Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
"- zavarban van a közelemben"
folyamatosan szellent

"- nem mer a szemembe nézni"
szúrós a tekinteted

"- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
utálja a fagyit

"- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
ki keres az talál

"- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
sok a pénze

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

HTS s3rg1nh00
sokkal egyszerûbb lenne mindenki élete,ha ezeket a kérdéseket NEKI tennéd fel.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

éas szerintetek miért tesz ILYENEKET egy csaj, ha egyszer nem akarna semmit?
- zavarban van a közelemben
- nem mer a szemembe nézni
- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást
- még ha összekapunk valamin, akkor is keres...
- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb...

Barátok, sem haverok nem vagyunk, sõt neki van egy kapcsolata, ami elvileg nem mûködik jól...

Miért csinálja akkor ezeket?

Molnibalage
Én sem értem, hogy sokan mit bonyolítják ennyire túl a helyzetet. Persze én egyszerû vagyok, mint egy faék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Noshát... én inkább elveszíteném, minthogy epekedjek utána, de ezt te döntöd el.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

89
nemazért tartaná távolságot mert trendi, hanem mert barátja van

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

és mit gondolsz arról, hogy manapság ilyen esetekben nagyon trendi, hogy az egyi kfél távolságot akar tartani, hogy ne legyen kínos, meg hogy így könnyebb legyen elfeledni ezt az egészet....

én bevallanám ,de attól félek, távolságot tartana ezért...elveszíteni meg nem akarom...

minigirl
Valld be neki. Aztán, ha nem szereti a barátját, átgondolja, ha igen, akkor azt is a tudomásodra fogja hozni valamilyen formában. Nem kell ezen ennyit kattogni.

Bevalljam neki, hogy mit érzek iránt? De van barátja.
Bonyolult az egész. Elõször õ érzett irántam, most valamivel késõbb meg én.

Szerintem eddig is tudta, hogy miként tekintek rá, de én már nem bírom magamban tartani.

Nem adok sok esélyt magamnak, csak azt akarom hogy tudja.
Van ennek bármi értelme? Esetleg elrágódik rajta egy darabig? Meggondolja?

tökre örülök neki ha jól vagy😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage
Óra indul, órákat egyeztetni! <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Korántsem. Ám ha "kiszabadulok" egy hosszabbnak nevezhetõ kapcsolatból, akkor 2-3 hónapig elhessegetem a "dicsõ lovagokat". 😊

Molnibalage
Ez azt jelenti, hogy te ilyen ritkán vagy "kapcsolaton kívûl"? Nálam pont fordítva van. <#zavart1>

minigirl
Csábít a fene! 😄 Most épp jól érzem magam így, egyedül. Sõt, épp kezdem felfedezni, milyen jó is ez. Igen, tegnapelõtt még nem így gondoltam, tán még tegnap sem, dehát elõbb-utóbb talpra kell állni. És jobb, hogy most kikecmeregtem a "szerelmi bánat" nevû nyavalyából, mintha még hetekig áztatnám a kispárnám, és a barátaim vállát. 😊

Ám ez korántsem jelenti azt, hogy zárdába volnulok, és többé férfira szemet sem vetek, de hogy kapcsolatba nem mászom bele egy darabig, abban biztos vagyok. 😊

hát igen....az lenne jó ha õ keresne engem, hiszen sok embert vonz az "elérhetetlen", én meg lassan tálcán kínálom magam neki....

GyuriX2572
Ha nem vak, látja hogy szépen csaholsz. Megértem ha valaki nagyon tetszik akár elsõ látásra, de hogy lehet fontos másfél hónap után??? Lehet valami ilyesmit érzel, de szerintem nem erre gondolsz. Ilyet ne mondj neki, mert félreérti (azt hiszi kitalálod). Inkább érd el, hogy õ keresse a társaságod.

GyuriX2572
"Az a baj, hogy törõdni a legtöbb csak magával tud. Nem mondom, hogy mind, csak túl sok."

Aki nem törõdik veled az valószínûleg nem szeret?! Keress mást v csábítsd el....

HTS s3rg1nh00
csókold meg,akkor biztos kibújik a szög a zsákból.

szia, ha tudja is ami elég valószínû remekül leplezi az érzelmeit amit nem tudsz egyelõre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vajon tudja hogy nem barátkozni akarok vele, hanem tényleg tetszik?

A következõkbõl:

Másfél hónapja ismerjük egymást, és a minap azt mondtam neki, nagyon szeretek vele lenni, és nagyon fontos a számomra.
De általában ha megy valahova, mindig üzenek neki, hogy várjon meg, vagy elkísérhetem-e.

Ha busszal megy haza, mindig megvárom, míg kifut a járata, és integetek meg minden. Kivárom azt a 10 percet, amíg mindenki felszáll és mindig úgy búcsúzom el, hogy vigyázzon magamra.

Szerintetek?

minigirl
Beleteszem én, csak mindig feleslegesen, aztán meg jövök ide toporzékolni. 😄

Molnibalage
Igen, tudom. <#vigyor2>

szia minigirl😊

Nos Szerintem nem túl nagy kérés amiket elmondtál, legalább is nekem😊 Viszont tudod, hogy neked is bele kell tenni a szíved ,lelked egy kapcsolatba, hogy fennt maradjon.

sztem a lány hajkúrászás korfüggõ nem mindenkinek az a sorsa, hogy családot alapítson akár 30 éves kora után...nekem sem az a tervem, de nekem érveim is vannak rá miért nem követem a többi ember példáját...sokan csak érzelmi és anyagi biztonság miatt az egyedüllét pótlására házasodnak meg és vállalnak gyereket...egyébként nem biztos h egy családra vágyó ember még érett, sztem az érettséget a munkakedv, a tolerancia, az intelligencia és a kompromisszum(alkalmazkodás) készség adja meg, ha úgy tetszik, persze ellenvélemények mindenütt akadnak😊

minigirl
Mit értek törõdés alatt? Azt, hogy beszélgessen velem. Bármilyen baromságról. Mármint olyan baromságokra gondolok, amik másnak qrvára nem fontosak, csak nekem. Ha rossz a kedvem, öleljen át, ha jó, örüljön velem. Nem kérek senkitõl sem többet, mint amennyit én adni tudok: ha valaki a párom, ne csak a hálótársam, hanem a barátom is legyen. Mondhatjuk úgy, hogy legyen a "legjobb barátnõm".
Azt meg szerintem korábbiakból tudod rólam, hogy van saját életem, vannak saját elfoglaltságaim, nem várom el, hogy én legyek a világ közepe. Nem vagyok én ennyire elszállva magamtól. 😊

xDDDDD nekem ilyen kéne csajba😊

Molnibalage
Mit értesz "törõdés" alatt? Mert sok csaj úgy tûnik, hogy nem tudja magát elfoglalni, ha én vagy más pasi nem lenne mellette. Nincs hobbija, nem érdekli semmi. Ergo a törõdés azt jelenti náluk, hogy csak õ létezhet és õ töltse ki mindennapjaimat. Persze ez nem rád vonatkozik, de szeritnem te ezt úgyis tudod. 😉

Mielõtt megismerek bármilyen csinos leányzót el kell fogadnia, hogy voltak olyan dolgoka amiket azelõtt is csináltam, hogy õt megismertem, és késõbb is szeretném, persze nem túlzásokba esve.

A másik az, hogy sok nõ azt hiszi, hogy a férfiak gondolatolvasóak. Én biztos nem vagyok az. Én nagyon szívesen törõdnék valakivel, ha lenne kivel. Viszont tárkeresõkön mikor olyan leányzók várják el, hogy laksáom és kocsim legyen, meg legyek vékony vagy kigyúrt, akik szüleivel él és tanul, akkor abból törõdés szitnen az jön le, hogy neki csak pénz kell. És ez riasztóan magas arányban van sajnos. Természetesen ezt se vedd magadra.

minigirl
1, Ha ilyen pasit keresnék, mint amilyen a klipben volt, lenne rá jelentkezõ, dögivel. Csakhogy én már csak olyan finnyagép vagyok, hogy szellemi-lelki törõdést igénylek, nem pénzt, ajándékot, vágott susnyát. Tudom, érthetetlen, hogy lehetnek olyan nõi személyek, akik magasról tesznek a lére, de egy-egy eldugott zugban még ez is elõfordul.

2, Képes vagyok alkalmazkodni, de nem a végtelenségig. Ha a párom képtelen hozzám alkalmazkodni, akkor én is megmakacsolom magam, márpedig az én makacsságom ellen csak a sírásó tud gyógymódot.

minigirl
Tudom, tudom, tökmindegy, hogy a pasi 20 vagy 60, ugyanolyan gyerek marad. 😊 De nem is ez a baj. Az a baj, hogy törõdni a legtöbb csak magával tud. Nem mondom, hogy mind, csak túl sok.

minigirl
Jogos. Nem vagyok hajlandó felnõni! Persze, tudok úgy is élni, mint egy "felnõtt", ám az sem jobb.

Disno
Megtaláltam amit keresel!

http://www.youtube.com/watch?v=wJ8RyGxrxVM

Ha egyáltalán nem vagy alkalmazkodóképes akkor dugásnál többet egy pasitól se várj...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Molnibalage
Hogyan gondolkozik egy 30 éves? Mert a bátyám 29 és egyes esetekben úgy viselkedik vagy gondolozik, mint 16 éves. Fogalma nincs sokszor arról, hogy a körülötte levõ világ hogyan mûködik. Én mai napig röhögök saját magamon, hogy 12 évesen hogy néztem fel, hogy micsoda komoly 18-19 évesekkel focihatok együtt. Azt mikor 18 lettem nem láttam, hogy ki és milyen komoly lett volna. Most 27 vagyok, de egyes helyzetekben ugyanezt érzem. Nem látom azt, hogy a mai 30 éve egyes helyzetekben markánsan eltérne egy 22 évestõl. Általában a családos embereken látom, hogy kicsit máshogy gondolkoznak. A munkatársam 33, de új hajkurássza a pipiket és cserélgeti õket, mint egy 16 éves...

Molnibalage
Fogalmazzunk úgy, hogy ott és úgy, ahogy a nõk számítanak rá.

GyuriX2572
"Valaki el tudja nekem magyarázni??"

El kb vagy 17 éves. Legalábbis úgy gondolkodsz.

minigirl
Lányból vagyok, s mint olyan, naiv?! Ez olyan lehangoló! 😞 És az a legszomorúbb benne, hogy még igaz is... 😞

minigirl
Pont azért csalódtam már milliószor (és még fogok is), mert nem szeretem a rózsákat = nem is vagyok türelmes. 😊 A "várás", mint olyan, nem az én mûfajom. Nem fogok a szobámban kushadni, hátha majd a postás meghozza a várvavárt herceget, mert sajna, nem lehet sehonnan rendelni tökéletes pasit/nõt. 😊
Tény, h most még bõgicsélgetek a szobámban, de hétvégére tutira belázadok magamra, és minimum elcibálok valakit magammal Lillára... 😄

*Bocs, Lillafüredre gondolok, annak, aki nem miskolci és nem érti. 😊

egyébként az osztálytársam 3 hónapja jár vkivel és még mindig ismerkednek, ha érted mire gondolok semmi aktus nem volt még köztük, tehát kivétel erõsíti a szabályt😉 egyébként baromi nehezen talált õ is magának vkit rengeteg csalódás kellett ahhoz neki. pff

áá nem hiszem hogy ki fogsz hûlni maximum végleg kiábrándulsz a kapcsolatokból amiket nem is csodálok...egyébként pedig tapasztalt vagy és nõbõl vagy pusztán ez azért lehetséges amiket leírtál😊 minden nõben van egy kis naivítás bíznak abban h megtalálják az igazit aztán pedig elszalasztják a lehetõséget ilyen olyan okok miatt...Leírtad a személyiséged is, sztem kezelhetõ azért sok nehéz eset van a világban😊

akkor bocs én egy rohadtul konzervatív ember vagyok, kibírom amúgy egyedül nem arról van szó csak elkeserítõ a helyzet...vadabbnak bocs, de ha azalatt azt érted, hogy rúgjak be, álljak fel a tánc parkettre, fogdossak meg mindenkit, játszam meg magam akkor az nem fog menni...én arra képtelen vagyok, gyerekkoromtól kezdve ugyanaz a jellemem és nem is tudok azon változtatni egyszerûen az agyam blokkolja😊 eszem szerint döntök nem pedig a szívem szerint.😊

HTS s3rg1nh00
és melyik a jobb,csalódni sokszor,vagy várni a végtelenségig(na jó,legyen mondjuk 20 év-csak miattam😊)?

minigirl
Igenigen, eddig mindig ez történt... 😄

HTS s3rg1nh00
eljön,csak aztán kiderül hogy a fehér herceg sem épp fehér,és a ló is csak egy kopott gebe...😉

minigirl
*márminthogy az emberek barátnak tartanak, lelkitámasznak, agybúvárnak, olyannak, aki ért hozzájuk, tud segíteni, tanácsot adni, vagy ha épp arra van szükség, meg tudom ölelni õket, vagy épp velük hallgatni...

minigirl
Lehet naiv kiscsibézni, ám én akkor is elhiszem, hogy jön majd a fehér herceg szõke lovon... Vagy legalább valaki, akivel kölcsönös szerelem-szeretet-törõdés kapocs alakul ki. 😊

minigirl
Sok embert ismerek. Keveset tartok normálisnak. Olyan álmokat kergetnek, amiket gyakorlatilag lehetetlen valóra váltani - az õ elképzeléseik szerint. És ami a legmeglepõbb: ha más szemszögbõl adod eléjük a megvalósítást, csípõbõl lehülyéznek.
És pont ezek az emberek tartanak engem (a hülyét, a naivot, az álmodozót) olyan embernek, aki képes megvalósítani az álmait, miössze azzal, hogy tudok harcolni - magamért.
Sok kapcsolaton túlvagyok, a tinikorom a folyamatos túlpörgésrõl szólt, ki is égtem rendesen. Már-már úgy gondolkozom, mint egy 30 éves. Nem állítom, hogy bölcsebb lettem, mert ez egyáltalán nem igaz. Csak kitûztem a saját céljaimat, és nem hagyok beleszólást. Még annak az árán sem, hogy esetleg elveszítem az éppen aktuális barátomat. Még annak az árán sem, hogy újra és újra belegödlik egy részem minden egyes szakításba.
És ennek a sok szakításnak az ellenére is megmarad bennem a naivitás: létezik shakespeare-i szerelem, van romantika, és van olyan ember, aki ezt meg tudja adni, elfogad engem, ahogy vagyok, és én is el tudom fogadni minden hibájával - sõt! - annak ellenére. Vagy, hogy épp a hibáit szeretem, s persze fordíva.
Tudom azt, hogy ha a reményem meghal, megszûnök létezni, mint "én", valaki más leszek, nemcsak a külvilág számára hideg, rideg, megközelíthetetlen, hanem belül is kihûlök, végleg. Talán pont ettõl félek... Nem tudom. Talán mindenki ilyesmitõl fél, ezért félünk szeretni is, hogy késõbb ne fájjon.

HTS s3rg1nh00
nincs mese,nyitni kell és egy kicsit vadabbnak lenni.ebben a világban már senki nem akar eltölteni hónapokat az ismerkedéssel,nem úgy mint jó pár évvel ezelõtt...persze hiheted azt is h.így rád talál valaki,csak akkor a saját esélyeidet rontod.
tapasztalat.

így átgondolva sok mindentõl függ, lehet olyan is létezik, hogy egy normális nyugodt ember, aki becsületes meg minden és mégis izgalmas, csak nem látja át a másik fél nem tudja kiismerni a másik embert...Folyton azt hallani innen onnan, hogy a lányok csak a "rossz avagy csibészebb" fiúkat szeretik sajnos ezt osztom is a környezetembe vhogy mindig ez volt a helyzet...Egyébként kezdem azt hinni sõt, biztos vagyok benne, hogy biológiai okai is lehetnek, hogy ki hogyan vonzódik a másikhoz, egyszerûen az ember túlságosan válogatós és igaza volt az elõtted lévõ hozzászólónak a legtöbb ember az újdonságot, kalandot és a változatosságot keresi...

szia érdekes kérdést vetettél fel😊 szimpatikusakk a gondolataid...ezt én is kérdezhetném miért nem kellenek a normális emberek? soha életembe nem tettem törvényellenest, normálisan tanulok meg egyszer dolgozok majd, a csajokkal is eltudok dumálni sõt szívesen ápolom a lelküket, ha kell, de kérdezem én miért nem kell a normális nem plázacica lánynak egy normális srác mondjuk aki nem Casanova, nem bulizós mondjuk, hanem egy biztos pont. Furcsa a világ, de már meg se lepõdöm😄 Nekem mindig azt a szöveget nyomják a csajok h akkor legyünk barátok. Nem fogom részletesen leírni hogy nézek ki, gondolom nem a külsõvel van baj, hanem nem csípik a félénkebb típusú srácokat én inkább oda tartozom és nem is szégyellem😄 ez van...

minigirl
Hümm-hümm. Érdekes meglátás, és nagyon találó. Ámbár valószínûleg hülye vagyok, mert még mindig nem értem a lényeget, és nem tudom, hogyan lehetne a fejembe verni. Nade, majd az Élet, bár, ha 22 év alatt nem jött össze, nemtom, mennyi kell még a megvilágosodáshoz. Talán egy másik élet, vagy még több. 😊

HTS s3rg1nh00
az ember mindig szereti a változatosságot,és mivel ez általánosságban együtt jár a vadsággal,már alapból nagyon leszûkíti két tényleg rendes lény egymásba gabalyodását hosszú távon...talán egy kicsit unalmasnak,,kiszámíthatónak és üresnek tartjuk az életünket enélkül,és kísértésbe esünk...ez viszont elbizonytalanít abban,hogy tényleg szeretjük-e a rendes,ámde unalmas párunkat..