Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
http://splintercell.us.ubi.com/conviction/#/media/screenshots/12636/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
amúgy hogy lehet így pisztollyal lõni? mindig ferdén fogja. biztos nagyon menõ, de nem hiszem, hogy hatásos lenne...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Jó, hogy nem "alien"-t mondott. Az Alien vs. Predator is teljesen véletlenül szintén februárban jelenik meg.
Egyébként brutalitásban O.K. a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a megjelenítést: a) lesz 4-5 ismétlõdõ scriptelt jelenet az egész játékban ala Wanted: WoF vagy Rogue Warrior b) helyszíntõl függõen gombnyomásra jönnek elõ újabb és újabb brutál jelenetek szintén scriptelve.
Captain Sonar 2024 Remake
Lesz Coop Gamestaros verzió! <#eplus2>#eplus2>
(HW Insider) Splinter Cell Conviction kooperatív módról szerzett inzájder infókat a PC Zone magazin, amely december 23-án jelenik meg.
info: Hardwired
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1.) hol a hp bar?
2.) mire ez a kúrva elnagyolt mozgás?
undorító lett, de ez kell a népnek...
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Kegyetlenül tetszik. Sokkal jobb mint az eredeti elgondolás...
melesleg valaki nem tudja,hogy a Double Agent ben PC-n hogyan tudom elohozni a kis térképet a bal sarokba?mert igy elég nehéz...
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei
hmm..lassan kezdem azt hinni hogy télleg igazatok lesz és sehol nem lesz ebben normális lopakodás 😞
az éjjellátóval meg hogy átlehet látni a falakon és látni az ellenfelek helyzetét egyszerûen undorító
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Xboxon jobb lesz a Conviction?
meg az a gyors mozgás...kb. 2x olyan gyorsan mozog mint az elõzõ részekben, super mario LOL.
"dinamikus lopakodás" pf...fogom a fejemet,,..
istenem, mit tettek a sorozattal...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként én nem éreztem azt akkora gyengeségnek, hogy bujkálva, megfelelõ alkalmakra várva kellett lopakodnia Sam-nek. mégiscsak egyedül volt a sok ellen.
Mi van a fején? - Éjjellátó szemüveg
Mi van kezében/ hátán? - G36C
"Imáinkra figyelt a JóIsten 😊"
Captain Sonar 2024 Remake