Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Rengeteg technikai és a történeten belül logikai probléma volt. A játékmenet nem nagyon lépett elõre.
A multit meg nagyon elkúrták az elõzõ részekhez képest (leegyszerûsítették).

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince23
Terrorist HQ császkálások nagyon lelombozták a sztorit, sõt unalmassá tették a játékmenetet azokkal a részekkel. Számomra azért is volt csalódás.
CT az etalon. tökéletes volt.

hykao
Miért volt csalódás a SCDA? Sokszor olvasom, és sosem értem...
tigeroo
amugy a sztori hol tart? lesz folytatás? valaki spoilerben összegezné? már nem akarok ezzel a résszel játszani (nics is vasam hozzá), mivel "õs" splinter celles vagyok, vannak elveim és fenntartásaim...
Prince23
érdekes, pedig 10 órát említenek az ubisok...

Prince23
Shanghai (Kína) egyébként
de valóban így van...most már én is jobbnak tartom azt.
Pedig ez a Beland mennyit vagánykodott nekünk, hogy ilyen fazsa lesz meg olyan.

Egyébként meg tényleg mi ez már hogy nem lehet kihallgatni a csávókat???? pff ez volt a lényege az sc-nek a lopakodáson kívül.

Lunki88
Pedig ha jól tudom a Double Agent-et az uborkasoft egy koreai csapata követte el, mégis ehhez képest most már jó játéknak tartom. 😄
Prince23
Jó van akkor, még sem én vagyok a hülye. Kicsit csalódás a játék. Ha SCDA az volt, ez bizony még nagyobb 😞( Nagyon szomorú vagyok e téren, már csak a coop multi miatt reménykedem.

Egyébként CT-ben szinte minden harmadik embert ki tudtunk hallgatni, itt meg senkit se lehet, csak a fõbossokat. NA EZ ULTRA GIGA szra már BOCSÁNAT UBI😛PPPPPPPPP

Lunki88
Chaos Theory volt a legjobb rész szerintem. Coop-ban hatalmas élmény volt együtt osonni észrevétlenül a pályákon. Kár hogy megjelenéskor még sokat disconnectelt. 😄
Muttley
"Komoly" pénzekért árulják az elõzõ részeket.
Ha igazi lopakodó játékot (is) keresel, felértékelõdik az 1.-2.-3. rész.

Just do it :)

Sound
Splinter Cell Conviction: Mark & Execute Feature

http://www.youtube.com/watch?v=RpGSXd1VgWc

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

burki6
Hát nemtudom.. Én eddig nagyon szerettem az ilyen stealth gameket, a korábbi SC-ket, összes Hitmant többször végigjátszottam, legdurvább fokozaton, élveztem a kihívást. A Convictiont tegnap kezdtem, max 10 óra alatt végigtoltam, legnehezebb fokozaton. Egyetlen nehézség az volt, h nincsen csak autosave, de gondolom ez a miatt van h konzol. Vannak benne jó részek, fõleg ami a régi részekre hajaz (csöveken mászás, fentrõl támadás, ledge-rõl lerántás...), de amikor 20-an megtámadnak, és úgy kell harcolni, az nem tetszik annyira. Régiekben ha már egy õr is meglátott, már kb tölthetted vissza. Itt meg csomószor van hogy kb semmi rejtekhely, csak néhány fedezék aztán lövöldözz.
Nem is stealth game már, inkább tactical shooter, de nem egy rossz játék, csak nem az amit az ember egy Splinter Celltõl vár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja és a sztori is szar 😞Nemtudom mit szednek az írók az Ubinál, az AC2nek is elég elszállt volt a sztorija)
Jobb lett volna ha kiadnak egy Chaos Theoryhoz/Pandora Tomorrowhoz hasonló sztorit ezzel a grafikával, még a Mark&Execute is maradhatott volna, bár ahogy vége lett, van még esély egy normális 6. részre😊

Lunki88
Most ott tartok hogy be kellett jutnom egy laboratóriumba. Remélem ez még nem spoiler. <#vigyor3> Jól tudom hogy mûködik ez a mark & execute dolog, sõt legtöbbször még ha több ellenfél van akkor is egyenként lövöm le õket mert nem szeretem használni.

Nem akarok meggyõzni senkit az igazamról, csupán a véleményemet fejtem ki már sokadjára. <#eljen>
Seth
Az elsõ, tréningpálya után vontad le ezt?Mert hogy tovább nem játszottad az biztos. Nem tudod olyan gyakran használni ezt a megoldást,mert szarrá lõnek

PSN ID.: Beegabor

Lunki88
Konkrétan, leütök 2-3 embert utána csak kijelölöm hogy kit akarok lelõni majd megint leütök pár õrt és execute gomb lelövi helyettem. <#gun> Ezzel a rendszerrel van bajom, mert nulla kihívás. Aki ismeri az elõzõ részeket szerintem mind a fejét fogja emiatt.

Egyébként vannak jó pillanatai a játéknak, hangulatos meg minden csak nem splinter cell néven kellett volna kiadni. <#vigyor3>
Sound
Az egy dolog, hogy TE mit vársz a játéktól, az megint más hogy maga a játék milyen. Én nem igazán értem min vagy ennyire kiakadva, az automata célzással semmi gond nincs, ugyan olyan mint GTA4-ben. Sõt GTA ilyen téren komolytalanabb volt. Mielõtt még nem vagy combatba, a játék meglehetõsssen agresszíven aim-el fejre. De utánna már teljesen magadra vagy utalva, az AI meglehetõssen agresszív, bizonyos típusok egy pillanatra se maradnak egy helyben, sok sikert a fejlövésekkel.

Lényeg a lényeg, a játékban az auto aim semmivel se gázosabb, mint mármelyik TPS-ben.

Sound
Két dolog jutott még eszembe.

1. Gadget-ek kiválasztása. Itt sokkal jobban birtam volna, hogyha az AC2-es megoldást követik, vagyis egy gombnyomásra felugrik egy körkörös menü, és ott kiválasztod amit akartál. Mert az, hogy akció közben, nyomkodod a D-pad-et és keresgéled amire épp szükséged van, hát nem valami szórakoztató.

2. Kb. minden trailerbe elmondták, hogy a "vallatások" mennyire brutálisak lesznek. ööö üzenem a fejlesztõknek, hogy játszanak egy kis GOW3-at, az brutális. Nem mintha annyira élvezném az erõszakot, de amikor ki is hangsúlyozza, hogy "tyûha", közbe Fisher ugyan azokat a mozdulatokat csinálja, nem egyszer egymás után. Hát nah.

Seth
"de hogy ilyen szinten az már nevetséges"

milyen szinten??

Lunki88
Pedig van boxom, csak azért írtam hogy "kipróbáltam" mert warez verzióval játszom. Az automata célzáson azért vagyok kiakadva mert játszottam az összes splinter játékkal, és egyikben sem volt ekkora marhaság. A célzást tudom hogy konzolon sok játék igyekszik könnyebbé tenni, de hogy ilyen szinten az már nevetséges, pláne egy ilyen játékban ahol elvileg a lopakodáson lenne a hangsúly.
Sound
Ahogy már elõttem is mondták van. Ami lényeges, hogy relatíve közel kell lenned a célpontjaidhoz, szóval ha mondjuk 4 embert markolsz, akkor mind a 4nek range-be kell lennie, és 1 gombnyomásra lelövi mind a 4-et. Ami csak elméletben egyszerû, vagy hangzik jól.

Sound
Kösz, pontosan nem vágtam hogy mi triggereli az Execute-ot 😄

grebber
Van benne kijelölöd õket azt lelövi sorba õket! Vagy nem ilyenre gondoltál?

Next PC upgrade: 2022

Seth
Van. De csak akkor kapsz rá lehetõséget, ha elõtte fegyver nélkül levertél egy ellenfelet. Utána kijelölöd (max 4-fegyverfüggõ)az ellenfeleket,aztán mehet az osztás.

Shep
És olyan van benne, mint amit a videokban mutogattak ,hogy látványosan elintéz több embert "egyszerre"?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sound
Ez a Xboxon már kipróbáltam a játékot, nekem nagyon úgy hangzik, hogy nincs boxod, és haverodnál játszogattál. Ezt abból próbáltam kikövetkeztetni, hogy : " automata célzással (???) ". Szinte minden boxos shooter (legalábbis TPSbe) van automata célzás, szóval hol itt a gond?

------------

Achivmentek alapján a játék felénél járhatok. Semmilyen SC játékkal nem játszottam eddig, szóval összehasonlítási alapom nincs. Az hogy mennyire kezsuel a játék, hát nem is tudom. Ami szerintem rettentõen illúzió romboló, pl.: A pálya legeslegelején teszt képpen lõttem egyet egy hangtompító nélküli fegyverrel. Ennek csak azt lett a következménye, hogy a pályán lévõ összes enemyt magamra vonztam. Körülbelül vagy 10-et, halomra lõttem õket, majd végigsétáltam a pályán. Ami szerintem egy vicc. A másik véglet, hogy szépen sunyulsz, bujkálsz, egyesével leszedsz mindenkit, elmegy ezzel 20 perc legalább, majd egy ponton hibázol, kinyírnak. Visszamész és rambó módon, kevesebb mint 7 perc alatt kitakarítasz mindent. Számomra ez felfoghatatlan. Persze, több féle játékstílussal is érvényesülni, de az egyikhez kapunk több játékelemet. Akkor vicces ez így.

Black and white megoldás engem nem igazán zavar. Ami inkább kifogásolható, az a ramaty grafika. Mármint összességébe jól néz ki a játék, de a modellek meg minden bizonyos távolságban elég darabosak. És itt nem arról beszélek, hogy hát istenem nincs Anti-Aliasing boxra.

Összességében, nekem a játék bejön.

Seth
Éjjellátót fel, lézerek kikerül

Ironmask
valaki segítsen már,merre kell menni,mikor a 2 falon lévõ gép puska van az irodában??Mindig meghalok!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

ebben vannak egyáltalán kém kütyük mint az elözö splinter cell részekben? vagy azt is leegyszerüsitették?

Muttley
Nem agyatlan, csak videojáték tekintetében egyszerû, mint a rajzszög.
Nyugodtan lehetne szabadalmaztatni a szót: "Videojáték-kultúra"
A sporthoz is kell ész, így a játékhoz is.
Huszonéves jogászok, közgazdászok, mérnökök között is van ilyen mentalitású szép számmal.
Nem szán rá sok idõt, betölti a játékot, játszik vele fél órát, kinyír mindenkit, gyõzelem, sikerélmény megvolt; mi kell még? 😊)
Innen a fantázianév: hackn'slash
és elég komoly kereslet van az ilyen játékokra

tigeroo
igy könyebb, casualoknak úgyse kell lopakodás, ahhoz meg csomó munka kéne (MI, fény-árnyék stb részletesebb játékmenet kidolgozás)

ez a "többféle lehetõség" nagy hazugság, kb. annyira levan butítva a lopakodás mint a régi splinter celles játékok telefonos változaton...
grebber

Nem tudjátok ,hogy lesz-e pc-re gyüjtõi kiadás?

Prince23
De-de 😄

Rage47
jó vicc😄 DLC formájában xD ez nem blizzard, hogy meghallgassák a usereket sztem
Prince23
egy hardcore nehézség nem ártott volna :S

tudod amiben kiveszik ezt az árnyékolásokat... de hátha kiadják dlc formájában, bízom benne

Törölt felhasználó
Most hogy többet játszottam, azt kell mondjam a lopakodás nagyon gyenge... Majdnem az ellenség szájában vagyok, és nem vesz észre. Kapcsolgatom le-fel a lámpát és semmi
Rage47
szerintem a casual gémer sem agyatlan. akkor sem kellett volna olyanná alakítani a játékot, hogy szinte magától játszik
Prince23
Hát igen sajna, ez van. ez a fekete-fehéresdi nekem alapból nem jön be, ne nézzenek már ennyire síkhülyének a fejelsztõk, amikor nem látnak minket az ellen. Meg amikor lebukunk, az a Sam árnyék, istenem. Olyan könnyû lett mint a rosseb 😄D Nem tudom, de én eddig mindenkit gyilkolok, szeretnék lopakodni, de nem megy. na ez az arész, amibe a többi rész sokkal jobban ki volt dolgozva
de mindezek ellenére vannak jó pillanatai, meg a sztori vezetés is nagyon más... nem a megszokott sc-vonalon megy.

Éljenek a casual gamerek!

😛

Lunki88
Xboxon "kipróbáltam" már a játékot, és nekem nagyon hiányzik a régi splinter cell hangulat. <#shakehead> Ez már tényleg casual gamereknek szánt játék lett, ami végig ezt a receptet erõlteti - fedezékbe bújás majd bumm automata célzással (???) lelövöm az õröket... Jó tudom hogy ezt nem lehet állandóan csinálni de akkor is vicc az egész. Azért még adok egy esélyt a játéknak, de szerintem ezt is csak a címe fogja eladni. Habár lehet a multi miatt megéri majd megvenni, azt nem tudom milyen.
Muki100
Jó, még lehet hogy érdekes lesz a sztori, végülis a jó öreg Lambert sorsának meghatározása is egyelõre várat magára.
De a Double Agent is érdekesnek ígérkezett, mégis nagyon rossz lett a kivitelezés.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince23
Azért Grimmsdottir

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kihallgatása nagyon meglepett már nem azért 😄

Muttley
Nem szóltam.<#kuss><#crazya>
#581: "...inkább a 6. részt várom" ~ Addig még azért 2-3-szor elmegyünk nyaralni..<#papakacsint>

Muki100
Egyelõre nem valami meggyõzõ a single, dehát nem is az dönti el a vételt szerintem. Nagyon vártam még amíg nem volt végleges ítélet a multi felett, én úgy voltam vele hogy talán eredeti esélyes, jelen állás szerint viszont abszolút nem. Az elõzetesek alapján már olyan gyenge minõségre következtetek, hogy inkább a 6. részt várom.

grebber
Majd ha valami akciósan lesz 5ezer környékén megvesszük.Ha nem lesz akkor nem játszok vele mivel a köcsög védelem végett lehet warezse lesz.Bár AC2-bõl okulva lehetséges.

Rage47
nemtom megéri-e, elég gagyinak tûnik szegényke. felraktam a Chaos Theoryt, egyelõre az jobban tetszik, jobb a lopakodás
Prince23
Pc-re majd júliusba fog jönni xd

Én egyébként pc-re megveszem, ti hogy vagytok ezzel?
meg jó lenne ha steames lenne 😄
lobby miatt van esély rá...na meg ugye ott a Ruse is

Törölt felhasználó
Eddig elég frankó!

SPOILER!!!!

Az iraki visszaemlékezés rohadt jó, tiszta Modern warfare 😊
De a játék töbi része sem rossz. Bár a "kihallgatások" lehetnének durvábbak is, és az ellenség is lehetne okosabb, én nem panaszkodom.

A lopakodást legtöbbször hanyagolom, belecsapok a lecsóba 😊 Meg is haltam már jópárszor, de nekem jobban fekszik a fedezékbõl lövöldözés, mint a sunyizás.
grebber
Hivatalosan konzolra április 13 pc-re április 30!
Nemhivatalosan konzolon már kintvan pc-re meg nagyon sokat kell várni a védelem végett!

Rage47
ápr végén