Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rage47
minden trailer végén kint a dátum, február
lacinkacinka89
Hy all! Ez a játék pc-re is kint lessz v csak x360-ra?? És kb mikorra várható?? KÖsz az infot elõre is!

tigeroo
mer ez vagány, ezzel el lehet jobban adni ezt a szart
Solid Snake
"itt mégsem döntve céloznak" mer ezek amatõrök. A prók meg az Ubi-nál tanultak <#hehe>
Rage47
és tele van ilyenekkel a játék😄 vicc sztem
http://splintercell.us.ubi.com/conviction/#/media/screenshots/12636/
Rage47
itt mégsem döntve céloznak... 😄 mi köze a közelharcnak a pisztolyhoz?
2:20, 3:06
Solid Snake
<#nezze>

Prince23
Jah azaz, úgy híjják

Prince23
Krav?

Muki100
krav maga?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince23
a közelharc miatt fogja így a stukit, nem tudom már mia neve annak stílusnak. egyszer volt nyáron egy videó és errõl tartot elõadást az egyik fejlesztõ, hogy miért fogja ugy a fegyót

Rage47
na majd változtatok a banneren

amúgy hogy lehet így pisztollyal lõni? mindig ferdén fogja. biztos nagyon menõ, de nem hiszem, hogy hatásos lenne...
Prince23
Muki100
új coop trailer

erre van ész, bezzeg normális SvM multit csinálni...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
Prince23
Akkor viszont xboxos lesz, mert maxime belandék arra hangsúlyozzák leginkább a játékot, mint multiplatform. elsõ x360 aztán pc.

grebber
Még egy info januárban jön a demó.Fogalmam sincs mire ,de remélem pc-re is nem csak xboxlive-on bár tuti csak arra lesz 😞

TitaniumRR
"We want you to feel like a predator, like a panther."

Jó, hogy nem "alien"-t mondott. Az Alien vs. Predator is teljesen véletlenül szintén februárban jelenik meg.

Egyébként brutalitásban O.K. a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a megjelenítést: a) lesz 4-5 ismétlõdõ scriptelt jelenet az egész játékban ala Wanted: WoF vagy Rogue Warrior b) helyszíntõl függõen gombnyomásra jönnek elõ újabb és újabb brutál jelenetek szintén scriptelve.

Captain Sonar 2024 Remake

grebber

grebber

Muki100
Ahhoz képest, hogy csak amiatt vette meg, nem emlékszik arra hogy a coop mód nem Samuról szólt.

grebber
Nem ez konkrétan egy hír ennyi tartalommal ahogy látod!

Lesz Coop Gamestaros verzió! <#eplus2>

Prince23
Ez fórum hozzászólás volt amúgy?

grebber
Splinter Cell Conviction: Kooperatív mód!

(HW Insider) Splinter Cell Conviction kooperatív módról szerzett inzájder infókat a PC Zone magazin, amely december 23-án jelenik meg.

info: Hardwired

grebber

Prince23
Muki100
Akkor kevesebbet bírsz gondolom, de a hp bar visszatérésérõl nem volt szó tudtommal.

TitaniumRR
<#wow1>

Nehézségi szinttõl függetlenül?

Rage47
nekem tetszik, hogy a küldetések meg a pályanevek a falon látszanak😊 filmszerû
The Protector
Igazad van.Ez kell a casual faszfejeknek.Ezért basznak el minden címet,akár új akár régi.Rétegjáték fos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muki100
nincs hp bar, cod szerû autoheal van.

tigeroo
teljesen "hülyegyerekjátékot" csináltak a sorozatból..

1.) hol a hp bar?
2.) mire ez a kúrva elnagyolt mozgás?

undorító lett, de ez kell a népnek...
Épp az elõbb olvastam az "ipon" oldalán,hogy a PC verzió rosszabb minõség lesz mint a xboxos(a portolás miatt)... hát persze 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Igenjó lesz ez. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-splinter-cell/57714
Kegyetlenül tetszik. Sokkal jobb mint az eredeti elgondolás...

azért mert ok nem ugy játszanak😄de amint lehetett látni sok árnyék van ott és még az a pityogo is ott van ami jelzi,hogy látnak e vagy nem!szoval valami biztos lesz😊
melesleg valaki nem tudja,hogy a Double Agent ben PC-n hogyan tudom elohozni a kis térképet a bal sarokba?mert igy elég nehéz...

PSN ID:misi2mezei

Rage47
lopakodást nem nagyon láttam még benne 😄
akinek nem tetszik az nem fog játszani vele és kész!sztem inkább jo lesz,hogy lehet majd lovoldozni is mint az állat meg lopakodni is!

PSN ID:misi2mezei

videó

hmm..lassan kezdem azt hinni hogy télleg igazatok lesz és sehol nem lesz ebben normális lopakodás 😞
az éjjellátóval meg hogy átlehet látni a falakon és látni az ellenfelek helyzetét egyszerûen undorító

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Megérkezett a megjelenési dátumot: 2010 február 23.
Xboxon jobb lesz a Conviction?

werkfilm
vagy ez, vagy semmi

tigeroo
ez a szar inkább hasonlít a punisherre mint splinter cellre 😞(
meg az a gyors mozgás...kb. 2x olyan gyorsan mozog mint az elõzõ részekben, super mario LOL.
"dinamikus lopakodás" pf...fogom a fejemet,,..
istenem, mit tettek a sorozattal...
Viktor9202
Miért nem maradhatott az SC20k?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

bakvarnyu
na de most ugyanazt csináljam a játékba amit az életbe is ?<#vigyor1>

Kandurex
Van benne életszerûség, de mi hõsöket akarunk nem? Akik szembe szállva ezer "gonosszal" sem veszítenek csatát. <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tnm
reméljük nem csak cipelni fogja.

egyébként én nem éreztem azt akkora gyengeségnek, hogy bujkálva, megfelelõ alkalmakra várva kellett lopakodnia Sam-nek. mégiscsak egyedül volt a sok ellen.

TitaniumRR
Jóóó' van. 😊 Azééé' alakul ez... 😊

Mi van a fején? - Éjjellátó szemüveg

Mi van kezében/ hátán? - G36C

"Imáinkra figyelt a JóIsten 😊"

grebber