22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#15179 ezek töppedt agyad töppedt következtetései - szerintem -
clio1616v #15178 sokat gondolkoztam az időn és a legjobban megfogalmazható úgy, hogy
az idő az nem más mint egy jövőbeni esemény bekövetkezésére való várakozás -
clio1616v #15177 ez az idő oldja meg ez azt jelenti, hogy elég csak várni és "magától" megoldódik, mert közben más "testek" megváltoztatnak -
#15176 akkor sem az idő oldja meg, hanem én az időben
Newton első törvénye – a tehetetlenség törvénye:
Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mező meg nem változtatja.
Ugye, másik test, vagy mező és NEM az idő.
Ez a tétel egyébként maximálisan igaz az emberi dolgokra is. -
clio1616v #15175 ha úgyvesszük ahhoz idő kell hogy helyrerakd a dolgokat.. tehát ha nem is közvetlenül az idő oldja meg de az idő mint olyan el fog telni amíg megoldod, tehát így kell érteni ezt a közhelyet... -
#15174 az a könyv a problémád megoldásában segíthet
ha nincs időd, figyelmed, energiád problémádra megoldást keresni akkor az szívás -
#15173 az idő nem old meg semmit -
#15172 Csáo. Én bőrig nem áztam, viszont a belvárosban sétálgatva éjfél körül kb. minden kurva leszólított, meg lefényképeztem két öltönyös japán palit kérésre a Lánchídnál. Szóval újfent igazán tartalmasan telt az estém/éjszakám :)
Viszont ma éjjel vagy négyszer is hozzámszólt a lány, és mégsem öltem meg!
Úgyhogy néhány óra leforgása alatt elég nagyot léptem előre az anger managementben. :D -
IXEMGabeo #15171 üdv, de jót bowlingoztam ma az felüdítő érzés ám, még ilyen nagy esős napon is, szinte bőrig áztam, itt mi újság? mennek itt az élet nagy kérdéseiről szóló témák? az olvasás, az ismerkedés minden?:) -
#15170 ja, nekem is hasonló. legutóbb ez az "érzés amit kivált" dolog hiányzott, elég szar is volt, nem húztam vele sokáig. -
#15169 Remélem, így lesz. -
clio1616v #15168 nincs nőideálom
a lényeg, hogy jó legyen kellemes, legyen az érzés amit kivált és ő is ugyanezt érezze velem kapcsolatban -
#15167 Biztos van vagy legalábbis volt nőideálod. a mostani barátnőd belelillik ebbe a képbe? -
clio1616v #15166 inkább azt mondanám, hogy még épphogy elkezdtem beleszűrni a poharamba, és nem más poharából töltögetek, hanem olyan forrásokból amit érdemesnek tartok és nem szennyezettek túlaságosan -
#15165 Idő..sajnos a mély nyomot hagyó dolgok az idő múlásával fognak csak kevésbé érdekelni, zavarni, fájó emlékként felbukkani. Az elterelő hadműveletek mindenképpen jók, de inkább társas dolgokra szavaznék, barátok, rokonok látogatása, velük közös programok eltöltése mindenképpen "regeneráló" hatású és akkor nem saját magaddal vagy elfoglalva, hanem velük. -
#15164 Köszi. Szeretnék olvasni, de az elmúlt 1 hónapban nem találtam semmi olyan elfoglaltságot, ami lekötött volna, és képes lett volna elvonni a figyelmemet az érzelmeimről. Pontosan ugyanúgy érzem magam, mint 1 hónapja ilyenkor. Belekezdek valamibe kikapcsolódás gyanánt, de hirtelen bevillan egy fájó emlék, egy gondolat, és vége mindennek. Egy filmet nem tudok végignézni, egy cikket nem tudok végigolvasni. Jelenleg erre a problémára keresek megoldát, de csak zsákutcákat találok. -
#15163 ismételgetheted még párszor, de némely dolgokban nem látsz tovább az orrodnál.
elismerem, hogy olyan pohárba nehéz tölteni ami tele van... -
marosiviki #15162 Azt hiszem sok a hasonlóság bennünk :)
Ha valaki hibázik, valamilyen formában kárpótolja azt, ő magának is jobb lesz utána és a másik félnek is.
A büszkeség viszont nekem sem feltétlenül fontos, de adott esetekben jól esik. -
clio1616v #15161 soha többet nem fog ide visszanézni, csak be Ctrl+C és Ctrl+V-zte. -
#15160 Timi inkább jelentkezz a Nánási Pál által indított versenyen. Ott szerintem nagyobb esélyed lenne. ;) -
clio1616v #15159 Az utolsó rész ismerős, nekem is visszaéltek már a feltétlen bizalmammal. De van egy olyan oldala, hogy nem muszáj kell nekem olyan embert szeretni, aki nem méltó rá. -
clio1616v #15158 nekem a büszkeség nem fontos, nagyon rövid idő alatt le tudok mondani róla, szeretek viszont úgy büszkének lenni, hogy mások tisztelnek, gratulálnak vagy az esetek többségében irigyelnek -
clio1616v #15157 ez most önzetlenül hangzott, ha abból indulunk ki, hogy ha kedves lehetsz akkor az neked jó -
#15156 hát ez kemény
ha tudsz angolul > ez segíthet <
_
clio: amíg el nem olvastad, kuss a neved -
#15155 Önzetlenség nem létezik. Az embert mindig az első dinamikája, az "én" vezérli, bármit is cselekedjen, vagy gondoljon. Még akkor is, ha egy közösség érdekében cselekszik. Akkor is, ha a természet érdekében cselekszik. Mindig. De az hogy önzetlenség nem létezik, nem jelenti azt automatikusan, hogy mindenki önző. Ha számomra örömet okoz az, ha másnak jó amit teszek, nyilván én is megélem az öröm érzetét. De az váltja ki belőlem az örömöt, hogy a másiknak jó. Nehéz téma.
Nekem van egy olyan személyiségjegyem, ami sokszor kiüti, felülírja ezt az első dinamikát. Ez pedig a büszkeség. Sokszor teszek olyasmit, amivel saját magamat ítélem szenvedésre, még akkor is, ha igazából tudom azt, hogy ha engednék a nyolcból, csak egy picit is, utána nem szenvednék, vagy nem szenvednék annyira, vagy akár eljuthatnék egy semleges érzelmi állapotba, ne adj isten talán még örülnék is.
De erre nagyon sokszor nem vagyok képes.
Ha valamilyen sérelem ér, ha valaki átver, hülyére vesz, nem képes a szemembe nézve konfrontálni velem, az iránt iszonyat haragot, megvetést, gyűlöletet érzek. Még akkor is, ha előtte egy nappal vagy akár pár órával még tegyük fel halálosan szerelmes voltam belé.
Neked adok mindent, és te átbaszol? Hát szenvedj kétszer annyit, mint én. Vérezz. Ezt az állapotot csak az oldhatja fel, ha az "elkövető" konfrontál velem, és azzal, amit elkövetett. Ha ezt nem teszi meg, de nem is dumál a levegőbe, nem próbálja mindenféle hülyeséggel megmagyarázni a történteket, de mondjuk van valami visszafogott kontakt köztünk, akkor tudom, hogy bassza a lelkiismeret. Ha számon kérem, és még neki áll följebb, akkor tudom, hogy vagy instabil érzelmileg, vagy így próbálja a lelkiismeretet kiiktatni, vagy egyszerűen csak hülye mint a seggem. -
IXEMGabeo #15154 xD -
#15153 clio töppedt agyadcskád orbitális tévelygésben van -
clio1616v #15152 ez nem baj, hanem ez természetes, csak ha jól emlékszek korábban az önzetlenség kérdőjeleződött eg és annak fontossága -
clio1616v #15151 semmi nincs ingyen és remélem te sem gondoltad komolyan, hogy egy hozzászólással elnyered a szavazatunkat -
clio1616v #15150 és miről nyilvánítottam véleményt, amit nem tapasztaltam? -
#15149 s ha ez így is lenne, az miért volna baj? -
#15148 csak szubjektíve vagy biztos, valójában ugyanolyan bizonytalan, mint minden más -
polly98 #15147 Üdv, Timi vagyok, és tudom, hogy nem ide tartozik, de indultam egy netes versenyben, ahol még szükségem lenne legalább 300 szavazatra. netek komolyan csak egy klikk, nekem viszont életem legszebb nyarát adná. ELőre is köszi annak, aki segít. http://www.djuice.hu/nyarfalok#/49fa41919edbd7f3fecc6d1c06e517fd -
#15146 folyamatosan véleményt nyilvánítasz, nem tehetek róla ha ezt nem így látod :) -
clio1616v #15145 azért salsoul önzetlenségéről annyit, hogy ő attól érzi jól magát, ha megköszönheti másnak a semmiséget az magától értetődőt :)
tehát azért udvarias kedves másokkal, hogy neki jólegyen... ez nem önző egy kicsit? -
clio1616v #15144 de én az vagyok magamnak, csak magamra építhetek, csak együtt mozoghatok magammal.. stabil és biztos pont vagyok saját magam számára -
#15143 nem létezhet abszolút stabil pont sem -
#15142 nem értem, miben más a dolog attól, hogy más szót használsz rá? -
clio1616v #15141 egyedül a megfigyelő tud abszolút lenni és adaptálódni a megváltozott helyzethez -
#15140 azt is mondhatnám: aranycsinálás