Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor9202
Csak kértem egy gépigényt, most ezen mit kell megszeppenni. Ja és tutom hogy jól fog menni arc nélkül, csak érdekelne mit irnak róla

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

tnm
lehet, hogy vista kell majd neki, és így 2 giga ram mondjuk...
ezestben meg Te vagy jobb helyzetben 😛

de hogy valami lényegit is írjak, ha más lenne hivatalos gépigény, valaki belinkelte volna, sõt valszeg a banner-ban is linkelve lenne, de ez elég korai, majd szerintem úgy a demo elõtt max egy hónappal lesz egy elõzetes gépigény...

grebber
Atyauristen ilyenkor elkezdek gondolkodni hogy vajon az ilyen embereknek nincs agyuk? Bazz olyan géped van hogy összefosom a bokám ha nekem ilyen lehetne (8800GTS) és megkérded a gépigényt.

Tökmindegy mi lesz nálad überfrankon fog futni bármennyibe fogadok!

Next PC upgrade: 2022

Viktor9202
Nem látott vki olyat leirva hogy milyen gép kell neki? Ha igen akkor adjon már vki. Elõre is köszee

Prince23
Hát igen, ezt amúgy én is tudtam...😄

Rage47
akkor mirõl beszélsz?😊 ennyibõl kinézhetnél az utcára és mondhatnád: jéé ez jobb mint a crysis!
egy artworknek nem sok köze van az ingame grafhoz
Prince23
De akkor is, ha nem is maga a játékból van... ez oda basz még a crynak is. Bár a fáknál élesen elkülönülnek a texturák, már ott lehet látni, h azért csak nem oly valós kinézetû, de a fákat levonva a többi csillagos5... de az nem oszt nem szoroz.

Rage47
ez tuti nem ingame😊
grebber
Ja csak nem ilyen lesz a game nekem ez nem tünik ingamenek atworknek mondanám de nembiztos.

Prince23
Kép: a szemem ketté állt, ez lenne a scc?!
Bakker, ez már valóság

Muki100
Azt a balfasz Shanghai team csinálta, ahol az egyik amerikai készítõ a blogjában leírta hogy milyen fantasztikus élmény együtt dolgozni az olyan kínai arcokkal akik pár szót tudnak angolul, és inkább elmutogatja hogy milyen animációt szeretne csinálni, ezt pedig a montreali csapat csinálja amelyik az elsõ részt és a harmadik részt is csinálta, azokkal pedig nem volt gond.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

woy
Na akkor erre még várhatunk <#wow3>

Prince23
A DA-t is kihirdették 2006. októberre (tán), oszt mi lett belõle?! 2007. január (már mint mi nálunk: Keleti blokkba)

woy
Most olvastam hogy állítólag 2008 végén lesz kész <#wilting>

Rage47
Ebben is lesz ugyanúgy lopakodás stb., meg megkapja a régi cuccokat is, ugyanis be lehet õket szerezni késõbb...
Prince23
Na ez is igaz...akkor remélem, h JBA-t kihagyják belõle...Dufraine és Washington már úgy is halott, na meg az a nagy benga, hogy is hivják Smoge?

Viktor9202
Azért csinálják ilyenre mert mer a DA legutolsó pályályán úgye leugrott a hajóról, életben maradt. Na és ugye õt ûldözik és hajat növesztett és bajszot hogy ne ismerják fel. Ezért csináltak a tervezõk ilyen hajat neki.

Prince23
Ez egy egészen más játék lesz, lehet talán szándékosan is csinálták ezt, hisz szemügyükre ment az alkotók felé, h sok SC fannak nem tetszett a SC 4.-ik része. S fõleg a CT-hoz viszonyítva. És lehet ezért csinálnak egy különálló sc részt, úgy mint a R6: Vegasnak. Mivel Lockdown sem tetszett az R6 rajongóknak... és így a Vegas megmentette a játék hírnevét (Lockdown esetén).
Na vmi ilyesmire számítok a CONVICTION-nél is😄DDD

Viktor9202
És ebbe mi az akció hogy kabátba rohangál az utcán és dobálja az asztalt?? Nem azt mondom hogy nem lessz jó mer nekem a Splinter Cell a kedvenc játékom, csak mégsem olyan mint a többi.De egyszer ilyet is kell csinálni

Prince23
Még szép, h biztos vaok benne, csak az optimalizálása olyan lesz mint a DA-nek😄D
A Da-tõl rosszabb küldetések nem lesznek benne.
Ebbe a részben lopakodni kellesz ezerrel a hatóságok elõl... minden tárgyat használhatunk... csak asszem semmi nem lesz nálunk, amivel embereket lehet gyilkolni... (ha jól olvastam vhol)

Viktor9202
Prince 23: Jó gamma lesz ez! Jobb lesz mint a DA... sokkal.....Bizot vagy te ebben?

Adam II
Clooney lesz Sam Fisher? Ez már biztos?

Prince23
Jó gamma lesz ez! Jobb lesz mint a DA... sokkal, már itt nem lesz JBA sem (remélhetõleg), mert qrvára idegesítõ volt, h ennyire elbaxták a DA-t azzal. Alig volt SC mission benne.
Sam meg úgy néz ki a képen mint James Caviezel... akár õ is játszhatná a Movieban Sam Fishert, Clooney helyett.

Viktor9202
De nemérdemes a legaszarabbat megvenni, mer utánna a többi játék meg low-n fog menni<#hehe>

Rage47
nVidia 6-os szériától
ATI X1xxx szériától
sm3-as karik
cicai
PS3, X360

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
melyik a legolcsóbb sm 3.0 kari? tudod?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

rooney8
Ez milyen konzolokra fog megjelenni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rage47
sm3-as kari már nem nagy cucc, szinte mindegyik az
rooney8
Én meg xboxon

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

cicai
nem is tudtam h a DA-hez kellett sm 3.0. Én PS2-n nyomtam végig

cicai
ok
mire megjelenik ugyis lesz sm 3.0 karim

Rage47
elõzõ részéhez kellett, akkor ehhez is kell
Muki100
valsz. nem visszafele fognak fejleszteni...hanem megprobalnak minel tobbet kihajtani a PS3-bol, PC-n meg eromu kell neki hogy szepen menjen. De persze minden megtortenhet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Viktor9202
Hát az a MINIMUM hogy Sm 3 as kell hozzá

cicai
de legalább azt meg mondhatták volna a készítõk, h kell e hozzá SM3-as vidikártya

grebber
Ha lenne itt is megtalálnád-->még nincs!

FLeT
csá nép!
Gépigényrõl infó?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

woy
<#conf>mi ez a nagy csend ?

NOV. 16.

Muki100
19 nappal ezelõtt is megkérdezted de még mindig csak neked tûnik úgy.

Gideon Wieth
Csak nekem tûnik ugy hogy a Splinter cell Double Agent szebb volt? vagy csak azért látom így mert szebb tájakon volt...De itt eléggé mosottasnak, meg csúnyácskának tûnik a game..

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Adam II
Vagy valaki aki még hû hozzánk megdob velük csak gondolom az elején át kell verekednünk magunk egy két üzleten mellõzve õket.

Rage47
lesznek gondolom, meg kell venni õket a feketepiacon😊
Adam II
Szerintem fogjátok fel az összes játékot úgy mint egy egész történetet az elején Sam a sötétben lopakodó elitkommandós aki gerillákat nyír ki aztán a lánya halála után úgy érzi nincs veszteni valója ezért elvállal egy veszélyesebb melót ,beépül a JBA-ba utána pedig valami összeesküvés elmélet történik és a Third Echelon rossz kezekbe kerül ezért esetleg ki akarják nyírni mert túl sokat tud így nincs más választása csövesként kell bújkálnia és elkerülni ,hogy elkapják viszont nincsenek kütyük mert azokat nyilván nem hozhatta el a munkahelyérõl és lehet ,hogy õ a Third Echelon utolsó reménye. És az sincs kizárva ,hogy ebben a részben is lesznek kütyük ezt még nem tudhatjuk.

hykao
Muki100
Hogy havok-szerû fizika lesz benne, magyarán mint a HL2-ben minden mocorog és dobálhatod, itt nem csak az lesz az izgalmas rész amikor mész a pali mögé hogy elkapd, hanem itt te leszel nyomás alá helyezve (elvégre te vagy az üldözött). A történet önálló, de lesznek utalások benne az elõzõ részekre. Az árnyékok elméletben nem fognak teljes menedéket nyújtani de ezt én nehezen tudom elképzelni egy SC játékban.

grebber
Kérdezz felelek (angolul).

Valaki nagyvonalakban leirná van-e benne lényeges dolog?

Rage47
thx
gabo91
<#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;