Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kipróbálták ergo tesztelhették tökmindegy nekem elõzetes vagy nem!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez még elõzetes csak.

grebber

grebber

Muki100
A régi SvM multit kivették.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fehercsoki
Lesz a játékban multi(coopon kívül,mint az elõzõ részekben,ügynök vs terrorista harc)?Illetve több helyen olvastam hogy open world játék lesz,ez mennyire igaz?

Prince23
Lopakodjunk!

Na ez fasza lesz, csak nem lett olyna rambós!

grebber
A belsõ forrás információi szerint a játék futtatásához az alábbi konfigurációra lesz szükségünk (Természetesen a kiadó bejelentéséig ez nem hivatalos gépigény):

* Core 2 Duo @ 1.8 GHz vagy Athlon X2 64 @ 2.4 GHz
* 1.5GB RAM Windows XP; 2GB RAM Windows Vista vagy 7 esetén
* GeForce 7800 vagy Radeon X1800 256 MB memóriával (512MB-os GeForce 8800GS vagy Radeon HD 4670 ajánlott)
* 10GB szabad HDD terület
* 1 Mbps folyamatos Internet kapcsolat (2 Mbps ajánlott)

info: Gamepod

grebber
Torrenteken amúgy szinte minden boxos gamehez odaírják hogyan lehet bannolt xbox 360-akkal játszani illetve multizni is továbbra is.Igaz a multi vele olyan amilyen.(Nem folytam bele hogy végigolvassam azt az inforengeteget mivel nem érdekel nincs konzolom!)

Muttley
Ez igaz.
Annyit azért még érdemes tudni, h az értelmesebbje 2 db X360-at tart otthon. Már, ha akar multizni + a tömegesen érkezõ igen színvonalas játékokat legalább kipróbálni.
Back2SC-C: Sirálynak ígérkezik a coop mód. A MW2-ben nagyon jól sült el, és elfért volna az AvP-ben is. Remélem itt is jól sül el.

Just do it :)

grebber
Hát nem tudom ki hogy van vele de ha lenne is konzolom életbe nem dugnám rá a netet szóval engem bannolhatna ha tudna lol.Aki meg nem eredetivel liveozik az meg meg is érdemli a lámája!

drogosgeci
már hogy ne lenne védelem
árulják is 15 ezerért a bannolt xboxokat vaterán 😄

<#taps><#eljen>
Muttley
1. Fel fogják törni. Ez most elvi kérdés lesz.
3. Live-on azonnali és végérvényes ban-t kap a konzolos warez-huszár.

Just do it :)

grebber
Ez a védelem többféleképpen is elsülhet.

Induljunk ki a sokak számára legrosszabból ,hogy soha nem tudják feltörni.Ebben az esetben:

1. Aki valóban akarja játszani az megveszi pc-re is (feltéve ha nincs konzolja) Ebbõl esetlegesen lejön az hogy igen jó védelemmel valóban fogynak pc-re is a cuccok.
2. A pc-s csak azért se veszi hanem lewarezolja konzolra márha van neki.Pc-re ugyanúgy kevés fog fogyni és akkor nem lehet a warezra fogni.
3. Elõbb utóbb úgyis mindenki vesz majd konzolt és arra fog warezolni mivel ott nincs semmi védelem!

én azért bízok
am az AC2 -õt én is itt akartam tudni az 1. rész mellett de már csak azért se fogom megvenni majd a relízerek megoldják rajtam ne keressnek ilyen buzik
Kandurex
Ez tévedés, aki játszani akar vele, az megveszi, a warezos meg eddig se vette meg, a cég nem búk vele semmit. Milyen hátránya is van a védelemnek? Jah, igen, az állandó net kapcsolat, ...ez probléma lenne manapság? Teljesen jogos az UBI lépése.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem szükségszerûen. A Silent Hunter V esetében az egész tengeralattjáró-szimes közösség egy emberként jelentette be a játék bojkottálását. Szóval ha betartják amit ígértek, akkor a játék vásárlóközönségének zöme nem fogja megvenni a játékot emiatt.
Ez elég nagy bevételkiesés.

TitaniumRR
- PINCÉÉR!
- Parancsoljon, uram. Mit hozhatok?
- Kérnék valami egyedit, különlegeset.
- Ajánlhatom az új specialitásunkat?
- Mi van benne?
- Az UBIszósz szakácsunk készíti. Nagy adag Modern Warfare köret TPS fûszerezéssel, ehhez kevés Rainbow Six öntet, 1-2 szem lopakodó elem bogyó, mindezt egy régi kedvenc-ágyon tálalva.
- Jól hangzik. Mi a neve?
- Splinter Cell: Conviction
- És finom ez az étel?
- Van neki egy nagyon fanyar DRM mellékíze ha PC-n sütjük. Legtöbb vendégünk emiatt konzoltálon jól átsütve kéri.
- Mennyi idõ alatt készül el?
- Úgy kb. 1.5 hónap még, Uram.

Captain Sonar 2024 Remake

grebber
Mitõl szopnák be? Aki játszani akar úgyis megveszi tehát max a fújólást kell kibírniuk a bevétel csak növekedni fog miatta!

szívbõl kivánom hogy az uborkások beszopják ezt a védelmet
Prince23
Prince23
Prince23
Ez valami célzás akart lenni lehet 😄

Muki100
Ez nem ellentmondás?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rage47
legalább nem dumálnak benne annyit, és jobban lehet érteni, mi történik.D
grebber
Nekem egyre jobban megy el tõle a kedvem árkád foskupac!

Rage47
egyre jobban tetszik😊
Prince23
SPOILER veszélyes gameplay videó

ui: aki megnézte az E3-as videókat, az nyugodtan megnézheti

Prince23
grebber
Fos az AI nem lesz ez jobb!

Prince23
Nyílván egy rendezvényen easyn tolják... lehet azért nem vette észre

Bence94
de miért xboxon megy mindig ?<#levele> fogadjunk a pc-s verzió csak egy szimpla port lesz <#levele><#levele><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
LOL 2 méterre a társa mögött elkapják az meg észre sem veszi <#levele>

Prince23
grebber
Addigra kiderül mit tudnak kezdeni az új Ubis védelemmel a team-ek mert ha semmit akkor majd 3 év múlva 2000ft-ért megvesszük!

rvn
Messze még az a nap...😞

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

grebber
Splinter Cell: Conviction - Kõbe vésett megjelenés!

Az Ubisoft kõbe véste a Splinter Cell: Conviction új megjelenési dátumát

Négy évvel lettünk öregebbek, bölcsebbek és szebbek azóta, mióta 2006-ban az Ubisoft elõször tett ígéretet nekünk a Splinter Cell: Convictionrõl. De Sam, a két lábon járó csodafegyver családi bajokkal fûtött ötödik nekifutása, a számtalan csúszás és halasztás után végre megállapodni látszik. Hölgyek urak! 2010. április 13.

info: Gamestar

Prince23
Hogy aza...! 😞
Már kezdõdik!

felony

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
grebber

Muki100
Hivatalosan is nem lesz SvM mód a játékban, és DLC-be se tervezik. Ennyit errõl, a szánalmas Ubisoft 5 év alatt képtelen volt egy jó folytatást összehozni.

grebber
Teljesen mindegy asszem ide nem volt betéve!

Rage47
hát akkor most jobb, ha felmész a fõoldalra😄 jobb alsó sarkot nézd csak meg a játék részlegnél
grebber
SG fõoldalt nem igen nézek a fórum van a kezdõlapnak 😄
Ma volt hírbe gondolom akkor nem igen!

Rage47
nem ez van kint ezeréve az sg fõoldalán?