1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#714 Pl? -
#713 A gyerek folyamatosan segget csinál a szájábol a sorozatos ellentmondásaival... -
#712 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EMP robbanás megvolt Washingtonban? mert többször vagyunk, járunk, ügyködünk a Fehér háznál. -
#711 de, az az utolsó pálya -
#710 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szombaton vettem a játékot és már a fehér házban vagyok. ilyen rövid lenne a játék? :S vagy ez még nem a vége vajon? -
#709 Nah végre Cashtől megérkezett a GK teszt is a SCC-ről: KATT (8.9/10) -
#708 Hunting trailer -
Jobboka #707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videóban Grim azt mondja, h Sarah is okay és ez nem egy visszaemlékezés, mivel a játék késöbbi részében van... -
#706 Jéézusom XD
Most ugye ezt nem gondolod komolyan?
spoileres videó az, amit még ÉN lejjebb beágyaztam. -
Jobboka #705 tudom, h nem te csináltad, de ha ő lusta és balfasz megkeresni egy videót, akk inkább dobja ki az ablakon a gépet -.- -
#704 mivel walktrough videó, játék közben veszik fel játékosok...
mit vártál bazz? -
#703 nem én csináltam -
Jobboka #702 fasza vagy -.- ez a szaros videó tele van spoilerrel..... -
#701 Játékok.hu teszt 85% -
#700 Jó értékeléseket kap! -
#699 Eurogamer 7/10 -
#698 pedig csomó van
-
grimm13 #697 érdekes én youtube-on nem találom egy normális gameplay-t sem azon demo pályán kívül :D -
#696 boxra megjelent, pc-re majd ápr. végén -
#695 Hi! Nem nagyon vagyok képbe a gammel kapcsolatban. Megjelent már? Vagy mikor jelenik meg? Köszi előre is a választ! -
#694 Megy valaki erre a Launch partira? :) -
Jobboka #693 itt az ok: "Sajnos üzleti okokból nem lesz semmilyen PC-s letölthető plusz tartalom. Bocsi fiúk!" -
Jobboka #692 lehet, h nem vették pc -re és rájöttek, h akkor minek adnának ki dlc -t -
Jobboka #691 ki se jött, de te már mondod, h nem jön pc -re a dlc.. gratula :D -
#690 de 2008-ban -
Jobboka #689 omg még ki se jött.... -
#688 új -
Jobboka #687 melyikre gondolsz? -
#686 Prince of Persia? -
Jobboka #685 lehet, h azért mert még nem jött ki + tudsz olyan játékot ami multiplatfrom -os és vmelyik platformra nem jött ki a DLC?? -
#684 hát pc-ről szót sem ejtettek -
Jobboka #683 be is baszna.... -
#682 cska nem pc-re -
#681 Hetente újabb kiegészítők? -
#680 Na, most mááá én is kipróbálom,
ha ennyien nyilatkoztok róla pozitívan :-D -
#679 Na volt alkalmam coop-ban is kipróbálni xlink kai-val (olyan mint pc-re a hamachi nevű progi). Ez a mód egy kicsit jobban emlékeztet a régi részekre, de még mindig a hent lényege. :) Aki ismeri az xlink kai-t az szóljon és játszhatunk. -
#678 ezért irtam hogy aki teheti az szerezze be... -
#677 Mostani helyett? -
#676 Megfordulunk Máltán (capitol: Valetta), Irakban (90-es évek és más karaktert irányítva), egyébként a legtöbb helyszín kicsit hasonlít egymásra. Valamint Washingtonban is. Ha "láttad" a Modern Warfare 2-őt, akkor sejted miről van szó, sztem :)
De lopakodni, ha bele pusztulsz, akkor sem fogsz tudni. Jó, nyilván van pár (megjegyzem: 2-3 pálya) ahol szépen működik, de alapjába véve mindenütt hentelni kell gőzerővel. Sőt a végén, még Rambo bácsi is megszégyenülhet, annyian fognak rád törni:)))))) Szídtam is Ubiékat, h mi ez már:P White House powa :D :P -
#675 Hát nem tudom...nekem egyáltalán nem volt csalódás a DA végül...volt benne pár szokatlan dolog, de összességében nagyon hangulatos és élvezetes volt...
Ez az új rész kétségesnek tűnik...de mindenképp ki kell próbálni ahhoz, hogy saját véleményt alkosson az ember...
Ebben a Convictionban vannak változatos földrajzi helyszínek? Mert az eddigi részekben ez volt az egyik dolog, ami nagyon tetszett... Remélem nem az egész játék Amerikában zajlik...
@Rage47: biztos ki fogom próbálni, csak kérdés mikor...mostanában nincs túl sok időm játékra...