1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
mikiking #840 nincs,max felirattal -
#839 Van rá esély hogy megjelenik valamikor magyarul a játék? -
#838 Tény, h a tendencia, konzolt több hülyegyerek vesz, mint high-end pc-t, de
Ha lenne normális taktikai FPS konzolra, azt is egészen sokan tolnák.
Erre persze okosok mondják: nincs elég gomb hozzá. Az OF: Dragon Rising óta tudjuk, ez NEM IGAZ.
Kérdezd meg tőlem, h 3 havonta nyüstölöm-e Emaillel Miloslav Cinko-t az idea games-től, hogy várható-e az ArmA 2 konzolra. Kérdezd meg azt is tőlem, hogy mit válaszolt eddig. -
alan wake #837 én is nagy splinter rajongó vagyok,ugyhogy vagy nagyon tetszeni fog nekem a játék vagy nagyon nem.majd megjátom ha lesz crack.nem akarok fárasztani senkit warezzal,pedig lenne 1-2 kérdésem. -
#836 Azt, hogy konzolos fos, kicsit átvitt értelemben gondoltam. Éppen arra akartam kilyukadni, amit előttem kifejtettek, vagyis a negatív tendenciára. ld. konzolosodás (Egyszerűsített, arcade jellegű puffogtatás). Bár nem vagyok konzolos -így egyértelműen elfogult vagyok- de konzolon inkább tolják a lövöldözős agyatlan puffogtatós, mint mondjuk a Commandos összetettségű játékokat !!?? -
goso #835 én nekem lehet hogy rossz a szemem de azt mintha észrevettem volna hogy itt vannak olyanok akiknek van xbox uk és már végig játszották a game-t és gondoltam ők kipróbálták vagy valami de mind1 és köszi Lunki88 -
#834 Lehetne már péntek, én már félre rakattam magamnak egy példányt. Aztán majd innen sg-sek közül tolhatjuk Co-op-ban, szombat körül, mire kivégeztem a single-t :) -
#833 Igen, van benne osztott képernyős coop. -
#832 áh, jöhetne már vmi demó.
az autorunos installermenü gombhangjai nem tetszenek egyébként, nagyon konzolos :| -
#831 Mondtam már amúgy lentebb is, szidtam, de azért szeretem. coop miatt megéri. ennyi. -
#830 aztán minek, hogy utána koppanjunk? egész eddig szidtad:D -
#829 Na így értettem én :)
nem előrendelhető, hanem már megrendelhető :D
szal vigyétek mint a cukrot -
#828 Majd 5000környékén rakdosom de nem itthonról! -
#827 Mától lehet "kosárba rakni". -
#826 már 2 hónapja -
#825 Mert?? Már elég rég óta kint volt a galaxisneten! -
#824 Na már előrendelhető a SCC:D -
#821 Ezt a PC-s topikban megjelenés előtt nem igen tudhatjuk:) -
goso #819 lehet e egy xboxon 2 en játszani a convictionnal? -
#817 2 -
dodika28 #816 Sziasztok
Hány fős lesz a coop a Convictionban? -
#815 boxon kissé azért nehéz mert ugye controllerrel kell fejbe lőni az ellent, nem egérrel odahúzod és annyi. de idővel azt is meg lehet szokni és utána simán megy -
#813 Gyakorlatilag már csütörtökön kapható lesza boltokban, kiváncsi vagyok hogy nálunk vajon megjelenik e hamarabb. mint pl a empire tw vagy bc2. utóbbit március 4-re ígérték az europai megjelenést illetően, azt sokan tolták a US premierjével egyidőben már -
#812 olyat is olvastam, hogy nagyon nehéz a splinter cell, most ez megint relatív :) -
#811 Ac2-ben ami zavart hogy kivették a toogle high profile-t. Amúgy bill+egérrel is el lehetett vele játszogatni, nem volt olyan gáz. Mondjuk a kontrollerr miatt csak 4 fegyónak volt gyorsbillje XD
SC-t meg Legnehezebb fokozaton kell tolni, jól átgondolva kit hogy ölsz meg. Kilesve ez őrök útvonalát. -
#810 Sőt PC-re ez a fajta irányítás egyenesen félek. ajjaj.... túl könnyű lesz, nagyon úgy vélem.
Mivel boxon is eleve hótkönnyű. ilyen még nem történt velem, h controllerrel már lassan úgy"mozgok" mint az egérrel PC-n. ezért is nagyon félek, h pc-n túl könnyű lesz:S
Bár az AC 2 irányítása a két gép között ÉG ÉS FÖLD. Szigorúan kontrollerrel kell játszani azon. -
#809 mikor innovatív volt (pl. BG&E) mindig rosszak voltak az eladási mutatók. gondolom negunták, és inkább ontják a felfrissített folytatásokat, azzal kevesebbet buknak -
#808 Ebben az évben az Assassin-ra gyúrtak ennyi.
meg lehet hülyeséget mondok, de ez nem a multi meg coop-ra lett kihegyezve?
mint a cod meg ienek, hogy a single csak egy körítés? -
#807 lehet igaza van , csak nem mintha 1-2 ember véleménye felba..na, de miért mindig ha valami nem tetszik valakinek, akkor szar konzolos játék.
nem lehet megérteni, hogy pc-n is ugyanolyan szar, ez nem a gép hibája, ha azon múlna, akkor megcsinálhatták volna rendessen is, hosszabb single-vel.
ezt kéne már kicsit mindenkinek felfogni, hogy ha játékmenet nem tetszik, akkor szar UBISOFT, aminél jelzem hogy ezmellett szerintem inkánbb az Assassin 2 volt a fő project, de hagyjuk.
szóval ennyit erről. Rosszul fogalmazott ahhogy mondod. -
#806 ez van. pedig nagyot nőtt ez a francia cég pár éve a szememben. de ugylátom a profit fontosabb az innovatív ötleteknél -
#805 so-so. de igaza van, ezt azért vegyük figyelembe. csak kicsit csúnyán fejezte ki magát :)
SCDA konzolon egyébként nagyon is remek, tökre olyan az "irányítás" mint pc-n. kellemeset csalódtam, nem úgy mint a SCC esetében. tiszta full árkád szar az egész:)) két méterről el lehet kapni az ellent pl. na de rosszaságai miatt is szeretjük a gammát. főleg coopba eszméletlen lesz!!! -
#804 Azt ugye tudod, hogy a Splinter Cell az xbox-on kezdte a pályafutását,jópár hónappal a pc verzió megjelenése előtt? Gondoltam megemlítem, hamár így konzolos fosozol -
#803 Nem azért a 20 fillérért, de ezt igen ratyi. Teljesen arcade, semmi életszerűség.... konzolos fos lett ez is.... -
#802 hát igen, végülis én is filóztam h megvegyem e boxra, de végül megvettem és marha rövid :( de azért ettől eltekintve jól el lehet vele játszogatni, csak boxon szívás a coop mert gold előfizu kell hozzá.. -
#801 baromság.
Inkább jobban elhiszem h a SCDA szaggatna, nem pedig a Conviction -
#800 ja amúgy azt irta a procimra a játék, hogy low, "biztos el akarom-e indítani" -.- AMD x2 4200+. én azt hittem UE3 engine-je van, Mass Effect 2 fullon megy vele. -
#799 nem akarok reklámozni itt -
#798 nincs key sehol, preorderben lehet még csak venni SC-t -
#797 Hol veszed ezt a keyt??
onlinekeystore-on 6700Ft! -
Jobboka #795 fel ám :D