1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#474 Kipróbálták ergo tesztelhették tökmindegy nekem előzetes vagy nem! -
#473 Ez még előzetes csak. -
#472 Xbox 360-as verzió teszt! -
#471 2 új interjú a GDC-ről! -
#470 A régi SvM multit kivették. -
#469 Lesz a játékban multi(coopon kívül,mint az előző részekben,ügynök vs terrorista harc)?Illetve több helyen olvastam hogy open world játék lesz,ez mennyire igaz? -
#468 Lopakodjunk!
Na ez fasza lesz, csak nem lett olyna rambós! -
#467 A belső forrás információi szerint a játék futtatásához az alábbi konfigurációra lesz szükségünk (Természetesen a kiadó bejelentéséig ez nem hivatalos gépigény):
* Core 2 Duo @ 1.8 GHz vagy Athlon X2 64 @ 2.4 GHz
* 1.5GB RAM Windows XP; 2GB RAM Windows Vista vagy 7 esetén
* GeForce 7800 vagy Radeon X1800 256 MB memóriával (512MB-os GeForce 8800GS vagy Radeon HD 4670 ajánlott)
* 10GB szabad HDD terület
* 1 Mbps folyamatos Internet kapcsolat (2 Mbps ajánlott)
info: Gamepod -
#466 Torrenteken amúgy szinte minden boxos gamehez odaírják hogyan lehet bannolt xbox 360-akkal játszani illetve multizni is továbbra is.Igaz a multi vele olyan amilyen.(Nem folytam bele hogy végigolvassam azt az inforengeteget mivel nem érdekel nincs konzolom!) -
#465 Ez igaz.
Annyit azért még érdemes tudni, h az értelmesebbje 2 db X360-at tart otthon. Már, ha akar multizni + a tömegesen érkező igen színvonalas játékokat legalább kipróbálni.
Back2SC-C: Sirálynak ígérkezik a coop mód. A MW2-ben nagyon jól sült el, és elfért volna az AvP-ben is. Remélem itt is jól sül el. -
#464 Hát nem tudom ki hogy van vele de ha lenne is konzolom életbe nem dugnám rá a netet szóval engem bannolhatna ha tudna lol.Aki meg nem eredetivel liveozik az meg meg is érdemli a lámája! -
#463 már hogy ne lenne védelem
árulják is 15 ezerért a bannolt xboxokat vaterán :D -
ricsa008 #462 -
#461 1. Fel fogják törni. Ez most elvi kérdés lesz.
3. Live-on azonnali és végérvényes ban-t kap a konzolos warez-huszár. -
#460 Ez a védelem többféleképpen is elsülhet.
Induljunk ki a sokak számára legrosszabból ,hogy soha nem tudják feltörni.Ebben az esetben:
1. Aki valóban akarja játszani az megveszi pc-re is (feltéve ha nincs konzolja) Ebből esetlegesen lejön az hogy igen jó védelemmel valóban fogynak pc-re is a cuccok.
2. A pc-s csak azért se veszi hanem lewarezolja konzolra márha van neki.Pc-re ugyanúgy kevés fog fogyni és akkor nem lehet a warezra fogni.
3. Előbb utóbb úgyis mindenki vesz majd konzolt és arra fog warezolni mivel ott nincs semmi védelem! -
ricsa008 #459 én azért bízok
am az AC2 -őt én is itt akartam tudni az 1. rész mellett de már csak azért se fogom megvenni majd a relízerek megoldják rajtam ne keressnek ilyen buzik -
#458 Ez tévedés, aki játszani akar vele, az megveszi, a warezos meg eddig se vette meg, a cég nem búk vele semmit. Milyen hátránya is van a védelemnek? Jah, igen, az állandó net kapcsolat, ...ez probléma lenne manapság? Teljesen jogos az UBI lépése. -
bgabor #457 Nem szükségszerűen. A Silent Hunter V esetében az egész tengeralattjáró-szimes közösség egy emberként jelentette be a játék bojkottálását. Szóval ha betartják amit ígértek, akkor a játék vásárlóközönségének zöme nem fogja megvenni a játékot emiatt.
Ez elég nagy bevételkiesés. -
#456 - PINCÉÉR!
- Parancsoljon, uram. Mit hozhatok?
- Kérnék valami egyedit, különlegeset.
- Ajánlhatom az új specialitásunkat?
- Mi van benne?
- Az UBIszósz szakácsunk készíti. Nagy adag Modern Warfare köret TPS fűszerezéssel, ehhez kevés Rainbow Six öntet, 1-2 szem lopakodó elem bogyó, mindezt egy régi kedvenc-ágyon tálalva.
- Jól hangzik. Mi a neve?
- Splinter Cell: Conviction
- És finom ez az étel?
- Van neki egy nagyon fanyar DRM mellékíze ha PC-n sütjük. Legtöbb vendégünk emiatt konzoltálon jól átsütve kéri.
- Mennyi idő alatt készül el?
- Úgy kb. 1.5 hónap még, Uram. -
#455 Mitől szopnák be? Aki játszani akar úgyis megveszi tehát max a fújólást kell kibírniuk a bevétel csak növekedni fog miatta! -
ricsa008 #454 szívből kivánom hogy az uborkások beszopják ezt a védelmet -
#453 Coop videó show! -
#452 STORY TRAILER -
#451 Ez valami célzás akart lenni lehet :D -
#450 Ez nem ellentmondás? -
#449 legalább nem dumálnak benne annyit, és jobban lehet érteni, mi történik.D -
#448 Nekem egyre jobban megy el tőle a kedvem árkád foskupac! -
#447 egyre jobban tetszik:) -
#446 SPOILER veszélyes gameplay videó
ui: aki megnézte az E3-as videókat, az nyugodtan megnézheti -
#445 Képeken -
#444 Fos az AI nem lesz ez jobb! -
#443 Nyílván egy rendezvényen easyn tolják... lehet azért nem vette észre -
#442 de miért xboxon megy mindig ? fogadjunk a pc-s verzió csak egy szimpla port lesz -
#441 LOL 2 méterre a társa mögött elkapják az meg észre sem veszi -
#440 Új coop videó Patrick Redinggel! -
#439 Új videók! -
#438 Addigra kiderül mit tudnak kezdeni az új Ubis védelemmel a team-ek mert ha semmit akkor majd 3 év múlva 2000ft-ért megvesszük! -
#437 Messze még az a nap...:( -
#436 Splinter Cell: Conviction - Kőbe vésett megjelenés!
Az Ubisoft kőbe véste a Splinter Cell: Conviction új megjelenési dátumát
Négy évvel lettünk öregebbek, bölcsebbek és szebbek azóta, mióta 2006-ban az Ubisoft először tett ígéretet nekünk a Splinter Cell: Convictionről. De Sam, a két lábon járó csodafegyver családi bajokkal fűtött ötödik nekifutása, a számtalan csúszás és halasztás után végre megállapodni látszik. Hölgyek urak! 2010. április 13.
info: Gamestar -
#435 Victor Coste trailer