22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    oké, te tudod, hosszú az élet >>> sokáig racionalizálhatod magadnak a szar életedet, hogy milyen jó
    akkora erényt és dicsőséget kovácsolhatsz belőle magadnak amekkorát csak akarsz, csak ne csodálkozz ha ezzel rajtad kívül más nem ért egyet és másnak nem kell

ám írásodból azért úgy veszem a ki racionalizálásod ellenére, hogy még neked sem kell ez a szar amiben vagy, s akkor hogy kelljen bárki másnak?

egy nőnek nem csak szeretetre van szüksége hanem biztonságra is, és támaszra is, és életre is és derűre is - és te meg mit tudsz nyújtani? ??? azt hogy összerogysz, mint egy rakás...

majd véletlen akad egy nő aki beléd szeret, Te beléd - és mit csinálsz te? Elcseszed mert elkezdesz megváltozni az ő kedvére...

össze kell szedned magad, gatyába kell ráznod magad
    el kell végezned az első osztályt, hogy a másodikba léphess
    mert most az első osztályos vizsgák többségén megbuktál
    és így forszírozod a második osztályba lépést
    és még ha ki is tudod forszírozni: megszívod, mert a második osztály az elsőre épül

tudom itt sokak számra nem sokat ér ez, de a Biblia is, a Talmud is, Hérodotosz is ezt a sorrendet tanácsolja:
    1. felnőni
    2. az életben stabilan megállni, remekül boldogulni
    3. nő, feleség, család

érdemes elgondolkodni rajta...
  • IXEMGabeo
    ellentmondtam magamnak:

"unalmas az életem, de legalább nem kerülök bajba," ez az igaz

"Nem érzem amúgy unalmasnak magam pusztán másfajta életszemléletem van"

Ezt úgy értettem, hogy érzem, hogy több rejlik magamban amit nem tudok kihasználni, sőt e mellett még maximalista is vagyok ám, de valami gátol, valami visszatart, pedig az egyéniségem ott van és nem tartanám unalmasnak, hanem egyedinek. Túl sok félelem van bennem amit nem is tagadok.
  • IXEMGabeo
    Nem tudom miért baj az, ha nincs konkrét célom, még nem döglöttem bele abba, hogy egyhangú az életem, itt vagyok és még egész jól megvagyok. előző hsz-ben, hogy nem törődöm az emberekkel/ismerkedés céljából nem ez így van, de az nem lenne ellenemre, ha mondjuk vkivel össze tudnék jönni, a többi nem számít olyankor pedig mindent megteszek, hogy jó és kellemes legyen a másiknak is...akit tehát megszeretek véletlenül azért nagyon tudok küzdeni, de ami pl nem izgat vagy érzem, hogy nem megy, vagy nincs remény annál a realitás mondatja velem, hogy hagyd a francba...
  • IXEMGabeo
    unalmas az életem, de legalább nem kerülök bajba, és végeredményben totál nyugi van, nekem ez számít...ha mondjuk felvesznek a Corvira, később lesz munkahelyem onnantól kezdve nem aggódom, mert tudom mit csinálok...összevissza élet? nem tudom azt csinálom amihez kedvem van, hangulatomtól függ mikor mihez, de valóban nincs sok hobbim, csak tudod, mondtam már, ha elakarnék menni egy konditerembe ahhoz pénz kell, ha utazni járni akarom a világot szintén pénz kell nem ilyen egyszerű ez...

#15415: ilyet nem mondok már, hogy nyomorúság, mert tudom azt, hogy mindig van olyan ember akinek a sorsa 100x rosszabb és mégis talpra áll, én csak szimplán unatkozom. Egyébként pedig hiába írsz nekem itt le bármit ettől még te nem ismersz engem...Nem érzem amúgy unalmasnak magam pusztán másfajta életszemléletem van, amit vagy valaki elfogad vagy nem. Elég nekem annyi, ha az anyám bízik bennem és tudja, hogy egyéniség vagyok a többi ember engem nem érdekel, aki kedvel oké, aki nem avval nem foglalkozom...
  • salsoul
    aha, tehát nem akarsz magabiztos kiegyensúlyozott ember lenni, ki az életben stabilan két lábon áll/jár, ki tudja honnan jön s hová tart, hol a helye a világban, ki megteremtett magának egy remek egzisztenciát sat.

és most nehogy azzal gyere nekem, hogy milyen szar és nyomorúságos ez a világ pusztán azért mert a világnak eddig a szar nyomorúságos részére voltál hangolva és ezt a részét élted...

a probléma benned van az egész lényedben, és így saját magad vagy saját magad terhére

úgymond van egy megoldóképleted az életre, és ez a megoldóképlet a jelenlegi eredményeket adja

meg kell tehát voltoztatni, másik után kell nézni

vagy marad minden úgy ahogy most van
  • salsoul
    nem lesz előrébb >>> nem leszel előrébb
  • salsoul
    teljesen mindegy milyen szeretetteljes rendes ember vagy, ha mellette egész egyszerűen egy unalmas vagy, mert így a kapcsolataid is unalmasak lesznek

az unalmat meg senki sem bírja sokáig
    rohad, poshad, bűzlik sat.

Te hogy látod?, milyen életed?
    unalmas egyhangú szar, vagy izgalmas, sokrétű, rengeteg örömöt, derűt, vidámságot okozó?

a másik kérdésem továbbra is kérdésem:
    Egyáltalán te saját magadat érdekled?, s ha netán igen, akkor miért?

és ezekre a kérdéseimre is válaszolhatsz:
    mesélj nekem a:
    - hobbidról
    - érdeklődési körödről
    - mikor és hol és miben érzed jól magad

amit eddig mondtál az alapján egy össze vissza semmilyen életet élsz

és most megsértődhetsz, elmondhatsz bárminek de ezzel nem lesz előrébb és tények sem fognak változni
    magadnak teszel szívességet ha alaposan önámítás nélkül elgondolkodsz...
  • Pretorian
    Nem kell "menőnek" lenned. Én sem vagyok "menő". Sosem voltam az.
  • IXEMGabeo
    áá az, hogy nem hagyom magam átb*szni, az nem az én hibám, netán tapasztaltam már olyat a környezetembe is olyan dolgok történtek amik csak megerősítettek engem...külső szemlélőként nem tudod mik történtek velem, úgyhogy kár volt megkérdezni alapból...Tisztában vagyok mindennel, próbálkoztam lányoknál mondtam már h olykor a távolság szólt közbe, de akkor is annyi az érzésem, h alapból nem sugárzok magabiztosságot, sajnos nincs a tulajdonságaim közt ez van...lehetek én rokonszenves, szeretetteljes, szerény ember nem én vagyok a "menő"...és nehéz elhinnem azoknak akik azt mondják később ez a javamra válik amiért jó lelkű vagyok, nem fog javamra válni, hacsak nem változom át olyanná amilyen én sose akarok lenni
  • IXEMGabeo
    totál mind1 ki vagyok, a másik embernek is meg kéne erőltetni magát, hamár én annyi szeretetet képes voltam kiadni amit senki nem értékelt vhogy
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Mégis hogyan várhatnánk el, hogy egy nő orálisan nekünk essen, ha mi nem tesszük meg neki ugyanezt. Eléggé álságos lenne, nemde?!
  • salsoul
    ne aggódj, benned van a hiba
    és minél inkább tiltakozol ez ellen, annál inkább
  • salsoul
    Nos IXEMGabeo neked még magadat kell meghódítanod és nem a nőket.
    Nem csoda, hogy a kutyát sem érdekled.
    Egyáltalán te saját magadat érdekled?, s ha netán igen, akkor miért?
  • Pretorian
    A nyalás is egy benti-kinti dolog, és semmi undorító nincs benne.
    Jó, mondjuk nem a Népligetnél ácsorgó 2000 forintos prostinak kell odanyalni :D
  • IXEMGabeo
    xD bizonyos értelembe sem hiszem:)

ha kezdeményezne a nő felém, benne lennék abba, hogy hajtanék és a kedvében járnék neki a magányom miatt, attól függ milyen tulajdonságai vannak az illetőnek elég hamar ki tudom szagolni + még ott van a kommunikáció képesség, meg az a tudat, hogy egyáltalán meg tudom e értetni magammal, persze az sem hátrány, ha nem egy bányarém:)

másik értelembe még nem nyaltam és nem is akarnék, kicsit undorítónak tartanám inkább legyen a hagyományos benti-kinti dolgok:D:D:D
  • bigapó
    1-2 csajnak azért biztos benyalnál... :D
  • IXEMGabeo
    ez a másik bibi:D én a kutyát nem érdeklem, én pedig senkinek nem fogok benyalni, aki barátkozni akar egy bizonyos 1-2 méteres távolságban benne vagyok...
  • IXEMGabeo
    nem érted engem idegesít a zaj és a zene, ráadásul a hideg kiráz engem a sok bunkó fiataltól, és korábban leírtam nem igazán vagyok emberbarát, érdekes akárhova mentem mindig a hülyék és a bunkók találtak meg és nem hinnám, hogy bennem volt a hiba...
  • IXEMGabeo
    sportolok: a nyáron, teniszezem, gokartozom, bringázom bár most meg kell csináltatnom, találkozom 1-2 haverral a városban császkálunk, aztán a saját telkünkön besegítek a melóba ott nem sok ember van, de én szeretem mert nyugi és csend van, ott is általában ping pong és a tenisz megy...más hobbim nincs, talán még a számítógép és a foci meccs és egyéb sportok nézése:D konditeremre nincs pénzem itthoni gyakorlatokat tudok csak csinálni maximum így tudom erősíteni magam...
  • bigapó
    hmm, nagyon érdekes dolgokat írkálsz, jó kicsit belekukkantani más "életébe" :)
  • Pretorian
    Nem, azért nem egészen így megy ez. Ennyire nem steril a dolog.
    Mivel ugye egy légtérben tartózkodunk, és a lányok meztelenek, ezért a közvetlenség adja magát. Aki meztelenül nem tud feloldódni, vagy zavarja, ha meztelen csajokat kell néznie, annak nem való ez a "szakma". Az itt dolgozó lányok és a technikai személyzet között talán éppen emiatt általában nincsenek tabuk, mindent meg tudunk beszélni egymással. Sokkal bensőségesebbek az itteni kapcsolatok, mint mondjuk egy átlag, hétköznapi munkahelyen. A problémákról, az egyébként mások által cikinek, tabunak gondolt dolgokról is könnyebben beszélgetünk.
    A szexualitás (nem csak a munkára vonatkozóan) és a párkapcsolat itt teljesen hétköznapi téma fiúk és lányok között, akár részletekbe menően is, a "ki dugna meg kit" -kaliberű beszélgetésektől kezdve a komolyabb, árnyaltabb beszélgetésekig.
    Sokszor fordul elő az, hogy a lányok összekavarnak a tech op-al (vagy fordítva, bár ez lényegesen ritkábban fordul elő), akivel ugye napi hat órát töltenek el, általában heti négyszer-ötször.
    Ezekről a csajokról sokan azt gondolnák, hogy könnyűvérűek, de általában nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi itt kimondjuk, amit gondolunk, amit szeretnénk. Van olyan lány, aki szinte megsértődik, ha mittomén olyat mondasz neki, hogy nem dugnád meg, mert ez és az...talán az önbizalmukat, a hiúságukat hízlalja ez a dolog.
    Viszont van egy nagyon nagy probléma ezzel az egésszel. Ezekről a lányokról bizonyos helyzetekben és az esetek túlnyomó részében kiderül, hogy érzelmileg ingstabilok, nem tudják, mit akarnak az élettől, elmebajosak.
  • bigapó
    nos, ezen csak Te magad tudsz segíteni és kicsit jobban megnyílni a világ felé. Lehet járni bárba vagy szórakozóhelyre anélkül is, hogy alkoholizálnál:) aki kinéz emiatt a társaságból az magára vethet, mert nem Téged akar megismerni. Én a mai napig nem gyújtottam rá, mégis vannak barátaim, ismerőseim akik rendszeresen megkínáltak, de aztán megunták és már meg sem kérdezték. Nem lettem kevesebb a szemükben.

Egyébként sem muszáj ilyen helyekre járni, meg ahogy mondtad szoktál beszélgetni lányokkal, ha velük randizol sem feltétlen ilyen helyre fogsz vagy akarsz elmenni vele. Nem kell siettetni semmit, de nagyrészt a Te hozzáállásodon múlik a dolog. Én csak segíteni szeretnék ebben :)
  • salsoul
    mesélj nekem a:
    - hobbidról
    - érdeklődési körödről
    - mikor és hol és miben érzed jól magad
  • IXEMGabeo
    nem járok ilyen bárokba, minek, ha amúgy se alkoholizálok sose...
  • IXEMGabeo
    hát ez az... próbáld meg anélkül, h túlzott baráti köröd nincs, hanem külön barátkozol mindenkivel és nem tartósan, nehezen bízol meg emberekben és úgy, hogy kb "még" nincs munkahelyed sem, és utálod a szórakozóhelyeket...kb most velem ez a helyet:) kíváncsi lennék, te ilyen esetben kinél tudnál próbálkozni
  • salsoul
    vagy találó?
  • IXEMGabeo
    vicces:)
  • salsoul
    A Kék Osztriga Bárba valóban nem nagyon kerül lány...
  • bigapó
    Nem hiszem, hogy tú lnehéz lányok közelébe kerülni, annyira Én sem töröm magam, mégis kerülök a közelükbe. Igaz, Nekem munkahelyem is van, tehát az elve egy jó kiindulópont, bár munkahelyről még nem is szedtem össze csajt..ha jól emlékszem :)
    Nekem szórakozóhelyen volt ahol sikerült és netről is párral, meg persze baráti körből, új ismeretlen ismerősként:)
  • kamilla6666
    Dehogynincs!
    Biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki mindkét szempontból jó csaj. Bárt nem mindegy, hogy kinek mi a szép, és a belső értékek...
  • IXEMGabeo
    én is ismerem magam szóval:D nem úgy értettem, hanem azt, hogy egyáltalán te kerülsz lányok közelébe nekem nem megy, ami az én érdeklődésem oda nem nagyon kerül lány...
  • bigapó
    ez jól esik, hogy irigyelsz, de nem kell, mert ugyanott vagyok ahol Te:) ...a Földön két lábbal ;) csak Én már ismerem nagyjából magamat és a lehetőségeimet - ha úgy tetszik a határaimat - és már kaptam annyi visszajelzést, hogy tudjam magam hova rakni, mikor mire vagyok képes és mit tudok megcsinálni. De ezeket a határokat folyton feszegetem, mint ahogy írtam korábban, magamat is meglepem, hogy még miket vagyok képes megcsinálni :) ez azt jelenti, hogy folyamatosan tanulok és fejlődöm, azaz még rengeteg oldalam van amit nem ismerek :)
    ezt jó tudni:)
  • bigapó
    igen, ez érdekes dolog, vártam, hogy Te is hozzászólj, hiszen Ti napi szinten foglalkoztok vele, ezáltal szabadabban tudtok róla beszélni, míg mi átlagemberek a sokéves vallási elnyomás és prűdség és minden egyéb más miatt gátlásokkal élünk, így erről nem tudunk nyíltan beszélni alig ismert emberekkel, kicsit ismertekkel és néha még a jól ismertekkel sem. Pedig ez is ugyanolyan természetes kell, hogy legyen. persze meg kell tartani itt is a mértéket és nem állandóan erről beszélni, de ez is ugyanolyan téma lehetne. Nehéz dolog az biztos. Ha jól tudom csajoknak is imponál, ha megkívánják, jót tesz az ego-jának, hisz érzi, hogy "jó bőr" :)
    és ettől még senki sem nézi kurvának vagy mittomén minek. ez akkora baromság szerintem, nekik is szabadon lehet választani, miért ne tehetnék meg?

Nálad ez hogy van? Rendesen odaáll eléd a csaj és azt mondja, hogy szívesen összegyűrné veled a lepedőt? lehet hülyén hangzik, de akkor hogy képzeljem el? :)
  • IXEMGabeo
    irigyellek ha itt tartasz:D egyelőre nálam az is nagy szó, ha rám néz egy csaj...
  • hékásébredj
    bigapó nem egy kapcsolatot láttam már így kezdődni :)
    lehet most csak a szexet igényled és utána vele majd megint szeretnéd...és megint és a végén már az is érdekelni fog téged,hogy éppen hol van és mit csinál és utána azon veszed magad észre,hogy van egy gyereked :D
    Amúgy miért ne lehetne ezt csinálni?! Ha tisztázottak a dolgok és lány is tudja miről van szó akkor nincs baj. Főleg ha valami jó kis természetes szépségről van szó...nyamnyam
  • clio1616v
    aki sokat beszél keveset mond
  • Pretorian
    Az hogy bunkóság-e, attól függ, milyen a kapcsolatotok.
    Nekem ilyen szempontból talán könnyebb, mert ugye azzal foglalkozom, amivel.
    Sokszor kerül szóba ez nálunk, teljesen nyíltan, szemtől szemben.
    És a lányokban ez legalább annyira megvan, mint bennünk, faszikban.
  • bigapó
    igen önő vagyok mostanában, kicsit sokat vett el tőlem az élet, valószinű azért csaptam át a másik oldalra. annyira azért figyelek, hogy ne dugás legyen, hanem neki is jó, hiszen igy biztosabb lesz a következő alkalom is :)
  • tomcsa4
    Ha rááll, akkor hajrá. Legyél is kicsit pofátlan, de a tartásodból ne veszíts!Megmondod neki és kész. Viszont ez a fajta szeretkezés önzés, mivel ilyenkor inkább magadra figyelsz. Neked jó, akkor jó. Egy nőt viszont nem lehet így kellően kielégíteni, hacsak nem igénytelen saját magára (saját nemére) nézve. :) (Hozzátrszem, egyre több, már már túl sok az ilyen igénytelen nő.)

Mindegy, hajrá én azt mondom, aztán lesz valami. :)
  • bigapó
    ha nem csak hangemberek és levegőből vett dolgokat irnak - úristen ebből még lesz flém... - akkor az a véleményem, hgoy igen, sokat tudnak, Tudatos emberek.

ez jó kérdés, nekem valahogy mindig azon jár az eszem, hogy milyen lehet azzal a csajjal az ágyban:) szerintem ez már csajozás:)
    nem mindenféle érzelem nélkül szexelnék, a vágy is egy érzelem, igaz, nem túl szép, de ez van:)
    Én is arra gondoltam, hogy kimondom, meg hát ez már meg is történt ilyen célzásokkal, a terep elő van készitve és nekem úgy tűnik, hogy vevő a dologra. aztán legfeljebb pofára esek, mert benéztem a dolgot:) de legalább megpróbáltam. mostanában sokat változtam ezen a téren, nagyon pofátlan tudok lenni, nem is ismerek magamra néha, de annyira nem borzaszt el ez az oldalam.