22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#15299 megint nem tudod mit beszélsz, csak számodra baromság. valahogy mégsem kötöttél kompromisszumot vagy nemtom. -
mahalo #15298 valami olyasmit hogy "kezdődik a flamewar, bújjunk fedezékbe." Azt hiszem, nem vagyok németes :)
Mindenesetre akkor legalább mi legyünk on topicok. szóval, bigapó, neked mi a meglátásod, mennyire a "mű" lányok akik elfogadottabbak, szóval azokból van több mert arra hajtanak a pasik amúgy is, vagy csak ők kerülnek mindig az előtérbe? -
#15297 hát jah, ez is egy válasz...de nem teljes :) olvastam már ennek másféle értelmezését is, az jobban tetszett anno :) -
clio1616v #15296 a hittannak és a Salsoul baromságainak az a lényege, hogy azt hiszel bele ami csak jólesik... nem kell mérlegelni nem tartozol felelősséggel, mert nemlétező dologról beszélünk... -
#15295 és ismét tegyük hozzá: szerinted, számodra ;)
csúcs! -
clio1616v #15294 "A tűzharc elkezdődött, muszáj elbújnunk!" -
#15293 pontosan :) kerülgethetjük a forró kását, amíg működik a szerszám addig van szex is, ha nincs akkor már nem szerelem van, csak szeretet. azt nem mondom, hogy ezzel baj van, hogy lenne, de majd 65 éves koromban, nyugdíj után szeretném ezt átélni, addig meg jöhetnek a csajok meztelen és esztelenül :D mértékkel persze ;) -
#15292 az a baj,hogy ezeket a megfogalmazásokat ahány ember,annyiféleképpen lehet értelmezni.emlékszem rá,hogy jó volt amit hittan órán mondott a pap erről a mondatról,de pontosan már nem(lassan 10 éve volt,persze tudom,túl gyorsan felejtek) -
clio1616v #15291 az is egy kompromisszum, ha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni -
#15290 ez tök jó kép, mit jelent? -
#15289 látszik nem értetted meg a szótári magyarázatot sem -
#15288 rajtad kívül senki sem kompromisszumoskodik -
clio1616v #15287 de könyvből néztem a parafrázis szót a kedvedért hátha így jobban érted, de ennyit érnek a könyvek... tapasztalatnak jó volt :) -
clio1616v #15286 de ha a szexen kompromisszumoskodsz az már régen rossz -
#15285 annak is gyenge volt - nagyon -
clio1616v #15284 parafrázis volt -
#15283 te dolgoztál rajta vagy közösen dolgoztatok rajta? -
ribot #15282 Én sokat "dolgoztam" már ilyenen, de csak időpocsékolás volt.
Lehet, hogy nálatok másképp lesz, csak a személyes tapasztalatom írom le.
-
#15281 hát ez egy nagyon gyenge exegézis volt
ne menj exegétának! -
mahalo #15280 jó de egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire meredeken konvergál a dologhoz :) meg ilyenkor jönne elő, hogy valójában miért is nem működik és akkor keresni rá megoldást.
De azt hiszem már lassan kezdünk nagyon eltérni a témától... meg mások is:
-
#15279 nem házasodnék össze vele.
igenis egy kapcsolatnak fontos része a szex,és ha az nem megy(akárhogy próbálod megoldani),a kapcsolat sem fog menni,max.a barátság-de ugye az nem egyenlő a házassággal. -
clio1616v #15278 "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
ez annyit jelent, hogy aki lelkileg igénytelen, nem képes a reális világban a boldogulásra, az álomvilágban kénytelen élni és övék a "mennyek országa"
magyarul egy megoldás van a boldogulásukra, hogy vallásosak lesznek... egyszóval HISZ és nem TUD :), mint Salsoul
ők azok akik nem tapasztalnak, csak elmélkednek -
#15277 és olyan már fordult elő, hogy áldozatosan nekiláttatok közös nevezőt keresni, olyan pontot ami nem szétválaszt, hanem ami összeköt? -
#15276 tegyük is hozzá: szerinted ;) -
#15275 Nem tudom kinek mennyi szexuális élménye volt már, de itt jön ki igazán a tapasztalás amiről clio papol nekünk, ezt az egy dolgot csakis fizikailag átélve tudod teljességgel megtapasztalni. Szóval ebből kiindulva minél többet tapasztalsz annál többet nyújtasz, de nem mindenkinél egyforma a "jó", van akinek ez tetszik van akinek amaz. Én is élvezném azt, ha először mutathatok meg egy hölgynek valamilyen dolgot, főleg ha az még tetszik is neki, de - és ezt már tapasztaltam is - van amikor ez nem működik. Vagy azért, mert Én vagyok a béna vagy éppen Ő, de van olyan, hogy mindketten, mert nem illünk össze. van aki Choppen-t szereti van aki Beethoven-t és van aki a Metallica-t. remélem érthető, hogy mire célzok. ez igenis életszerű, ha hiszed ha nem:)
gyakorlással lehet fejlődni és közelíteni, de a párhuzamosak csak a végtelenben találkoznak, nem hiszem, hogy elég türelmem lenne azt kivárni, főleg, ha egy élet kevés hozzá... talán majd a következőben :) -
clio1616v #15274 igen... könyvekből nem lehet, de a könyvből értőkkel kapcsolatos tapasztalatszerzéshez elengedhetetlen a könyvekkel alátámasztott érvelés
kompromisszumot kellett kötnöm -
#15273 akkor most mégis lehet könyvből tapasztalni, tapasztalatokat szerezni? -
clio1616v #15272 Máté 5: 3-10 -
#15271 melyikből? -
clio1616v #15270 könyvből -
#15269 hát ezt honnan tapasztaltad? -
#15268 tegyük hozzá: szerinted ;) -
clio1616v #15267 "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." -
clio1616v #15266 ha bármit vásárolsz másris kompromisszumot kötsz... ennyi -
mahalo #15265 bigapó: nem mondtam, hogy te ilyen vagy, viszont arra utaltam, hogy a "mindenbe összeillünk és minden tökéletes ellenben egy gond van amit ha a fejed tetejére állsz akkor se lehet megoldani mert csak" dolog nem teljesen életszerű -
#15264 szerintem a "tegyük fel, hogy" helyzetre gondolt
hogy nem tudják összehozni a kölcsönösen remek szex-et -
#15263 nem tudom
és nem azért mert a kérdésre nem akarok válaszolni, hanem azért mert tényleg egyszerűen nem tudom
> érdekességként < -
#15262 azt egy szóval nem mondtam, hogy Én lennék ilyen vagy, hogy ez tendencia, de a mai modern felvilágosult és hippikorszakot meg sok egyéb más dolgot megélt világunkban is vannak ilyen emberek:) -
#15261 mi nem életszerű? mondom, hogy ismerek ilyen embereket..ők még élnek :) -
mahalo #15260 Ellenben felmerül a kérdés: mennyire reális ez az elméleti "szkenárió"? Szóval szerintem te is beismered bigapó hogy ez így nem igazán életszerű :)