Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Animációk elég gázak. Régebbi részekbe fényévekkel jobbak voltak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
1:26-nál mikor oldalazva mászik a párkányon

ÚRISTEN! Prince of Persiában nincs ilyen elnagyolt mozgás. Mi a faszomnak mozog ilyen gyorsan? Úgylátszik a pénz az Ubisoftot is ugyanúgy tönkretette mint 6-7éve az EA Gamest...
grebber
Hát elég gyér a lopakodás full fényben van szinte azt a debil gép nem veszi észre!

Next PC upgrade: 2022

tnm
damn, i hate to be right.
már a testeket se kell eldugni, ennyit a lopakodásról😛

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

TitaniumRR
A borítóterv teljesen hiteles... ;D

Captain Sonar 2024 Remake

tnm
ugye ez csak a szokásos magyar pontatlanság és ne éljem bele magam?

Prince23
Nem kell félni, pörgõs játékmenet is lesz, vagy csak egyszerûen magától a játékos egyéntõl fog függni, hogy pörögni akar vagy lassabb, lopakodó játékmenetert.

Volt döntõs pl a Chaos Theory ban is, vagy Rambózol vagy lopakodsz. vagy mindkettõ, ha a szükség és személybiztonság ezt kivánta. ennyi az egész.
Lopakodás powa 4 ever!

CptObvious
Elírás. Microsoft exkluzív lesz. Játék hivatalos fórumán is ott a felírat:
"Release date : Exclusive to Xbox 360 & PC, Q1 2010" Meg több interjúban is megerõsítették a pc verziót.

Shep
Most olvastam ,hogy valamelyik tag azt nyilatkozta, hogy mikor az E3-on bemutatták sok díjat és pozitív visszajelzést kaptak ezért úgy döntöttek ,hogy eleget tegyenek az elvárásoknak és, hogy a játék a legtökéletesebb élményt nyújtsa játékosoknak ezért tolják 2010 elejére a megjelenést. Hát reméljük tényleg olyan zseniális lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakvarnyu
Most itt elírták vagy ez igaz??
A nagyon impozánsan festõ és még mindig X360 exkluzív Splinter Cell Conviction "

tnm
de ez nem bõvítés. lopakodásnak eddig nyomát se nagyon láttuk, ez lecserélés. hatalmas különbség.

"ez nem Splinter Cell, de igenis az, a készítõk döntik el mit csinálnak vele és ha a gta-ból autóversenyt csinálnának, akkoris gta lenne"

ez megint nem igaz. illetve persze, ha mostantól az adidas a 300 ft-os kínai polókra rávasalná a logóját és 400 ft-ért árulná, akkor az lenne az adidas (vagy selyem ingekbe hímeztetné bele vak apácákkal, tök mindegy), akkor persze szabad neki azt is adidas polónak hívni, nála vannak a jogok, azt csinál a névvel amit akar. de ha erre valaki azt mondja, hogy az már nem igazi adidas poló, akkor érteni fogod, hogy mire gondol. itt is értsed légyszi!

Gerbill
"de tényleg nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. ha a következõ GTA egy arcade autóverseny lenne"
Az visszafejlõdés lenne. Itt a lehetõségek bõvültek, nem pedig szûkültek. Akármit mondasz, hogy ez nem Splinter Cell, de igenis az, a készítõk döntik el mit csinálnak vele és ha a gta-ból autóversenyt csinálnának, akkoris gta lenne. A választék pedig semmivel nem lenne kisebb, hanem mindig nagyobb. A régi részekkel ugyanúgy lehet játszani senki nem akadályoz meg benne. Bár a gta stílusteremtõ volt a Splinter Cell nem.
Az UbiSoft nem vonult ki a lopakodós játékok piacáról, csak szélesítette a lefedett játékosréteget. Éppen azért, mert akármennyire is de szûkült a piac, mert már nem hatott az újdonság erejével a lopakodós játékmenet és mert több játék is megjelent hasonló játékélményt nyújtva. Azért kell újítani, mert különben szépen lassan elsorvadna a játék és csak az igazán fanatikusok maradnának meg. Mint írtam nem egy jótékonysági szervezet, hanem egy cég egy bejáratott terméknévvel. Új címet kockázatos kidobni, és sokkal több erõforrást vesz igénybe, mert az alapsztorit is újrakell dolgozni, karaktereket kell kitalálni fõhõst kreálni háttérsztorival stb. Az meg nem elég újítás, hogy beleraknak egy-két új fícsört meg két kacatot, és akkor Sam Fisher megint megmenti a világot, az egy idõ után már nem érdekelne senkit, ezért kell a kerettörténetet tovább görgetni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

tnm
ne idegesítsé' fel 😊, már hogy a fenébe ne lenne igaz.* és nem is értem, hogy ehhez hogyan kapcsolódna az, hogy: " A Splinter Cell egy videójáték", ami triviálisan igaz, de senki még csak hasonlót se kérdõjelezett meg.

* és megintcsak nem vagy kompetens ebben a kérdésben, azután, hogy Te írod: "én nem is játszottam csak a Pandora-val a régebbi részek közül, az is csak addig tetszett amíg nem kelett centizve lopakodni"

de tényleg nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. ha a következõ GTA egy arcade autóverseny lenne, ami mindig onnan indulna, hogy ellopják azt autót (ez átvezetõ videóban lenne csak benne, nem a player vezérelni) és utána a városon keresztül kéne menekülni a zsaruk elõl (és nem szállhatsz ki a kocsiból, mert azt kell ellopnod, amiben ülsz), akkor hiába szólna ez a játék továbbra is Grand Theft Auto-ról és hiába népszerûbbek az arcade autóversenyek, mint a GTA stílusú játékok, éreznénk, hogy ez már nem GTA, és hogy vesztett ezáltal a játékos társadalom, kisebb lett a választék.

mellesleg az se egy teljesen épkézláb érvelés, hogy az ubisoft azért vált a lopakodós játékok piacáról, mert már nem egyedüli szereplõ (hozzátenném, hogy nem sok játék ér fel vele a kategóriában sztem) és helyette áttér az egyik legkommerszebb és pont azért többszörösen is túltelített hack-n-slash piacra. (tudod, ha csak ketten gyártanak ajtókat 195 centi magas embereknek, akkor egy 10%-os piacon osztoznak , míg a többi 200 ajtógyár osztozik a maradék 90%-on )
és nem vagyok hülye, biztos vagyok benne, hogy alapos piackutatást végeztek, csak azt nem értem, hogy miért kell ennek 'vagy-vagy'-nak lennie, mikor lehetne 'is-is' is: SC-t meghagyni SC-nek és akár csak 3 évente kiadni valamit a "10%-os piacra", egy új márkával meg robbantani a nagy piacon és 3 havonta kinyomni egy újabb DLC-t a 2. részig...

Gerbill
A Splinter Cell azért Splinter Cell, mert lopakodó játék és van benne NV, spec fegyver, spec ruha és kifinomultabb játékmenet, mint a hack-n-slash játékokban.
Ez szimplán nem igaz. A Splinter Cell egy videójáték,
Ellenben az üres puffogtatásokat kéretik hivatalos adatokkal alátámasztani. Honnan az info, hogy a lopakodó játékokra elenyészõ az igény? A Velvet Assassin már kijött, az Assassin Creed 2 pedig hamarosan. Mindkettõ erõs lopakodó elemeket felvonultató játék
Ad 1 az assasin's Creed 2-ben még annyi lopakodás sincsen mint az ide berakott videókban következtetek erre az AC1-bõl és az ac2 gameplay videókból. A Velvet Assasin pdig nem egy mainstream játék egyetlen egy eladási lista élén sem láttam, ráadásul a minõsége is elég gyenge, a kritikusok sem kedvelték. De te sem támasztottad alá adatokkal állításodat miszerint van igény lopakodós játékokra(nem aztmondom, hogy nincs, de csökkent és több lopakodós játék is megjelent már a piacon, nem egy lefedetlen piac) Az UbiSoft a világ legnagyobb játékkiadói közé tartozik, nehogy azthidd, hogy nem készítettek kismillió piac-igényfelmérést. Nyilván nem csak hasraütésbõl lett akciódúsabb az SC.

TitaniumRR
A Splinter Cell azért Splinter Cell, mert lopakodó játék és van benne NV, spec fegyver, spec ruha és kifinomultabb játékmenet, mint a hack-n-slash játékokban.

Ezért nem Wanted, Enter the matrix, vagy Resident Evil.
Az ész nélkül öldöklõs játékokra valóban nagy a kereslet manapság. Ennek oka a multiplayer funkció népszerûsége, gyártói oldalról pedig a jóval egyszerûbb programozás és emiatt a vállalható piacra dobási idõ.
Ez olyankor szempont, amikor a gyártók versenyeznek, hogy ki adja ki hamarabb vagy késõbb a játékait.

Ez eredményezi a max. 1-2 napos single player játékidõt, valamint hogy van otthon 500 játékod (akinek inge...), s darabonként jó ha játszottál velük single playerben 1 hétig, a multiplayer funkciójukkal meg 3 hónapig, amíg nem jött egy újabb cím amelyikkel gyorsan végig rohantál a pályán és megöltél mindenkit.

Ellenben az üres puffogtatásokat kéretik hivatalos adatokkal alátámasztani. Honnan az info, hogy a lopakodó játékokra elenyészõ az igény? A Velvet Assassin már kijött, az Assassin Creed 2 pedig hamarosan. Mindkettõ erõs lopakodó elemeket felvonultató játék

Arról inkább van szó, hogy a fõ célközönség: a tizen-huszon éves korosztály hamarabb ül le játszani. S mivel játszik a többség ilyenkor? Igen... :-) azzal.

A színvonal igényességét mutatja egy másik platformon korábban megjelent Ninja Gaiden. A játék anno óriási volt. Mégis a megjelenésekor méretes elégedetlenség és elutasítás fogadta: Igen, abban a játékban a sok más piff-puff-csihi-puhi játék mellett védekezni és gondolkodni is kellett néha... :-)

Mondhatnék még jónéhány példát a színvonal nem éppen fejlõdõ tendenciáira, de nem teszem. Ha erre van nagyobb kézzelfogható igény, akkor legyen ez. Sok mindent úgy sem tehetünk innen a Mo-i felvevõ piacról.

Ha jó lesz, játszunk vele. Ha kaka lesz, akkor megvárjuk a Thief következõ részét, az Assassin Creed 2-t, esetleg a Tenchu is kijön új résszel majd.

miért gondolod hogy csak azért mert a videókban nem mutatnak (vagy legalábbis nem nagyon) lopakodós jeleneteket akkor nem is lesz benne?

próbáljatok már egy kicsit pozitívabban hozzá állni 😊

én is játszottam az összes SC-vel, szerettem is mindet és a videók alapján(!) valóban 180fok-os fordulatot vett most a játékmenet, de szinte biztos vagyok benne hogy a lopakodás ugyanúgy meglesz, mint a többi részben

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Muki100
+ nem a világot mented meg 5. alkalommal, saját motivációja van
+ samu jobban az ösztöneire van utalva, mint a bejáratott high-tech cuccokra
+ nyomodban a splinter cellek és a third echelon

- eközben samu szupertatává válik, és 50< évesen villámgyorsan mászik a falakon
- minden kis nyomi ellenfelet likvidál a videókban

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tigeroo
hát pont ezaz. minden van az elõzõ részekhez képest, de a játékmenet... az éjellátó hiánya még ok
de az embereket nemkéne tonnaszámra ölni. lopakodós játéknak ez a lényege, csendben likvidálni. hol van már a hullaelrejtés, hátulról elkapás, stb.
az a baj hogy ez a sok akcióelem a lopakodós elemek kárára kerül most elõtérbe.
olyan ez mintha valamilyen akció tps-bõl (pl. max payne) csinálnának rts-t vagy autószimulátort...

jó, adják ki splinter cell néven, de akkor legyen valamilyen mellék-alcíme.

jó, nem akarok vitába szállni, felesleges. az a baj hogy kúrva kevés lopakodós játék van/volt a (PC-s) piacon...most egy nagy nevet tettek egyszerû akció tps-é... a régi splinter celles arcok már levágták hogy ez nem ugyan az a játék. azokat akik meg nemis játszottak a legelsõ (igazi) részekkel azoknak meg tökmindegy, sõt, õk biztos jobban tudják
de istenem..miért nem splinter cell?
mert nincsen éjjellátónk? és mert ha úgy akarod akkor hentelheted az embereket tonnaszámra?
fõszereplõ, történet, meg nagyjából minden kapcsolódik az elõzõ részekhez

amúgy nálad mit jelent az "igazi splinter cell játék"?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tnm
senki nem temette a játékot, ha jól emlékszem. én például nagyon várom, tetszett a videó is. de itt már körbejárunk: ez a játék már nem splinter cell, valószínûleg ettõl független komoly lesz, csak akkor ne hívják ennek. (igazából az se zavarna, hogy így hívják, csak ne jelentené egyben azt is, hogy ezzel vége az igazi splinter cell játékoknak)

ez a bevezetett márkával való érvelés meg szerintem hülyeség (nem az érvelés maga, hanem ha ezt akarják elérni tényleg)

tegyük fel, hogy a Ferrari hoz egy stratégiai döntést és ezentúl a ritka forint helyett a sûrû fillérre megy rá. kidolgoz egy új olcsó egyterût, kicsi, gazdaságos motorral, környezetbarát jellemzõkkel. ezután gyakorlatilag annyit költhet marketingre, hogy ez a Ferrari már nem olyan, mint az eddigiek, amennyibõl kijönne simán az is, hogy bevezet egy új nevet Ferrarina néven (logó egy póni) és azzal hirdeti, hogy a Ferrari terezõitõl/gyárából. így még a Ferrari márkanév is megmaradna annak, ami.

más játékok is szoktak kitérõt tenni a megszokottól eltérõ stílusokban , de 99%-ban külön feltüntetik, hogy ez csak egy kitérõ. (pl. Fallout Tactics)

Tom Clancy-nek amúgy semmi köze már a szériához (talán sose volt csak az elsõ rész az õ könyvének világában játszodott), csak licensz díjat kap. (Még ezt is megúszták volna, ha nem TC's SC-ként adják ki ezt.)

"teljesen mindegy mostmár, hogy milyen lesz a játék, aki elõre ennyire eltemeti, az akkor sem élvezné, ha egy remek játék kerekedne belõle, mert mindenben csak a rosszat látná, hogy ez régebben így volt az meg úgy, meg ez nem is Splinter Cell."

pontosan <#eljen>

Gerbill
Értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Ez már nem az a játék. Való igaz az új részek újnyomvonalon haldnak játékmechanika alapján de ez csak a hc fanokat zavarja, amit te is írtál, hogy kevesen vannak. Az UbiSoft meg nem hülye, nem fog 100 embernek játékot csinálni, ha ugyan azzal a bejáratott névvel csinálhat ezernek is. A névvel megtartják a nem annyira keménymagot+a marketingel szereznek ötször annyit mint amennyit elveszítettek. A HC fanok meg sírnak és játszanak a régi részekkel. Nem jótékonysági szervezet ez. Az elsõrészek ugyanúgy a közönség igény kielégítését szolgálták mint az újak akkoriban mások voltak az elvárások, közben változtak. A készítõk mindig a lehetõ legnagyobb tömeget igyekenek megcélozni, kisebbet csak akkor, ha az kiaknázatlan(Az elsõ SC megjelenése elõtt nem volt a piac elárasztva lopakodós játékokkal, most azonban már akad több is)

"az a baj hogy az igazi SC fanok tudják hogy mi a SC...
olyan mintha azt akarnád megmondani nekünk hogy a kék az piros"
Akár azt is mondhatom, hogy zöld vagy sárga, mert itt az UbiSoft határozza meg a színeket és teljesen mindegy mostmár, hogy milyen lesz a játék, aki elõre ennyire eltemeti, az akkor sem élvezné, ha egy remek játék kerekedne belõle, mert mindenben csak a rosszat látná, hogy ez régebben így volt az meg úgy, meg ez nem is Splinter Cell. Miért nem SC? Marióból is van versenyzõs, meg oktatós játék azt is Mariónak hívják. Mellesleg Tom Clancy neve sem véletlenül szerepel a játékok elõtt tehát had döntsék el õk, hogy mi is a Splinter Cell

tigeroo
az a baj hogy az igazi SC fanok tudják hogy mi a SC...
olyan mintha azt akarnád megmondani nekünk hogy a kék az piros :o)
tnm
de most ezzel gyakorlatilag nekem adsz igazat, csak még nem vetted észre. 😊
SC sose volt nagy közönségkedvenc, ahogy Te is írod. volt/van egy viszonylag szépszámú fanbázis, aki abba szeretett bele, amit az elsõ 3 rész nyújtott, abba a rétegjátékba most tõlük ezzel elveszik ezt a játékot és hoznak a helyére egy kommerszebbet (nem pejoratív értelemben) és közben megy a kampány, hogy azok is bepróbálják majd, akiket alapvetõen nem ragadtak meg az eddigi SC részek. ennél egyszerûbb lett volna a Splinter Cell nevet hagyni a békében és egy új nevet behozni. (mivel pont nincs értelme elõvenni a nevet: a régi fanoknak csalódás, többieknek meg jól agyába kell verni, hogy ez már nem olyan lesz)

#347: nekem gyanús, hogy egy lopakodós videó(részlete)t sem láttunk még, illetve szerintem a lenti (#335) akart az lenni (pl. M&E-t se használja meg a sötétben mozog sokat), de nem sikerült nekik. amúgy is igen nehéz elhinni, hogy valamit két egymásnak gyökeresen ellentmondó játékmenetre is ki lehessen hegyezni (hacsaknem eleve 2féle dvd kerül a boltokba, kvázi 2 játékot írnak 😊 )

Gerbill
"ne haragudj, de nem Te vagy a Splinter Cell sorozat célközönsége"
pontosan nem én voltam a régi részek célközönsége, hanem az olyan emberek, akik képesek voltak órákat eltölteni a játék elõtt egy-egy adott feladat tökéletes teljesítése érdekében(õk azok a fanok akik most lázonganak, hogy így nem jó úgy nem jó). Csakhogy így sokkalta kisebb réteget céloz meg a játék, mintha egy látványos akciódús+lopakodós játékkal hozakodna elõ amit meg is tett.

"kb. pont ettõl lett a Splinter Cell egy jól csengõ márkanév..."
Meglehet, sõt biztos is, de 5 részen keresztül nem gondolod, hogy kicsit unalmas lenne már? Eleinte még az újdonság erejével hat, de újítások nélkül szépen lassan lekopott volna minden "kazsuál" játékos és csak a keménymag tartott volna ki a sorozat melett. Az egyre casualosodó játékpiacon szükséges volt ezeket az újításokat meglépni, mert a hc fanokon kívül senkit nem érdekel, hogy hogy indult az egész, csak kaland akció dráma.
#344 Igen állóvíz, mert ott adott volt az keretsztori, és ezt mindig más szituációra húzták rá, viszont a Double Agentnél már az alapsztori is változott azzal, hogy meghalt Fisher lánya.

szerintem meg az ubi pont jól csinálja
inkább a rambós játékmenetet mutatják a videókban, hogy (a régi SC fanok mellett akik lopakodni szeretnek) megfogják az olyanokat is mint pl: Gerbill, akinek meg pont nem a lopakodás nem jön be annyira

így azok, akik ismerik a Splinter Cell elõzõ részeit úgyis kifogják próbálni, és ezekkel az akció dúsabb videókkal meg megpróbálnak még több embert magukhoz vonzani

és múltkor már linkeltem egy oldalt ahol egy interjúban elmondják hogy lopakodva is végig lehet játszani a játékot
meg azért valljuk be a régi részekben valóban egy irányba: a lopakodás felé ment az egész játékmenet
ebben az új részben viszont tudsz választani melyik stílusban is akarsz játszani

tnm
ne haragudj, de nem Te vagy a Splinter Cell sorozat célközönsége, szal nem hiteles, ha ilyet ísz:
"nagyközönség már nem kíváncsi"
azután, hogy korábban azt írtad:
"én nem is játszottam csak a Pandora-val a régebbi részek közül"
pláne, mivel nem is igaz, mert alapvetõen a régi nagy fanok, mind szívják a fogukat, és emiatt ha lenne, akkor ubi is igyekezne bemutatni néhány tényleg lopakodós jelenetet, de nekem úgy tûnik, hogy ilyen nincs

simán lehetne a játék neve Revenger, a fõhõs meg Jack Smith (hasamra ütöttem mindkét esetben), és egy szót se szólnék, sõt nagyon várnám ezt az ar(t)cade hent-et, de így csak elúszni látom SC szériát
de még mindig remélem, hogy meglepnek és tévedek majd

"mindent másodpercre pontosan idõzíteni kell, hogy sikerüljön végigvinni 30 újrakezdéssel és mindezt végig zöld-fekete kivitelben"

kb. pont ettõl lett a Splinter Cell egy jól csengõ márkanév...

játszottál már vele hogy tudod semmi lopakodás nincsen benne?
vagy csak a videókból indulsz ki? abból a kb egy pályából amit folyamatosan mutatnak?

tigeroo
három résznyi állóvíz?😄

éppenhogy a splinter cell 1-2-3 volt a legjobb. az elsõ rész meg kibaszott nehéz játék, nemsok olyan kaliberû cucc létezik, na az már kihívás.aztán jöttek a könnyítések, a 2. részben a fütyülés, pár új mozgás, a 3. részben bejött a disznóölõkés, meg a kevésbé kötött missziók... a 4. rész sztem már vicc kategória az elõzõ epizódokhoz képest

értem én, hogy kell az újítás, de a splinter cell franchise-nak a lopakodás volt a védjegye. így mára csak egy jól csengõ árkád-akció-tps-szutyok izét kapunk.
milyen szintû lopakodás van a convictionben? kb. mint a san andreasban lol

érdekes, a metal gear sorozat hû tudott maradni az eredeti koncepcióhoz...
most nagyon elbaszta az ubi, a régi fanok pedig joggal háborognak
Gerbill
De Splinter Cellnek kell hívni, hiszen ez még mindig ugyan az a franchise, ugyanúgy Sam Fisherrel játszunk, csak most a háromrésznyi állóvíz után beújítottak a DA-val, majd most ezzel, mivel a történet igazándiból csak ebben a kettõben mozdul elõre és a nagyközönség már nem kíváncsi az egy pályán akár fél-egy óráig is elhúzódólopakodásra, ahol mindent másodpercre pontosan idõzíteni kell, hogy sikerüljön végigvinni 30 újrakezdéssel és mindezt végig zöld-fekete kivitelben. Ha belegondolnék, hogy ez már az ötödik ugyanolyan játék lenne, biztos, hogy egyáltalán nem érdekelne. Így a rengeteg újítással viszont megfogott és biztos kipróbálom.

tnm
magyarul Te is azt mondod, hogy nem Splinter Cell-nek kéne hívni ezt a játékot. mert nekem pont az elsõ 3 rész jött be igazán, többször végigvittem mindet. és nem kell a könnyedebb stílus

Shep
Úgy látom több cég is rájött, hogy az idei õsz elég erõs lesz még a nagy nevek számára is ezért aztán egyre többen halasztanak jövõ évre, a végén az lesz ,hogy mindenki halaszt :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
Nekem tetszenek az újítások, sokkal könnyedebbé élvezhetõbbé teszi a játékot. Persze jók voltak a régebbi részek is, de max 1-2 pálya erejéig, utána megunta az ember. Példának okáért én nem is játszottam csak a Pandora-val a régebbi részek közül, az is csak addig tetszett amíg nem kelett centizve lopakodni. A DA egész jó volt, a videó alapján ez is tetszik

TitaniumRR
Lám-lám #275.
Gyûlik a tiltakozók társasága itt is.
Az alapelképzelés jó, miszerint ha illetéktelen hatol az épületbe, akkor a minimum, hogy riasztást kap a teljes védelem. A korábbi részekben gyakran elõforduló pályánként 3 riasztás között az ellenség mindig megnyugszik. Az elképzelés a conviction-ben így realisztikusabb. Érdemes lenne különbséget tenni a hangos behatolás és csendes támadás között. Utóbbi esetben nem feltétel nélküli a teljes riadó.
Az elképzelés tehát jó. Nem úgy a kivitelezés. Ennyire gyors mozdulatok esetén a mozgás noha lopakodásra emlékeztet, a valóságban mindenképpen hangos. A nehézségi szintet itt is meg lehetne húzni. A hentelés kedvelõinek megmarad a "mindenhová berontok, mindenkit megölök, úgyis túlélem"-szint, míg a további szinteken San sérülés modellje legyen egyre realisztikusabb. Szimpatikus lenne egy bónusz rendszer beépítése is. Ha sikerül végigvinni lopakodó szinten egy pályát, minél kevesebb lényegi riasztással, akkor Sam kapjon extra felszerelést: NV, SC-20K, spec. ruha stb. Hentelõs szinten értelemszerûen ez az opció nem létezik.
Az ellenség fegyvereit Sam végre felvehetné, s használhatná, késõbb értékesíthetné. Ez a történeti részt is több szálon futtatná.

A #337 és #338-ban a többit jól leírtátok.

tnm
elején még volt egy kicsi. de utána kb mindenki tudta, hogy az épületben van. plusz végefele amennyit rálõttek, annyiból 3szor meghalt volna egy korábbi epizódban. bár mintha az összes AI sokkal nyomibb lenne, egy helyben állnak és majdnem mindig egy pontra lõnek
de a grafika, meg a mozgások tényleg jók. kár, hogy splinter cell lett a címe, még mindig ezt mondom.

#337: egy perccel hamarabb írtad ugyanazt 😊

tigeroo
-miért mozog ilyen gyorsan? undorító az animáció, az elõzõ részekben 2x ilyen lassabb (és reálisztikusabb volt) amikor a csövön csimpaszkodik és a párkányon mászik szinte siklik a keze, eh...
-jól látom hogy shotgunnal operált? beront egy 5 emberrel tele lévõ szobába és ott balfaszkodik, 2x megölték volna... pff hát nagy akció

az tény hogy filmszerû lesz...de milyen áron, nekem csak azzal van bajom hogy ezt az egészet sam fisherre húzták rá
ez nem trailer hanem stealth!! gameplay...bár hogy ebben hol volt lopakodás azt nemtudom

grebber
Új Trailer Semmi újdonság megmutatták megint az E3-as trailert <#levele>

Rage47
<#rinya>
Muki100
2010 Q1-re halasztották 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

proway
sziasztok. volt a gémrõl egy trailer asszem az elsõk között mikor zongoránál játszik Sam, és azalatt a trailer alatt megy egy nagyon jó zene, megtudná vlki mondani annak a címét? egyesek szerint ez a Lacrimosa, de sztem csak hasonlít nem ugyanaz. segítenétek?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

TitaniumRR
Baró' az adatlapodon lévõ óriás-plakát. :-D

Viktor9202
Nyugi van gyerekek, jó lesz ez<#wink>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Shep
Az nem is baj 😊 (bár ha jól sejtem te is ezen a véleményen vagy)

Kandurex
nem volt ez rossz bemutatónak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Ezek szerint mégsem tini-emo frizura lesz? Amúgy érdekes, de a videóban egy szem ma oly divatos homályosító effektet sem láttam...
tnm
volt benne 1 db(!) lopakodásnak, azaz inkább ahhoz kapcsolódó jelent/mozdulat. :S (amikor lerántja az ürgét függeszkedésbõl)
amúgy meg rohan és lõ.
mondjuk még szerencsére annyira nem gameplay, de elég elkeserítõ...

grebber