Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
jah, reménykedj csak; néggyel se bannolták az sm 3.0 alattiakat -.-

Kulee
jah most olvastam pc gurun...
remélem marad samnak a külsõje 😄 nekem bejött, bár úgy nézett ki miunt egy csõves... de drága is lehetett mindig venni küldetésekhez a hajzselét 😄
bár a négybe már nem kellett XD nekem az az ötlet is tetszett hogy a tömegben kell majd bujdosni... ebbe mégis több fantázia van mint a sötétben való bujkálásban... de ez az véleményem...
és legyen kevés a gépigénye 😄 etis még a fontosabb dolgok közé tartozik.

grebber
Ja bejeltik ténylegesen a 2010-es megjelenést!

Next PC upgrade: 2022

woy
Holnap lesz a UbiDays ha jól tudom,biztos kapunk valami új infót. <#vigyor0>

tnm
-3 -.-

Viktor9202
tnm
elsõ 3 részt 4szer vittem eddig végig, a 4-et még csak 2szer, de az nem is tetszik annyira. részemrõl, ha a 3hoz képest annyi lenne csak a fejlõdés, hogy kiadnak még egy pár pályát, kidolgoznak még egy-két mozdulatot (beleértve azokat, amik a 4be is voltak), és növelnék az interakciók számát, én már vevõ lennék a játékra.
ezzel csak azt akarom mondani, hogy inkább végigviszem mégegyszer az elsõ 4 részt és várok még egy évet, minthogy kiadjanak valami olyat, amit alapjaiban átgondoltak/átterveztek és semmi köze nincs már a korábbi Splinter Cell stílushoz. Persze, mivel nem tudom, hogy milyen lett volna az, amit most végülis visszadobtak, és azt meg pláne nem lehet tudni, hogy milyen lesz, amit végülis majd kiadnak, ez csak hipotetikus elmélkedés.

ennyi<#boxer>

Ki ne emlékezne - és rágta volna át magát sokszor - a legújabb Splinter Cell ígéreteken? A Conviction címû részrõl nem kevesebbet állított a francia Ubisoft, mint hogy teljesen alapjaiból változtatják meg a Double Agenttel már kissé megfáradt, klasszikus receptet. Teljesen improvizációalapú, interaktív világot és játékmenetet ígértek nekünk, amelyben a járókelõk jelentik a legbiztosabb fedezéket, és amelyben - rossz ezt így beismerni - de Halász Samu bizony bûnözõ, aki nemcsak a régi ellenségek, de a törvény elõl is bujkálni kényszerül.

Most azonban lábra kélt a pletyka, hogy az Ubisoft, amely arról híres, hogy minden nagy címének évente új részt gyárt, visszadobta a koncepciót gyakorlatilag egészen a tervezõasztalra, és 2010-ig nem is engedi piacra kerülni sokak kedvencét. Hivatalosan egyelõre - természetesen, avagy hála istennek, döntse el mindenki - megerõsítés nem érkezett, de ha igaz a hír, azt valószínûleg még a hónap végén megrendezésre kerülõ UbiDays-en bejelentik. Jelek mindenesetre voltak eddig is - a kezdõdõ médiaõrület után valóságos sajtócsend volt a projekt körül -, de azért még ne keseredjetek el, hátha csak légbõl kapott pletykáról van szó...

2010-ben jön csak ki és amit eddig fejlesztettek azt kidobták a tervezõasztalon van megint a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viktor9202
A történet az megmarad, hogy a városbeli menekülés assem.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

zzeN
na ez tán jó hír h olyan lesz mint a régiek, mert lehet h ez a rész végén meghalt volna sam vagy vmi...
de ha átírják, akkor még sok idõ...:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Viktor9202
Látom Gamestar-t nem szoktatok olvasni lol. A játékot elkezdik elölrõl, mert senkineksem jött be, és nem akarnak akkora hibába lépni mint az EA. Szal a lényeg az hogy az egész játékot átírják, és olyan lesz mit a régi jólbevált Splinter Cell részek

grebber
Halgatás a köbön 😞

Kulee:

Splinter Cell-ek sosem a grafikáról szóltak bár a 3és a 4nek kimondottan szép a grafja 😄

Kulee
hy all
na ezt annyira elcseszték hogy az nem igaz, aztmondták hogy nincs elég pénz a fejlesztésére 8ami elég lehetetlennek tûnik) és majd késöbb folytatják... még most se folytatták, és ha már elkezdik akkor meg már a grafikálya pl nem a legjóbbak között lesz...
vagy aztmondják hogy na elkezdünk egy másikat és a convictiont hagyják a francba?
ha egyáltalán lesz folytatása a splinter cell sorozatnak<#wilting>
na mind1 õk tudják...

Rage47
jöhetett volna ez a game az assassins helyett😊)
semmi hír róla?:/
grebber
#135-ben már le lett írva.Pontosan nemtudni.

komolan mikorra várhato a game ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Rage47
ez már jó régi 😊
Prince23
Prince23
Mondom lopakodva... lehetne ilyet csinálni, h mitomén valakivel akar talizni vmi góréval, aki discóbár tulaj is és egyben Samnek vmit csinált rosszat, és pont ott tartózkodik a discóba, és a cél az lenne Samnek, h likvidálja... fanta fanta
nekem tetszene.... közben a szellõzõ csatornarendszeren másznunk meg ilyenek....

grebber
Most légyszíves áruld már el ebben mi a Splinter Cell?

Prince23
Egy ilyen jelenetet eltudnék képzelni Washington discóiba, miközben Sammy lopakodik....
Kane and Lynch Splinter Cell módban xD

tnm
😊
nice

woy

hát úgy néz ki ez a játék is haldoklik 😞 eltolva 2008. ápr. 1... és azutánra...pffh

Gideon Wieth
😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Hát pedig xbox 360-as verzióra is 2008-at irnak!

Gideon Wieth
Az Xbox 360as verzió sem ? Pedig több helyen is azt írják :=(

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
micsoda? ez tuti?
grebber
És mire jönne ki?

#135 idén nem jön ki!

Gideon Wieth
tényleg November 30 ikán jön a játék 😊

Viktor9202
Hát ha nem játszol neten, akkor biztos nem fog laggolni, mer a laggolás az azt jelenti hogy a szerver tép

nekem més sm 1 es a kártyám😄 tuti hogy maxon fog menni laggolás nélkül!!!!!!!!!!
Viktor9202
Jólvan értem, de nem arra mondtam ,mer azt mondta 2008 vége. 2007 végére van irva.Bocs télleg. ha visszatudnám vonni visszavontam volna

Remélhetõleg jobb lesz mint a DA volt. És szeretném benne újra látni a régi CT ben lévõ cooperative multiplayer módot.

Gondolom a kütyük nem fognak gondot okozni, hiszem már a JBA fõhadiszállásán is úgy járkált, hogy közben két rádió volt rácsatolva.
Emellett amikor a JBAs küldikbe ment, akkor is vitte magával a szuperegyedi SC2K puskát meg piszolyt. Nyilván senkinek sem tûnt föl a terroristaszervezetnél hogy Fisher barátjuk ûrkorszaki felszereléssel grasszál.

Szóval ha a DA-ban lehetett így, aholis totál feltûnõ és irreális volt az egész, akkor nyilván a Convictionban is elmegy.
És az idióta logikai feladványokat is dobják a kukába, a DA-ban egy életre elégvolt belõlük!

woy
Viktor légyszíves ne beszélj velem így ! Én odaírta hogy állítólag ,te meg betettél egy linket ami nem is mûködik.Szerintem még senki se tudja hogy mikor lesz kész a játék,mindenki csak találgat.Na errõl ennyit <#crazya>

grebber
TBA- to be announced asszem magyarul nincs meghatározva vagy valami ilyesmi!

Shep
A TBA mit jelent?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Megjelenés weboldalak szerint: (csak pár db gyorsan)

IGN: 2008 TBA tehát nincs info.
Gamespot: 2008 Q1
Gamespy: 2008 TBA
3D Gamers: Nincs adat
Gamershell: Nincs adat

Prince23
Nem jön be a linked...

Viktor9202
Mi?

Prince23
hát ezt elbaxtad... link?

Viktor9202
Te mirõl beszélsz??? Szedd má össze magad bazzeg, nemlátod mivan a felsõ sarokba irva? Itt levan irva a megjelenés. Mielõtt mondassz hülyeséget, elõtte egy linket basszá má

woy
húú már nem tudom <#pardon1><#conf>de engem is meglepett

Rage47
ezt hol láttad?😮
Prince23
😮OOOOOOOO
most sokk ért.

woy
<#pardon1> talán 2008 végén

Prince23
Mikor gyûn má? megjelenés?