Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mien a game?..pcre mikor is jön?

grebber
Nem kell hozzá sok ész hogy kiderüljön:

Splinter Cell Conviction RF XBOX360-Apoca ezt tolja!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
Hát mit is kezdtél el, amikor még meg sem jelent?

Just do it :)

Törölt felhasználó
Elkezdtem végre a játékot. A demót nem játszottam, nem tudom ott melyik pálya van, de nekem az elsõ pálya most nagyon bejött.
értettem, csak ment a back poén 😄
mflex
Poént vágod-e? Kétlem wazze! <#eplus2>

What about the forests?

alapcikk
tnm
viszont örömmel fedeztem fel, hogy a régi részekre ráerõszakolható az 1680*1050-es felbontás és a gépigényük mai gamer szemmel nézve nevetséges.

tnm
na jó, nekem ennyi volt a Splinter Cell asszem.
az egy dolog, hogy játékstílusban köze nincs a régi splinter cell-ekhez (amit nagyon sajnálok, de majd megtanulok együttélni a gondolattal). önmagában még lehetne egy jó játék, de ha nem lehet klasszikus tps nézetre visszaállítani, akkor nálam alapból felejtõs (ezekben az aszimmetrikus hátulról nézõs játékokban nem bírok egyenesen se menni, nem hogy úgy forgolódni és rohangálni M&E nélkül, hogy leszedjek embereket - Fallout3-at is FPS-ben kellett emiatt nyomnom)
de ahogy nézem a demó végigjátszásoknál is többször korrigál a játékos, mert nem pont oda lyukadna ki, ahova menni akart.

Muttley
Rám gondoltál vagy az alapcikk írójára?

látom ott is túlárad a vérbõség... lecsapoljam?? pl. a májad kivételével??
😄 Látom itt is túlárad az értelem.
aki ezt írta az egy büdös nagy csicska és ki kéne tépni a gerincét....
Ez van, ez már nem az ami régen volt...
Muttley
Biztos, hogy kedvcsináló?

A Conviction-tõl igazából magam sem tudom, hogy mit érdemes várni. - Ezt...
A grafika bár igen csinos, de nem kiemelkedõ a tömegbõl - Nem rossz ez
a játékmenet alapjaiban véve tetszett, ahogy az összkép is egyben volt a demó végigjátszása, valamint videók tucatjainak átböngészése után. - mi a f.sznak hívják Splinter Cell-nek?!
Valami azonban hiányzik, valami, ami a Chaos Theory-ban megvolt, a Double Agent-ben pedig mûvészi szintre lett fejlesztve: az érzés, ami végigfut rajtad minden egyes teljesített pálya után, az ellenfelek halk likvidálásának öröme, a tökéletesre csiszolt manõverek sorozata és romba dõlt tervek tucatjai. - BINGO
Ebben az értelemben igen, kevesebb lesz a Conviction, és ezt tagadni nem érdemes. - Kevesebb. JÓVAL kevesebb!
Hogy jó játék lesz-e ettõl függetlenül? Egészen biztos vagyok benne! - Az eladott példányszám, jóval magasabb lesz a korábbi részekhez képest.. és nekik ez a lényeg
Kicsit más lesz, néhol kicsit kevesebb, de a másik oldalon rengeteg plusz tartalom van elrejtve, amit vagy képes vagy értékelni, vagy nem. - Kicsit NAGYON más lesz, lopakodás kicsit SOKKAL kevesebb élményt nyújt, és való igaz, hogy más tekintetben viszont sok, értékelhetõ újítást tartalmaz.

Összefoglalva: Hackn'slash egy régi kedvenc név mögé bújtatva. Lopakodás? Ja. Ezt a nevet adják neki. A kapcsolódó sunnyogási-élmény? Nulla. Jó játék lesz? #548-ban felsoroltak népszerûek? Igen. Ezért lesz ez is az. Ez egy Splinter Cell? Ja, ezt a nevet kapta. Köszönõ viszonyban sincs viszont az eddigi részek nyújtotta élményhez.

Elõzetes, kedvcsináló a demo tapasztalatai alapján ITT
te melyik bolygóról jöttél??
mflex
edj gómbbótt használlyá amejikkre rávann irvva hotty POWER OFF

What about the forests?

a helyesírás gombbal <#wow3><#fejvakaras><#nezze>
Prince23
A

macskássy
hi, mejik, gómbbal kel falra mászni, ebe<#gun><#hawaii>

Muttley
Nekem errõl a kültéri reklámtábla küldetés kiírásokról az jut eszembe mikor a Kelemen A. típusú hölgy elmegy a fodrászhoz és fülében van egy fülhallgató. A fodrász megkéri, hogy ugyan vegye már ki a fülébõl, mert zavarja a munkája során. A csaj szabadkozik hogy: "Nem lehet, mert akkor meghalok" Fodrász betudja annak: "jóó'van, szõke nõ...". Idõközben megunja kikapja fülébõl, mire szegény K Annácska tényleg meghal. Fodrász nem bírja ki belehallgat az Mp3-ba. Hát mi megy alatta? - Beszív..., Kifúj..., Beszív..., Kifúj.......<#idiota>

grebber

Muttley
Ááá, mindegy. 😊 Korábbi hszekben már kivesézték, ahogy látom.
Egy dolog azért jó: A Just Cause 2 "valósághûségét" szerencsére nem vitték bele. Még.. 😊

hátha feltörik 😄 a SH 5 végülis ugyahogy sikerült ha nem tévedek eddig csak a AC2vel van gond
grebber
Aki az eddigiekben is szeretett lopakodni és ezt részesíti elõnyben?

Muttley
Alapban a játék nem tûnik rossznak, csak miért kell Splinter C.nek hívni egy Just Cause 2, Alan Wake, Uncharted 2, Wanted stílusú játékot? Bármennyire is erõlködnek ez már nem lopakodó játék. De ezt írja az #543 teszt is. Ki a fax fog lopakodni, ha végigrongyolhat és kinyírhatja a fél Washingtont?

zola2000
Igen, de minek az bele?

A

The Protector
Igen.És a tömegcucc szar.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muttley
Ez egy népszerû játék
ÍGY lesz EZ is az!
Emánem a régi réteg játék többé. Tömegcucc lesz. A régieket kiejtik a új, jóval szélesebb körû elterjedés érdekében.

darkstreet89
Sziasztok! NEm tudna valaki segíteni letöltöttem xbox 360 van ra a demot de fájl típussal h Demo-Fl zet mivel lehet kiírni ?? vagy hogyan ?? ez az elsõ találkozásom iylen fájl tipusal:S

grebber

anyucid jött ki pc -re.....<#pardon1> + az ilyenekkel vmi más fórumot fárassz<#ejnye1>
Prince23
Prince23
Bizony az lesz. bár akkora világa sem lesz mint a saboteurnak. de azért elmondható h sandbox

Fehercsoki
Az igazi hogy open world játék lesz?Neten olvastam,hogy be lehet majd járni a várost meg ilyenek.Ha akarjátok megkeresem.Ti mit tudtok errõl?

Prince23
Muttley
És az opsat-en kívül EZ volt az egyetlen kizárólagos más alternatíva...<#dumcsi><#nevetes1>

Kandurex
Az is valami, legalább lehet tesztelni, hogy hogy fut.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ami arra lesz jó hogy megnézzük kb hogy fut mert brutál védelem lesz ezen is😞

Rage47
pc-seknek gondolom marad a wrz
pc demo -ról lehet tudni vmit??
mivel Sam már nem az "ügynökség" tagja, ezért nincs opsat -ja...
Totti5
Vicces ahogy egy 10perces ( jó része tutorial ) demóból végkövetkeztetéseket vonnak le egyesek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
CRT TV-n persze. Uszítsd a haverod HD kijelzõre. Persze, csak ha van az X360-ján HDMI kimenet. Na, és AKKOR nézd meg... ;D

Rage47
nem hiszem, hogy lesz😄
és azt hallottam, hogy konzolon kb. 1 gomb van minden interakcióra😄 gondolom pc-n is így lesz. leginkább a Mass Effect 2höz hasonlítanám, ahol csomó mindent a space-el kell csinálni.
Muttley
Ezek a kivetített, kültéri reklámtábla méretû feliratok tényleg nagyon...<#wow3>
Biztos ennyi Debil Ödönke van a célcsoportban?
Ezt még azzal fokozhatnák, ha Sam ilyenkor szembefordulna játékossal és szövegbuborékban, amolyan képregény stílusban addig magyarázna, amíg le nem O.K.-zuk.
Jó lenne, ha a megjelenítési formák között lenne egy választható régi változat opció is.

grebber
Prince23
Végül is igazad van.

Totti5
Nem mondanám hogy a Batman szebb. Csicsásabb másabb... ehhez nem illene az a látvány.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10