22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Most mondanám, hogy külső alapján nem szabad ítélkezni...de ennek a "ribancnak" hónapokon keresztül sikerült elhitetnie velem, hogy igazából nem is ribanc. Pedig az. Na ilyenkor légy okos. Amikor rezzenés nélkül hazudik valaki a szemedbe, és olyan hitelesen csinálja, hogy amikor a végén pofára esel, el sem hiszed, hogy ilyesmi létezik.
  • Pretorian
    Igazából csak a post első felét szántam válaszként a tiédre.
  • Pretorian
    Csak a tapasztalatlan, tájékozatlan, a tudatlan és a buta emberek félnek.
    Ha valamiről nincs elegendő stabil adatod, félsz.
    Ha szellemi képességeidben korlátolt vagy és nem tudsz adatokat kiértékelni, félsz.
    De a megoldás nem az kell hogy legyen, hogy helyrehozhatatlan károkat okozva magad körül elmenekülsz. Ez a létező leggusztustalanabb "megoldás".
  • IXEMGabeo
    minek jössz össze ilyen ribanccal? alap h én ilyenekkel nem kezdenék xD
  • salsoul
    Most mondjam azt, hogy idővel majd te is megtapasztalod?
  • salsoul
    Amit írtam az nem szól sem kiskirálylány-kodásról, sem papucskodásról, papucs-létről. Amennyiben ésszel(!) csinálják. Amennyiben pedig ész nélkül csinálják, úgy mindegy, nem csak ez, hanem minden más is.
    És igaz, a nő visszaélhet ezzel...

Tehát ügyesen, okosan, ésszel.
    Tehát amiről én beszéltem, az nem az, amiről te itt beszélsz.

Erre a lányra pedig, akinek a képét betetted elég ránézni, és rögtön látszik, hogy nagyon jól áll neki a távolság.
  • clio1616v
    ha egy ember tesz valamit akkor vagy azért teszi mert jó neki, vagy azért mert fél, hogyha nem teszi meg akkor rosszabb lesz
  • Pretorian
    Jah, ez még a #15464-re ment, tegnap elsiklottam felette.
  • Pretorian
    Nah, ezek közül a "van stabil egzisztenciája", és a "stabil" két olyan úgymond tulajdonság, amit nem várt el tőlem egy nő sem eddig. A többi felsorolt dolog ahhoz kell, hogy a lány kiskirálylánynak érezhesse magát, ami nem is probléma egészen addig, amíg át nem csap valami nagyon csúnya dologba, amit nem is tudom...papucskodásnak, papucs-létnek nevezünk.
    A legutóbbi lány is elvárta, hogy ha ott van velem, akkor szinte csak vele foglalkozzak, hogy segítsek neki ebben-abban, hogy a terveimről beszéljek neki, hogy okosságokat mondjak és határozott döntéseket hozzak, hogy simogassam/csókolgassam/ölelgessem nonstop, hogy ápolt legyek (bár ebben a dologban talán még a nőknél is érzékenyebb vagyok).
    Viszont a mindent meg tudunk beszélni dolog ugye valahol félresiklott nála...ez nem azt jelenti hogy hazudott, csak nem konfrontált velem bizonyos engem is érintő döntései kapcsán.
    A papucs-lét pedig az, amikor sosem tesznek szájkosarat és pórázt a nőre (képletesen), és a pali teljesen kiszolgáltatja magát a nő kénye-kedvének, legyen szó bármiről. Az ilyen emberek nem élnek, és csak sajnálni tudom őket. Az utolsó lány férje is ilyen. Aztán állítólag ő csak "szereti a feleségét", és azért tűr el mindent. A faszt. Csak fél hogy elveszti, és nem talál mást. Amikor velem volt a lány, abban a pár hónapban egyszer sem éreztem úgy, hogy papucsot akar csinálni belőlem, talán mert tudta, hogy ezt velem nem tehetné meg. Mégsem volt köztünk szinte egyáltalán semmi konfliktus, szerettük egymást, tehát nem nyomtam el a személyiségét. De végül, amikor először cselekedett olyasmit, amiről tudta hogy én nem tűrném el, azt nem nyíltan tette, hanem arc nélkül, mert tudta hogy ezzel vet véget a kapcsolatunknak...jah, a férjével megcsinálta ugyanezt, de ő természetesen visszafogadta.
    De ha már ennyit emlegettem ezt a ***** ******, akkor itt van róla két kép, és legyen nagyon hálás, amiért teljes arcot nem mutatok.

• IXEMGabeo
    írd már le egyszer, te hogy érted el, hogy egy "ritka" rendes lány megszeressen?
  • Ronny
    próbálom a saját tapasztalataimat leírni, biztos más is megfogalmazta már.
  • IXEMGabeo
    na gondolom ezt a neten olvastad:) sztem is szembenállnak elkülöníthetőek mondom én
  • Ronny
    Ilyenkor a kognitív disszonancia jelenségét látjuk működés közben. Az ember-állat racionalitása szemben áll a biológiai szükségletekkel(alfa-hím).
  • Ronny
    Idővel meg fogod tapasztalni, hogy a felsoroltak közül sok "kritérium" csak verbális, gondolati szinten létezik a nőknél.
  • clio1616v
    talán kezdesz rájönni miért értelmetlen a könyv... nagyon jó úton vagy és örülök, hogy rávilágítottál
  • salsoul
    Járok majd még Pesten, úgy ősz környékén ;)
  • IXEMGabeo
    szóban nehezebb:) itt sokkal könnyebben ki tudod gondolni mit akarsz leírni mintsem spontán hivatkozni érvekre...én szóban eléggé összevissza vagyok mivel túlizgulom magam:D nem tudom átgondolni mit akarok, írásban jobban megy a fogalmazás amúgy is:D ebben veled értek egyet...már mondtam Salnak is, ha nem Vas megyében lakna tutira elbeszélgetnék vele, én pesten lakom és az nem 10 méterre van mármint Vas megyéhez képest....
  • IXEMGabeo
    xDDD
  • Pretorian
    Azért megnézném, hogyan zajlana köztetek egy szóbeli vita.
    Egy fórumon mindig van elegendő időd pontosan úgy fogalmazni, ahogyan akarsz. Éppen ezért nem juttok egyről a kettőre szerintem.
    A szóbeli viták nem tartanak ilyen sokáig, és a kommunikációs problémák miatt sokkal gyakrabban siklanak félre, mint az ehhez hasonló, írott, fórumos viták. Ha itt sem vagytok képesek egyről a kettőre jutni, élő szóban gyorsan hazavágnátok egymást.
    Mondjuk ezzel én is így vagyok.
    Élő szóban még egy egyszerű kérdés, pl. a "most mi a baj?" is többletjelentést hordoz magában a hangsúly, a mimika, a metakommunikáció miatt.
  • salsoul
    üdv a klubban
  • clio1616v
    Sal féltékeny(irigy), de én meg élvezem :)

legalább teljesül, hogy olvasva szerez infót és mégse könyvből

a káposzta is elfogy a kecske is éhendöglik
  • Pretorian
    Olyan, mintha házasok lennétek.
  • clio1616v
    bárki követhet el hibás, ne emésztd magad
  • salsoul
    mindegy, én vagyok az orbitális barom, hogy elolvaslak és hozzád szólok clio

• salsoul
    a kés legalább olyan semmi, mint az msn, mert ha nagyon nagy nagyító alá veszed kiderül, hogy semmiből sincs

egyébként örülök, hogy megint a lényeget sikerült megértened, meglátnod

tényleg
  • clio1616v
    Sal jobb szeret olvasni... nekem meg nincs időm ilyesfajta találkozásra
  • clio1616v
    #15485-ben, amikor a szociális kapcsolatok megölését összefüggésbe hoztad a késes megöléssel
  • chhaya #15512
    Én már nagyon, de megnézném, élőben mit művelnének egymással. :D
  • salsoul
    melyik hozzászólásban, hol?
  • clio1616v
    mert kevered a valóságot a gondolattal
  • salsoul
    de ez most, hogy jön ide?
  • clio1616v
    álomvilágban élsz ha azt gondolod, hogy az MSN egy tárgy ami kézzel fogható...

ahogy egy hulla nem tud gondolkodni úgy a számítógéped sem képes megjeleníteni az MSN-t elektromos áram nélkül
  • salsoul
    jól van okostojás, valóban, a dolgoknak ezen oldaláról beszéltünk...
  • clio1616v
    az MSN nem más mint a gondolat.. elekromos áram

egy változás ami fizikailag nem létező dolog
  • salsoul
    valami valamire való felhasználásáról beszéltünk és nem a létrehozásáról, üzemeltetéséről
  • salsoul
    én nem mondtam, hogy nem fontos nekik
    csak azt, hogy vannak előfeltételek, amik legalább ugyan olyan fontosak, ha nem fontosabbak - kivéve, ha csak szimpla dugásról van szó, ami még jó lehet 1x és 2x évesen, de aztán egyre inkább kiábrándulnak belőle...

és egyáltalán nem tudatfelszabadulásról van szó, s ha mégis arról van szó, akkor ez egy retrogressz tudatfelszabadulás ebben a formában
  • clio1616v
    persze, hogy fontos

ez a legfontosabb, utána meg a víz és az ennivaló
  • clio1616v
    mert az MSN működik emberek nélkül mi?
  • bigapó
    hidd el, hogy a nőknek is ugyanolyan fontos a szex és nem azért mond le róla, mert gyereke van vagy mert már idős, hanem mert a férfi el tudja nyomni benne ezt a sok negatív véleménnyel. sok nő azt hiszi, hogy semmire sem jó csak mert a kedves férje ezt ontja rá egész életében.
    manapság már kezd kinyílni a csipájuk és szabadabban élik meg a szexuális életüket is, ezért tűnik úgy, hogy több lett a "kurva" a világban. holott csak szabadul a tudatuk fölfelé :)
  • Pretorian
    Wüháháháh nem unjátok még egymás savazását? :D