Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
nézem a gameplay videókat és nagyon-nagyon tetszik. egy dolgot sajnálok, de nagyon: Splinter Cell a neve. Köze nincs az elsõ 3 rész stílusához, van egy csomó rész a gameplay-ben, ahol muszáj fejbelõnöd az embereket, ez korábban nem volt; aztán nincs éjjellátó, nincs high-tech felszerelés, nincsen lambert a "fejedben". itt már nem arról fog szólni a játék, hogy akár fél-egy percig is csak állsz a sötétben, hogy a megfelelõ helyre sétáljon az egyik õr, ahonnan nem látja majd a másik, ha elkapod.

mégegyszer: nagyon jónak ígérkezik ez a játék, de teljesen más stílust képvisel majd -úgy tûnik-, mint amiért beleszerettünk a SC szériába. 😞

grebber
Akkor ezek szerint nem lesz baszott sötét részek a játékban ez nekem nagy szó.Hálistennek a játék grafikájából is láthatunk majd valamit nem úgy mint pl a Chaos Theoryban ahol szinte csak éjjellátóval kellett menni azt mindenhol csak zöldet láttam.Számomra nagyon jó hír!

Next PC upgrade: 2022

tnm
nem lesz nightvision??? :S ez azért túlzás. elõzõ 4 részben védjegye volt a játéknak. a legelsõ részben is ez volt az egyik nagyágyú, ami miatt robbant.

ezt nagyon sajnálom... 😞((

Prince23
tnm
egyetlen problémám van vele eddig (azon kívül, hogy mennyit kell még rá várni)
összességében Sam megint fiatalodott. gyorsabb, plusz az arca is simább (lásd a lenti képet pl.)

de a gameplay... csak a PC-s irányítás rendben legyen (ne kelljen hatszor belõni egy szöget ahhoz, hogy jó irányban mozogjon, meg ne is csak abból álljon az egész, hogy nyomkodod a space-t õ meg megcsinálja a gyári macro-kat)

Prince23
Nem! Meg egy kis Bauer...

Kandurex
Csak nekem van dejavu érzésem a Bourne rejtély irányába?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Prince23
Nekem évek óta + fav-ban van 😄D SC függõ vok, ha lehet😊

Shep
Hát mit ne mondjak simán jobbnak ígérkezik mint az eddigi részek. Nekem egybõl a Taken jutott eszembe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
be is megy +fav

Kandurex
Hardwired -rõl vihetõ HD -ban a gameplay és trailer...nekem nagyon tetszik! Fõleg a játékmenet, meggyõzõ!

Rage47
Itt is van pár jelenet
Nekem vegyes érzelmei vannak, jobban tetszett a régi Sam.
Prince23
ugyanez normális minõségben

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hát igen ez kúrva jó lesz! Már csak ingame kell és boldog leszek.
grebber
Trailer Sajnos ingame nulla.

atenza
Biztos lesz videó hnap, még talán jobb minõségben is 😊

Valamit tudni már a multiról? Fõként a coop módra gondolok, remélem nem olyan tré mint az elõzõben...

Prince23
Egyértelmû... PS3-ra nem jön
valahol láttam, hogy DS-re is fog jönni

Fájdítsd csak még jobban a szívem, amiért lemaradtam róla!😊
Muki100
Ubi fórum manager is megerõsítette már hogy jön PCre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

atenza
Bánhatod, hatalmas volt, de azért remélem pc-n nem lesz ilyen, hogy 2mp elintéz 8 embert 😊

grebber
Úgyis jön majd külön videó róla nem kell parázni!

Francba lemaradtam Sam bácsi bemutatójáról!<#rinya>
Prince23
A francokat xbox exkluzív!

tnm
tuti nem marad az... csak PC-re majd legfeljebb decemberben jön.

grebber
20:17 - A játék õsszel jelenik meg, újra megerõsítik, hogy Xbox-exkluzív.

20:12 - Két Ubisoft fejlesztõ a színpadon, akik most élõben játszanak a cuccal. Sam Fisher brutálisabb, mint valaha, a játék pedig úgy néz ki, hogy nem hiszem el. A készítõk célja az volt, hogy a történet gyors és izgalmas ütemben, élõben bontakozzon ki a játékosok elõtt. Sam ezúttal igazi ragadozó lesz, és semmitõl nem riad vissza. Kap egy új képességet, ez a mark and execute, amivel megjelölhetünk egy-egy szerencsétlent kivégzésre. Fisher pókemberként mászik a falon, aztán leugrik a sötétbe és hangtompítós pisztolyával két másodperc alatt kilövi a szerencsételeneket. Egy új fegyver az EMP gránát, ami leállítja az elektronikus szerkezeteket. A küldetéseket is érdekesen írja ki a játék, pl. a falra és hasonló helyekre, a hangulat egy pillanatra sem törik meg.

20:10 - Splinter Cell Conviction brutálisan hangulatos trailer megy a filmtrailerekbõl ismerõs Two Steps From Hell zenével, betonkeményen büntet. A történet minden eddiginél sötétebbnek tûnik. Xbox exkluzív.

info: Gamekapocs

XBOX exkluziv

Prince23
Menjetek gyorsan nézni gamespotoról az E3--mat. Conviction ingame!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prince23
Kotaku az mindig hiteles 😊

tnm
eszerint december, bár nem tudom mennyire hiteles, a dlc-nek nem tudom mennyire örüljek, ennyi erõvel eleve rajta lehetne a lemezen...

tnm
fuhh, nem mondom, hogy nem lenne jó. de kicsit kételkedem. ha igaz, akkor jól titokban tartották, mert már nagyon a végefele kell járniuk, ahhoz, hogy bõ egy hónap múlva már boltokban lehessen.

Prince23
grebber
Sokat változott a Splinter Cell: Conviction

A Ubisoft egyik munkatársa, UbiRazz a a Splinter Cell: Conviction fórumán elárulta, hogy hamarosan nagy meglepetések érik majd a sorozat kedvelõit.

Régebben napvilágot láttak gameplay videók a Splinter Cell: Conviction kapcsán, ám azóta a fejlesztõk teljesen átalakították a játékot, rengeteg új ötletet valósítottak meg, s a régi kedvencek nagy részét is meghagyták. A fejlesztõk fórumán UbiRazz elárulta, hogy hamarosan újabb videókat láthatunk majd, amelyek igazán nagyszerûen sikerültek, s a rajongók nem fognak csalódni a folytatásban. Reméljük, hogy igaza lesz és az idei esztendõben végre egy igazán méltó folytatást kaphat a sorozat.

info: Gamekapocs

Rage47
Ez nem is olyan rossz videó, nem trailer, hanem teaser és annak tökéletes.
tnm
hát tényleg nem sok minden derült ki, illetve csak annyi, hogy a DA-es vonalak közül azt viszik tovább, amely szerint Sam lelõtte Lambert-et. (Aztán persze lehet, hogy nagy csavarral kiderül, hogy mégse halt meg¸; de mindenesetre avval a vonallal nem kompatibilis, ahol rá se lõttünk Lambert-re.)

Teaser
végre valami "újdonság", bár kb semmi sincsen benne

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Ugyan már... SC-t ne hasonlítsd a 10 éve még meg nem jelent stádiumú játékokhoz...:S

tnm
már az is öröm, hogy valami hivatalos tervezetben benne van. volt már játék, ami így nagy hallgatások között 10+ éve nem jött ki..., de errõl nem csak beszélnek, ha ütemezik is! (az már másodlagos, hogy végül mennyire lesz betartva)

amit nem kell készpénznek venni, folyamatosan módosítgatják a megjelenések idõpontját (általában, mert van olyan cucc, amire simán ki van írva, hogy Q2 2008, azt sehol semmi)
Prince23
Ó igen! Még egy megerõsítõ hír! Õsszel jön!

A Ubisoft negyedéves üzleti jelentése számunkra kevésbé a számok, inkább az idei évre ígért játékok szempontjából érdekes. Fény derült francia kiadó teljes õszi kínálatára, idén õsszel jön a régóta halogatott Splinter Cell: Conviction, jövõre pedig új Ghost Recon érkezik.

A Splinter Cell: Conviction-t két éve, 2007 tavaszán jelentette be a Ubisoft, akkor Xbox 360 exkluzívként. A lopakodós akciójáték-sorozat friss felvonásának az eredeti tervek szerint 2007 novemberében kellett volna megjelennie, ezt az idõpontot azonban lecsúszta, aztán gyakorlatilag eltûnt a nyilvánosság elõl. A tavalyi pletykák szerint a Conviction eredeti koncepcióját, azaz a tömegben való elvegyülésre, hõsünk álcázására építõ "városi lopakodást" kukázta a Ubisoft, a játékot gyakorlatilag újrakezdték.

A Conviction új megjelenési idõpontja tehát 2009 õsze, egyelõre bizonytalan platformokra - a korábbi Xbox 360 exkluzivítás ugyan jelez valamit, de két év nagy idõ a játékiparban, azóta sok minden történhetett.

A Splinter Cell Convicton nem egyedül indul harcba az õszi szezonban: James Cameron év végén bemutatásra kerülõ Avatar-jához Ubiék szállítják a játékverziót; õsszel jön a nem is olyan rég bejelentett Assassin's Creed 2, a Wii-s nyúlinváziót folytató Rabbids Go Home, valamint a tegnap felfedett Red Steel 2 is.

Gyors pillantás 2010-re: a jelenlegi tervek szerint a következõ év a Ghost Recon 4-gyel indul Ubiéknál, a taktikai akciójáték-sorozat következõ epizódja az elsõ negyedévben kerül a polcokra.

És ha már mindez az üzleti jelentésbõl derült ki, beszéljünk egy picit a pénzügyekrõl: a Ubisoft a március harmincegyedikén véget ért üzleti évet 155 millió eurós nyereséggel zárta, bevétele pedig 12 százalékot növekedve az elõzõ évhez képest valamivel több, mint egymilliárd euró volt.

infó: gamer365

Prince23
Ja, de nem hinném, hogy akkor jönne. Én kb decembert jósolnék neki. Mindenképp jönni fog ez évben. ez benne a jó
És remélem qrvára nem olyan multija lesz mint a DA-nek, mert azt nagyon elkûrták, de nagyon!!!!!!!!!!!!!!
coop-ot a népnek! vissza a CT gyökerekhez

TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

grebber
Szerintem ez egy ilyen régrõl beragadt dátum és nem jön 2009ben,bár ne nekem legyen igazam!

tnm
3: Chaos Theory
4: Double Agent

Naív kérdésem: mi a 3. és a 4. neve.
tnm
oh, yeah. már nagyon hiányom van. 3-ban sajnálom, hogy 5.1 csak ddl képes hangkártyákon mûködik. 4-ben meg sok volt bug (és gépigényes is volt nagyon, és úgy általában grafikát leszámítva, 3 mindenben jobb volt nála -fõleg zene: Amon Tobin, ugye...)
mondjuk mostmár jobb gépem van, lehet felrakom az 5-re való készülés jegyében (Wind-en meg unalmas óráimban ez 1.-t nyomom kb 20 fps-sel, de legalább natív <1024*600> torzítatlan felbontásban)

Prince23