre mit vesztettek, addig a pontig, amíg már túl késõ.

De mindenben egyetértek veled.

makkandis
Nem éri meg egy nõ után sem futni. Volt egy barátom, teljesen ugyanez volt a helyzete, persze õ nem adta fel, mindig együtt lógott a csajjal, akárhova mentek mindig õ fizetett, a különbözõ alkalmakra drága ékszereket vett neki, aztán meg végignézhette azt, hogy amit õ évek alatt nem tudott elérni, azt más megkapta 1 randi után (itt most a járásra gondolok).

Van úgy hogy valakinek nem kellesz, persze tekerhetsz veszettül, és néha talán még "sikereid" is lesznek, de az ilyenbõl nem valószínû, hogy valaha is egy normális kapcsolat lesz. Inkább nézz más nõk után és ne fecséreld rá az idõd, amellett meg ki tudja, lehet hogy ha látja, hogy mit vesztett, majd õ rohan utánad.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

minigirl
Hagyd békén a francba, keress mást. Nincs értelme ilyen csajjal foglalkozni.

89
fossadle...veszettügy
ha meg majd õ jön utánad mégjobban szarjál a fejére

Mit csináljak, hogy ne barátság legyen belõle, hanem ÚJRA vonzódjon hozzám?
Pár hónapja ismerem a lányt. Tetszettem neki, ezt õ mondta. Sõt, vonzódott is hozzám.
Ám valami megváltozhatott bennem, mert azt mondta a minap, hogy õ az "elérhetetlen" pasikért van oda, akiért kell küzdeni. Azt is mondta, hogy velem most már ne mtudna összejönni, viszont még barátnak sem tart, inkább csak 2 ember, akik kedvelik egymást.

Mit tegyek, hogy minden visszaváltozzon?
- hanyagoljam, ne ugráljam körbe?
- ne kísérgessem mindig, néha meg lepjem meg valamivel?
- kerüljem a barátkozós/lelkizõs témákat?

Sir Quno Jedi
Hínnye, ez a legszarabb, ez találd ki, õ vajon mire gondol, mit érez, mit szeretne (tõled)! 😄DD Ezt útálom. Ha szomjas vagyok kérek egy pohár vizet, de egy másik embernél sose lehet tudni mifax van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

minigirl
"- zavarban van a közelemben"
Ha tudom egy srácról, hogy bejövök neki, én viszont nem tudom még, tetszik-e, nemhogy zavarban vagyok, hanem kellemetlenül érzem magam.
"- nem mer a szemembe nézni"
Részemrõl utálok bárkinek is a szemébe nézni, még a legjobb barátaiméba is, tán azért, mert túl jól olvasok benne, és egyszerûen nem akarok tudomást venni arról, amit a szeme mesélne.
"- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
Tán utálja, ha meghívják?! Részemrõl csak akkor engedek ilyesmit, amikor tudom, hogy randin vagyok. Dehát, ha pasim van, akkor nem randizom, csak egy haverral ségtálgatok, és nem várom el, hogy fizessen.
"- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
A barátság errõl szól. Ha összekaptok, megbeszélitek, vagy elévül magától, ez már csak ilyen dolog.
"- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
Én is keresem a hímnemû barátaimat akkor is, ha van párom. Nehogymár a pasim miatt elfelejtsem a barátaimat!

A lényeg: még mindig túl sokat kattogsz. VELE beszéld meg, mert mi mondunk mindenfélét, aztán még jól össze is zavarunk. És magánvéleményként közlöm: szerintem te már így is elég rendesen össze vagy zavarodva, és nem mersz lépni.

Pretorian
Tapogatózik. Meg akar ismerni, ennyi.
El tudom képzelni, hogyan nézhet ki ez a dolog.
Beszélgettek mindenféle idétlen tölteléktémáról, aztán ha azok elfogytak, és jönnek a kellemetlen, egymásrabámulós pillanatok, akkor vagy valami hülye poén ugrik elõ belõled (vagy belõle), vagy kínos vigyorgásba fullad az egész, vagy elkapja a tekintetét, vagy te kapod el, stb. Nah, ha akarsz valamit, akkor a kellemetlen pillanatokat fordítsd át kellemesbe. Addig nézz vele farkasszemet, amíg tudsz. Ha zavarba jön, simogasd meg, vagy fordítsd magad felé az arcát, menj hozzá közelebb, a többi már jön magától. Ha nem szalad el vagy lök el magától, akkor valszeg még egy ideig bámuljátok majd egymást. Te meg jól kiolvasod a szemébõl, hogy mit is akar. Tudni fogod. Aztán ha zöld a lámpa, jól bekapjátok egymás száját. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?