Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Te elolvastad mit irt? Azt hogy van sokkal szebb is nála sõt nem is 1 hanem rengeteg.Erre írod hogy azért Batman veri.

Engine: LEAD (heavily modified Unreal Engine 2.5)

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Azért a Batman UE techje oda vágja a convictiont.

nem tudom már mi az új neve a conviction alatt futó motornak, valami Libra vagy mi. de azért lehetne sokkal szebb is
eddig grafika 80-85 pontos nálam. viszont hangulatban biztos vagyok benne, hogy 9-9.5 pontot fog kapni

Totti5
Bullshit. Szép a Splinter de van nála szebb, sokkal szebb is konzolon, és nem 1-2 hanem nagyon sok.

Splinter Cell: Conviction Demo Walkthrough

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Ott lesz arra a warez igaz küldetés nem fog menni de megnézni hogyan fut arra jó lesz!

Prince23
Nektek nem merült fel az a kérdés/tény, hogy mivel késik a pc-s port, akkor az Ubinak illene kiadni pc-re is a demót. nem de bár. Ez tõlük nemes gesztus lenne, ha már ennyire utálják a pc-t 😊

ProGabe
azért azt tegyük hozzá, hogy már annyit módosítottak a motoron, hogy új nevet is kapott

ez olyan dolog, minthogy tizeniksz évig mindenben volt egy kis Quake 3, manapság meg mindenben az UE3-ból van egy csipetni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

így van:
"A Splinter Cell: Convicition PC-s változata sajnálatos módon csak két héttel az Xbox 360 verzió után fog megjelenni, azaz április 30-án. Ezt a kiadó Ubisoft legutóbbi kiadási listájáról tudhattuk meg, ami a délután folyamán került ki.

A cégnek mostanság PR nehézségei vannak a PC játékosokkal, ez fõként a sokat vitatott DRM rendszere miatt van, amiben azóta sok csúf gonosz cracker talált igazi kihívást, és dolgozik éjt nappallá téve amióta kijött az Assassin's Creed II és a Silent Hunter 5."

Prince23
Mi ezt már rég tudtuk😄 vagyis csak én tippeltem meg 😄 A DRM miatt késik tuti.

Rage47
hoppá
http://www.eurogamer.net/articles/splinter-cell-conviction-delayed-on-pc
Splinter Cell: Conviction delayed on PC
Prince23
Amúgy hiszitek ha nem, a játék alatt Unreal Engine 2.5 fut. na ez a lol. mondjuk meg is látszik a grafón.

mflex
Hát jah! Ezt fõleg most vettem észre a metro 2033-nál, mert tegnap voltam vendégségben az egyik barátomnál, aki boxon nyomja. A különbség, ég és föld volt a PC javára, ahhoz képest a box verzió egy "kimosott" okádé volt. 😄

What about the forests?

Rage47
ennek amúgy örülök, nem kell fejlesztenem hardvert, ha jól megírják a pc-s portot😊
Muttley
Agyonvertek és még mindig hallucinálsz vagy megnézted a Hõs c. filmet? <#idiota>

Just do it :)

Kandurex
Sajnos már fogja a konzol generáció, 2005. BOX hardverhez kell igazítani a dolgokat. 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
én úgy értettem, hogy a régi részeknél mindig észrevehetõen sokat fejlõdött a grafika, most meg kezd lassulni a fejlõdés.
Kandurex
Szerintem egész jó a grafikája, legalábbis a boxos demóból ítélve.

Rage47
konzolok miatt butítani kell. régebben sztem nem volt ekkora konzolõrület, és minden SC résznél frissíthettem a gépemet😄
mflex
Az SC mindig a lenyûgözõ grafikájáról volt híres, a hangulatával egyetemben, szerintem 2010-ben, a képek alapján ez korántsem lesz grafikai gyönyör, de lehet, hogy kellemesen csalódok... remélem.

What about the forests?

Rage47
azt nem mondanám, hogy 60 évesen, de 50 körül még igen
Prince23
50+ évesen is? hát nem tudom. de a mozgáskultúra lehetne azért reálisabb. de legyen ez a legnagyobb hibája.

a demo alapján a full lopakodás amúgy sajnos nem jön be, mindenképpen el kell tennünk lábalól az ellenfeleinket, remélem a teljesben 0 killel is végig lehet majd vinni a gémet, mert akkor bajok lesznek, ha nem.

Rage47
egy harcedzett, állandóan sportoló, harcmûvészeteket mesterien mûvelõ ember simán tud így mozogni. tapasztaltam élõben, szal😊
Prince23
Kipróbáltam a demót a Liveról, meg kell hagyni jóra sikerült, csak nagyon gusztustalanul gyorsan mozog Sam Fisher cirka 50 éves létére. lehet lopakodni, de rambózni is. A fegyverek kidolgozása közepes, így inkább sunyizzunk majd a teljes gémben. és a lehallgatásokat célszerû megvárni, aztán utána cselekdni (pl amikor 2-3 katona beszélget) a kihallgatások meg egyszerûen zseniálisak, ki lehet használni a környezet adottságait. kis betekintést nyerhettünk e felöl, hiszen így kezdõdik maga a demo.

9/10 elõzetes alapján. de vegyük azt is figyelembe, hogy casual gémerek elõnyben

demo gameplay

Shep
Megnéztem jótúbun a demo végigjátszását. Hát nem tudom, nekem ez így kevés, nem tudom eldönteni ,hogy megvegyem-e vagy sem, pedig terveztem ,de a video alapján egy sima hent játék, pár hangulatos elemmel, ami nem feltétlenül baj, de pl. nem láttam azt a beront és lealáz 3-4 fazon puszta kézzel akciót sem amit elõszeretettel mutogattak a videokban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Tudják õk nagyon jól hogy pc-re ha valakinek szándékában áll megvenni az a warezt használja "demónak".
De mivel nem fogják feltörni tökmindegy van-e warez vagy nincs.

ProGabe
így még kevesebben veszik, mert

1: "ennyire szarnak rám, aki megvenné? kapják be!"
2: "hm, biztos azért nincs demo, mert optimalizálatlan, irányíthatatlan fos lett a PC-s port"
3: "nem tudom kipróbálni? akkor honnan tudjam, hogy menni fog-e a gépemen?!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Mert pc-re alig veszik így azoknak adják ki akik fogják is venni.

Kongy
Megmondaná vki h MIÉRT NINCSEN PC-S DEMÓ???? Kezdek félni h késni fog...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Muki100
Az a coop az egy egyszer végigvihetõ kis prológ, ráadásul tudjuk, hogy képesek azt is mûködésképtelenül kiadni. Az SvM multi a játékipar egyik leginnovatívabb kezdeményezése volt, és csak a tutorial, illetve spórolt fejlesztés híja hogy nem lett sokkal nagyobb siker. Egy pár primitív, már a bejelentésétõl fogva csak szidott móddal ezt nem lehet pótolni.

A kivetített feliratokat én személy szerint baromságnak tartom, teljesen nevetséges ahogy 25 méteres betûkkel látod egy ház falára ráírva az öböl túloldalán, hogy "osonj be xy épületbe". Ugyanígy az LKP rendszer kihangsúlyozására se lenne ennyire szükség, ez elvárható lenne ettõl a játéktól anélkül is, hogy nagy fehér hologramokban látnád magad.

Az értelmes történet talán meglesz, bár nincs egyszerû dolguk a 4. rész katasztrofális történetmesélése után.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
multi hiánya?

teljes co-op kampány lesz benne! egy SC-ben mégis milyen multira vágyik az ember? ha sötétben osonás kell csapatban, akkor elõ lehet venni azt a részt, amiben ezt már tökéletesen megcsinálták

az a célzórendszer meg egyrészt nem úgy mûködik, hogy akármikor tudod használni, másrészt meg nem kötelezõ! lehet hagyományos módon is harcolni, ill. SC-hez méltóan végigsunyítani úgy a pályán, hogy az ellen azt sem tudja, hogy létezel

ezeken felül kapunk egy igen innovatív rendszert (a pályára projektált feliratok, visszaemlékezések), értelmes történetet, jól megkomponált (interaktív)átvezetõket, fasza kameramozgással, stbstb

Rage47
érdekes, mert senki nem veszi észre, de mikor mondom nekik, egybõl megvilágosodnak :p
Kandurex
...ilyen kritikát még nem olvastam 😊 hirtelen megállt a szoftver feldolgozás nálam 😄

Rage47
most ez mi?😄 egyetértesz velem, vagy hülyének nézel, vagy mi😄
Muki100
Leginkább a multi hiánya miatt, de a single része is leegyszerûsítettnek tûnik. Valójában nem elõrelépés lesz a sorozatban szerintem, hanem lejjebb viszik a színvonalat és "könnyebb" lesz játszania annak is, aki egy hagyományos Splinter Cellben nem annyira boldogulna.

A védelemrõl meg csak annyit, hogy a 3. rész is a hírhedt Starforce-al volt ellátva annak idején, ami jópár hónapig nem is lett feltörve, mégis a cooptól meg egy-két állítólag tönkretett DVD meghajtótól eltekintve másra nem igen lehetett komoly panasz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Kandurex
...hát... <#wilting>

Rage47
én nem vagyok elégedett a fegyverek tartásával. nagyon bénának tûnik 😞
Kandurex
Némi warez vonást vélek a háttérben az okoknál felfedni, na de más magyarázatot nehezen tudok elképzelni, emeddig minden kiadott videó és képpel mindenki elégedett volt, sõt....

...szóval elhiszem, hogy sok huszár fog siránkozni, na de kérem, attól még nem a kiadó vagy a játék szar...

Muttley
Miért temeted 90% biztossággal?

Just do it :)

Rage47
azzal is azért volt gond, mert a ruszkik támadták, szervezetten, megbeszélt idõpontban😊
grebber

Fehercsoki
Hát végülis igen.De azért az assassin's creed 2nél is voltak problémák a szerverekkel:S Egyébként ennyire megéri nekik ez a másolásvédelem hogy még szervereket is fenntartanak?

Muki100
Én is a 6. részt várom, ezzel ugyanaz lesz mint a Double Agenttel...90% biztossággal mondom hogy már lehet is temetni.

Kandurex
Kár érte? A tavasz egyik legkomolyabb stuffjáról beszélsz. Piszok jó grafika, brutális játékmenet, hangulat...és kár érte!? <#wilting>

Rage47
mivel van benne multi, igy egy fokkal elfogadhatóbb az állandó netkapcsolat szükséglete
Fehercsoki
Tényleg ez is ubis:S Kár érte.

atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

grebber
Ubisoft legujabb védelme lesz rajta és a DRM miatt sok csekpont lesz ha megszakad tudd folytatni ne nagyon hátrábbról!

tnm
ugye nem checkpoint-os mentési rendszer lesz?? (mmint az nem zavar, ha idõnként automatikusan ment, de ha én nem tudok menteni kedvem szerint, akkor tuti nem veszem meg ezt a részt. 😞 )
demónak örülök, mert amúgy is bizonytalan vagyok. a 3. érte meg számomra eddig legjobban az árát

grebber
Lesz demó! Mire ,mikor,mi lesz benne arról nincs info!